alborzrad 2116 ارسال شده در 15 شهریور، 2011 آینده نوشت: اتحادیه جوراب فروشان سراسر كشور در اطلاعیه ای كوتاه در آستانه روز پدر آورد: ضمن تشكر از تمامی بانوان محترم به اطلاع می رساند به دلیل استقبال كم سابقه شما عزیزان، روز مرد یك هفته دیگر تمدید شد! *اتحادیه جوراب فروش های سراسر كشور* 8
alborzrad 2116 مالک ارسال شده در 15 شهریور، 2011 حالا ما از این تاپیکا نمیزینم شماها برای خودتون بزنید حقیقتو با همه تلخیش باید گفت !اما این یه جورایی عرف کلام این روزاست ! 2
shaden. 18583 ارسال شده در 15 شهریور، 2011 من ادکلن خریدم میخواستم ساعت هم بخرم چون پام شکسته نتونستم برم بیرون 6
داريوش 2148 ارسال شده در 15 شهریور، 2011 تو يك سال هيچ روزي بيكار نيست الان كه ديگه تو يه روز چندتا مناسبت ميگيرن چون كه كم اومده روز چه داستانيه تاالان چندتا sms اومده كه فقط روز مرد مبارك و فهميدم بقيه چرت و پرت و كلمات مزخرف بود 1
abie bicaran 2325 ارسال شده در 15 شهریور، 2011 :w00: من اصلا از اين چيزا نمي خرم همش واسه بابام كت و شلوار و پيراهن و كفش و سامسونت و اينا مي خريم 1
Atishpare_Shahi 1736 ارسال شده در 15 شهریور، 2011 من هیچی نخریدم :w821: ولی اگه میگرفتم یا ساعت بود یا ادکلن.... 1
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 15 شهریور، 2011 درعوض امروز برای به مناسبت روز پدر تعطیله کل شهر براتون چراغونیه روزتونم با تولد جنس مخالفتون یکی نیست جوراب و زیر پوشم اگر براتون میخرند بخاطر اینه که بیشتر بهش نیاز دارید بماچه........ اگر کسی براتون طلا نمیگیره چون براتون ضرر نداره..... 1
هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 15 شهریور، 2011 پيامك روز مرد زنها دوست دارن با مردی ازدواج كنن كه مثل شیر قوی..مثل خر كاری..مثل سگ با وفا..مثل میمون با مزه و مثل خروس با غیرت باشه.... ولی... بعد از ازدواج میفهمن : مردها مثل شیر بی رحم.. مثل خر نفهم..مثل سگ هار و مثل میمون زشت... و مثل خروسهمه ی مرغها را دوست دارن!!! روز مرد پیشاپیش مباررررررررررررك! 1
Hodaa37 2744 ارسال شده در 15 شهریور، 2011 آینده نوشت: اتحادیه جوراب فروشان سراسر كشور در اطلاعیه ای كوتاه در آستانه روز پدر آورد: ضمن تشكر از تمامی بانوان محترم به اطلاع می رساند به دلیل استقبال كم سابقه شما عزیزان، روز مرد یك هفته دیگر تمدید شد!*اتحادیه جوراب فروش های سراسر كشور* الهی که به روزی نیافتید که این یه لنگه جوراب رو هم آرزو کنید 1
هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 15 شهریور، 2011 الهی که به روزی نیافتید که این یه لنگه جوراب ِ سبز ِ لجنی رو هم ارزو کنید همين الانشم ارزو لباس سبز داريم اين روزا شرت سبزم بپوشي ميگن سبز فتنهاي پوشيده هزارتا انگ ميزنند به ادم
alborzrad 2116 مالک ارسال شده در 15 شهریور، 2011 الهی که به روزی نیافتید که این یه لنگه جوراب ِ سبز ِ لجنی رو هم ارزو کنید فک کنم توی مملکت گل و بلبل صحبت از رنگ سبز کم کم داره تبدیل به یه تابو میشه اما نه تابویی که از زبان خودشان بیرون بیاد !! تغییر رنگ سبز پرچمو یادته !؟من یه سری عکس راست یا دروغ دیدم توی این مورد که حتی به سبز پرچم هم رحم نکردند و شامل ممیزی شد !! 1
Hodaa37 2744 ارسال شده در 15 شهریور، 2011 پيامك روز مرد زنها دوست دارن با مردی ازدواج كنن كه مثل شیر قوی..مثل خر كاری..مثل سگ با وفا..مثل میمون با مزه و مثل خروس با غیرت باشه.... ولی... بعد از ازدواج میفهمن : مردها مثل شیر بی رحم.. مثل خر نفهم..مثل سگ هار و مثل میمون زشت... و مثل خروسهمه ی مرغها را دوست دارن!!! روز مرد پیشاپیش مباررررررررررررك! خب میفرمودید....................:167: دیگه کدوم زاویه ی تاریک فکری ما نیاز به باز بینی داره؟:icon_pf (34): 1
Hodaa37 2744 ارسال شده در 15 شهریور، 2011 فک کنم توی مملکت گل و بلبل صحبت از رنگ سبز کم کم داره تبدیل به یه تابو میشه اما نه تابویی که از زبان خودشان بیرون بیاد !! تغییر رنگ سبز پرچمو یادته !؟من یه سری عکس راست یا دروغ دیدم توی این مورد که حتی به سبز پرچم هم رحم نکردند و شامل ممیزی شد !! چه ربطی داره داداشی؟ جوراب سبز لجنی , بد رنگترین جوراب واسه پدراس که یه دختر انتخاب میکنه و جوراب طوسی , بهترینه من از این لحاظ گفتم اصلا نه سی ا سی هستم و نه از سیا س ت خوشم میاد حرفی دراین باره ندارم ولی اگه شما داداش خوبی باشید , شاید واستون سال دیگه , عکس یه لنگه جوراب رو بفرستم
هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 15 شهریور، 2011 خب میفرمودید....................:167:دیگه کدوم زاویه ی تاریک فکری ما نیاز به باز بینی داره؟ ببخشيد خيلي عذر ميخوام زواياي چي چي شما ؟؟!!:icon_pf (34):
Hodaa37 2744 ارسال شده در 15 شهریور، 2011 به سلامتی هرکی مرده،نه هرچی مرده آخییییییییییی:ws28::ws28::ws28: چقدر فرق داره:jawdrop:کاش زنده شم بود
alborzrad 2116 مالک ارسال شده در 15 شهریور، 2011 چه ربطی داره داداشی؟ جوراب سبز لجنی , بد رنگترین جوراب واسه پدراس که یه دختر انتخاب میکنه و جوراب طوسی , بهترینه من از این لحاظ گفتم اصلا نه سی ا سی هستم و نه از سیا س ت خوشم میاد حرفی دراین باره ندارم ولی اگه شما داداش خوبی باشید , شاید واستون سال دیگه , عکس یه لنگه جوراب رو بفرستم جملت گژتابی داشت عزیز دلم شما اخیانا اصفهانی نیستین !؟
Hodaa37 2744 ارسال شده در 15 شهریور، 2011 جملت گژتابی داشت عزیز دلمشما اخیانا اصفهانی نیستین !؟ آفرین به این حواس جمع نه نیستم
ارسال های توصیه شده