رفتن به مطلب

سهم هر ایرانی از یارانه نان+عکس!

alborzrad

ارسال های توصیه شده

خو بربري 100تومن ارزونتره!

تازشم...ميتوني لواش يا تافتون بخوري...125تومنه:4chsmu1:

راست میگه ؛ حتی میتونی آرد بخری خودت نون بپزی ارزون تر هم میشه ، با بقیه پول یارانه ها هم میتونی بری لوازم خانگی بخری :w16:

• Like 4
لینک به دیدگاه
راست میگه ؛ حتی میتونی آرد بخری خودت نون بپزی ارزون تر هم میشه ، با بقیه پول یارانه ها هم میتونی بری لوازم خانگی بخری :w16:

آفريييييييييييييين!

دقيقا همينيه كه ميگي!!:ws28:

فكر كن با بقيه پول نون بري لوازم خانگي بخري:ws28:

سبد...بوگير :ws28:

• Like 1
لینک به دیدگاه

اعتصاب نون میکنم اونوقت 5000 تومنو میبرم بانک سرمایه گذاری میکنم تا چرخای اقتصاد مملکتم با یه جهاد اقتصادی بچرخه !

!

لوازم خانگی باز برق مصرف میکنه قبض برق من یکیو میگیره اونوقت ! مگر اینکه با یه همت مضاعف ! بیام به مانند انسانهای عهد حجر از وسایل بدوی و دست ساز استفاده کنیم !

• Like 2
لینک به دیدگاه
اعتصاب نون میکنم اونوقت 5000 تومنو میبرم بانک سرمایه گذاری میکنم تا چرخای اقتصاد مملکتم با یه جهاد اقتصادی بچرخه !

!

لوازم خانگی باز برق مصرف میکنه قبض برق من یکیو میگیره اونوقت ! مگر اینکه با یه همت مضاعف ! بیام به مانند انسانهای عهد حجر از وسایل بدوی و دست ساز استفاده کنیم !

ولی اگه لوازم خانگی تولید داخل بخری به چرخه اقتصاد کشور کمک کردیا ، اما پول یارانه ها رو یهو خرج نکن ، کم کم خرج بکن ، این پولا مال خودته تو حسابت میمونه ، عجله نکن زود برداری بری یخچال ، کولر و ... بخری (نقل به مضمون از ا.ن {با اون خنده احمقانه اش}:icon_pf (34): )

• Like 3
لینک به دیدگاه
ولی اگه لوازم خانگی تولید داخل بخری به چرخه اقتصاد کشور کمک کردیا ، اما پول یارانه ها رو یهو خرج نکن ، کم کم خرج بکن ، این پولا مال خودته تو حسابت میمونه ، عجله نکن زود برداری بری یخچال ، کولر و ... بخری (نقل به مضمون از ا.ن {با اون خنده احمقانه اش}:icon_pf (34): )

جناب" ان "نفرمودن اگه توی بانک تات و گردشگری ..... این 5000 هزارو سرمایه گذاری کنیم چرخای اقتصادی مملکت سریع تر نمیچرخه یا نه باید از روغن محصول رمالها استفاده کنیم تا اصطحکاک و تنش حاصله رو کم کنیم !!

• Like 1
لینک به دیدگاه
جناب" ان "نفرمودن اگه توی بانک تات و گردشگری ..... این 5000 هزارو سرمایه گذاری کنیم چرخای اقتصادی مملکت سریع تر نمیچرخه یا نه باید از روغن محصول رمالها استفاده کنیم تا اصطحکاک و تنش حاصله رو کم کنیم !!

نه ایشون فقط مردم رو به آرامش دعوت میکردند که به خاطر همچین مبلغ سنگینی که پرداخت میشه ملت (دور از جون) رم نکنه و به بانکها هجوم نبرن !!! :icon_pf (34):

لینک به دیدگاه

اونروز الجزیره یک گزارش انگلیسی پخش میکرد ؛ وقتی گفت 45 دلار مبلغ یارانه هاست و صفهای جلوی بانکها رو نشون داد دلم میخواست آب بشم برم تو زمین و از کومور سر در بیارم بگم من کوموری هستم ایرانی نیستم:icon_pf (34):

• Like 4
لینک به دیدگاه
اونروز الجزیره یک گزارش انگلیسی پخش میکرد ؛ وقتی گفت 45 دلار مبلغ یارانه هاست و صفهای جلوی بانکها رو نشون داد دلم میخواست آب بشم برم تو زمین و از کومور سر در بیارم بگم من کوموری هستم ایرانی نیستم:icon_pf (34):

این نشان دهنده حس وطن دوستی و دولت دوستی مردم ماست چراکه بدون فراخوان دولتی و بوقو کرنا کردن توی رسانه های میلی !مردم طی یه حرکت خود جوش برای نشان دادن ارادت و پشتیبانی خودشون از دولت دو محوره (عدالت محور و خدمتگزار)

در پای دستگاههای عابر بانک حضور به هم میرسانند تا بار دیگر با ارزشهای دولت تجدید میثاق کنند و با این حرکت دسته جمعی مشتی محکم بر دهان استکبار جهانی و مخصوصا اون بنگاه سخن پراکنی بی بی سی بزنند تا مایه عبرت آیندگان باشد !!

• Like 3
لینک به دیدگاه

اون وقت پول گاز و با کدوم یارانه بده؟:w00:

• Like 2
لینک به دیدگاه
اون وقت پول گاز و با کدوم یارانه بده؟:w00:

خوب 80٪ مردم پول گازشوم کمتر از 8 هزار تومن اومده ؛ باور کن ؛ به جان آغا ، زیاد نیست که :w16:

لینک به دیدگاه

قاليباف گفت: در يكي از مناطق تهران كه براي بازديد رفته بوديم پشت شيشه نانوايي نوشته شده بود، " نان نسيه داده نمي‌شود " من به عنوان شهردار شوكه شدم كه مگر كسي هم هست كه نان نسيه بگيرد بعد از تحقيقي كه انجام دادم ديدم افرادي هستند كه پول خريد نان در حد ضروريات خود را هم ندارند.

شهردار تهران ادامه داد:بايد در جنوب شهر توليد ثروت كنيم كه مشكل نان و ورزش مردم را برطرف كنيم

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 3
لینک به دیدگاه

احمدی نژاد گفت:

امروز می‌توان ادعا كرد كه در تمام ایران حتی یك نفر وجود ندارد كه محتاج نان شب باشد و به فضل الهی در آینده‌ای نزدیك اعلام خواهد شد كه در سرتاسر ایران فقیری وجود ندارد.

برای دیدن اصل خبر میتوانید از لینک زیر استفاده کنید

اما چیزی که جالبه اینه که صحبتهی قالیباف و احمدی نژاد مثل دو سر یه نخه که هرکدوم یه طرفه و اصلا به هم مربوط نیست و یکی دیگری رو نقض میکنه !!

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...