رفتن به مطلب

گل برای باحجابها، برخوردبا بدحجابها+ عکس

danielo

ارسال های توصیه شده

الان یه توضیح بدین که مشکل اینا چی بوده ؟!:ws52:

:jawdrop:

خب بابا

دليل نميشه كه رو هوا اينقد در مورد ديگران بد قضاوت كني

توئم الان كاري كه اونا كردن رو كردي ديگه. فقط در جهت عكسش.

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 57
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

:ws28::ws28:

یعنی علنا میگه:

آآآآآآآآآآآآآی ملت ، خر شو ، عر عر کن ، پالان بندازم روت خر سواری

البته قصد توهین به چادری ها رو ندارم ، ولی اینکه گل میده دقیقا مصداق بارز خر کردن به سبک بچه های پیش دبستانیه :icon_pf (34)::ws28:

• Like 6
لینک به دیدگاه
:jawdrop:

خب بابا

دليل نميشه كه رو هوا اينقد در مورد ديگران بد قضاوت كني

توئم الان كاري كه اونا كردن رو كردي ديگه. فقط در جهت عكسش.

من تا از چیزی مطمئن نباشم به هیچ عنوان حرفی نمی زنم

امااین قدر دور و اطرافم از این دست ....... مسلمون نما دیدم که مثل کف دستم همهشون رو می شناسم

من از روی باطن قضاوت کردم و اون ها از روی ظاهر این کار رو می کنن ؛ اینه تفاوت من و اونا

• Like 3
لینک به دیدگاه
:ws28::ws28:

یعنی علنا میگه:

آآآآآآآآآآآآآی ملت ، خر شو ، عر عر کن ، پالان بندازم روت خر سواری

البته قصد توهین به چادری ها رو ندارم ، ولی اینکه گل میده دقیقا مصداق بارز خر کردن به سبک بچه های پیش دبستانیه :icon_pf (34)::ws28:

خوب دارن فرهنگ سازی می کنن:ws28:

کار بدی نمی کنن که دخترارو می گیرن می اندازن تو ماشین که امنیت داشته باشن تا 2 قدم جلوتر بهشون تجاز نشه به با حجاب ها هم گل میدن که گل بدن به متجاوز شاید دست از سرشون برداره:icon_pf (34):

• Like 3
لینک به دیدگاه

الان من چقدر ناراحتم و غصه می خورم از اینکه از دست این خواهران گل دریافت نمی کنم تو خیابون..وااااای بر منننننننن :icon_pf (34)::icon_pf (34):

• Like 4
لینک به دیدگاه
من تا از چیزی مطمئن نباشم به هیچ عنوان حرفی نمی زنم

امااین قدر دور و اطرافم از این دست ....... مسلمون نما دیدم که مثل کف دستم همهشون رو می شناسم

من از روی باطن قضاوت کردم و اون ها از روی ظاهر این کار رو می کنن ؛ اینه تفاوت من و اونا

البته همه همين فكرو ميكنن.

هر كسي فك مي كنه حق با اونه

من اينا رو اصلا قبول ندارم ولي به نظرم بايد يه تفاوتي بين مايي كه ادعامون ميشه و اونا باشه

• Like 1
لینک به دیدگاه

رضا شاه به زور از سر زنها چادر بر می داشت و الان بعضیها فکر می کنن به زور میشه زنها رو چادری کرد.

به نظر من فرهنگ سازی هر چیزی مهمه . به جای زور از فواید حجاب و از مضرات بد پوششی باید بگن و افراد جامعه رو قانع کنن. نه که به زور روسری طرف رو جلو بکشن . خوب دو قدم اون طرف تر میکشه عقب .

به نظر من این کارا اصلا فایده نداره .

ولی یک سوال : چطوری میشه که همیشه مردها متجاوزن و زنها یی که با وضع بدی توی خیابون مانور میدن متجاوز نیستن؟

یه سوال دیگه : اون مردی که متجاوز میشه . چطوری میشه که دست به تجاوز میزنه ؟ مادرزاد متجاوز بوده یا به مرور زمان شهوتران شده و حالا با تحریک شدن قصد تجاوز میکنه ؟

به نظر من که این رابطه دو سویه است. هم مرد مقصره هم زن .

لینک به دیدگاه

منم گل میخوام:62izy85:

خودشون همه کاری میکنن میان به مانتو روسری ملت گیر میدن.:girlhi:

اینجوری دلشون خنک میشه و جامعه از دست شیاطین نجات میدن:w00:

لینک به دیدگاه

خودشون دارن دو دستگی ایجاد میکنن

خب کسی ک میبینه ب یکی دارن گل میدن و با اون ب بدترین شکل رفتار میکنن دشمنی ایجاد میشه

وای از این شهر مردم فریب

• Like 2
لینک به دیدگاه

ولی یک سوال : چطوری میشه که همیشه مردها متجاوزن و زنها یی که با وضع بدی توی خیابون مانور میدن متجاوز نیستن؟

یه سوال دیگه : اون مردی که متجاوز میشه . چطوری میشه که دست به تجاوز میزنه ؟ مادرزاد متجاوز بوده یا به مرور زمان شهوتران شده و حالا با تحریک شدن قصد تجاوز میکنه ؟

مردی ک چشم چرونی میکنه و نیازاش بر طرف نشه میشه متجاوز

زنها چ گناهی کردن ک مردا چشمشون ب هیکل اونا دوخته شده ؟ زنا چ گناهی کردن ک ب خاطر این ک یکی نیازاش برطرف نشده خودشو تو گونی بپیچونه ک قربونی عقده ی جنسی ی مرد نشه ؟

همه خانوما این تو وجودشونه ک میخوان همه جا زیبا باشن اگه کسی اینجور نباشه مشکل داره

اما مردا هم اینجورین ؟ تو ذاتشونه ک چشم چرونی کنن ؟

اگه اون زن واسه مرد تو خیابون عشوه بیادو از این کارابکنه آره حق با شماست این رابطه دو سویه ست ولی وقتی طرف داره مثه آدم راهشو میره یا تو باغ داره با خونوادش خوش میگذرونه این رابطه دو سویه ست ؟‌

-------------

دیروز تو تاکسی ی خانومه پیشم نشسته بود دستاش پره پشم سیااااه از دست مردا بدتر بعد میخواست پول بده ب راننده انقد خودشو خم کرد ک آستین مانتوش نره عقب ک دستشو نامحرم ببینه سره بچش ک رو پاش بودو محکم کوبید ب صندلی جلویی ! آخه کی از دیدن این دست لذت میبره ک انقد سعی داره بپوشونتش

• Like 7
لینک به دیدگاه

واقعا تاسف آوره. بعضي وقتا كه آدم عملا بعضي مسئولارو ميبينه و ميفهمه چه جماعت منگول و كم هوش و بي سوادي دارن كشورو اداره ميكنن ديگه تا يه مدتي از ديدن همچين چيزايي تعجب نميكنه فقط احساس تاسف عميق ميكنه براي كشور و مردمش كه خيلياشون مخصوصا جوونترا از نظر درك و فهم هزار سال از اون مسئولايي كه بالا نشستن جلوترن.

خدايي به نظر من اصلا قابليت پردازش طنز نداره. خيلي خيلي تلخه كه مملكت ما دست همچين موجوداتي افتاده.

98019_992.jpg

چه ذوغی هم کرده :ws28:

• Like 3
لینک به دیدگاه

حالا من سوال میپرسم:

بدن مرد هم برای زن جذابه ، آیا اگه مردی با شورت یا بدون اون تو خیابون راه بره زن ها بهش تجاوز میکنن؟

ببین تو این قضیه زن ها به هیچ وجه مقصر نیستند ، تو خونه خودشم باید چادر بکنه تا همسایه ای که از رو دیوار داره دید میزنه تحریک نشه و دوستاشو صدا نکنه تا بهش تجاوز بکنن؟

مرد ها هم مقصر بودن ، نه به خاطر بر انگیختگی جنسی که توی این کشور طبیعی هست ، بلکه به خاطر چال کردن وجدانشونه که مقصر هستند!

کازینو ، بار ، دیسکو یا هرچی که اسمشه ، مثل سوپاپ اطمینان میمونه برای همچین مواقعی ، اگه خمینی شهر بار داشت ، اونی که دید زد ، به جای فکر تجاوز (احتمالا) میرفت بار ، کدوم خطرش کمتره؟ بار یا تجاوز به مردم تو خونشون؟

مشکل سیاست گذاری 100٪ غلط تو این مملکته ، اگر این حکومت اصلاح نشه و باقی بمونه من برای بچه هایی که الان دارن تو این خاک به دنیا میان خیلی خیلی خیلی متاسفم.

مشکل ما حکومت همون افیون توده هاست

• Like 6
لینک به دیدگاه

فقط گل میدن؟؟؟!!!!!!!!!!!!!:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

زمانی کیک و ساندیس میدادن:ws2::ws2::ws2:

مهم اینه که ذات و باطن و درون انسان گل باشه.........

ظاهر واسه گل دادن ملاک نیست..................

خیلی به قول خودشون از این بی حجابها باطنشون از باحجابها بهتره.

بعضی ها خودشون گلن نیازی به گل دیگران ندارن.......

• Like 3
لینک به دیدگاه
واقعا تاسف آوره. بعضي وقتا كه آدم عملا بعضي مسئولارو ميبينه و ميفهمه چه جماعت منگول و كم هوش و بي سوادي دارن كشورو اداره ميكنن ديگه تا يه مدتي از ديدن همچين چيزايي تعجب نميكنه فقط احساس تاسف عميق ميكنه براي كشور و مردمش كه خيلياشون مخصوصا جوونترا از نظر درك و فهم هزار سال از اون مسئولايي كه بالا نشستن جلوترن.

خدايي به نظر من اصلا قابليت پردازش طنز نداره. خيلي خيلي تلخه كه مملكت ما دست همچين موجوداتي افتاده.

:ws3: چرا>.... طفلیا که خیلی تیز هوشن همه از مدرسه تیز هواشان اومدن

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...