* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 16 شهریور، 2011 سلااااام,:62izy85: خب , من تو تاپیک تشخیص هویت اولین بار دیدمش و اونجا خیلی حرص میخورد؛ که درست تشخیص بده همش هم جر زنی میکرد در کل پسر خوب و فعال و شیطونیه
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 16 شهریور، 2011 مسعود ساده مهربون خون گرم دل نگران حساس درس خون با پشت کار [/url] 9
bme.masood 5832 ارسال شده در 16 شهریور، 2011 سلااااام,:62izy85: خب , من تو تاپیک تشخیص هویت اولین بار دیدمش و اونجا خیلی حرص میخورد؛ که درست تشخیص بده همش هم جر زنی میکرد در کل پسر خوب و فعال و شیطونیه منو جر زنی ؟ لا ممکن من فقط جای 2 تا اسم 200 تا اسم میگفتم پارتی داشتم دیگه :persiana__hahaha: مرسی ونوس جان مسعود ساده مهربون خون گرم دل نگران حساس درس خون با پشت کار چرا دل نگرون و حساس مهنازی ؟ مرسی مهنازی 7
setiya 12665 ارسال شده در 16 شهریور، 2011 مسعود شاد و خونگرم، همش هم دنبال درس و پروژست تو نمایشگاه که خیلی اروم بود فکر میکردم شیطونتر باشه کوزت هم خیلی خوب بازی کرد مسابقه هم دوست داره :wubpink: 9
partow 25305 ارسال شده در 16 شهریور، 2011 سلام سلام مسعود تا جایی که من می شناسمش و تصورم ازش بوده: علاقه مند به شعر و دارای طبع شاعری ... خیلی دوست داره دیگران رو سوپرایز کنه ... و دوست داره دیگران هم سوپرایزش کنن ... اهل گردش با دوستاش و فامیل هستش ... کم پیش میاد رو حرف کسی حرف بزنه ... نظرشم با جمع مخالف باشه چیزی نمیگه ولی کار خودشو می کنه ... یکم احساساتیه ... اشتباهاتش رو قبول می کنه ... تو قسمت تشخیص هویت حضور خوبی داشت ... خیلی شیطونی می کرد ... 5 امتیاز مثبت ... سعی می کنه هر روزش متفاوت از دیروزش باشه... و گرنه زندگی واسش کسل کننده میشه ... کارای زیادی قراره انجام بده ... نیاز به برنامه قوی توسط یه فرد مجرب داره ... به نظر میاد گاهی وقتا لجباز باشه و وقتی لج کنه هیچ جوری نمیشه ، تصمیمش رو تغییر داد ... عجول و کم حوصله هم هستش ... به جا 6 ماه، ترجیح میده تو یه ماه ، سختی رو تحمل کنه تا به خواستش برسه ... در کل پسر بد ... 10
pesare irani 41805 ارسال شده در 16 شهریور، 2011 والا من چی بگم زیاد نمیشناسمش اما خودش میگه دیونه انجمن هستش دیگه حتما هستش دیگه خودش بهتر خودش رو میشناسه فقط می تونم ارزوی سلامتی کنم که حالش بهتر بشه 7
am in 25041 ارسال شده در 16 شهریور، 2011 مسعود مسعوده دیگه بچه با مرامیه فک کنم همین روزا برم باش یه مشورتی بزنم خوش برخورده و دختر کش یکم بی نظمه و بی برنامه همین دیگه 6
bme.masood 5832 ارسال شده در 16 شهریور، 2011 مسعود شاد و خونگرم، همش هم دنبال درس و پروژست تو نمایشگاه که خیلی اروم بود فکر میکردم شیطونتر باشه کوزت هم خیلی خوب بازی کرد مسابقه هم دوست داره :wubpink: مرسی ستی جون ، من چقده درس خونم خودم خبر نداشتم یادته همش میگفتن چمن دارم میزنم ؟ اره مسابقه یه شور خاصی داره که ازش لذت میبرم خیلی خیلی مرسی که اومدی سلام سلام سلام مسعود تا جایی که من می شناسمش و تصورم ازش بوده: علاقه مند به شعر و دارای طبع شاعری ... البته به شاعرا توهین نشه سر سوزن ذوقی دارم خیلی دوست داره دیگران رو سوپرایز کنه ... و دوست داره دیگران هم سوپرایزش کنن ... اهل گردش با دوستاش و فامیل هستش ... کم پیش میاد رو حرف کسی حرف بزنه ... این نمیدونم خوبه یا بد نظرشم با جمع مخالف باشه چیزی نمیگه ولی کار خودشو می کنه ... اره چیزی نمیگم . همیشه به نظر اکثریت احترام میذارم . کار خودم ؟ نیدونم ! مشورت دیگران زیاد روم تاثیر داره یکم احساساتیه ... بیشتر از یکم اشتباهاتش رو قبول می کنه ... خدا کنه اینجوری باشم تو قسمت تشخیص هویت حضور خوبی داشت ... خیلی شیطونی می کرد ... 5 امتیاز مثبت ... سعی می کنه هر روزش متفاوت از دیروزش باشه... و گرنه زندگی واسش کسل کننده میشه ... کارای زیادی قراره انجام بده ... نیاز به برنامه قوی توسط یه فرد مجرب داره ... اره تو ذهنم پر از برنامس که پشت هم buzz میدن به نظر میاد گاهی وقتا لجباز باشه و وقتی لج کنه هیچ جوری نمیشه ، تصمیمش رو تغییر داد ... عجول و کم حوصله هم هستش ... به جا 6 ماه، ترجیح میده تو یه ماه ، سختی رو تحمل کنه تا به خواستش برسه ... در کل پسر بد ... خیلیم خوب اصن تو تشخیص هویت بذار 3 صوت میحدسم 4
bme.masood 5832 ارسال شده در 16 شهریور، 2011 والا من چی بگم زیاد نمیشناسمش اما خودش میگه دیونه انجمن هستش دیگه حتما هستش دیگه خودش بهتر خودش رو میشناسه فقط می تونم ارزوی سلامتی کنم که حالش بهتر بشه :ws28: تحلیلت عالی بود امید جون نه بابا سلامتی میخوام چیکار ، به نظر من دیوونه ها سالم ترن اصلا یکم دیوونگی واسه سلامتی لازمه ادم باید یه تناسبی باشه از عاقل و دیوونه تا بتونه خوب بگذرونه مسعود مسعوده دیگهبچه با مرامیه فک کنم همین روزا برم باش یه مشورتی بزنم خوش برخورده و دختر کش یکم بی نظمه و بی برنامه همین دیگه مرسیییی امیییییییین :wubpink: تو تنها کسی بودی که حس کردم جدی داری انتقاد میکنی واسه همین تعریف هات رو بیشتر باور میکنم . بامرام قیافته خیلی سعی میکنم خوش برخورد باشم اما اینی که گفتی دیگه شرمنده تو گروه خونیم نیست من اگر ... هی زندگی :shame: چه جالب چرا این حرفو زدی ؟ یعنی از چی نتیجه گرفتی بینظمم و بی برنامه ؟ جبهه نبود ها ، میخوام بدونم از کجا باشد شروع کنم که تو چشم تره اگه واسه مشورتم قابل دونستی نوکر رفیق گلم هم هستم . راس میگم امین 5
goddess_s 16415 ارسال شده در 16 شهریور، 2011 بخ بخ! چی خبره اینجا! خب من هم دیر اومدم هم آشناییم با مسعود خان زیاد نیس! واسه همینه که نطرام ترکاریه دیگه و اینا! 1- مودب 2- مودب 3- مودب 4- آروم هستن ینی من که شیطنتی ازشون ندیدم! و در آخر تنها نکته ای که با قاطعیت میتونم بش اشاره کنم اینه که غلط املائیاشون زیـــــــــاده :4chsmu1: 7
bme.masood 5832 ارسال شده در 16 شهریور، 2011 بخ بخ!چی خبره اینجا! خب من هم دیر اومدم هم آشناییم با مسعود خان زیاد نیس! واسه همینه که نطرام ترکاریه دیگه و اینا! 1- مودب 2- مودب 3- مودب 4- آروم هستن ینی من که شیطنتی ازشون ندیدم! و در آخر تنها نکته ای که با قاطعیت میتونم بش اشاره کنم اینه که غلط املائیاشون زیـــــــــاده :4chsmu1: هیشی همین که قدم رنجه کردید و اومدین یه دنیاس الهه خانوم ای بابا مودب قیافته گفتم میخوای چندتا فحش بدم حالشو ببرین :imoksmiley: خب دیگه کسی که زیاد ازم شناخت نداشته باشه معمولا همین حرف رو میزنه خیلیم کمــــــــــــــه معلمم خوابیده خب نمیتونم سوال کنم :shame: 2
goddess_s 16415 ارسال شده در 16 شهریور، 2011 آها راستی اینم جا موند که هماره در پی تحصیله علم و دانش هستن! بیسیار پسندیده و نیکوست! 3
bme.masood 5832 ارسال شده در 16 شهریور، 2011 آها راستی اینم جا موند که هماره در پی تحصیله علم و دانش هستن!بیسیار پسندیده و نیکوست! وای وای چرا اینقدر دیکتت ضعیفه شما ؟ علم دنبال منه باباژون ، من که نیازی بهش ندارم تنکس اگین = tnx again 3
goddess_s 16415 ارسال شده در 16 شهریور، 2011 وای وای چرا اینقدر دیکتت ضعیفه شما ؟ علم دنبال منه باباژون ، من که نیازی بهش ندارم تنکس اگین = tnx again نوچ نو چ نوچ! ادبیاتتم ضهیفه که! منظورم همون هماره بود نه همواره! تو شعرا نخوندی؟ همــــــــــــاره؟ 3
bme.masood 5832 ارسال شده در 16 شهریور، 2011 نوچ نو چ نوچ!ادبیاتتم ضهیفه که! منظورم همون هماره بود نه همواره! تو شعرا نخوندی؟ همــــــــــــاره؟ بلـــــــــــــه بلــــــــــــــــه عذر خواهم اللهه خانوم که هیچی نمیفهمم 3
*Polaris* 19606 ارسال شده در 16 شهریور، 2011 مرسیییی امیییییییین :wubpink: تو تنها کسی بودی که حس کردم جدی داری انتقاد میکنی واسه همین تعریف هات رو بیشتر باور میکنم . دستت درد نکنــه یعنی ما الکی و به شوخی گفتیم؟! 3
bme.masood 5832 ارسال شده در 16 شهریور، 2011 دستت درد نکنــه یعنی ما الکی و به شوخی گفتیم؟! نه سارا خانوم همچین جسارتی نکردم میدونی انتقاد محکم میخواستم . یعنی انتظارم از یه دوست این بود که محکم ازم انتقاد کنه حس کردم امین منو دوست خودش فرض کرد که لایق انتقادم دونست نمیدونم چرا توضیح بدک که درست بشه از اون گیرا دادین که هرچی بخوام درستش کنم بدتر خرابکاری میکنم :imoksmiley: ببخشید سارا خانوم دیگه بخدا منظورم بد نبود 4
am in 25041 ارسال شده در 17 شهریور، 2011 مرسیییی امیییییییین :wubpink: تو تنها کسی بودی که حس کردم جدی داری انتقاد میکنی واسه همین تعریف هات رو بیشتر باور میکنم . بامرام قیافته خیلی سعی میکنم خوش برخورد باشم اما اینی که گفتی دیگه شرمنده تو گروه خونیم نیست من اگر ... هی زندگی :shame: چه جالب چرا این حرفو زدی ؟ یعنی از چی نتیجه گرفتی بینظمم و بی برنامه ؟ جبهه نبود ها ، میخوام بدونم از کجا باشد شروع کنم که تو چشم تره اگه واسه مشورتم قابل دونستی نوکر رفیق گلم هم هستم . راس میگم امین :ws3: سر همین درس خوندنات فهمیدم بی نظمی یهو ساعت 5 صب داری درس میخونی یهو سر ظهر یهو 12 نصفه شب فک کنم از مدل هر موقع حالش بیاد هستی جیگری ماچچچچچچچ:w02: 4
Valentina 13664 ارسال شده در 17 شهریور، 2011 مسعووووووووووووووووودددد... چند روز دیگه تفلدته... پاشو بیا تهران ی ناهار مهمونمون کن.... این شاهینم بیار تا همه رو ی جا مهمون کنی هی نخوای مهمون کنی..همه رو یجا مهمون کنی.. ببین من چه به فکرتم... :4chsmu1: 5
goddess_s 16415 ارسال شده در 17 شهریور، 2011 بلـــــــــــــه بلــــــــــــــــه عذر خواهم اللهه خانوم که هیچی نمیفهمم ای بابا! من منظورم این نبود مسعود خان! عذره تقصیر!:flowerysmile: 3
ارسال های توصیه شده