El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ مجری: شما چرا سه بار ازدواج کردین؟ یارو: من اگر سه تا زن گرفتم به خاطر این بوده که میکشیده! میلم میکشیده! و میتونستم! مجری: شما برگردین اول، باز همین راه رو میاین؟ یا یه بار ازدواج میکنین؟ یارو: بله! مجری: جدی؟ یارو: بله به خاطر اینکه خوش میگذره! حال میده! همش تنوعه! سرگرمیه! یارو: من کوچکتر از اونم که توصیه ای بکنم، اما تو زندگی زناشویی صادق باشین! تصویری AMR 500kb برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 28 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ حامد حرفای شاخ دار مزنیا ... چه برنامه ای ؟ :jawdrop: 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ حامد حرفای شاخ دار مزنیا ... چه برنامه ای ؟ :jawdrop: خوب خودت ببین ؛ این دختره چیه تو شبکه 2 ، مهمون دعوت میکنه اونه ، اسمشو نمیدونم 3 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ غیره منتظر ه ؟ ببا اون دختره خودش قاطیه مهموناش دیگه بماند 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ غیره منتظر ه ؟ببا اون دختره خودش قاطیه مهموناش دیگه بماند اینه هاش ولی دختره که خودش نمیره مهمون پیدا کنه ، هر کسی میاد در راستای سیاست های صدا سیماست و اهدافی از آوردنش دارن 4 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ in 1ki azonas k age bebinesh khodam ba boldozer az ros rad misham 1bar omade bod aste 1 mive ro mishkond vasat estedio los mikad khodesho velesh kon baba jedi nair ino 3 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ صدا و سیما = فارسی1 داخلی و مجاز! 1 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ در مورد صدا و سیما که اصلا چیزی نگم بهتره اما یکی به این مردک بگه اون میلت بخوره توی اون سرت مگه آدمی نیستی که نمی تونی خودت رو کنترل کنی حیوون هم به اون ذات حیوانیش یه جفت بیشتر نداره :icon_pf (34): صدا و سیمای جمهوری اسلامی لیاقتش فقط همین آدمای هم کیش خودشه در جایی که هنرمندان و پیشکسوتان و ..... می شن خس و خاشاک و اراذل و اوباش باید هم با این مقامات والا نشست داشته باشن و مجری و مهمان به هم زل بزنن و بگه آره هرزگی خیلی حال می ده 14 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ وای واااای از صبح 3-4 باری اینو دیدم :ws28: میگه زن اولمو خیلی دوس دارم زن اولم فرشته ست بعد رفته 2 تا هوو واسش آورده تازه سرگرمم میشه آقا خیلی خوب دارن فرهنگ تحجری عربستانو پیاده میکنن چ دلیلی داره این آقا بیاد تو برنامه زنده تلویزیونی و از مزایای چند همسری بگه ؟ 7 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ من دانلود كردم چرا صوتيه؟؟؟ :JC_thinking: لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ سخن رانی رئیس جمهور با تاخیر پخش میشه ، سخن رانی این زنده ، مملکته داریم؟ 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ من دانلود كردمچرا صوتيه؟؟؟ :jc_thinking: دانلودش صوتیه ، تصویریش 16 مگ بود حوصله آپ نداشتم، یوتوبش تصویریه ؛ چیز خاصی نداره ، صورت طرف رو هم نشون نمیده همش از دوره 2 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ دانلودش صوتیه ، تصویریش 16 مگ بود حوصله آپ نداشتم، یوتوبش تصویریه ؛ چیز خاصی نداره ، صورت طرف رو هم نشون نمیده همش از دوره آهان! چقد دلم ميخواد بگيرم مرده رو خفه كنم! 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ واییییییییییی من الان کلیپشو دیدم: اعتماد به نفس داره قلمبه 4 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ از ماست که بر ماست... مجری برنامه یه خانومه...چرا حاضر شده با همچین آدمی که حق و حقوق خانمها رو پایمال کرده مصاحبه کرده؟ چرا اینقدر عادی برخورد میکنه؟ چرا این عمل رو زشت عادی میبینه؟ از همه این مسائل مهمتر اون سه تا خانم...که همسر این آقا هستند...! چرا هیچ ارزشی واسه خودشون قائل نشدن؟؟؟ قانون وضع بشه...کار قانونی باشه... اما تا زمانی که خانمها واسه خودشون ارزش قائل نشن....این مسئله ادامه داره.... چرا یه خانم باید اینقدر راحت با خیانت کنار بیاد؟ خانهما خودشون به خودشون رحم نمیکنن.... باز هم میگم از ماست که بر ماست.... تا یه خانم قبول نکنه به عنوان همسر دوم باشه که کسی بزور مجبورش نکرده.... اون خانم اولی هم موافقت کرده که کسی به عنوان همسر دوم وارد زندگی همسرش بشه... در واقع به خودش توهین کرده.... اون همسر سومی که شاهکاااااااااااااره..... واقعا تاسف آوره...توان مالی داشته پس میتونه......:icon_razz::icon_razz: 15 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ من که برنامشو ندیدم... ولی هفته پیش رفته بودم آرایشگاه.. یهو ی خانمی پای تلفن شروع کرد به داد زدن که اگه رفتی میری واسه همیشه... بعدا که شروع کرد به حرف زدن گفت شوهرش 2تا زن داره و وقتی با شوهرش ازدواج کرده نمیدونسته که ی زن دیگه هم داره..:icon_pf (34): حالا از صدا و سیما ازش خواستن که بره و بگه هیچ مشکلی نداره و داره زندگی میکنه...:w888: تازه خواسته بودن که زناشم ببره... بیچاره خانومه داشت پس میفتاد... میگفت من این همه آبرو داری کردم... ایناچی میخوان از زندگی من؟؟؟ 14 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ وای این دیگه شاهکار بود. میگفت خب توان مالیشو دارم زن می گیرم! تفریحه....سرگرمم خب!!! رووووو رو برم! 6 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ من که برنامشو ندیدم... ولی هفته پیش رفته بودم آرایشگاه.. یهو ی خانمی پای تلفن شروع کرد به داد زدن که اگه رفتی میری واسه همیشه... بعدا که شروع کرد به حرف زدن گفت شوهرش 2تا زن داره و وقتی با شوهرش ازدواج کرده نمیدونسته که ی زن دیگه هم داره..:icon_pf (34): حالا از صدا و سیما ازش خواستن که بره و بگه هیچ مشکلی نداره و داره زندگی میکنه...:w888: تازه خواسته بودن که زناشم ببره... بیچاره خانومه داشت پس میفتاد... میگفت من این همه آبرو داری کردم... ایناچی میخوان از زندگی من؟؟؟ عرض کردم همینجوری یه نفر رو نمیارن تلوزیون اونم برنامه زنده هدف جدید ترویج فرهگ چند زنه گی 6 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ یارو خرپوله ، تابلو با زن دوم مشکل داره ؛ مهریشو داده اما طلاقش نداده احتمالا الان داره زجرش میشه :icon_pf (34): لامصب یه جوری میگه خوش میگذره ادم ناخودآگاه میگه: هی هی 4 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ عرض کردم همینجوری یه نفر رو نمیارن تلوزیون اونم برنامه زنده هدف جدید ترویج فرهگ چند زنه گی آخه این چه فرهنگ مسخره ایههههه..:w00: خودشون نمیتونن خودشونو کنترل کنن چرا توجیح میکنن و واسه بقیه نسخه میپیچن...؟؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده