ali_eng 42 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ صادق هدايت ميگه اگر مردم مجبور بودن خودشون حيوني كه ميخوان بخورن رو سر ببرن خيلي ها گياه خوار ميشدن. سوال من اينه كي حاضره خودش يه حيوني مثلا مرغو خودش بكشه كه بعد بخورش؟ 19 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ والا راستش من کتاب فواید گیاهخواری رو خوندم. یه مدت هم تحت تاثیر این کتاب قرار گرفته بودم. دو ماه هم گیاهخواری رو تجربه کردم. هر چند مدت کوتاهی بود ولی تجربه خوبی بود. خیلی هم دوست دارم واقعا گیاهخوار باشم ولی متاسفانه امکانش نیست. در جواب سوال شما هم باید بگم خوردم. ولی خوب اوایل سخته ولی کم کم عادی میشه. 13 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ اگه خودم بکشم رو نمیدونم.....اما مرغ خیلی دوست دارم 10 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ من تازگی ها به شدت داره حالم از گوشت به هم میخوره! وقتی که دارم میخورمش یه فکرای ناجوری به ذهنم میرسه حس میکنم دارم گوشت یه موجود بی گناهو میجوم بعد کلا پشیمون میشم از غذا خوردنم:shame: 9 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ آره من مرغی که خودم سر بریدمو خوردم اگر خواستین سربریدن مرغ بر اساس ذبخح اسلامیو یادتون میدم 10 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ بعلههههههههههههههههههه اونم 2 لپی 7 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ دبستان بودم همش بهم میگفتن بیا سر مرغ ببر .... اونقدر دوست دارم سر گوسفند هم ببرم :) حالا جدای از شوخی .... حیوون رو وقتی برای اطعام سر ببری هیچ ایرادی نداره .... اما خیلی ها برای تفریح با حیوون خیلی کارا میکنن دوستایی دارم که شکار چین .... هدفشون تفریحه!!! اینه که اشکال داره ولو کشتن یه گنجیشک باشه 12 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ چه سوال جالبی نه فکر نکنم مرغ رو بتونم بخورم اما گوسفند و گاو رو یه لقمه چپ می کنم :icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ بله بارها شده یه بارم سر یه کبوترو بریدم و خوردیم 7 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ من یه بار بچه که بودم با کمک داداشم با تفنگ بادیش یه گنجشک زدم بعدم خوردمش :w821: نمیدونم چطور همچین قصاوتی اون موقع در من بود ! هروقت یادم میفته دل و رودم یه جوری میشه! :icon_pf (34): 12 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ آره چرا نخورم،تو این وضع بی پولی کلی بابتش پول دادم 6 لینک به دیدگاه
میرحسین 911 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ من که اصلا نمیتونم کشتن مرغ یا هر حیوون دیگه رو نگاه کنم! 7 لینک به دیدگاه
saray89 3064 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ دیگرانم بکشن من نمیتونم بخورم هر وقت میخوام گوشت بخورم یاد اون گوسفند مرحوم میفتم حالم بد میشه 2 لینک به دیدگاه
saray89 3064 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ من یه بار بچه که بودم با کمک داداشم با تفنگ بادیش یه گنجشک زدم بعدم خوردمش :w821: نمیدونم چطور همچین قصاوتی اون موقع در من بود ! هروقت یادم میفته دل و رودم یه جوری میشه! :icon_pf (34): گنجشکو مگه میخورن؟ 3 لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ من که اصن خودم مرغ نمیکشم!!! اما اگه مرغی باشه که خودم بزرگش کردم....نمیتونم بخورمش 6 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ مرغ؟ نمیخوام بگم من دراکولام ولی گوسفندی که خودم سربریدم رو هم خوردم. 5 لینک به دیدگاه
chalipa 1177 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ من اگه بمیرم هم حاضر نیستم سر مرغ که هیچی گنجشکم ببرم چه برسه به اینکه بخورمش... بچه ننه نیستم من بوکسورم روی رینگ بوکس پیر شدم خیلی شده خیلی ها را تاسر حد مرگ روی رینگ زدم طوری که مدتها بی هوش بودن و برای خودمم این اتفاق افتاده هیچوقتم نه احساس گناه کردم نه دلم براشون سوخته... اما هیچوقت نمی تونم یه حیوون ضعیف را اذیتش کنم چه برسه به اینکه بکشمش... وقتی هم که کسی این کار میکنه اصلا برام قابل درک نیست و بهتره نگم نظرم در باره کسی که این کار را میکنه چیه... همین دیروز یه زنبور را دیدم که افتاده بود توی حوض رفتم درش اوردم کمکش کردم که خشک کنه خودشه و مطمئن شدم که پرید رفت... 9 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ من اگه بمیرم هم حاضر نیستم سر مرغ که هیچی گنجشکم ببرم چه برسه به اینکه بخورمش...بچه ننه نیستم من بوکسورم روی رینگ بوکس پیر شدم خیلی شده خیلی ها را تاسر حد مرگ روی رینگ زدم طوری که مدتها بی هوش بودن و برای خودمم این اتفاق افتاده هیچوقتم نه احساس گناه کردم نه دلم براشون سوخته... اما هیچوقت نمی تونم یه حیوون ضعیف را اذیتش کنم چه برسه به اینکه بکشمش... وقتی هم که کسی این کار میکنه اصلا برام قابل درک نیست و بهتره نگم نظرم در باره کسی که این کار را میکنه چیه... همین دیروز یه زنبور را دیدم که افتاده بود توی حوض رفتم درش اوردم کمکش کردم که خشک کنه خودشه و مطمئن شدم که پرید رفت... پس غذا چی میخورین شما؟بوکسور هم که هستین با گیاه خواری که انرژی مورد نیازتون تامین نمیشه! 5 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ یه روز 1200 گنجیشکو سر بریدم یخوردشو کباب کردم خوردم یه سریشم ابگوشت کردم سر گنجیشکا رو هم سرخ کردم خوردم 4 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ من که کلا دل و جرات همچین کاری رو ندارم اصلا هم مرغ خونگی و محلی نمیخورم 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده