Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ حالا من گفتم فک کردی اینا به حرف من میرن!!!!آخه توی این هوای گرم کی لم دادن زیر کولر و هندونه خوردن رو ول میکنه میره گردش :icon_pf (34):اونم روز جمعه :icon_pf (34): تو كه مرخصي ميگيري فرداشم 5 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ یه امار بده بینیم چن تاییم کنسل چیه بابا حساس نشو .. :icon_pf (34): خنکه بابا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام :w888::w888::w888: 3 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ :w888::w888::w888: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ خنکه بابا گرم بود بادم میزنی؟ خسته شدم چی؟ گولم میزنی یا کولم میکنی؟ تو كه مرخصي ميگيري فرداشم اون که بهله وگرنه عمرا اگه میومدم 3 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام :aghosh: 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ چرا همه به خون این تور تشنه اند 3 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ همون بهتر که کنسل بشه حسودی بده هااااااااا 3 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ چرا همه به خون این تور تشنه اند والا 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ حسودی بده هااااااااا حسودی چیه این همه اسپم کردید تازه هنوز نرفتید مثل یک مرد پولو واریز کنید تازه کلی هم فضا اشغال شده به سرور هم فشار میاد بعدشم که برگشتید بازم قراره کلی به سرور فشار بیارید.........خب کنسل بشه تا راحت بشوید بره پی کارش:w00: 5 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ حسودی چیهاین همه اسپم کردید تازه هنوز نرفتید مثل یک مرد پولو واریز کنید تازه کلی هم فضا اشغال شده به سرور هم فشار میاد بعدشم که برگشتید بازم قراره کلی به سرور فشار بیارید.........خب کنسل بشه تا راحت بشوید بره پی کارش:w00: خب ماها ریختیم بعدشم میپاکن دیگه این همه غر غر کردن نداره بابا 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ خب ماها ریختیم بعدشم میپاکن دیگه این همه غر غر کردن نداره بابا مینی بوس بگیرید برید خودتون فکرکنم حداکثر 10 نفر اسم نوشتند و پول ریختند دلم میخواد غر میزنم مشکلی داری شیخ؟:167: 5 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ مینی بوس بگیرید برید خودتونفکرکنم حداکثر 10 نفر اسم نوشتند و پول ریختند دلم میخواد غر میزنم مشکلی داری شیخ؟:167: همون 10 نفر میان خونه من ممدم با پولا چیز میز میخره میاره میزنیم تو رگ خب دلت از چیز پره چرا سر من غر میزنی 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ همون 10 نفر میان خونه من ممدم با پولا چیز میز میخره میاره میزنیم تو رگ خب دلت از چیز پره چرا سر من غر میزنی سر تو غر نزدم که........ برید خوش باشید با همون ده نفر 5 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ همون 10 نفر میان خونه من ممدم با پولا چیز میز میخره میاره میزنیم تو رگ خب دلت از چیز پره چرا سر من غر میزنی ایووول .. بزنیم بریم فضاااااااااااااااااااا 4 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ سر تو غر نزدم که........برید خوش باشید با همون ده نفر ای بابا :icon_pf (34): خب همیجوری خوشیم دیگه داریم اسپم میکنیم حال میده ایووول .. بزنیم بریم فضاااااااااااااااااااا اوووووووووووووووووف برای ثبت نام فردا رو هم تمدید کردیم و روز یکشنبه برای ثبت قرارداد میرم.البته امیدوارم بهونه دیر بودن رو نیارن. این یکروز به خاطر اینه که دوستانی که گفتن فردا پولشونو میریزن یا گفتن رزرو کنید واسه ما، دیگه فردا پولشون رو بریزن. در غیر این صورت مجبوریم تور رو کنسل کنیم. هیچ گونه رزروی انجام نمیشه. یه تصمیم گرفتن که انقدر سخت نیست هی امروز و فردا میکنید 4 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ ای بابا :icon_pf (34):خب همیجوری خوشیم دیگه داریم اسپم میکنیم حال میده اوووووووووووووووووف این اووووف کپی رایت داره ها 3 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ ایووول .. بزنیم بریم فضاااااااااااااااااااا تورو نگفت ممد + خاندان ما ميشه 10 نفر كوه كه نميخوايم بريم 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده