رفتن به مطلب

حجاب یعی من شوهرم را ...

SH E I KH

ارسال های توصیه شده

باز دعوای خانوما و اقایون شروع شد:w00:

عزیز دعوا نیست.

شکر خدا بحث منطقیو با رعایت ادب پیش میره.

:icon_gol:از همه دوستان بسیار سپاس که رعایت همه جوانب رو در بحث کردن میکنید.:icon_gol:

متاسفانه بحث به جایی رسیده که ترجیح میدم دخالت نکنم چون اگه بخوام حرف بزنم حرفام به ناچار خیلی سیاسی خواهد بود و جو تاپیک رو برهم میزنه.

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 116
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

حجاب شما خیلی خیلی میتونه به آغایون کمک کنه

حتی اونها از یه اسم هم میتونن سوء استفاده کنن

وقتی حجاب داری و اونها محجبه ها رو به خودشون منصوب میکنن ....

وقتی راهی رو میرید که اونا میخوان ...

وقتی کاری رو میکنید که اونا میگن ....

وقتی مرجع تقلیدی انتخاب میکنید که اونا برایه شما گداشتن

وقتی با آخوندی مشورت ممیکنین که اونا تربیت کردن

وقتی تو مسجدی نماز میخونید که در کنار نماز و دعا تبلیغی برایه اون آغایون میشه

اون موقعست که دارین نا خواسته بهشون خدمت میکنین

و البته همش هم به اسم اسلام

کی تشخیص داد معاویه و یزید آدم هایه فاسدی هستند

مگه اونا علما و روحانیون موافق نداشتند ؟

مگه اونا 31 سال به مردم مسلمان حکومت نکردن؟

از کجا که همین حضرات کنونی هم پیرو راه معاویه و یزید نباشن ؟؟؟

ارزش انسان در پوشش اون نیست ... همونطور که گفتید در افکار اونه

زمانی کارها به زور بازو پیش میرفت ... بهمین دلیل مردان که قوی تر از زنها بودن ارزش اجتماعی بیشتری پیدا کردن

ولی در حال حاظر که علم حرف اول رو میزنه

و ثابت شده ذهن زن ها از جنبه هایی از مردها قویتره!

باز هم زن نصف مرد ارزش داره؟

زنی که خودش رو نصف یک مرد بدونه

اجازه ی تفکر رو از خودش بگیره

خودش ابزار خوشی مرد بدونه

مسلما فکر سالمی نداره

(البته به هیچ وجه منظورم شما نیستی .... کلی دارم میگم ... بخصوص این آخری رو)

سواستفاده هایی که فرمودید رو قبول دارم و خودم هم دقیقا تا چند سال پیش همین استدلال ها رو میکردم...ولی ببینید یک مقدار هم فرهنگ جامعه بسته است.....ما چند مدل خاص پوشش داریم که هیچکدام هم الگوی ایرانی نداره...از میان انها هر کس مدلی که براش راحت تر هست رو انتخاب میکنه...

بازهم من متوجه نشدم این سه مورد آخر چه ربطی به حجاب داره؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
باز دعوای خانوما و اقایون شروع شد:w00:

عزیزم شما ساعت رو دیدی ؟

مامان و بابا میدونن شما الان پای اینترنت نشستی؟:icon_pf (34):

• Like 1
لینک به دیدگاه

ادر جان من فقط خیلی سربسته بگم.

اون سوء استفاده هایی که میگی قبول همه هم خب باش مخالفن و بحثی ندارن.

اما یه مطلبی خارج از پوشش اصلا کلی میخوام بگم.

من به یه عقایدی رسیدم که اونو اجرا میکنم حالا قدرت نمادهایی از عقاید منو داره که ازش مثلا سوئ استفاده میکنهحالا برای اینکه از اجرای اعقاید من سوء استفاده نکنه راهش این نیست که من عقایدم رو عوض کنم که شاید بشه نوع اجرا شو تا حدی تغییر داد و .... مثلا چادر ملی مشکی سر نمیکنم چادر سفید ساده سر میکنم. مثالم شاید با عرف جور درنیاد هاااا اما اگه به پوشش بخشهای مختلفایران توجه کنیم مخصوصا به پوشش سنتیشون خیلی راهها پیدا میشه.......

دیگه باز کردن این چیزی که گفتم خطر ناکه برا تاپیک :ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
سواستفاده هایی که فرمودید رو قبول دارم و خودم هم دقیقا تا چند سال پیش همین استدلال ها رو میکردم...ولی ببینید یک مقدار هم فرهنگ جامعه بسته است.....ما چند مدل خاص پوشش داریم که هیچکدام هم الگوی ایرانی نداره...از میان انها هر کس مدلی که براش راحت تر هست رو انتخاب میکنه...

بازهم من متوجه نشدم این سه مورد آخر چه ربطی به حجاب داره؟

خب اگه قبول داری پس چرا بی اهمیت بهشون دوباره انجام میدین !؟

اینکه ایرانی ها به پوشش هایه غربی روی آوردن اینه که اجازه کار کرد هیچ نهاد معتبری برای تولید و ابداع پوشش هایه جدید در این مملکت وجود نداره

همونطوری که جدیدا باز هم برایه مقابله با طراحان لباس قوانینی رو درخواست کردن (گروه انصار حزب الله)

اون آخری ها ربطی به حجاب نداره ... تو پست قبلی هم من کلی اشاره کردم به خانم هایی ایرانی

شما ارتباطش دادید به حجاب

الانم باز کلی بود .... و البته بی ربط به حجاب نبود

چون این تفکرات در افراد چادری به وضوح دیده میشه اونا رو عرض کردم

(البته در اینجا منظورم من از حجاب چادر و مخلفاته ... چون انسان باید حجاب معقول داشته باشه)

• Like 3
لینک به دیدگاه
ادر جان من فقط خیلی سربسته بگم.

اون سوء استفاده هایی که میگی قبول همه هم خب باش مخالفن و بحثی ندارن.

اما یه مطلبی خارج از پوشش اصلا کلی میخوام بگم.

من به یه عقایدی رسیدم که اونو اجرا میکنم حالا قدرت نمادهایی از عقاید منو داره که ازش مثلا سوئ استفاده میکنهحالا برای اینکه از اجرای اعقاید من سوء استفاده نکنه راهش این نیست که من عقایدم رو عوض کنم که شاید بشه نوع اجرا شو تا حدی تغییر داد و .... مثلا چادر ملی مشکی سر نمیکنم چادر سفید ساده سر میکنم. مثالم شاید با عرف جور درنیاد هاااا اما اگه به پوشش بخشهای مختلفایران توجه کنیم مخصوصا به پوشش سنتیشون خیلی راهها پیدا میشه.......

دیگه باز کردن این چیزی که گفتم خطر ناکه برا تاپیک :ws3:

تایپیک زدی و خودت عقب وایسادی !؟ :w000:

بیا بابا ... سیاسیش نمیکنیم .... (نه زیاد) :ws3:

حرفت رو قبول دارم

منم چنین کاری میکنم ... اصول خودم رو دارم و بهشون پایبندم

اما گاهی اصول وادار میکنه آدم رو که اصول خودش رو زیر پا بگذاره

نمیتونم میگری چی میگم یا نه!

بحث تقدم و تاخر اصوله

• Like 3
لینک به دیدگاه

حرفت رو قبول دارم

منم چنین کاری میکنم ... اصول خودم رو دارم و بهشون پایبندم

اما گاهی اصول وادار میکنه آدم رو که اصول خودش رو زیر پا بگذاره

نمیتونم میگری چی میگم یا نه!

بحث تقدم و تاخر اصوله

مدونم عزیزم چی میگی. اره دقیقا همینه.

شاید تفاوتم توی همین اولیت بدیه که میکنیم. چوناولیوت بندیمون فرق میکنه تقدم و تاخرمونم فرق میکنه.

من به یه چیز دیگه هم اشاره کردم. بعضی وقتا میشه این اختلاف بین اصول که برای فردی رخ میده با راهکارهایی حل کرد. به نظر من زمانی باید اصلی را برای اصل مقدمتر فداکرد که جدا هیچ راهکاری نباشه برای اجرای هر دو اصل.

مثال:

ویرایش شد :w02:

بیا اومدم وسط :ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه

اینکه ایرانی ها به پوشش هایه غربی روی آوردن اینه که اجازه کار کرد هیچ نهاد معتبری برای تولید و ابداع پوشش هایه جدید در این مملکت وجود نداره

همونطوری که جدیدا باز هم برایه مقابله با طراحان لباس قوانینی رو درخواست کردن (گروه انصار حزب الله)

اون آخری ها ربطی به حجاب نداره ... تو پست قبلی هم من کلی اشاره کردم به خانم هایی ایرانی

شما ارتباطش دادید به حجاب

الانم باز کلی بود .... و البته بی ربط به حجاب نبود

چون این تفکرات در افراد چادری به وضوح دیده میشه اونا رو عرض کردم

(البته در اینجا منظورم من از حجاب چادر و مخلفاته ... چون انسان باید حجاب معقول داشته باشه)

در پست 88 جناب شیخ منظور من رو بیان کردند.

موضوع جالب اینه که هر سری پس از اجرا شدن چنین طرح هایی بلافاصله مدل هایی وارد بازار می شوند که جالب توجه هست...(منظور نتیجه معکوس بود)

ولی تفاوت اصلی در این است که شما حجاب رو مانع پیشرفت خانم ها میدونید و من مخالفم...چون خودم به عنوان یک خانم مشکلی تا بحال نداشته ام...

• Like 2
لینک به دیدگاه

موضوع جالب اینه که هر سری پس از اجرا شدن چنین طرح هایی بلافاصله مدل هایی وارد بازار می شوند که جالب توجه هست...(منظور نتیجه معکوس بود)

یه چیزی میگم لطفا کسی کشش نده.

قضیه از جای دیگه آب میخوره.

ویرایش شد :w02:

• Like 2
لینک به دیدگاه
چرا با این عکساتون میرید رو اعصاب ادم؟؟:w74:

خوب به ما چه؟ :w00:

ما قصدمون اطلاع رسانیه. تازه عکس استارتر که خیلی خوبه خدایی. شاید درصدی با عقل جور در بیاد. ولی یه سری افتضاحات موجوده در این زمینه که حوصله سرچش نیست. خودتون برید ببینید چه خبره. چه احادیثی که جعل نکردن. :icon_pf (34):

• Like 3
لینک به دیدگاه
دوست عزیز من گفتم حجاب...نه یک پوشش خاص...

اتفاقا در دین یهود این موضوع بسیار سختگیرانه تر از اسلام است.کمی بی طرفانه قضاوت کنیم

اتفاقا حجاب در دین یهود از اسلام خیلی راحت تره کمی تحقیق کنید:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه

حجاب یعنی نصف جامعه تو مشتمون ؛ نصف دیگه رو هم با اعتیاد و الکل و خمار جنس مخالف نگه داشتن سرگرم بکنیم ، اونوقت میمونیم خودمون چند تایی ، بخور بخور

• Like 4
لینک به دیدگاه
حجاب یعنی نصف جامعه تو مشتمون ؛ نصف دیگه رو هم با اعتیاد و الکل و خمار جنس مخالف نگه داشتن سرگرم بکنیم ، اونوقت میمونیم خودمون چند تایی ، بخور بخور

به منم بده ، تنها نخور :ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
اتفاقا حجاب در دین یهود از اسلام خیلی راحت تره کمی تحقیق کنید:icon_gol:

میشه شما حجاب ذکر شده در تورات را بیان کنید تا با توجه به آن قضاوت کنیم...:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
میشه شما حجاب ذکر شده در تورات را بیان کنید تا با توجه به آن قضاوت کنیم...:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

چگونگی حجاب :

براساس اصول یهود حداقل حجاب بری دختران مجرد: پوشش موی سر هنگام برگزاری نماز و خواندن دعا، پوشاندن دست ها تا زیر آرنج و پاها تا حدود 10 سانتی متر زیر زانو میباشد.

حجاب بری زنان متاهل: زن یهودی ملزم به رعیت پوشش موی سر در مقابل افراد ناحرم، پوشاندن دست ها حداقل تا زیر آرنج و پاها تا حد مچ پا میباشد. كل پوشش بصورت استفاده از روسری یا كلاه بسته به كشورها و فرهنگ هی مختلف، متفاوت میباشد.

منبع : انجمن کلیمیان تهران

• Like 3
لینک به دیدگاه
چگونگی حجاب :

براساس اصول یهود حداقل حجاب بری دختران مجرد: پوشش موی سر هنگام برگزاری نماز و خواندن دعا، پوشاندن دست ها تا زیر آرنج و پاها تا حدود 10 سانتی متر زیر زانو میباشد.

حجاب بری زنان متاهل: زن یهودی ملزم به رعیت پوشش موی سر در مقابل افراد ناحرم، پوشاندن دست ها حداقل تا زیر آرنج و پاها تا حد مچ پا میباشد. كل پوشش بصورت استفاده از روسری یا كلاه بسته به كشورها و فرهنگ هی مختلف، متفاوت میباشد.

منبع : انجمن کلیمیان تهران

دراصول اخلاقي « تلمود » که آيين نامه زندگي يهوديان است ، آمده : « اگرزني به نقض قانون يهود مي پرداخت، چنانچه مثلاً بي آنکه چيزي برسر داشت به ميان مردم مي رفت و يا در شارع عام نخ مي رشت يا با هرسنخي ازمردان درد دل مي کرد يا صدايش آنقدر بلند بود که چون درخانه اش تکلم مي نمود ، همسايگانش مي توانستند سخنان او را بشنوند ، درآن صورت مرد حق داشت بدون پرداخت مهريه اوراطلاق دهد.»

دورانت، ويل، تاريخ تمدن، ج 12، ص 30

حال نظر شما چیست؟:icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...