Artaria 13629 ارسال شده در 21 آذر، 2011 مثلا قراره برا هر عکسی هم که جواب داده میشه یه توضیحی داده بشه ها یه توضیح پلیز:icon_pf (34): دیگه اسمش روشه که، شمع کوب، شمع میکوبه :texc5lhcbtrocnmvtp8 3
Amir R. Haddadi 9164 ارسال شده در 21 آذر، 2011 مثلا قراره برا هر عکسی هم که جواب داده میشه یه توضیحی داده بشه ها یه توضیح پلیز خب وسيله اي كه براي حفاري كف زمين براي قرار گيري پي هاي شمع ي استفاده ميشه اينم فيلم مدل قديميش كه من ديدم كه نحوه عملكردش نشون ميده شرمنده اگه كيفيت نداره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
Amir R. Haddadi 9164 ارسال شده در 30 آذر، 2011 يه چيزي كوبه :JC_thinking: اما چي ميكوبه نمي دونم ... خب يه چيزي شبيه اين وسيله كه براي روكش آسفالت اسفاده ميشه ... يا اينكه بخوان دوباره تو زمين كانال كشي كنن مثل لوله آب اما اون قديمي هاش دستي بود ... صداي خيلي بلندي هم داره كاربدش گفتم اما اسمش و نمي دونم :texc5lhcbtrocnmvtp8 اصلا شايد كاربدشم اشتباه باشه
Ssara 14641 ارسال شده در 30 آذر، 2011 نمی دونم شما مهندسا چی بهش میگین ما میگیم بیل مکانیکی! :texc5lhcbtrocnmvtp8 میزنن کوه بدبخت رو ناکار می کنن باهاش :vahidrk: مخترعش هم من نمی دونم 3
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 30 آذر، 2011 نمی دونم شما مهندسا چی بهش میگین ما میگیم بیل مکانیکی! :texc5lhcbtrocnmvtp8میزنن کوه بدبخت رو ناکار می کنن باهاش :vahidrk: مخترعش هم من نمی دونم بیل مکانیکی نیست اینیه چیزی شبیه به چکشه!! چکش نیست؟ خود چکشه :yes: 2
Artaria 13629 ارسال شده در 30 آذر، 2011 اسم دستگاه پیکور هست پیکور یا چکش هیدرولیک ابزاري جهت تخريب سنگ وبتن كه متشكل ازمته يا قلم به قطر 1تا 8 اينج وبه طول يك متر الی 80 تا سانت است وخود دستگاه پیکور{جك همر} كه به اصطلاح خارجي جك كمك كننده مينامند كه وزن ان از 1 تن تجاوز میكند كه با روغن هيدروليك خود بيل مكانيكي تقذيه مى شود . 4
mojtaba90 13 ارسال شده در 16 دی، 2011 وای ی ی ی ی با بد کسی در افتادم...:icon_pf (34): نام میلکرد: کاربرد: سلام میلگرد رامکا در ضمن این عکس مربوط یکی از پروژه هایی است که خودم سرپرست نظارت آن بودم و این عکس را تهیه نمودم و تاجایی که یادم می یاد اولین بار در ایران سازه آپلود کردم. 3
Construction 4752 مالک ارسال شده در 1 بهمن، 2011 سلاممیلگرد رامکا در ضمن این عکس مربوط یکی از پروژه هایی است که خودم سرپرست نظارت آن بودم و این عکس را تهیه نمودم و تاجایی که یادم می یاد اولین بار در ایران سازه آپلود کردم. ضمن تشکر از حضور شما... به جهت مسابقه ای بودن این تاپیک منبع ذکر نشده... منبع اکثر عکسای گذاشته شده در این تاپیک نت می باشه... این عکس و عکسای از این دست چیز خیلی عجیب و شاقی نیست .تصاویری هستند که هر مهندس عمران روزانه با آنها سرو کار داره.... 2
El Roman 31720 ارسال شده در 11 بهمن، 2011 فکر کنم چیزی باشه برای کشیدن و صاف کردن کابل، اسمشو نمیدونم 4
Amir R. Haddadi 9164 ارسال شده در 12 بهمن، 2011 منم همون چیزی که حامد گفت می گم و فکر می کنم که برای بتن های پستنیده باشه و باهاش کابل می کشند ... اما منم اسمش و نمی دونم :JC_thinking: 3
rezanassimi 9036 ارسال شده در 12 بهمن، 2011 اسمش تیفوره فکر کنم مثل جرثقیل زنجیری ازش استفاده میکنن. ینی با اون اهرمش یه کابلو که به یه جا بسته میکشن برا بلند کردن وسیله سنگین یا نزدیک کردن تو قطعه سنگین به هم کلا برا کشش نمیدونم برا بتن پیش تنیده و اینام استفاده میشه یا نه 3
omran759 53 ارسال شده در 14 بهمن، 2011 :icon_pf (44):درسته. :yes:تیفور که بهش جرثقیل دستی هم میگن واسه جاهایی که نمیشه از جرثقیل استفاده کرد و جابجایی و کشیدن تو کارگاه ها به کار میره. 3
omran759 53 ارسال شده در 15 بهمن، 2011 درسته . کولیس :وسیله ای است که جهت تعیین طول ، قطرخارجی و داخلی و ضخامت اجسام مورد استفاده قرار می گیرد. کولیس از دو قسمت ثابت (خط کش مدرج) و متحرک تشکیل شده است 4
ارسال های توصیه شده