Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ مثلا قراره برا هر عکسی هم که جواب داده میشه یه توضیحی داده بشه ها یه توضیح پلیز:icon_pf (34): دیگه اسمش روشه که، شمع کوب، شمع میکوبه :texc5lhcbtrocnmvtp8 3 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ مثلا قراره برا هر عکسی هم که جواب داده میشه یه توضیحی داده بشه ها یه توضیح پلیز خب وسيله اي كه براي حفاري كف زمين براي قرار گيري پي هاي شمع ي استفاده ميشه اينم فيلم مدل قديميش كه من ديدم كه نحوه عملكردش نشون ميده شرمنده اگه كيفيت نداره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ يه چيزي كوبه :JC_thinking: اما چي ميكوبه نمي دونم ... خب يه چيزي شبيه اين وسيله كه براي روكش آسفالت اسفاده ميشه ... يا اينكه بخوان دوباره تو زمين كانال كشي كنن مثل لوله آب اما اون قديمي هاش دستي بود ... صداي خيلي بلندي هم داره كاربدش گفتم اما اسمش و نمي دونم :texc5lhcbtrocnmvtp8 اصلا شايد كاربدشم اشتباه باشه لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ نمی دونم شما مهندسا چی بهش میگین ما میگیم بیل مکانیکی! :texc5lhcbtrocnmvtp8 میزنن کوه بدبخت رو ناکار می کنن باهاش :vahidrk: مخترعش هم من نمی دونم 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ نمی دونم شما مهندسا چی بهش میگین ما میگیم بیل مکانیکی! :texc5lhcbtrocnmvtp8میزنن کوه بدبخت رو ناکار می کنن باهاش :vahidrk: مخترعش هم من نمی دونم بیل مکانیکی نیست اینیه چیزی شبیه به چکشه!! چکش نیست؟ خود چکشه :yes: 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ اسم دستگاه پیکور هست پیکور یا چکش هیدرولیک ابزاري جهت تخريب سنگ وبتن كه متشكل ازمته يا قلم به قطر 1تا 8 اينج وبه طول يك متر الی 80 تا سانت است وخود دستگاه پیکور{جك همر} كه به اصطلاح خارجي جك كمك كننده مينامند كه وزن ان از 1 تن تجاوز میكند كه با روغن هيدروليك خود بيل مكانيكي تقذيه مى شود . 4 لینک به دیدگاه
mojtaba90 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۰ وای ی ی ی ی با بد کسی در افتادم...:icon_pf (34): نام میلکرد: کاربرد: سلام میلگرد رامکا در ضمن این عکس مربوط یکی از پروژه هایی است که خودم سرپرست نظارت آن بودم و این عکس را تهیه نمودم و تاجایی که یادم می یاد اولین بار در ایران سازه آپلود کردم. 3 لینک به دیدگاه
Construction 4752 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۰ سلاممیلگرد رامکا در ضمن این عکس مربوط یکی از پروژه هایی است که خودم سرپرست نظارت آن بودم و این عکس را تهیه نمودم و تاجایی که یادم می یاد اولین بار در ایران سازه آپلود کردم. ضمن تشکر از حضور شما... به جهت مسابقه ای بودن این تاپیک منبع ذکر نشده... منبع اکثر عکسای گذاشته شده در این تاپیک نت می باشه... این عکس و عکسای از این دست چیز خیلی عجیب و شاقی نیست .تصاویری هستند که هر مهندس عمران روزانه با آنها سرو کار داره.... 2 لینک به دیدگاه
omran759 53 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ باسلام کار جالبی انجام میدید. منم یه عکس میذارم بگید چیه... 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ فکر کنم چیزی باشه برای کشیدن و صاف کردن کابل، اسمشو نمیدونم 4 لینک به دیدگاه
omran759 53 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ کابل یکی از اجزای این وسیله است. 4 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ منم همون چیزی که حامد گفت می گم و فکر می کنم که برای بتن های پستنیده باشه و باهاش کابل می کشند ... اما منم اسمش و نمی دونم :JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ اسمش تیفوره فکر کنم مثل جرثقیل زنجیری ازش استفاده میکنن. ینی با اون اهرمش یه کابلو که به یه جا بسته میکشن برا بلند کردن وسیله سنگین یا نزدیک کردن تو قطعه سنگین به هم کلا برا کشش نمیدونم برا بتن پیش تنیده و اینام استفاده میشه یا نه 3 لینک به دیدگاه
omran759 53 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ :icon_pf (44):درسته. :yes:تیفور که بهش جرثقیل دستی هم میگن واسه جاهایی که نمیشه از جرثقیل استفاده کرد و جابجایی و کشیدن تو کارگاه ها به کار میره. 3 لینک به دیدگاه
omran759 53 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ این عکس چیه؟ البته اسونه ولی خیلی ها نمیدونن. 4 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ این عکس چیه؟ البته اسونه ولی خیلی ها نمیدونن. کولیس 3 لینک به دیدگاه
omran759 53 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ درسته . کولیس :وسیله ای است که جهت تعیین طول ، قطرخارجی و داخلی و ضخامت اجسام مورد استفاده قرار می گیرد. کولیس از دو قسمت ثابت (خط کش مدرج) و متحرک تشکیل شده است 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده