رفتن به مطلب

طنز/ اطلاعیه یك اتحادیه به مناسبت روز پدر

ارسال های توصیه شده

آینده نوشت: اتحادیه جوراب فروشان سراسر كشور در اطلاعیه ای كوتاه در آستانه روز پدر آورد: ضمن تشكر از تمامی بانوان محترم به اطلاع می رساند به دلیل استقبال كم سابقه شما عزیزان، روز مرد یك هفته دیگر تمدید شد!

*اتحادیه جوراب فروش های سراسر كشور*

• Like 8
لینک به دیدگاه
حالا ما از این تاپیکا نمیزینم شماها برای خودتون بزنید:ws3:

حقیقتو با همه تلخیش باید گفت !اما این یه جورایی عرف کلام این روزاست

!:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

تو يك سال هيچ روزي بيكار نيست الان كه ديگه تو يه روز چندتا مناسبت ميگيرن چون كه كم اومده روز چه داستانيه

تاالان چندتا sms اومده كه فقط روز مرد مبارك و فهميدم بقيه چرت و پرت و كلمات مزخرف بود

• Like 1
لینک به دیدگاه

درعوض امروز برای به مناسبت روز پدر تعطیله

کل شهر براتون چراغونیه

روزتونم با تولد جنس مخالفتون یکی نیست

جوراب و زیر پوشم اگر براتون میخرند بخاطر اینه که بیشتر بهش نیاز دارید بماچه........

اگر کسی براتون طلا نمیگیره چون براتون ضرر نداره.....

• Like 1
لینک به دیدگاه

پيامك روز مرد

زنها دوست دارن با مردی ازدواج كنن كه مثل شیر قوی..مثل خر كاری..مثل سگ با وفا..مثل میمون با مزه و مثل خروس با غیرت باشه.... ولی... بعد از ازدواج میفهمن : مردها مثل شیر بی رحم.. مثل خر نفهم..مثل سگ هار و مثل میمون زشت... و مثل خروسهمه ی مرغها را دوست دارن!!! روز مرد پیشاپیش مباررررررررررررك!

• Like 1
لینک به دیدگاه
آینده نوشت: اتحادیه جوراب فروشان سراسر كشور در اطلاعیه ای كوتاه در آستانه روز پدر آورد: ضمن تشكر از تمامی بانوان محترم به اطلاع می رساند به دلیل استقبال كم سابقه شما عزیزان، روز مرد یك هفته دیگر تمدید شد!

*اتحادیه جوراب فروش های سراسر كشور*

الهی که به روزی نیافتید که این یه لنگه جوراب رو هم آرزو کنید:ws21:

• Like 1
لینک به دیدگاه
الهی که به روزی نیافتید که این یه لنگه جوراب ِ سبز ِ لجنی رو هم ارزو کنید:ws21:

همين الانشم ارزو لباس سبز داريم اين روزا شرت سبزم بپوشي ميگن سبز فتنهاي پوشيده هزارتا انگ ميزنند به ادم

لینک به دیدگاه
الهی که به روزی نیافتید که این یه لنگه جوراب ِ سبز ِ لجنی رو هم ارزو کنید:ws21:

فک کنم توی مملکت گل و بلبل صحبت از رنگ سبز کم کم داره تبدیل به یه تابو میشه اما نه تابویی که از زبان خودشان بیرون بیاد !!

تغییر رنگ سبز پرچمو یادته !؟من یه سری عکس راست یا دروغ دیدم توی این مورد که حتی به سبز پرچم هم رحم نکردند و شامل ممیزی شد !!

• Like 1
لینک به دیدگاه
پيامك روز مرد

زنها دوست دارن با مردی ازدواج كنن كه مثل شیر قوی..مثل خر كاری..مثل سگ با وفا..مثل میمون با مزه و مثل خروس با غیرت باشه.... ولی... بعد از ازدواج میفهمن : مردها مثل شیر بی رحم.. مثل خر نفهم..مثل سگ هار و مثل میمون زشت... و مثل خروسهمه ی مرغها را دوست دارن!!! روز مرد پیشاپیش مباررررررررررررك!

خب میفرمودید....................:167:

دیگه کدوم زاویه ی تاریک فکری ما نیاز به باز بینی داره؟:icon_pf (34):

• Like 1
لینک به دیدگاه
فک کنم توی مملکت گل و بلبل صحبت از رنگ سبز کم کم داره تبدیل به یه تابو میشه اما نه تابویی که از زبان خودشان بیرون بیاد !!

تغییر رنگ سبز پرچمو یادته !؟من یه سری عکس راست یا دروغ دیدم توی این مورد که حتی به سبز پرچم هم رحم نکردند و شامل ممیزی شد !!

چه ربطی داره داداشی؟

جوراب سبز لجنی , بد رنگترین جوراب واسه پدراس که یه دختر انتخاب میکنه

و جوراب طوسی , بهترینه:icon_gol:

من از این لحاظ گفتم

اصلا نه سی ا سی هستم و نه از سیا س ت خوشم میاد :ws46:

حرفی دراین باره ندارم ولی اگه شما داداش خوبی باشید , شاید واستون سال دیگه , عکس یه لنگه جوراب رو بفرستم:w16:

لینک به دیدگاه
خب میفرمودید....................:167:

دیگه کدوم زاویه ی تاریک فکری ما نیاز به باز بینی داره؟

ببخشيد خيلي عذر ميخوام زواياي چي چي شما ؟؟!!:icon_pf (34):

لینک به دیدگاه

چه ربطی داره داداشی؟

جوراب سبز لجنی , بد رنگترین جوراب واسه پدراس که یه دختر انتخاب میکنه

و جوراب طوسی , بهترینه:icon_gol:

من از این لحاظ گفتم

اصلا نه سی ا سی هستم و نه از سیا س ت خوشم میاد :ws46:

حرفی دراین باره ندارم ولی اگه شما داداش خوبی باشید , شاید واستون سال دیگه , عکس یه لنگه جوراب رو بفرستم:w16:

جملت گژتابی داشت عزیز دلم

شما اخیانا اصفهانی نیستین !؟:ws3:

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...