zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ با اينكه خودم مخالف شديد اسپم هستم و تو ستاد مبارزه با اسپم هاي اخلاقي و غير اخلاقي:w420: كار ميكنم برام جالب شد بدونم كه محمد جونز همين يدونه شكلكو داره؟؟؟!!!! 7 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ سیلام خونگرم با رفتاری دوست داشتنی و صمیمی شوخ و شیطون وقتی دیدمش اولش باورم نشد چون فک میکردم قیافشم مثل خودش تو انجمن شیطون باشه ولی خیلی مظلوم و اروم بود البته فک کنم ظاهرش گول میزد :4chsmu1: روی هم رفته پسر خوب و مودب و شوخیه براش ارزوی شادی و موفقیت دارم 8 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ حافظهش ضعیف فکرکنم برای همینم دیکته اش ضعیفه و غلط زیاد داره........ روز تولدتو یه جایی گفتی هربارم میگم بازم یادت نمیاد ......این خصلت خردادیت هست به تیری بودن ربط نداره بگم از الان اره متاسفانه تو بعضی مسائل حافظه ندارم ! الته فک کنم بیشتر مربوط به توجه و تمرکز میشه تا حافظه . یعنی گاهی اینطوری میشه که به خودم میگم مسعود باید این ساعت رو حفظ کنی باباژون . یادمه 1روز 4بار یه کد رو به فاصله 1 دقیقه از دوستم پرسیدم اهااااااااا الان یادم اومد دیدی حافظم خوبه خردادیا خیلیم خوبن :167: با اينكه خودم مخالف شديد اسپم هستم و تو ستاد مبارزه با اسپم هاي اخلاقي و غير اخلاقي:w420: كار ميكنم برام جالب شد بدونم كه محمد جونز همين يدونه شكلكو داره؟؟؟!!!! وااااااااااااای زهرا تو تاپیک من اسپم میکنیییییییییی؟ :brodkavelarg: جواب بر عهده محمد میباشد 5 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ سیلام خونگرم با رفتاری دوست داشتنی و صمیمی شوخ و شیطون وقتی دیدمش اولش باورم نشد چون فک میکردم قیافشم مثل خودش تو انجمن شیطون باشه ولی خیلی مظلوم و اروم بود البته فک کنم ظاهرش گول میزد :4chsmu1: روی هم رفته پسر خوب و مودب و شوخیه براش ارزوی شادی و موفقیت دارم نه اینجوری هم نیست که فقط در ظاهر اروم و مظلوم باشم . اما ظرفیت شیطنت بسیار بالایی دارم که بسته به محیط خودش رو نشون میده ای بابا یکم ازم انتقاد تند کنید دیگه اینجوری خودشیفتگیه مضمن میگیرم هااا :persiana__hahaha: 5 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ با اينكه خودم مخالف شديد اسپم هستم و تو ستاد مبارزه با اسپم هاي اخلاقي و غير اخلاقي:w420: كار ميكنم برام جالب شد بدونم كه محمد جونز همين يدونه شكلكو داره؟؟؟!!!! همانا بداان که امشب اسپم میشوی:vahidrk:تا بدانی که نباید بر علیه شاهین اسپمر بزرگ کار نکنی:w00: 3 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ همانا بداان که امشب اسپم میشوی:vahidrk:تا بدانی که نباید بر علیه شاهین اسپمر بزرگ کار نکنی:w00: آخجون دعوا....نه ولي منكه اهل دعوا نيستم:connie_24: من پارو جا پاي همه ميزارم:w589: الان مسعود منو پرت ميكنه بيرون:w554: 3 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ میدونی که من با کسی پشت پرده سازش نمیکنم مرسی زهرایی . بازم بیا خیلی خیلی خیلی عالی بود . کاملا درست فهمیدی سحر خانوم جدا تو این قضیه خیلی محتاطم حالا خوبه یا بد ؟ اصن چرا بدی نگفتیییی ؟ :167: زود برگرد بدی بگو مرسی مریم جان ( اگه حافظم درست یاری کرده باشه ) جالبه واسم که بدونم چرا همتون میگید اهل خانواده ؟ میشه یکمی بیشتر برام توضیح بدین ؟ شاهیییییییییییییییییییییی نرفتی تو مهندسان چی گفتی توووووووووووو ؟ من تورو موکوشممممممممممم مسعود من بهت اخطار رو دادم این رو هم جواب شنیدم با من کنار میای یا نه؟ 3 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ آخجون دعوا....نه ولي منكه اهل دعوا نيستم:connie_24: من پارو جا پاي همه ميزارم:w589: الان مسعود منو پرت ميكنه بيرون:w554: همانا بدان تو از ان دختر های خودشیرین رشته ی معماری هستی تو داری معمار و architect جماعت رو داری میبری زیر ؟ واقعا که :vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ با اينكه خودم مخالف شديد اسپم هستم و تو ستاد مبارزه با اسپم هاي اخلاقي و غير اخلاقي:w420: كار ميكنم برام جالب شد بدونم كه محمد جونز همين يدونه شكلكو داره؟؟؟!!!! درباره توصیفات همین شکلک کتاب ها و رمان ها نوشته شده کاربرد های متنوعی داره که طومارها باید واسشون نوشت عضو ستار مبارزه با اسپم شما باشی که دیگه هیچی واسه تنوع: 6 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ درباره توصیفات همین شکلک کتاب ها و رمان ها نوشته شده کاربرد های متنوعی داره که طومارها باید واسشون نوشت عضو ستار مبارزه با اسپم شما باشی که دیگه هیچی واسه تنوع: تا حالا کسی بهت گفته گولاخ:w00: 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ مسعود من بهت اخطار رو دادم این رو هم جواب شنیدم با من کنار میای یا نه؟ نچ . من از چیزی نمیترسم 3 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ نچ . من از چیزی نمیترسم مسعود پسریست کپی پسر شجاع ولی خدا کنه تا اخر ماجر همین جور بمونه 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ مرسی مسعود جان از دعوتت.... مسعود...یه شخصیت شاد داره......شوخه.... با اینکه کمه که میشناسمش اما مهربونه.....خونگرمه....فعالیت خیلی خوبی داره........از فیلینت لاکوود خیلی خوشش میاد:ws2: دیگهههههههههههههههههههه.......با معرفته 8 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ مرسی مسعود جان از دعوتت....مسعود...یه شخصیت شاد داره......شوخه.... با اینکه کمه که میشناسمش اما مهربونه.....خونگرمه....فعالیت خیلی خوبی داره........از فیلینت لاکوود خیلی خوشش میاد:ws2: دیگهههههههههههههههههههه.......با معرفته مرسی مینایی ، خیلی گلی با معرفت بودن کمترین جبران واسه محبت دوستای خوبه حس میکنم میتونی انتقاد کنی بدو بگو 5 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ خوب با تشکر از دعوت آقا مسعود و با تشکر از وقتی که در اختیار من قرار میدین چی میخواستم بگم ؟ یه چیز میخواستم بگماااااااااااا راجب یکی میخواستم حرف بزنم کی بود؟ اصلا خودتو ناراحت نکن حله الان میگم کیههههههههههه؟ کیههههههههههههههههههه؟ بابا چرا منو تو این شرایط قرار میدین آدم مجبور بشه شخصیت یکیو تحلیل کنه:w821: آها میخواستم شخصیت داداش مسعودو تحلیل کنم خوب با تشکرم که گفتم یه کار دیگه مونده:ااااااااااااااااااااااااااااا آخییییییییییییی مسعود تویی ؟:persiana__hahaha: خوب میریم سر اصل مطلب این بچه از بس شره 3 بار اومدم این تو پست بدم شوت شدم از کل انجمن بیرون نمیشه شخصیتشم تحلیل کرد ... داداش مسعودشیطان -مهربان-با ادب-بامرام :flowerysmile: هر چه به مخیله ی خود فشار آوردیم تا خصوصیت بد بیابیم نشد داشتم میگفتم این داداش ما دارای جنبش مولکولی بالا:62izy85: قابلیت اشتعال در مقیاس وسیع:mood (23): و در کل ناپایدار است:shad: بسیار شبیه به عناصر رادیو اکتیو ناپایدار :w42::w31: گاهی توهم ژوزفینیههههههه را میزند :2rqfst4:بنابر این توهم زا نیز محسوب میشود برای خنثی کردنش هم در حال حاضر هیچ ماده ای اثر نکرده فک کنم :confused:دو سه تا قرص والیوم جنبشش رو کمی محدود میکنه ولی اگه از من میپرسین بازم بی فایدست:icon_pf (34): از وجناتش و چند برخوردی که با وی نیز داشتیم متوجه شدیم بچه ایست که در جست و جوی علوم نیز هست:thk: و این خصوصیتش از نظر من بسیار قابل تحسینه:Ghelyon: ولی خصوصیتش در یک کلمه: خیلی آقاست روزشم مبارک:w71: 7 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ خب راسش من باهاشون برخورد زیادی نداشتم ولی با تعریف هایی که بچه هاا کردن .. حتما پسر خوبیه :4chsmu1: و همه دوسش دارن :w155: آهاا اینو یادم رفت .. به رشتش علاقه زیادی داره و اطلاعات بالایی داره ( مسابقه رو میگم :ws2: ) موفق باشی :flowerysmile: 7 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ مرسی مینایی ، خیلی گلی با معرفت بودن کمترین جبران واسه محبت دوستای خوبه حس میکنم میتونی انتقاد کنی بدو بگو مینا بابایی بهش بگو اگر به من شام نده خیلی گداهستش 3 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ خوب با تشکر از دعوت آقا مسعود و با تشکر از وقتی که در اختیار من قرار میدینچی میخواستم بگم ؟ یه چیز میخواستم بگماااااااااااا راجب یکی میخواستم حرف بزنم کی بود؟ اصلا خودتو ناراحت نکن حله الان میگم کیههههههههههه؟ کیههههههههههههههههههه؟ بابا چرا منو تو این شرایط قرار میدین آدم مجبور بشه شخصیت یکیو تحلیل کنه:w821: آها میخواستم شخصیت داداش مسعودو تحلیل کنم خوب با تشکرم که گفتم یه کار دیگه مونده:ااااااااااااااااااااااااااااا آخییییییییییییی مسعود تویی ؟:persiana__hahaha: خوب میریم سر اصل مطلب این بچه از بس شره 3 بار اومدم این تو پست بدم شوت شدم از کل انجمن بیرون نمیشه شخصیتشم تحلیل کرد ... داداش مسعودشیطان -مهربان-با ادب-بامرام :flowerysmile: هر چه به مخیله ی خود فشار آوردیم تا خصوصیت بد بیابیم نشد داشتم میگفتم این داداش ما دارای جنبش مولکولی بالا:62izy85: قابلیت اشتعال در مقیاس وسیع:mood (23): و در کل ناپایدار است:shad: بسیار شبیه به عناصر رادیو اکتیو ناپایدار :w42::w31: گاهی توهم ژوزفینیههههههه را میزند :2rqfst4:بنابر این توهم زا نیز محسوب میشود برای خنثی کردنش هم در حال حاضر هیچ ماده ای اثر نکرده فک کنم :confused:دو سه تا قرص والیوم جنبشش رو کمی محدود میکنه ولی اگه از من میپرسین بازم بی فایدست:icon_pf (34): از وجناتش و چند برخوردی که با وی نیز داشتیم متوجه شدیم بچه ایست که در جست و جوی علوم نیز هست:thk: و این خصوصیتش از نظر من بسیار قابل تحسینه:Ghelyon: ولی خصوصیتش در یک کلمه: خیلی آقاست روزشم مبارک:w71: نه دیگه در این حد هم نسبت نوترون به پروتونم زیاد نیست چندتاشون دچار واپاشی شدن ، 512 kev در زاویه 180 ازاد کردن ژوزفین تویییییییییی ؟ اومدی تحلیلم کنیییییی ؟ مرسی سمیرا جون خیلی افتخار دادی که اومدی . دوست دارم اگه میتونید انتقاد کنید و یا اینکه به خصوصیات ریزتر اخلاقیم اشاره کنید حتی اگه مطمئن نیستید و یا شک دارین 4 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ خب راسش من باهاشون برخورد زیادی نداشتم ولی با تعریف هایی که بچه هاا کردن .. حتما پسر خوبیه :4chsmu1: و همه دوسش دارن :w155: آهاا اینو یادم رفت .. به رشتش علاقه زیادی داره و اطلاعات بالایی داره ( مسابقه رو میگم :ws2: ) موفق باشی :flowerysmile: دوستان لطف دارن رحمان جون :wubpink: ایشالا فرصتی بشه تا با هم بیشتر اشنا بشیم راستی هرجا نوشته هات رو دیدم در مورد دیفرانسیل بود چطور شد اخر ؟ مرسی رفیق مینا بابایی بهش بگو اگر به من شام نده خیلی گداهستش اخه ادم مگه واسه تولدش به کسی شام میده ؟ :persiana__hahaha: 4 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ دوستان لطف دارن رحمان جون :wubpink: ایشالا فرصتی بشه تا با هم بیشتر اشنا بشیم راستی هرجا نوشته هات رو دیدم در مورد دیفرانسیل بود چطور شد اخر ؟ مرسی رفیق [/ خوشحال میشم :ws2: خب راسش اون موقع چیزی نخونده بودم ولی الان دیه آخراشه شنبه امتحان دارم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده