هادی ناصح 18854 ارسال شده در 12 مهر، 2011 اههههههههه شماها هنوز نرفتين تنگه واشي؟برين ديگه! منتظر فرمان شما بودیم الان دیگه میریم.نگران نباش 1
zahra-d 4993 ارسال شده در 12 مهر، 2011 منتظر فرمان شما بودیم الان دیگه میریم.نگران نباش واقعاااااااااااااااااااااااااااا؟خب زودتر ميگفتين اجازه ميدادم 1
*mini* 37778 ارسال شده در 12 مهر، 2011 سلام مینا:icon_pf (44): آره اگر کوله نیاری وسائلتو می خوای توی چی بزاری؟ اوکیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی 1
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 12 مهر، 2011 واقعاااااااااااااااااااااااااااا؟خب زودتر ميگفتين اجازه ميدادم ما باید میگفتیم؟؟؟؟؟؟؟؟مگه به وظایفت آگاه نیستی؟:w00:
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 12 مهر، 2011 یکی بیاد بگه وسایل چی برداریم قاشق چنگال دمپایی لباس اضافه در صورت خیس شدن لباس قرص سر درد،حالت تهوع کمک های اولیه مثل چسب و زخم 1
Anooshe 11040 مالک ارسال شده در 12 مهر، 2011 تعیین سرپرست گروه نیام ببینم انقدر اسپم کردین که این پست به تاریخ پیوسته ها همتون حتما یه سر به تاپیکش بزنید 6
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 12 مهر، 2011 تعیین سرپرست گروه نیام ببینم انقدر اسپم کردین که این پست به تاریخ پیوسته ها همتون حتما یه سر به تاپیکش بزنید من دیدم به به شیخ عزیز سرپرست جان باید به همه ناهار بدی 3
Anooshe 11040 مالک ارسال شده در 12 مهر، 2011 من توی این پست یک سری از وسایل مورد نیاز رو میگم هرکس هر چیز اضافه ای به ذهنش میرسه نقل قول بگیره و به شماره ها اضافه کنه که تمام پیشنهاداتون توی یک پست جمع بشه و پراکنده نشه تا همه استفاده کنن... 1-آب معدنی 2-با توجه به غذایی که همراه دارید(بشقاب، قاشق ، چنگال، لیوان، نون...) 3-یک دست لباس اضافه 4- کرم ضدآفتاب 5-دمپایی 6-کلاه آفتابگیر 7-عینک آفتابی 8-وسیله کمک های اولیه 9-قرص [/url]سر درد،حالت تهوع 6
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 12 مهر، 2011 سلامخب دوستان باید ببخشید که با کمی تاخیر این تاپیک رو زدم اما کارهای مربوط به برنامه تنگه واشی هم انجام شد و اطلاعات مربوط به سفر رو اینجا قرار میدم تاریخ برنامه:جمعه 24/4/1390 ساعت حرکت: 6 زمان برگشت: 22 محل قرار: میدان صادقیه-رو به روی مجتمع گلدیس ماشین: میدلباس ظرفیت: 30 نفر پذیرایی: صبحانه(شیرکاکائو و کیک) همراه با میان وعده مبلغ:16،000 تومان آخرین مهلت ثبتنام :16/4/1390 دوستانی که قصد شرکت در برنامه رو دارن تا تاریخ 11/4/90 به من پیغام خصوصی بدن و از این تاریخ به بعد(11/4 تا 16/4) به Mohammad.A... ------------------------------------------- - ناهار با خودتون هست... -از اونجایی که مسیر زیادی رو توی آب حرکت میکنیم حتما کفش مناسب بپوشید یا دمپایی بیارید... -در صورتی که نیاز می بینید با خودتون یک دست لباس دیگه هم همراه داشته باشید... تعیین سرپرست گروه نیام ببینم انقدر اسپم کردین که این پست به تاریخ پیوسته ها همتون حتما یه سر به تاپیکش بزنید من توی این پست یک سری از وسایل مورد نیاز رو میگمهرکس هر چیز اضافه ای به ذهنش میرسه نقل قول بگیره و به شماره ها اضافه کنه که تمام پیشنهاداتون توی یک پست جمع بشه و پراکنده نشه تا همه استفاده کنن... 1-آب معدنی 2-با توجه به غذایی که همراه دارید(بشقاب، قاشق ، چنگال، لیوان، نون...) 3-یک دست لباس اضافه 4- کرم ضدآفتاب 5-دمپایی 6-کلاه آفتابگیر 7-عینک آفتابی 8-وسیله کمک های اولیه 9-قرص سر درد،حالت تهوع 10-کبریت 11-وسیله بازی هم بیارید اگر خواستید 3
pesare irani 41805 ارسال شده در 12 مهر، 2011 ن توی این پست یک سری از وسایل مورد نیاز رو میگمهرکس هر چیز اضافه ای به ذهنش میرسه نقل قول بگیره و به شماره ها اضافه کنه که تمام پیشنهاداتون توی یک پست جمع بشه و پراکنده نشه تا همه استفاده کنن... 1-آب معدنی 2-با توجه به غذایی که همراه دارید(بشقاب، قاشق ، چنگال، لیوان، نون...) 3-یک دست لباس اضافه 4- کرم ضدآفتاب 5-دمپایی 6-کلاه آفتابگیر 7-عینک آفتابی 8-وسیله کمک های اولیه 9-قرص سر درد،حالت تهوع 10-کبریت 11-وسیله بازی هم بیارید اگر خواستید شنگولی یادت رفت 2
SH E I KH 18713 ارسال شده در 12 مهر، 2011 تعیین سرپرست گروه نیام ببینم انقدر اسپم کردین که این پست به تاریخ پیوسته ها همتون حتما یه سر به تاپیکش بزنید سلام خب دوستان باید ببخشید که با کمی تاخیر این تاپیک رو زدم اما کارهای مربوط به برنامه تنگه واشی هم انجام شد و اطلاعات مربوط به سفر رو اینجا قرار میدم تاریخ برنامه:جمعه 24/4/1390 ساعت حرکت: 6 زمان برگشت: 22 محل قرار: میدان صادقیه-رو به روی مجتمع گلدیس ماشین: میدلباس ظرفیت: 30 نفر پذیرایی: صبحانه(شیرکاکائو و کیک) همراه با میان وعده مبلغ:16،000 تومان آخرین مهلت ثبتنام :16/4/1390 دوستانی که قصد شرکت در برنامه رو دارن تا تاریخ 11/4/90 به من پیغام خصوصی بدن و از این تاریخ به بعد(11/4 تا 16/4) به Mohammad.A... ------------------------------------------- - ناهار با خودتون هست... -از اونجایی که مسیر زیادی رو توی آب حرکت میکنیم حتما کفش مناسب بپوشید یا دمپایی بیارید... -در صورتی که نیاز می بینید با خودتون یک دست لباس دیگه هم همراه داشته باشید... من توی این پست یک سری از وسایل مورد نیاز رو میگم هرکس هر چیز اضافه ای به ذهنش میرسه نقل قول بگیره و به شماره ها اضافه کنه که تمام پیشنهاداتون توی یک پست جمع بشه و پراکنده نشه تا همه استفاده کنن... 1-آب معدنی 2-با توجه به غذایی که همراه دارید(بشقاب، قاشق ، چنگال، لیوان، نون...) 3-یک دست لباس اضافه 4- کرم ضدآفتاب 5-دمپایی 6-کلاه آفتابگیر 7-عینک آفتابی 8-وسیله کمک های اولیه 9-قرص سر درد،حالت تهوع 10-کبریت 11-وسیله بازی هم بیارید اگر خواستید 12- موسیقیهای مورد علاقتون 3
pesare irani 41805 ارسال شده در 12 مهر، 2011 من توی این پست یک سری از وسایل مورد نیاز رو میگمهرکس هر چیز اضافه ای به ذهنش میرسه نقل قول بگیره و به شماره ها اضافه کنه که تمام پیشنهاداتون توی یک پست جمع بشه و پراکنده نشه تا همه استفاده کنن... 1-آب معدنی 2-با توجه به غذایی که همراه دارید(بشقاب، قاشق ، چنگال، لیوان، نون...) 3-یک دست لباس اضافه 4- کرم ضدآفتاب 5-دمپایی 6-کلاه آفتابگیر 7-عینک آفتابی 8-وسیله کمک های اولیه 9-قرص سر درد،حالت تهوع -کبریت 11-وسیله بازی هم بیارید اگر خواستید 12- موسیقیهای مورد علاقتون 13- ممد ادمین هم تو لیست بنویسید یادتون نره ببرینش 3
pesare irani 41805 ارسال شده در 12 مهر، 2011 776 تا پیام برا یه سفر 12 ساعته :icon_pf (34): :icon_pf (34): 1
ارسال های توصیه شده