تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ امروز داشتم برنامه نیمروزو نگاه میکردم با کسی که مصاحبه میکرد گفت که ما به عنوان جایزه قلم قران خون به افراد هدیه میدیم جالبه که این قلمم چینی ها وارد بازار کردن .من که تا حالا قلم قران خون نشنیده بودم الان که سرچی کردم دیدم بله همچین قلمی هست و قیمتشم 75000تومنه.برای خودم همچین قلمی جالب بود خواستم ببینم شما تا حالا قلم قران خون شنیدید؟ اینم لینک مطالب قلم قران خونه http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=58533 15 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ منکه نشنیده بودم کار این قلم چیه دقیقا؟؟قرآن می خونه؟؟ 4 لینک به دیدگاه
تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ منکه نشنیده بودم کار این قلم چیه دقیقا؟؟قرآن می خونه؟؟ اره لینکشو گذاشتم برو بخون 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ چینی ها و زاپینیها و خیلی های دیگه از دین اسلام سوئ استفاده میکنن پارچه چادر رو ژاپن میزنه هیچکی تو ایران حق تولید پاچه چادری مشکی نداشت تو ژاپن هم اصلا مصرف نداره 6 لینک به دیدگاه
a_Farzad 913 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ نشنیده بودید؟:jawdrop: نمایشگاه پارسال ماه رمضون ارائه شد سرعتش خیلی کمه عیبو ایرادم زیاد داره کلمه رو اسکن میکنه میخونه همچین شق القمریم نیس الان ساخت داخلیشم هست دیگه از صلوات شمار چینی که بدتر نیس 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ حیف پول بدی قلم بخری بعد اگر گم شد چی؟ نقدی کادو بدهند بیشتر میچسبه 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ نشنیده بودید؟:jawdrop:نمایشگاه پارسال ماه رمضون ارائه شد سرعتش خیلی کمه عیبو ایرادم زیاد داره کلمه رو اسکن میکنه میخونه همچین شق القمریم نیس الان ساخت داخلیشم هست دیگه از صلوات شمار چینی که بدتر نیس من ندیده بودم اینم فک کنم ساخت چینه 2 لینک به دیدگاه
الناز20 168 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ منم نشنیده بودم امان از دست چینی ها 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ مامانم می گفت مانتوی چینی اومده 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ چه چیزا که آدم نمی بینه این روزا... 2 لینک به دیدگاه
adel_salehi2000 45 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ کاشکی این چینی ها قلمی می ساختن میتونست گزینه صحیح رو در کنکور کارشناسی ارشد تشخیص بده دیگه خیلی عالی میشد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ چینی ها و زاپینیها و خیلی های دیگه از دین اسلام سوئ استفاده میکننپارچه چادر رو ژاپن میزنه هیچکی تو ایران حق تولید پاچه چادری مشکی نداشت تو ژاپن هم اصلا مصرف نداره اینطور نیست... سوء استفاده کردن از قرآن اصلا بی معناست... قرآن در عمل برای چینی ها یا هر بازار دیگه ای هیچ نفعی نداره... اونها دارند از گرایش اقتصادی بازار ایران استفاده میکنند که از فرهنگ و تفکر مردم ایران نشات گرفته... این سوء استفاده نیست... استفاده هست... شما دارید میفرمایید چون کشوری توانایی کافی برای شناخت فرهنگ و بازار مملکت و بعد تولید کافی و فروش اون محصولات رو دارا هست با اینکار داره از چیزی سوء استفاده میکنه ؟ خیر... اینطور نیست... این عادت ماست که هر ناتوانی و کمبودی رو به گردن دیگری بندازیم... چین داره تبدیل به قدرتمند ترین اقتصاد دنیا میشه با اینکه کشوری کمونیستی هست... به زودی متوسط سرانه ی درآمد افراد در چین به انگلیس میرسه و بعد هم کم کم به سرانه درآمد یک آمریکایی... این یعنی اقتصاد موفق... چینی ها میدونند چطوری بازار رو بشناسند و چطور با هر فرهنگی برخورد کنند... به راحتی هر بازاری رو به دست میگیرند... این سوء استفاده نیست... این برتری اونهاست... دولت ما و مردم ما هستند که باید با این مسئله برخورد کنند (در صورتی که ازش ناراضی هستند)... 3 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ کاشکی این چینی ها قلمی می ساختن میتونست گزینه صحیح رو در کنکور کارشناسی ارشد تشخیص بده دیگه خیلی عالی میشد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! فکر کنم اون هم عملی باشه ها... 1 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ من عید خونه یکی از فامیلامون از اینا دیدم. یکی میگفت ....میگفتش این قلمه رو ببرم سر کلاس بخونه ، همه فک کنن منم دارم میخونم:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ اینطور نیست... سوء استفاده کردن از قرآن اصلا بی معناست... قرآن در عمل برای چینی ها یا هر بازار دیگه ای هیچ نفعی نداره... اونها دارند از گرایش اقتصادی بازار ایران استفاده میکنند که از فرهنگ و تفکر مردم ایران نشات گرفته... این سوء استفاده نیست... استفاده هست... شما دارید میفرمایید چون کشوری توانایی کافی برای شناخت فرهنگ و بازار مملکت و بعد تولید کافی و فروش اون محصولات رو دارا هست با اینکار داره از چیزی سوء استفاده میکنه ؟ خیر... اینطور نیست... این عادت ماست که هر ناتوانی و کمبودی رو به گردن دیگری بندازیم... چین داره تبدیل به قدرتمند ترین اقتصاد دنیا میشه با اینکه کشوری کمونیستی هست... به زودی متوسط سرانه ی درآمد افراد در چین به انگلیس میرسه و بعد هم کم کم به سرانه درآمد یک آمریکایی... این یعنی اقتصاد موفق... چینی ها میدونند چطوری بازار رو بشناسند و چطور با هر فرهنگی برخورد کنند... به راحتی هر بازاری رو به دست میگیرند... این سوء استفاده نیست... این برتری اونهاست... دولت ما و مردم ما هستند که باید با این مسئله برخورد کنند (در صورتی که ازش ناراضی هستند)... اره قبول دارم حرفتو ولی دستایی هست که باعث میشه هیچ کس تو ایران حق تولید پارچی مشکی چادری رو نداشته باشه من حرفم سر اون بود 3 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ اره قبول دارم حرفتو ولی دستایی هست که باعث میشه هیچ کس تو ایران حق تولید پارچی مشکی چادری رو نداشته باشه من حرفم سر اون بود میدونم... دست های مخفی نیست البته... سیاست کلی دولت اینه... باید بازار ایران رو برای تولید کننده های دیگه باز نگه دارند... 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ میدونم... دست های مخفی نیست البته... سیاست کلی دولت اینه... باید بازار ایران رو برای تولید کننده های دیگه باز نگه دارند... به چه قیمتی خراب شدن مملکت برا گرفتن یه پورسانت کلان توسط یه عده 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ به چه قیمتی خرابی مملکت برا چندر غاز پورسانت کاش مسئله خرابی مملکت برای پورسانت بود... مسئله فراتر از اینهاست... این سیاست خارجه ی ایران برای جلت نظر چین و روسیه هست... در حقیقت نوعی باج دهی هست... باز بودن بازار ایران برای چین تاثیر فوق العاده زیادی روی دولت داره از اونجایی که دولت بیشتر افتصاد کشور رو کنترل میکنه مستقیما به دولت چین سود میرسونه... در نتیجه یک تصمیم سیاسی هست... 1 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ من ی بار تو یکی از نمایشگاههای بین المللی ک شیراز برگزار شده بود از این قلما دیدم... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده