AmirVet 695 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ شخصیتی معروف رو در ذهنتون انتخاب کنید بعد به سوالاتی که پرسیده جواب بدید! در آخر....!!:jawdrop: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام امتحان کنید منبع: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 12 لینک به دیدگاه
a_Farzad 913 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ درست گفت:jawdrop: حالا نمیدونم شخصیتی که انتخاب کردم خیلی ضایع بود یا.... برم یه بار دیگه امتحان کنم ببینم درست میگه یانه لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ من نفهمیدم چطور بود من مرحوم بن لادن رو انتخاب کردم اخرین سوالش ادم کش بود بعد دوباره شروع می کرد در همین حد حدس میزنه؟ لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ چند شب پیش یکی از بچه ها با این سر کارمون گذاشته بود بازی 20 سوالی بود:4chsmu1: هر چی رو انتخاب میکردیم درست میگفت بعدش اعتراف کرد لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ بسیار جالب بود:icon_pf (44): درست گفت:jawdrop:حالا نمیدونم شخصیتی که انتخاب کردم خیلی ضایع بود یا.... برم یه بار دیگه امتحان کنم ببینم درست میگه یانه من اریک جمبا جمبا (بازیکن چند 5-6 سال پیش منچستر ) رو انتخاب کردم پیداش کرد فردوسی پور و حسن خمینی و ابی و .. اینا هم تو اولین حدسش بعد از چند تا سوال پیدا کرد من نفهمیدم چطور بود من مرحوم بن لادن رو انتخاب کردم اخرین سوالش ادم کش بود بعد دوباره شروع می کرددر همین حد حدس میزنه؟ چند تا سوال میپرسه..بعد عکس اون که انتخاب کرده بودی رو برات میاره میگه این بود لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ ووووووووووووووووووووووووووووههههههه!!!!! چجوری؟؟؟ من تو ذهنم شهاب حسینی بود!!درست گفت لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ :jawdrop::jawdrop::jawdrop: خیلییییییییییییییی باحال بوددددددددددددددددد چطوری اخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من مهدی اخوان ثالث رو گفته بودم 20 تا سوال کرد ولی چیز خاصی نپرسید ! فقط دو سه تا سوالش نزدیک بود که گفت 1: شاعره؟ 2: شاعر قرن 20ام بوده؟ 3: موهاش بلنده؟ (که اینم زدم شاید!) بعد جواب داد!! :jawdrop: با این خصوصیات بازم گزینه بود که بیاره!! :jawdrop: لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ من هیملر مد نظرم بود ولی هیتلر رو آورد:دی کلا جالب بود لینک به دیدگاه
sima69 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ هاااااااااااااا خيلي جالب بود من مهناز افشارو انتخاب كردم دفعه اول اشتباه گفت نيكي كريمي اما دفعه دوم درست گفت لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ من هیلاری داف رو انتخاب کردم یارو زده داریوش اقبالی خل می پرسه زنه همی گم اره اخه کی داریوش جنسیت عوض کرد که من نفهمیدم I think of : Dariush Eghbali ( The most famous iranian singer ) لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ :jawdrop: بسی خوشمان آمد لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ چرا مال من نمیشهههههههههههههههههه.....اصلا نمیادش لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ :jawdrop::jawdrop:جلل خاللللللللللللللللللللللللللللللللق...... درست گففففففففففففففففففففت احیانا با عمو عابدی نسبتی نداره؟!!!!! لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ چه باحال من ناپلئون تو ذهنم بود درست گفت ! لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ من اشکشو درآورده بودم دیگه سیاه شده بود تو سوال پنجاه ولی آخرش درست گفت و این ریختی شد لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ من اشکشو درآورده بودم دیگه سیاه شده بود تو سوال پنجاهولی آخرش درست گفت و این ریختی شد مگه کیو انتخاب کرده بودی؟ لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ من حسین پناهی رو گفتم....آخرش درست نگفت ولی بهم گفت اسمشو واسش بنویسم:mornincoffee: میشناختش....گفت ببخشید ،دفعه دیگه بیشتر سعی میکنم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده