شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ اقا بگین تو این تنگه ناهار چی بخوریم؟ 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ اخ راست میگه چی میارین؟ آخه چی بیاریم که تو گرما خراب نشه 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ بزار ببینیم اصلا میریم ... :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ هر کس ناهار باید خودش بیاره یا اینکه پول بدن محمد دنگی واسه همه بگیره بچه ها اسم بنویسید بیاید دیگه لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ منم دلم میخواد بیام.......... یکی منو بیاره تهران و ببره تنگه 1 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ منم دلم میخواد بیام.......... یکی منو بیاره تهران و ببره تنگه با اتوبوس هماهنگ شده میارنت تهران 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ اینکه هنوز نمیدونیم میریم یا نه خیلی بد نیست؟ اگر نمیریم یه فکری بکنیم حداقل 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ با اتوبوس هماهنگ شده میارنت تهران اه چه سریع با کدوم اتوبوس؟ هزینهش هم پرداخت شده؟ اگر شده تا بیام 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ اینکه هنوز نمیدونیم میریم یا نه خیلی بد نیست؟ اگر نمیریم یه فکری بکنیم حداقل بگردین یه چن نفرو جور کنین .. من تلاشمو کردم . نشد :w768: 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ سیتی دینا سلامت رسوند گفت باید برام نهار بیاری 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ بگردین یه چن نفرو جور کنین .. من تلاشمو کردم . نشد :w768: خب محمد نمیگه کلا چند نفر شدیم؟ از کجا جور کنم؟ بریم سره دماوند وایسیم بگیم .. تنگه 10 نفر 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ اقا اگر نرفتین من خسارت بیلیط هواپیما رو باید از کی بگیرم :167: لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ اینکه هنوز نمیدونیم میریم یا نه خیلی بد نیست؟ اگر نمیریم یه فکری بکنیم حداقل فوقش میریم پارک دور هم میشینیم اه چه سریع با کدوم اتوبوس؟ هزینهش هم پرداخت شده؟ اگر شده تا بیام آره هماهنگ شده پولشو پرداخت کن بیا تهران من باهات حساب می کنم 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ خب محمد نمیگه کلا چند نفر شدیم؟ از کجا جور کنم؟ بریم سره دماوند وایسیم بگیم .. تنگه 10 نفر 24 نفر شدیم برای اینکه بریم باید 28 نقر بشیم البته اصلش 30 نقر هستش ولی دوستان رفتنی هستیم 4 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ 24 نفر شدیمبرای اینکه بریم باید 28 نقر بشیم البته اصلش 30 نقر هستش ولی دوستان رفتنی هستیم صبح 21 بود که ... منبع موثقه ؟ 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ delnavaz, CodePlus+, Mohammad.A+, SH E I KH, هادی ناصح+ منبع جواب بده 1 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ اینکه هنوز نمیدونیم میریم یا نه خیلی بد نیست؟ اگر نمیریم یه فکری بکنیم حداقل فوقش میریم پارک دور هم میشینیم اه چه سریع با کدوم اتوبوس؟ هزینهش هم پرداخت شده؟ اگر شده تا بیام آره هماهنگ شده پولشو پرداخت کن بیا تهران من باهات حساب می کنم 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ صبح 21 بود که ... منبع موثقه ؟ منبع جواب بده یعنی رو حرف من (ادمین اینده سایت )حساب نمیکنین واقعا که اب در کوزه و شما تشنه لبان گرد جهان میگردن 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ هی روزگارررررررررررررررررررررررررر لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ حمید میگم اون شعره یادت نره بیاری هااااااااا راستی طناب بلند بیار حتمی برا طناب کشییییییییی 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده