SH E I KH 18713 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ ببخشید دوستان من خودم به شخصه به حجاب اعتقاد ندارم...فقط به حیا پایبندم...اما کاش به اعتقادات هم احترام میذاشتیم... چه اون کسی که به حجاب اعتقاد داره و هر طوری که دلش میخواد حفظش میکنه... و چه اون کسی که اعتقاد نداره و دوست داره راحت لباس بپوشه البته طوری که بی حرمتی به خودش نباشه لباس پوشیدنش... اگر به اعتقادات هم احترام بذاریم اونی که به حجاب اعتقاد داره اون هم سفت و سخت بیمار محسوب نمیشه... اون کسی که اعتقاد نداره هم صد جور برچسب میخوره و توهین نمیشه بهش... به حریم هم و اعتقادات هم احترام بذاریم قشنگتره... سربلند باشید... قرار نیست این جا کسی اعتقاداتش زیر سئوال بره...من اصلا دوست ندارم حتی برای یه ساعت روسری سرم باشه چه برسه به چادر... اما برای کسی که اعتقادش اینه واقعا احترام قائلم... ما باید یاد بگیریم که اعتقادات خودمونو داشته باشیم و بتونیم کنار هم بدون توهین به همدیگه زندگی کنیم... اینا تو دلم مونده بود گفتم بگم... ببخشید... از جفتتون سپاس فراوان بسیار به مسئله خوبی اشاره کردین امیدوارم همه دوستان حرفاتون رو مد نظر قرار بدن. 4 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ یه بابایی دوستم نیست .... یه بابایه معروفیه ... الان اسمش خاطرم نیست اما در مورد حجاب درسته در تمام ادیان حجاب وجود داره انسان برایه اینکه فرقی با حیوان داشته باشه نیاز به حجاب داره اما چه حجابی!؟ ایرانیان باستان هم حجاب رو رعایت میکردن ... درست .... اما اینجوری!؟ تو ایران باستان زن به اندازه ی هر موجود دیگه ای ارزش داشته .... حتی از حقوق و مزایای بیشتری در برخی شغل ها برخوردار بوده اما در اسلام چی؟ الان در عربستان داره اسلامی که 1400 سال پیش بوجود اومد بدون کم و کاستی و بدون هیچ اصلاحی اجرا میشه تو اونجا زن ها حتی حق رانندگی کردن رو هم ندارن زن تویه اون نظام یه بردست .... یه کالا برای ارضای امیال مرد همین ... نه بیشتر اگه خیلی به اسلام علاقه مند باشید باید تمام اصلاحاتی که طی این چندین قرن در کشور ما ایجاد شده رو کنار گذاشت و دوباره به همون اسلام برگشت ! اینو میخواین ؟؟؟ زن ارزشش خیلی بیشتر از این حرفهاست ....... متاسفم برایه کسانی که خودشون رو بی ارزش و یا کم ارزش میدونن ... در هر موردی میخواد باشه اگه علم امروز ثابت کنه که حجاب برای زن و اجتماع چیز خوبیه من زنم رو تو گاوصندوق اینور و اونور میبرم. شما میتونی دلیلی معقول برای این فرضیه بیاری؟ شدید موافقمموافقتم زیاد بود باید با نقل قول اعلام میکردم. :thk: 2 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ کلا هر کی هرجورحال میکنه زندگی کنه به منو تو هم ربطی نداره دهه 3 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ خب منم با سوالم دقیقا به همین موضوع اشاره کردم در هر دو صورت اشتباست چه به زور حجاب (منظور چادر و .... است) رو تحمیل کنی و چه به زور لباسهای جذاب به تنشون کنی :w139: ببین ادر جان حرفت کاملا متین. اما اگه اجازه بدی من کاملش کنم. اگه موافقش نبودی نظرت رو بگو. آدمی مختار است. پس در انتخاب اعتقادات آزاد است. حالا من میگم آداما که همسراشون رو انتخاب میکنن خب سعی میکنن توی مسائل اعتقادی شبیه هم باشن. که اگر انتخاب نسبتا درستی هم داشته باشن خب قضیه حل میشه. نه توی پوشش توی همه چیز. از طرف دیگه در مورد اجباری که از سوی حکومت هست حرفت درسته منم قبول دارم که نیاد تا این حد اجبار باشه و باید افراد در انتخاب عقیده آزاد باشن. البته آزادی متلق خب وجود نداره دیگه ینی اصن با شرایط دنیای مادی و محدویت های حاکم بر اون و زندگی اجتماعی آزادی مطلق مقدور نیست. باید آزاد بود تا جایی که آزادی دیگران محدود نشه. حالا اومدن توی قوانین ما شاید کمی تند رفتن. بگذریم از این که سالهاست این تندروی ها از منافع نشات میگیره. فقط لطفا دوستان بحث بیشتر از این سیاسی نشه و لطفا همونجور که تا الآن احترام هم رو نگه داشتین بازم احترام هم رو حفظ کنیم. 2 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ :thk: الآن مشکلت چیه؟ لب بگشا عزیز دلم 2 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ کلا هر کی هرجورحال میکنه زندگی کنهبه منو تو هم ربطی نداره دهه فعلا که به بعضی ها ربط داره .... قراره 26 ام دوباره طرح بزارن ....( شنیدم) ببین ادر جان حرفت کاملا متین.اما اگه اجازه بدی من کاملش کنم. اگه موافقش نبودی نظرت رو بگو. آدمی مختار است. پس در انتخاب اعتقادات آزاد است. حالا من میگم آداما که همسراشون رو انتخاب میکنن خب سعی میکنن توی مسائل اعتقادی شبیه هم باشن. که اگر انتخاب نسبتا درستی هم داشته باشن خب قضیه حل میشه. نه توی پوشش توی همه چیز. از طرف دیگه در مورد اجباری که از سوی حکومت هست حرفت درسته منم قبول دارم که نیاد تا این حد اجبار باشه و باید افراد در انتخاب عقیده آزاد باشن. البته آزادی متلق خب وجود نداره دیگه ینی اصن با شرایط دنیای مادی و محدویت های حاکم بر اون و زندگی اجتماعی آزادی مطلق مقدور نیست. باید آزاد بود تا جایی که آزادی دیگران محدود نشه. حالا اومدن توی قوانین ما شاید کمی تند رفتن. بگذریم از این که سالهاست این تندروی ها از منافع نشات میگیره. فقط لطفا دوستان بحث بیشتر از این سیاسی نشه و لطفا همونجور که تا الآن احترام هم رو نگه داشتین بازم احترام هم رو حفظ کنیم. :w139: شیخ حرفت رو قبول دارم میفهمم چی میگی منم همینو میخوام .... آزادی تا حدی که به دیگران آسیبی نرسونه ولی خب فعلا که یه عده دارن عقایدشون رو به بقیه تحمیل میکنن به نظر شخص من اگه آزادیه عقیده برای مردم بگذارن کسی از حجابِ اینجوری استفاده نمیکنه و اینکه یه عده با علاقه ی شخصی حقوق ابتدایی خودشون رو نقض میکنن به علت پروپاگانداییه که رویه ذهن همه ی ما داره اعمال میشه 3 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ در بحث های اسلامی جای دوست خوبم بیتا هم خالی 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ فعلا که به بعضی ها ربط داره .... قراره 26 ام دوباره طرح بزارن ....( شنیدم) محض اطلاع که از دیروز من باز هم گشت دوست داشتنی ارشاد و مشاهده کردم به طور جدی... 4 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ الآن مشکلت چیه؟ لب بگشا عزیز دلم خب شما که موافقی بی زحمت جواب سوالای منم که از همون پست شد بده چی شد؟!!!! حقیقتش اشتباه شد .... نقل قول تو نمیدونم چی میخواست اونجا! پاکش کردم اما جواب سوالای منم ندادی! 2 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ محض اطلاع که از دیروز من باز هم گشت دوست داشتنی ارشاد و مشاهده کردم به طور جدی... اونا بخاطر سالروز کشتار 25 خرداد بود 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ حقیقتش اشتباه شد .... نقل قول تو نمیدونم چی میخواست اونجا! پاکش کردم اما جواب سوالای منم ندادی! جوابش که واضحه من الان دارم کاملا بر خلاف اعتقاداتم عمل می کنم از روی جبر و متاسفانه ترس... 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ Quote] یه بابایی دوستم نیست .... یه بابایه معروفیه ... الان اسمش خاطرم نیست اما در مورد حجاب درسته در تمام ادیان حجاب وجود داره انسان برایه اینکه فرقی با حیوان داشته باشه نیاز به حجاب داره اما چه حجابی!؟ ایرانیان باستان هم حجاب رو رعایت میکردن ... درست .... اما اینجوری!؟ تو ایران باستان زن به اندازه ی هر موجود دیگه ای ارزش داشته .... حتی از حقوق و مزایای بیشتری در برخی شغل ها برخوردار بوده اما در اسلام چی؟ الان در عربستان داره اسلامی که 1400 سال پیش بوجود اومد بدون کم و کاستی و بدون هیچ اصلاحی اجرا میشه تو اونجا زن ها حتی حق رانندگی کردن رو هم ندارن زن تویه اون نظام یه بردست .... یه کالا برای ارضای امیال مرد همین ... نه بیشتر اگه خیلی به اسلام علاقه مند باشید باید تمام اصلاحاتی که طی این چندین قرن در کشور ما ایجاد شده رو کنار گذاشت و دوباره به همون اسلام برگشت ! اینو میخواین ؟؟؟ زن ارزشش خیلی بیشتر از این حرفهاست ....... متاسفم برایه کسانی که خودشون رو بی ارزش و یا کم ارزش میدونن ... در هر موردی میخواد باشه اگه علم امروز ثابت کنه که حجاب برای زن و اجتماع چیز خوبیه من زنم رو تو گاوصندوق اینور و اونور میبرم. شما میتونی دلیلی معقول برای این فرضیه بیاری؟ در مورد عربستان..تاریخ روی کار آمدن آل سعود کاملا مشخصه..یک وهابی تندرو با اعتبار قبیله سعود زد و بند میکنه...او دینش رو ترویج بده و آن یکی به سلطنت برسه ...آن زمان هم این آیین جدید از سوی اکثریت رد میشه..پس این ملاک سنجش اسلام نیست. در کشور ما هم حجاب تا حدودی یک ابزار سیاسی شده ...ولی آیا تمام کسانی که حجاب رو دوست دارن سیاسی هستند؟ تا زمانی که عربستان امروز رو شما ملاک اسلام بدونید بنظرم بحث فایده ای نداره 3 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ حجابت را زمين بگذار حجابت را زمين بگذار [استاد شجریان- ] 4 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ quote] در مورد عربستان..تاریخ روی کار آمدن آل سعود کاملا مشخصه..یک وهابی تندرو با اعتبار قبیله سعود زد و بند میکنه...او دینش رو ترویج بده و آن یکی به سلطنت برسه ...آن زمان هم این آیین جدید از سوی اکثریت رد میشه..پس این ملاک سنجش اسلام نیست. در کشور ما هم حجاب تا حدودی یک ابزار سیاسی شده ...ولی آیا تمام کسانی که حجاب رو دوست دارن سیاسی هستند؟ تا زمانی که عربستان امروز رو شما ملاک اسلام بدونید بنظرم بحث فایده ای نداره بله در مورد پیدایش وهابیت و .... اطلاعات دارم شما کسی رو که بازیچه ی دست سیاست مداران شده رو چی مینامین ؟ دکتر شریعتی میگی کسایی که با اسلام گرایی وپیروی از قوانین اسلام به مستکبران خدمت میکنن در ردیف همون افراد قرار میگیرن (البته جملش دقیقا این نیست) شما که کشور هایه اسلامی رو میشناسین یه کشور رو مثال بزنین تا همون رو ملاک قرار بدیم !!! هر چند که تا شما هم ارزش خودتون رو درک نکنید این بحث به جایی نخواهد رسید! 3 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ حجابت را زمين بگذارحجابت را زمين بگذار [استاد شجریان- ] احیانا آهنگ تفنگت را زمین بگذار رو تحریف نکردی جانم ؟ 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ بله در مورد پیدایش وهابیت و .... اطلاعات دارم شما کسی رو که بازیچه ی دست سیاست مداران شده رو چی مینامین ؟ دکتر شریعتی میگی کسایی که با اسلام گرایی وپیروی از قوانین اسلام به مستکبران خدمت میکنن در ردیف همون افراد قرار میگیرن (البته جملش دقیقا این نیست) شما که کشور هایه اسلامی رو میشناسین یه کشور رو مثال بزنین تا همون رو ملاک قرار بدیم !!! هر چند که تا شما هم ارزش خودتون رو درک نکنید این بحث به جایی نخواهد رسید! حجاب من چگونه میتونه به مستکبران خدمت کنه؟میشه بیشتر توضیح بدید الان سه ساله که دیگه دوست ندارم افراد رو ملاک قرار بدم..چون هیچ نتیجه ای نگرفتم...مگر در اوایل حکومت اسلامی حاکمانی مانند معاویه بر کل جهان اسلام حکومت نکرد...حال بنظر شما می توان از اینگونه معیارها استفاده کرد... ارزش انسان مگر در پوشش اوست...بنظر من ارزش انسان ها در افکار آنهاست 3 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ حجاب من چگونه میتونه به مستکبران خدمت کنه؟میشه بیشتر توضیح بدیدالان سه ساله که دیگه دوست ندارم افراد رو ملاک قرار بدم..چون هیچ نتیجه ای نگرفتم...مگر در اوایل حکومت اسلامی حاکمانی مانند معاویه بر کل جهان اسلام حکومت نکرد...حال بنظر شما می توان از اینگونه معیارها استفاده کرد... ارزش انسان مگر در پوشش اوست...بنظر من ارزش انسان ها در افکار آنهاست حجاب شما خیلی خیلی میتونه به آغایون کمک کنه حتی اونها از یه اسم هم میتونن سوء استفاده کنن وقتی حجاب داری و اونها محجبه ها رو به خودشون منصوب میکنن .... وقتی راهی رو میرید که اونا میخوان ... وقتی کاری رو میکنید که اونا میگن .... وقتی مرجع تقلیدی انتخاب میکنید که اونا برایه شما گداشتن وقتی با آخوندی مشورت ممیکنین که اونا تربیت کردن وقتی تو مسجدی نماز میخونید که در کنار نماز و دعا تبلیغی برایه اون آغایون میشه اون موقعست که دارین نا خواسته بهشون خدمت میکنین و البته همش هم به اسم اسلام کی تشخیص داد معاویه و یزید آدم هایه فاسدی هستند مگه اونا علما و روحانیون موافق نداشتند ؟ مگه اونا 31 سال به مردم مسلمان حکومت نکردن؟ از کجا که همین حضرات کنونی هم پیرو راه معاویه و یزید نباشن ؟؟؟ ارزش انسان در پوشش اون نیست ... همونطور که گفتید در افکار اونه زمانی کارها به زور بازو پیش میرفت ... بهمین دلیل مردان که قوی تر از زنها بودن ارزش اجتماعی بیشتری پیدا کردن ولی در حال حاظر که علم حرف اول رو میزنه و ثابت شده ذهن زن ها از جنبه هایی از مردها قویتره! باز هم زن نصف مرد ارزش داره؟ زنی که خودش رو نصف یک مرد بدونه اجازه ی تفکر رو از خودش بگیره خودش ابزار خوشی مرد بدونه مسلما فکر سالمی نداره (البته به هیچ وجه منظورم شما نیستی .... کلی دارم میگم ... بخصوص این آخری رو) 6 لینک به دیدگاه
فلون شش و نیم ساله 23 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ باز دعوای خانوما و اقایون شروع شد:w00: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده