رفتن به مطلب

حجاب یعی من شوهرم را ...

SH E I KH

ارسال های توصیه شده

نمیدونم این چه دیدی هست که تو فرهنگ ما نسبت به زیبایی وجود داره.

خیلی از ماها اصن نمیدونیم زیبایی جسمی چیه و نمیتونیم توصیفش کنیم، پسرا برید کتابای دولت ابادی رو بخونید بفهمید زن چیه:ws3:

• Like 9
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 116
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

یه کتاب میخوندم مال یه نویسنده ی اونوری بود ، داشت میگفت چرا زنا تو مهمونیا لباسایی میپوشن که اندامشون برجسته تر دیده بشه و همسرشون چه حسی از این کار پیدا میکنن.

میگفت وقتی تو مهمونی اندام زیبای زنتو میبینی که مردای دیگه بهش نگاه میکنن خیلی لذت میبری ، لذتی توام با احساس غرور از فکر اینکه زنت زیباست اما فقط متعلق به توئه، تو دلت میگی نگاه کنید اما بیش از این چیزی بهتون نمیرسه ....

نظرتون؟؟:ws37:

• Like 11
لینک به دیدگاه
یه کتاب میخوندم مال یه نویسنده ی اونوری بود ، داشت میگفت چرا زنا تو مهمونیا لباسایی میپوشن که اندامشون برجسته تر دیده بشه و همسرشون چه حسی از این کار پیدا میکنن.

میگفت وقتی تو مهمونی اندام زیبای زنتو میبینی که مردای دیگه بهش نگاه میکنن خیلی لذت میبری ، لذتی توام با احساس غرور از فکر اینکه زنت زیباست اما فقط متعلق به توئه، تو دلت میگی نگاه کنید اما بیش از این چیزی بهتون نمیرسه ....

:ws28::ws28::ws28:

ایول طرز فکر قشنگیه :a030:

حجاب در حال حاظر ظلمه به زن و .....

• Like 9
لینک به دیدگاه
بعد اگه یکی چادری بود ولی شوهرشو دوست نداشت چادر سرش بزاره چکار باید بکنه!؟

لطفا يكي بياد مار از گمراهي دربياره

یعنی اونم شوهرشو دوست نداره :ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
پس بی حجاب بودن و باحجاب بودن به این ربط داره ؟؟؟

یعنی کسیایی که حجاب دارن با شوهراشون خوبن اونا که ندارن با شوهراشون بدن ؟؟

بعد اونایی که باحجابن و میرن طلاق میگیرن چی؟؟

یا اونایی که بی حجاب 50 سال با شوهراشون زندگی میکنن؟؟؟

زیاد به چرندیاتشون گوش نکن اون چیزی که فکر میکنی درسته همونو انجام بده :w16::w16:

• Like 4
لینک به دیدگاه
چه قدر خوبه که شوهر ندارم که علاقه ام بهش به یه تیکه پارچه ربط پیدا کنه...:icon_pf (34):

کتایون جون اخه محبت چه ربطی به چادر داره؟

مردی که آدمو به خاطر چادر بخواد صد سال نخواد بهتره

• Like 6
لینک به دیدگاه

icon_pf%20(34).gifخااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااک بر سر...یه جوری میگن انگار زنا با این همه دب دبه و کب کبه ملعبه دست مردان خوبه حالا از نظر زیبایی و درایت و بلوغ فکری و الانم که تو علم و کنکور و از نظر برتری در طبیعت و بقا وزیست شناسی برتند وگرنه چی بعد میگن ..... زنارو ارج داده کووووووووو؟ والا تو مملکت غیر ........... ارزش و حقوق زن و مرد یکی هست

من یه دوست داشتم بهش بگید کتاب مطهری رو توصیف کن انقد باحال توصیف میکنه

یه بار اعصابم خورد بود داشتم دری وری میگفتم گفت چته گفتم هیچی خواهرم اینارو تو آزمون بهشون گفتن برن کتاب مطهری رو بخونم توشو خوندم الان رگ فمنیستیم باد کرده دارم منفجر میشم الانه که به خاطر یه نفر کل مردارو بزنم نابود کنم گفت من تا حالا کتابشو نخوندم گفتم همون بهتر گفت بیار میخوام بخونمش خلاص فردا واسش برم

پس فردا اومد یونی گفتم چی شد خوندیش گفت نه کتابو وا کردم توش نوشته بود زن شکار مرد شکارچی گفتم سالی که نکوست از بهارش پیداست شوتش کردم اونور:persiana__hahaha:

• Like 9
لینک به دیدگاه

من چنین حسی نخواهم داشت.

• Like 6
لینک به دیدگاه
کتایون جون اخه محبت چه ربطی به چادر داره؟

مردی که آدمو به خاطر چادر بخواد صد سال نخواد بهتره

اصلا این چیزا حتی ارزش حرف زدنم نداره بهار جان...

• Like 4
لینک به دیدگاه
تو غیرتی میشی ؟؟

بحث غیرت رو نمیخواستم بکنم.

یه جوردیگه به این قضیه فکر کردم که بدم اومد از این جریان.

ببین من یه ماشینی دارم که خیلی توپه میام باش پیش بقیه اونا میبینشش و من تو دلم میگم ببینین که فقط همین سهم شماست. ببینین که مال خودمه فقط ....

میدونی وقتی اون جملات رو خوندم حس این بهم دست داد که نویسنده زن رو کالا دیده و ...

من با حس تملک زیاد بین همسرها مخالفم چون حس کالا بودن بهم دست میده.

ببین به رخ کشیدن رو بد میدونم از طرف دیگه انسان انسانه و مقامی فراتر از هر چیز دیگردر جهان داره. نباید از زن ظاهرش رو دید همون جور که نباید از مرد ظاهر شو دید.

نمیدونم میتونم حرفمو بفهمونم یا نه اما خلاصش بگم چه زن و چه مرد انسانن و خیلی بالاتر از این حرفا که بخوایم این جوری بهشون نگاه کنیم.

اگر مردی با این دید به زنی نگاه کنه چه اون مرد همسرش باشه چه اون مردای دیگه به عقیده من عزت نفس اون زن رو خورد کردن برای این خورد شدن حالم بد میشه حالا اگه دوست دارین اسمشو بذارین غیرت.

• Like 7
لینک به دیدگاه

ببین من یه ماشینی دارم که خیلی توپه میام باش پیش بقیه اونا میبینشش و من تو دلم میگم ببینین که فقط همین سهم شماست. ببینین که مال خودمه فقط ....

میدونی وقتی اون جملات رو خوندم حس این بهم دست داد که نویسنده زن رو کالا دیده و ...

ببین به رخ کشیدن رو بد میدونم از طرف دیگه انسان انسانه و مقامی فراتر از هر چیز دیگردر جهان داره. نباید از زن ظاهرش رو دید همون جور که نباید از مرد ظاهر شو دید.

نمیدونم میتونم حرفمو بفهمونم یا نه اما خلاصش بگم چه زن و چه مرد انسانن و خیلی بالاتر از این حرفا که بخوایم این جوری بهشون نگاه کنیم.

اگر مردی با این دید به زنی نگاه کنه چه اون مرد همسرش باشه چه اون مردای دیگه به عقیده من عزت نفس اون زن رو خورد کردن برای این خورد شدن حالم بد میشه حالا اگه دوست دارین اسمشو بذارین غیرت.

تمام حرفات رو قبول دارم.

اما ادم هم بعد جسمی داره و هم بعد روحی .

اینکه مرد و زن به زیبایی ظاهری همسرشون ببالن مغایر ارزش های انسانیشون نیست.

توجه به ظرافت های جسمی همسرشون خیلی هم برا خودشون هم برا همسرشون شیرینه...کدوم زنی هست که از این مسئله ناراحت بشه؟

• Like 6
لینک به دیدگاه
حجاب اجبار و تحمیل است حامیان آن هم بیماری قابل درمان دارند!

بنظر شما هر کس حجاب دارد بیمار است؟

• Like 5
لینک به دیدگاه
تمام حرفات رو قبول دارم.

اما ادم هم بعد جسمی داره و هم بعد روحی .

اینکه مرد و زن به زیبایی ظاهری همسرشون ببالن مغایر ارزش های انسانیشون نیست.

منکر بعد جسمانی نیستم. اما بعد روحی رو ارجع میدونم و دیدن بعد جسمانی بدون بعد روحی رو بد میدونم. حرفم اینه که به نظر من دیدن بعد جسمانی به تنهایی موجب دید کالایی میشه.

اضافه بر اینا در مورد اون جملاتی که از کتاب آورده بودی ممکنه اون مردای دیگه نگاه هوسناک داشته باشن و همسر اون زنه هم شاید این فکر تو ذهنش باشه که حسرت بکشین که نمیتونین به زیباییهای همسرم برسین فقط ماله خودمه و از این حرفا. که اگر این تفکرات جنسی وسط باشه دیگه حالم از بدم بدتر میشه. نمیدونم دیگه اسمشو چی بذارم مثلن به قول خودت تهوع. بازم نمیخوامبگم هوس کلن بد هستش. میگم هر چیزی به جاش. بهنظرم این که توی مهمونی مردای دیگه به زیباییهای همسرم نگاه هوس آلود کنن و من از اینکه دستشون به همسرم نمیرسه و اون فقط ماله منه خوشحال بشم .... تصور این حالت هم برام میشه تهوع.

شایدم من اشتباه میکنم ها. حرف من که حجت نیست. فقط نظرمو گفتم.

• Like 4
لینک به دیدگاه

ببین شیخ در حال حاظر زن یه کالاست

(از تمام خانوما معذرت میخوام اما چیزیه که میبینم)

قوانین جمهوری اسلامی ارزشی بیشتر از یه کالا برای یک زن قائل نیستن

حالا شما بگو خوش لباس پوشیدن یعنی زن کالاست

نخیر ..... حداقل چیزی که اون زنی که لباس راحت میپوشه داره اینه که آزادیه پوشش داره

چیزی که هیچ زنی در ایران نداره

• Like 8
لینک به دیدگاه
بنظر شما هر کس حجاب دارد بیمار است؟

من بگم !؟

بله........

وقتی میبینم توی گرمای تابستون که هم مینالن سه تن لباس میپوشه و همش هم سیاه ..... شاخ در میارم

وقتی یک پیر زن رو میبینم که برایه اینکه کسی موهاش رو نبینه همچین خودش رو میپیچه زیر چادر .... شاخ در میارم!!!

وقتی میبینم تویه هر کاری محدوده بخاطر اینکه اگه جم بخوره چادرش میره کنار .... زیاد شاخ در آوردن نداره

وقتی وزیر بهداشت رو میبینم (و حالم بهم میخوره) که داره با ورزشکارا ورزش میکنه . ولی بجای دستاش و پاهاش انگشتای دستش رو اینور اونور میکنه و کلی هم کیف میکنه .... بد جور شاخ در میارم

این چیزا بیماری نیست جانم؟ .... اگه بیماری نیست که حتما این شاخای من بیماریه

• Like 8
لینک به دیدگاه
من بگم !؟

بله........

وقتی میبینم توی گرمای تابستون که هم مینالن سه تن لباس میپوشه و همش هم سیاه ..... شاخ در میارم

وقتی یک پیر زن رو میبینم که برایه اینکه کسی موهاش رو نبینه همچین خودش رو میپیچه زیر چادر .... شاخ در میارم!!!

وقتی میبینم تویه هر کاری محدوده بخاطر اینکه اگه جم بخوره چادرش میره کنار .... زیاد شاخ در آوردن نداره

وقتی وزیر بهداشت رو میبینم (و حالم بهم میخوره) که داره با ورزشکارا ورزش میکنه . ولی بجای دستاش و پاهاش انگشتای دستش رو اینور اونور میکنه و کلی هم کیف میکنه .... بد جور شاخ در میارم

این چیزا بیماری نیست جانم؟ .... اگه بیماری نیست که حتما این شاخای من بیماریه

حرفت وقتی درسته ک حجابشون از روی اراده باشه نه از روی اجبار :hanghead:

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...