alborzrad 2116 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ حسن فاتحی در وبلاگ خود نوشته است: عصربود،حوالی ساعت 6عصر،داشتم تونت برای مطالعه سرفصلهای اخبارسیاسی روز می چرخیدم،زنگ درخانه به صداآمد،بچه ها گوشی آیفون رابرداشتند،خانمی كه باظاهر چادری ومحجبه دم در داشت باموبایلش صحبت می نمود،جلودرظاهرشد. تا چشمشان به خانم خانه ما،افتاد گفتش "تورا به خدا فكربدنكنیدا،من نذركردم سفره ابوالفضل(ع)پهن كنم،بخاطربچه ام كه تشنج داشتش،هرچی ازكرمتان هستش مضایقه نفرمائید". خانم به من نگاه كرد وگفت،سفره ابوالفضله،نباید دست خالی بره،پنج پیمانه برنج (سهم یك وعده ناهار یاشاممان)رابه اون خواهر تحویل داد. حقیقتش من پیش خودم احساس ناخوشایندی كردم،چراكه درباب نذورات آموخته های دینی من،رفتار اون خواهری را كه به نام حضرت ابولفضل،هزینه سفره اش را تامین می كرد،تائید نمی نمود،وسئوالات مختلفی را درذهن من تداعی نمود. ما می توانیم نذرنمائیم كه درقبال حاجتی كه ازخدا گرفتیم،به مردم خدمت كنیم،احسان بدهیم،یااینكه ازمال خود درامورخیریه خرج نمائیم و.. ولی اگر كسی باهزینه ازجیب مردم نذر كند،آیا این چنین نذوراتی توجیه شرعی وعقلی می تواندداشته باشد؟ درشهركی كه ما درش می نشینیم،اگراون خواهرباآن شیوه خودش،بخواهد دم درمردم برود،من مطمئنم،هزینه بسیار بیشتراز هزینه یك سفره را بدست خواهدآورد،آیا كنترلی بر رفتارانسانهای فرصت طلبی ازاون جنس،وجوددارد كه باسوء استفاده ازاحساسات مذهبی مردم ،گدائیهای حرفه ای ننمایند؟ سال1370هم كه بنده دانشجوبودم، دریكی ازمساجداردبیل،تیمی فرصت طلب باسوءاستفاده ازاحساسات پاك مردم به امامان معصوم وبالاخص بابهره گیری از علاقه مردم شهراردبیل به حضرت ابوالفضل(ع)،یك فرصت طلبی منتج به كسب پولهای هنگفت كرده بودند،كه من اونموقع هم ذهنم چنین رفتارهای فرصت طلبانه را قبول نمی كرد. موضوع این تیم فرصت طلب هم ازاین قراربود،كه شایعه كرده بودند،حضرت ابولفضل درمسجدی كه صلاح نمیدانم اسمشورا بیان كنم،تشریف آورده وكودك معلول آنهارا كه لال بوده شفا داده است. لازم به توضیح است كه این تیم فرصت طلب،اون كودك راآموزش داده بودند تا طی فرایندی چنین نقشی را بازی نماید. این شایعه آنقدردراون موقع برای خود دكان بازكرده بود كه،والدین من نیز كه مثل بقیه احساسات پاك مذهبی داشتند، به من كه دراصفهان دانشجوبودم،زنگ زدند وگفتندكه بیا تواردبیل معجزه شده است و فلان و بهمدان. (لازم به توضیح است بنده خودم نیز معلولیت جسمی حركتی ازنوع فلج اطفال(پولیو)داشتم واین بندگان خدا،ازروی احساسات خود،من را نیز مجبور به حضور درآن مسجدكردند). تا من از اصفهان به اردبیل رسیدم و به همان مسجدرسیدم، پارچه نوشته بزرگی رادیدم كه بارتمام بی ملاحظگی نوشته بودند"ورود حضرت ابوالفضل وهیئت همراه را به مسجد....گرامی می داریم. حقیقتش من وقتی یه كم كنجكاوشدم، متوجه شدم كه فرصت طلبانی دارند از احساسات پاك مردم به ائمه سوءاستفاده می نمایند، خصوصا" اینكه خانمهای را می دیدم كه بانقابهای كیسه خودرا ازنذورات مردم پر می كردند ومرتب عوض می شدند. هرچند بعدش مردم متوجه واقعیات گشتند ولی چنین سوء استفاده های هرازچندگاهی بالاخص درشهرهای مذهبی اتفاق می افتد. حالا به موضوع خواهری برگردیم كه، به نام سفره ابوالفضل(ع)، ازمردم پول وبرنج وقند وروغن و...می گرفت. آیا همان جریان وگروهی كه، به نام امام زمان(عج)، برای گدایی آراء مردم فرصت طلبیهای ملموسی كردند،الگوی ناهنجاری برای چنین شهروندان فرصت طلب نبوده اند؟ ما زمانی می توانیم ازرفتار ناهنجارشهروندان گله نمائیم كه، الگوهای مدیریتی ما،ازمقدسات سوءاستفاده نكنند، زمانی كه طیفی ازمدیران ما درسایه ونام امام عصر(عج)، تنها به فكر كاسه وكیسه خودهستند، قطعا" گدایان نقابدار كوی وبرزنها نیز،ازاین شیوه ها بهره برداری خواهند نمود. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ ی خانومه هست تا حالا 3 بار طی 2 سال تو خیابونو جلومو گرفته ک من نذر دارم واسه دخترای دم بخت جهاز تهیه کنم اونام همسن و سال خودتن هرچقد ک ب حصرت فاطمه مرحمت داری مضایقه نکن اقلا تغییر قیافه بده 2 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ واسه نذر كردن هر چي در توان داري بايد خرج كني نه كه گدايي !!! تاوان نذر كسي رو بقيه بايد بدن....نذر بهانه است واسه تكدي گري 4 لینک به دیدگاه
immortal 103 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ انقدر بدم میاد از اونایی که اینجوری نذر میکنن خوب مجبور نیستی گدایی کنی که 3 لینک به دیدگاه
alborzrad 2116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ کدخدای ده حسن آباد علیا ادعا کرده من کاره ای نیستم این امام زمانه که تمام کارا رو مدیریت میکنه !!!! 4 لینک به دیدگاه
immortal 103 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ کدخدای ده حسن آباد علیا ادعا کرده من کاره ای نیستم این امام زمانه که تمام کارا رو مدیریت میکنه !!!! :ws52: 1 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ يه سري تو خونه تنها بودم اف افو زدن گفتن خانوم بيا جلو در رفتم يه پسر بچه يه پاكت داد دستم مثه جت فرار كرد رفت منم از همه جا بي خبر... ديدم پشته پاكت نوشته بودم نذره سفره حضرت ابوالفضل هرچي ميتوني كمك كن!!! آخه اين چه كاريه مثلا؟!!! 30 ثانيه بعد پسره اومد گفت خانوم پاكتتونو بدين!!! منم پول گذاشتم توش ولي كليم پسررو دعواش كردم! 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ گدایی مدل جدیده این کار نذر نیست اینا فقط اسم نذر رو میارن پولوشو صرف خودشون میکنن مگه نذر منو باید مردم بدن لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده