Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ راستی روسپی! از خودت پرسیدی چرا اگر در سرزمین من و تو، زنی زنانگی اش را بفروشد که نان در بیارد رگ غیرت اربابان بیرون می زند اما اگر همان زن کلیه اش را بفروشد تا نانی بخرد و یا شوهر زندانی اش آزاد شود این «ایثار» است ! مگر هردو از یک تن نیست؟ بفروش ! تنت را حراج کن… من در دیارم کسانی را دیدم که دین خدا را چوب میزنند به قیمت دنیایشان، شرفت را شکر که اگر میفروشی از تن می فروشی نه از دین. (( فریدون فرخزاد )) 33 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ قبلا این مطلب و خونده بودم ولی هربار که میخونم باز همون حس اول و دارم .... 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ قبلا این مطلب و خونده بودم ولی هربار که میخونم باز همون حس اول و دارم .... خب حس اولت چی بود؟ 2 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ بنوش به سلامتي فاحشه كه جز خودش هيچ كس رو نمي فروشه 17 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ خب حس اولت چی بود؟ انگار یه چیزی تو مغزم تیر میکشه 4 لینک به دیدگاه
sarooneh 2052 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ تو مغزت تیر میکشه من قلبم تیر میکشه این کجا و اون کجا هر دو از یک جنسن مگه هر دو از یک تن نیست؟ 4 لینک به دیدگاه
HaMeD-GibsoN 1859 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ همه چیز یه بعدازظهر ساعت 5 درست میشه 5 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ همه چیز یه بعدازظهر ساعت 5 درست میشه یه بعدظهر ساعت 5؟چه خبره اون موقع؟ 5 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ یه بعدظهر ساعت 5؟چه خبره اون موقع؟ سخنی از حامد گیپسونه 3 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ زنی که نه علمی داره نه هنری که نون زندگیشو دربیاره .... میاد با رضایت اینکارو میکنه...هردوطرف هم راضی....مشکلش چیه؟ یکی نون عقلشو میخوره، یکی نون علمشو ، یکی نون زورشو ، یکی نون زبونشو ، یکی نون دینشو ، یکی ام نون تنشو... لکاته ها قابل ترحمن نه قابل تنفر...... 7 لینک به دیدگاه
HaMeD-GibsoN 1859 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ یه بعدظهر ساعت 5؟چه خبره اون موقع؟ یروز خوب میاد هوا پاک و اسمون ابیه تو از ته دل شادی و به دیگران محبت میکنی میاد.زیاد دور نیست 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ این تصویر رو خودم یکسال پیش در جریان برداشت میدانی برای یک پروژه درسی از خیابان ولیعصر تهران گرفتم. این فقط یک نمونه از ده ها نمونه ای بود که دوروبرم ریخته بود. این آگهی ها از فرآیند طبیعی تغییر تبعیت میکنند! هرچه به بیمارستان نزدیک می شوید بیشتر می شوند. 9 لینک به دیدگاه
a_Farzad 913 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ منم هردفعه اینو میخونم میمونم ربطش چیه؟ چرا این دوتا موضوعو باهم مقایشه کردند طرف کلیشو میفروشه سرپرست یه خانواده رو نجات میده یکی دیگه با رابطه ای که با اقاهه داره وبعدش خانمش متوجه میشه زندگیشون از هم میپاشه وواقعا فسادو بیماریهای مختلف روحی وجسمی رو رواج میده این کجا وان کجا 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ منم هردفعه اینو میخونم میمونم ربطش چیه؟ چرا این دوتا موضوعو باهم مقایشه کردندطرف کلیشو میفروشه سرپرست یه خانواده رو نجات میده یکی دیگه با رابطه ای که با اقاهه داره وبعدش خانمش متوجه میشه زندگیشون از هم میپاشه وواقعا فسادو بیماریهای مختلف روحی وجسمی رو رواج میده این کجا وان کجا در واقع برداشت هنری از این دو موضوعه. میشه با دیدهای دیگه هم به این قضیه نگاه کرد. 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ من اینو دوست دارم...نمی دونم چرا؟ اما یه حسی تو من ایجاد میشه که شاید کمتر زمانی تو زندگیم بهش رسیده باشم... 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ منو یاد جبر میندازه نمیدونم چرا . اخرین جملشم که گفتن نداره . 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده