کتایون 15176 ارسال شده در 10 مهر، 2011 منم که نیستم دیگه اصلا حال نمیده به هیچ وجه بدون من و تو حال نمیده... 6
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 10 مهر، 2011 خبر جدید متأسفانه به خاطر دیر شدن، امروز که باهاشون صحبت کردم، ماشین 21 نفرشون تموم شده بود و همون 31 نفره رو مجبور شدیم که بگیریم. دوستانی که میخواستن ثبت نام کنن و جا نبود و یا اونایی که رزرو کرده بودن هم می تونن بیان اگه بخوان. فقط اگه تا قبل چهارشنبه به حدنصاب نرسه، کنسل میشه. پس اگه میخواین بیاین زودتر اعلام کنید. 14
الهام. 8079 ارسال شده در 10 مهر، 2011 خبر جدید متأسفانه به خاطر دیر شدن، امروز که باهاشون صحبت کردم، ماشین 21 نفرشون تموم شده بود و همون 31 نفره رو مجبور شدیم که بگیریم. دوستانی که میخواستن ثبت نام کنن و جا نبود و یا اونایی که رزرو کرده بودن هم می تونن بیان اگه بخوان. فقط اگه تا قبل چهارشنبه به حدنصاب نرسه، کنسل میشه. پس اگه میخواین بیاین زودتر اعلام کنید. :banel_smiley_4: انقد اصرار نكن...نيميام! 3
goddess_s 16415 ارسال شده در 10 مهر، 2011 خبر جدید متأسفانه به خاطر دیر شدن، امروز که باهاشون صحبت کردم، ماشین 21 نفرشون تموم شده بود و همون 31 نفره رو مجبور شدیم که بگیریم. دوستانی که میخواستن ثبت نام کنن و جا نبود و یا اونایی که رزرو کرده بودن هم می تونن بیان اگه بخوان. فقط اگه تا قبل چهارشنبه به حدنصاب نرسه، کنسل میشه. پس اگه میخواین بیاین زودتر اعلام کنید. اگه بیاین از طرف خونه ما رد بشین من میام!! تازه اونم فخط چون دلم میسوزه براتون!!!:4chsmu1: 3
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 10 مهر، 2011 ممد ادمینان تو که باید حساب کنی بالاخره پس اسم ما رو مجانی بینویس دیگه:دی 3
کتایون 15176 ارسال شده در 10 مهر، 2011 خبر جدید متأسفانه به خاطر دیر شدن، امروز که باهاشون صحبت کردم، ماشین 21 نفرشون تموم شده بود و همون 31 نفره رو مجبور شدیم که بگیریم. دوستانی که میخواستن ثبت نام کنن و جا نبود و یا اونایی که رزرو کرده بودن هم می تونن بیان اگه بخوان. فقط اگه تا قبل چهارشنبه به حدنصاب نرسه، کنسل میشه. پس اگه میخواین بیاین زودتر اعلام کنید. یعنی تا جون منو به لبم نرسونین نمیرین شما... 5
کهربا 18089 ارسال شده در 10 مهر، 2011 هی روزگارررررررررررررررررررررررررررر تاپیک جدید پیدا کردی؟!!!!! برو تو پاتوق بگو... راستی تو میای؟ 2
کتایون 15176 ارسال شده در 10 مهر، 2011 میشه جمعه شه شما برین.. من تا اون موقع روزی هزار بار از غصه میمیرم و زنده میشم... 2
ooraman 22216 ارسال شده در 10 مهر، 2011 خبر جدید متأسفانه به خاطر دیر شدن، امروز که باهاشون صحبت کردم، ماشین 21 نفرشون تموم شده بود و همون 31 نفره رو مجبور شدیم که بگیریم. دوستانی که میخواستن ثبت نام کنن و جا نبود و یا اونایی که رزرو کرده بودن هم می تونن بیان اگه بخوان. فقط اگه تا قبل چهارشنبه به حدنصاب نرسه، کنسل میشه. پس اگه میخواین بیاین زودتر اعلام کنید. خبر جدید منم با دوستم میام. توهم همش دیقه 90 برس! میشه جمعه شه شما برین..من تا اون موقع روزی هزار بار از غصه میمیرم و زنده میشم... مگه قرار نبود بیای؟ 1
ارسال های توصیه شده