eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ چند روز پیش از تویه یه پارک رد شدم خیلی ها نشسته بودن تو چمن و استراحت میکردن یکی با خانواده یکی بو رفیق و هر کی یه جوری ..... اما از کنار یه خانواده که رد شدم .... دلم ترکید یه مرد بود با همسرو دخترش که حدودا 8-9 سالش بود اونا یه چیز متفاوت داشتن اومده بودن پارک اما مثل بقیه خوشحال و شاد نبودن نه زیر اندازی و نه سبدی ... نه هیچ خوراکی ای مظلومانه یه گوشه ی خلوت پارک نشسته بودن برگه های نیازمندی ها رو گرفته بودن و داشتن دنبال کار میگشتن خــــیلی ناراحت شدم خواستم ازشون عکس بگیرم گفتم یه وقتی متوجه میشن و همین غروری هم که براشون مونده رو ازشون میگیرم راهمو رفتم ... یه چند باری برگشتم نگاه کردم دیدم همونجوری دارن میگردن وضع دیگه چقدر بدتر میشه ..... ؟ 25 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ البته فقر و بیکاری همه جای دنیا هست ولی وضع مملکت ما نباید اینجوری میشد به خاطر اینکه هم منابعشو داریم هم امکاناتشو فقط مدیریت نداریم و اینکه هیشکی جای خودش نیست میری موزه میبینی طرف برق خونده نشسته اونجا برعکس میری شهرداری میبینی طرف ادبیات و تاریخ خونده خوب مسلمه چه جوری میشه بعدشم اینکه همه کشورها واسه خودشون هرم سنی دارن که واسه آینده برنامه ریزی میکنن آهای اونهایی که مسئولین ، با اون هرمی که دستتون بود، نمیدونستین در این زمان، دهه 60 تی ها زیادن و کار و مسکن و ... میخوان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 10 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ دیگه خدایی خسته شدم از بس از اینا انتقاد کردم ، فقط تو نت ، فقط پشت کامپیوتر ، پس چرا نشستیم خونه؟ اگه گرونیه ؛ اگه بیکاریه ، اگه فقره ، اگه صلب آزادیه ، اگه نداشتن امنیته ، اگه نداشتن آزادی بیانه ، اگه نداشته آزادی اندیشت ، اگه نداشتن امکاناته ، اگه عدم رعایت حقوق بشره ، اگه ... پس به چه امیدی نشستیم خونه هامون؟ ما چی از لیبی و مصر و سوریه کم داریم؟ غیرت؟ 6 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ دیگه خدایی خسته شدم از بس از اینا انتقاد کردم ، فقط تو نت ، فقط پشت کامپیوتر ، پس چرا نشستیم خونه؟ اگه گرونیه ؛ اگه بیکاریه ، اگه فقره ، اگه صلب آزادیه ، اگه نداشتن امنیته ، اگه نداشتن آزادی بیانه ، اگه نداشته آزادی اندیشت ، اگه نداشتن امکاناته ، اگه عدم رعایت حقوق بشره ، اگه ... پس به چه امیدی نشستیم خونه هامون؟ ما چی از لیبی و مصر و سوریه کم داریم؟ غیرت؟ ما ملت حرفیم جانم 4 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ ما اتحاد نداریم اتحاد اتحاد و اتحاد!پیشرفت و ترقی ما در سایه افول دیگران است!یعنی خودبین هستیم هموطن خودمون رو دوست نداریم به مادیات فوق العاده اهمیت می دیم و بیگانه پرست هستیم معنویات اهمیتی برای ما نداره دروغ و فریب گسترش یافته اغلب جمعیت حتی جوان ما افسردس معتاد زیاد داریم زبان هم رو نمی فهمیم!تفاوت قومیتی هم دلیل میتونه باشه ولی سوری و مصر و لیبی این مشکل رو ندارن اما با این حال من غبطه میخورم به جسارت مردم لیبی و سوری به عنوان یک انسان به امید ازادی ملت لیبی و سوریه. 5 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ ما ملت حرفیم جانم پس باید به احترام پدرهامون که سال 57 غیرت نشون دادن کلاه از سر برداریم 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ راهی بزن که آهی بر ساز آن توان زد, شعری بخوان که با او رطل گران توان زد. . . يا به قول پارازيتيا چاره حتما جز اينه كه ناله شبگير كنيم! 3 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ امیدوارم یه روزی بیاد که هیچ کسی بیکار نباشه .... مخصوصا یه پسر یا مرد ... سر همین قضیه ی ، به اینم نتیجه رسیدم اگه میخوام رشته ای باید 2 شرط داشته باشه ، یکی اینکه بازار کار داشته باشه ، یکی اینک متنفر نباشم ... دیگه زندگی ، علاقه و اینا حالیش نیست ... 4 لینک به دیدگاه
میرحسین 911 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ امیدوارم یه روزی بیاد که هیچ کسی بیکار نباشه .... مخصوصا یه پسر یا مرد ... سر همین قضیه ی ، به اینم نتیجه رسیدم اگه میخوام رشته ای باید 2 شرط داشته باشه ، یکی اینکه بازار کار داشته باشه ، یکی اینک متنفر نباشم ... دیگه زندگی ، علاقه و اینا حالیش نیست ... آفرین مرتضی جونم، پس الان برو بچسب به امتحانت، امتحان داری دیگه؟ 3 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ آفرین مرتضی جونم، پس الان برو بچسب به امتحانت، امتحان داری دیگه؟ نه ... 23 تموم شد ( اوایل هفته دیگم کارنامه ... ) ... دارم حس میگیرم شروع کنم برای ... کنکور 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ پس باید به احترام پدرهامون که سال 57 غیرت نشون دادن کلاه از سر برداریم اونهایی که سال 57 غیرت نشون دادن حالا هم بلند شن گندشونو صاف کنند...... بخاطر همین غیرت هاشون 2 میلیون شونو توی 8 سال پرپر کردند...... جمعیت کشور شد 2 برابر حالاهم اینه وضعمون واقعا دست اونهایی که توی اون سالها رفت بالا یجورههای قلم بشه........ ما که جزو اون دو دهم درصد رأی خالی و نداده بودیم ........ اونهایی که زحمت کشیدند این آش و برای 70 میلیون نفر پختند حالاهم خودشون بخورنش......... 3 لینک به دیدگاه
میرحسین 911 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ نه ... 23 تموم شد ( اوایل هفته دیگم کارنامه ... ) ... دارم حس میگیرم شروع کنم برای ... کنکور آفرین چقدر وقت داری؟ خوندی؟ 2 لینک به دیدگاه
میرحسین 911 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ اونهایی که سال 57 غیرت نشون دادن حالا هم بلند شن گندشونو صاف کنند......بخاطر همین غیرت هاشون 2 میلیون شونو توی 8 سال پرپر کردند...... جمعیت کشور شد 2 برابر حالاهم اینه وضعمون واقعا دست اونهایی که توی اون سالها رفت بالا یجورههای قلم بشه........ ما که جزو اون دو دهم درصد رأی خالی و نداده بودیم ........ اونهایی که زحمت کشیدند این آش و برای 70 میلیون نفر پختند حالاهم خودشون بخورنش......... باید تو شرایطش باشی وبعد قضاوت کنی، شاید منو تو هم اون موقع قیام میکردیم شاید وعده وعیدهایی که میشد گولمون میزد مگه ما بیشتر از حزب ملی - مذهبی ها میدونیم؟ همه گول خوردن عزیزم 2 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ آفرینچقدر وقت داری؟ خوندی؟ حدودا 379 روز وقت دارم ... راستش تو طول سال ، درسای در سطح مدرسه میخوندم ... ولی به قول معلممون ، تو این مدت ، " گاو " هم میتونه خودشو بالا بکشه 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ اونهایی که سال 57 غیرت نشون دادن حالا هم بلند شن گندشونو صاف کنند......بخاطر همین غیرت هاشون 2 میلیون شونو توی 8 سال پرپر کردند...... جمعیت کشور شد 2 برابر حالاهم اینه وضعمون واقعا دست اونهایی که توی اون سالها رفت بالا یجورههای قلم بشه........ ما که جزو اون دو دهم درصد رأی خالی و نداده بودیم ........ اونهایی که زحمت کشیدند این آش و برای 70 میلیون نفر پختند حالاهم خودشون بخورنش......... بالاخره جنبیدند ، تکون خوردند ، راکد نبودن ، فاسد نبودن ، خواب نبودن ، هر حرکتی در مقابل رکود قابل تحسینه ؛ حتی اگی جهتش بر خلاف باشه 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ باید تو شرایطش باشی وبعد قضاوت کنی، شاید منو تو هم اون موقع قیام میکردیمشاید وعده وعیدهایی که میشد گولمون میزد مگه ما بیشتر از حزب ملی - مذهبی ها میدونیم؟ همه گول خوردن عزیزم نمی دونم ولی خب من آ[ر نفهمیدم در اون دوره مردم چی بوده؟ پس چرا یک عده هم گول نخوردن و نرفتند....... یک مثل هست که میگه: ایرانی و گشنه و عرب و سیر نگه دار تا بتونی حکومت کنی اون زمانها هم این قضیه برعکس شده بوده ب ه همین خاطر خوشی زده بوده زیر دل مردم:icon_pf (34): ولی این ملتی که من شنیده و دیدم ازشون هیچ وقت سرشون به سنگ نمیخوره متأسفانه.... 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ یک مثل هست که میگه: ایرانی و گشنه و عرب و سیر نگه دار تا بتونی حکومت کنی اون زمانها هم این قضیه برعکس شده بوده ب ه همین خاطر خوشی زده بوده زیر دل مردم:icon_pf (34): ولی این ملتی که من شنیده و دیدم ازشون هیچ وقت سرشون به سنگ نمیخوره متأسفانه.... نه عزیزم ؛ اون موقع هم فقر بود ؛ دیکتاتوری بود ، فقط اون موقع پالان به جای مذهب و دین ، ملیت گرایی بود 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ بالاخره جنبیدند ، تکون خوردند ، راکد نبودن ، فاسد نبودن ، خواب نبودن ، هر حرکتی در مقابل رکود قابل تحسینه ؛ حتی اگی جهتش بر خلاف باشه خوبه حالاهم بلند بشند باز خلاف آب شنا کنند ببینیم میشه بازم......... هر جنبیدنی هم خوب نیست ......... دلم یک رضاخان با اون صلابتش میخواد.......فقط رضاخان میتونه چاره این ملت بکنه و بس از بس بهشون فشار آورده بوده آرامگاه بتنیشو با دینامیت ترکوندند........ اگر جربزه رضاخانی و پشتیبانی اون جوری دارید یا علی بلند شید وقتی پادر هوا بخوای قیام کنی فقط خودت ناکار میشی و بس ............. توی مرداب اگر تکون بخوری بیشتر توش فرو میری پس هر حرکتی در مقابل رکود قابل تحسین نیست الان یک جورههایی ما در مرداب قرار داریم تا چوب و طنابی از جای امن نداری پس حرکتت باعث فنا شدنت میشه و بس 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ نه عزیزم ؛ اون موقع هم فقر بود ؛ دیکتاتوری بود ، فقط اون موقع پالان به جای مذهب و دین ، ملیت گرایی بود نه تا این حد اون موقع هرکسی مذهبش برای خودش بود حجابش برای خودش بود اگر فقیر بود بخاطر جنگ جهانی بود بعدش فکرنکنم اینقدر مثل حالا وضع داغون بود......... الان توی محله ما فقط 10 تا کارتون جمع کن هست همشونم جوون:icon_pf (34): فقط در عرض دوسال گذشته .................... 1 لینک به دیدگاه
میرحسین 911 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ حدودا 379 روز وقت دارم ... راستش تو طول سال ، درسای در سطح مدرسه میخوندم ... ولی به قول معلممون ، تو این مدت ، " گاو " هم میتونه خودشو بالا بکشه روزا زود میگذره ها، سعی کن استفاده کنی میدونی که تو ایران سیستم کنکوریه، کنکور رو رد کنی حله، البته اگه سیستم عوض نشه نمی دونم ولی خب من آ[ر نفهمیدم در اون دوره مردم چی بوده؟پس چرا یک عده هم گول نخوردن و نرفتند....... یک مثل هست که میگه: ایرانی و گشنه و عرب و سیر نگه دار تا بتونی حکومت کنی اون زمانها هم این قضیه برعکس شده بوده ب ه همین خاطر خوشی زده بوده زیر دل مردم:icon_pf (34): ولی این ملتی که من شنیده و دیدم ازشون هیچ وقت سرشون به سنگ نمیخوره متأسفانه.... متاسفانه فعالیت و روشن فکری زیادی و آزادی خواهی های افراطی بتعث شد یک عدع آرمان گرا هم گول بخورن و بعدا بفهمن که چه کلاه گشادی سرشون رفته همین میشه که دخترشو در مراسم خاک سپاریه خودش میکشنش! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده