alborzrad 2116 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ "«طلبه بلاگ»، نویسنده وبلاگ "کوثرانه" در پست وبلاگی خود با عنوان "زن آخوند می شوی؟" ضمن طرح این سوال به جوابهایی که معمولا دختران به این سوال میدهند و توضیحاتی دربارهی زندگی طلبگی پرداخته است. بر اساس این گزارش در این مطلب میخوانیم: بین دخترهای مذهبی اغلب این بحث پیش میآید که «حاضری زن یه آخوند بشی؟» جوابها متفاوتاند. بعضیها با وجود مذهبی بودنشان، تا اسم «آخوند» میآید، انگار برق گرفته باشدشان میگویند: «نع»! بعضیهای دیگر صراحتا میگویند: «بعله». اما یک تعدادی هم جواب منطقیتر «بستگی داره» میدهند. بستگی به خود طرف دارد. به روحیات و خلقیاتش. مثل هر خواستگار دیگر که باید در موردش صحبت بشود و شرایطش بررسی شود. اما اغلب آنهایی که جوابشان «نع» هست، مشکلشان نفس روحانیت نیست؛ لباس آخوندی است. آن هم نه مشکل خودشان، مشکل جامعه با این لباس. خب سخت است آدم همسر کسی بشود که به خاطر طرز تلقی مردم از لباسش، نتواند راحت توی جامعه حضور داشته باشد. یک عده توهین میکنند، یک عده هم آنقدر این لباس را افراطی مقدس میدانند که به قول دوستان حتی ساندویچ خوردن یک آخوند را هم در یک غذاخوری تقبیح میکنند. یک عدهی زیادی هم به خاطر مسائل اقتصادی آن «نع» محکم را میگویند. خیلی از طلبهها به خاطر شرایط تحصیل، وضع اقتصادی خوبی ندارند؛ یعنی حجم زیاد درسها اجازهی انجام کارهای درآمدزای آنچنانی بهشان نمیدهد. البته در این مورد طلبهها دو دسته میشوند، آنهایی که سطوح را حضوری میگذرانند و آنهایی که غیرحضوری ادامه میدهند. دستهی دوم طبعا زمان بیشتری دارند برای اینکه شغلی دست و پا کنند و فکری به حال درآمدشان کنند. شاید در مورد پایههای تحصیلی طلبهها هم بعدا چیزهایی بنویسم. ولی حالا مگر طلبهها درآمدشان چقدر است که خیلی از خانوادهها راضی نمیشوند دختر به طلبه بدهند؟ اصلا طلبه مگر درآمد دارد؟ از کجا؟ به طلاب سهمی از خمس و زکاتی که به مراجع داده میشود، تعلق میگیرد. اگر کسی با دروس حوزه آشنایی داشته باشد، میداند که انصافا دروسش، دروس مشکلی است. اگر بخواهی خوب درس بخوانی، خیلی باید وقت بگذاری. فکر کنم اهمیت نهاد روحانیت در جامعه آنقدر روشن باشد که نیاز نباشد به بحث روی این بپردازیم که چرا به طلبهها چیزی از خمس و زکات تعلق میگیرد و مثلا به دانشجوها تعلق نمیگیرد. حالا مگر رویهمرفته به طلبهها چقدر میدهند؟ حدودا ماهیانه از ۱۱۰ هزار تومان تا ۲۳۰ هزار تومان؛ بستگی به پایهی تحصیلیشان دارد. تازه برای متأهلهایشان! دیگر خودتان حساب کنید ببینید ماهی ۲۰۰ تومان به کجای زندگی میرسد؟! " منبع:طلبه بلاگ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 14 لینک به دیدگاه
alborzrad 2116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ حالا مگر رویهمرفته به طلبهها چقدر میدهند؟ حدودا ماهیانه از ۱۱۰ هزار تومان تا ۲۳۰ هزار تومان؛ بستگی به پایهی تحصیلیشان دارد. تازه برای متأهلهایشان! دیگر خودتان حساب کنید ببینید ماهی ۲۰۰ تومان به کجای زندگی میرسد؟! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ای کاش برای دانشجو هم همچین پرداختی بود نه اینکه حتی برای گرفتن مزایای پولی دوره دکترا مجبور باشی هزار جور کاغذ بازی رو انجام بدی اما این عزیزان با اینکه این مبلغ رو ماهیانه دریافت میکنند باز از کمبودش ناراضی اند انگار !!! 10 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ من کمتر از مغ قبول نمی کنم سوای مسائل مالی یه دختر با چه فکری و به چه امیدی با یه آخوند ازدواج می کنه؟!! 6 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ حالا مگر رویهمرفته به طلبهها چقدر میدهند؟ حدودا ماهیانه از ۱۱۰ هزار تومان تا ۲۳۰ هزار تومان؛ بستگی به پایهی تحصیلیشان دارد. تازه برای متأهلهایشان! دیگر خودتان حساب کنید ببینید ماهی ۲۰۰ تومان به کجای زندگی میرسد؟! " الهی ، چقدر پرو !! بقیه مگه پول میگیرن ، میدرسن ؟؟ 6 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ به دانشجوهای معمولی هم همین قدر حقوق بدن چه فرقی بین دانشجو وطلبه هست؟طلبه وقتی درسش تموم میشه با احترام میره سر کار اما دانشجو بدبخت چی؟حالا یه مشکل برای این طلاب محترم پیدا شده اونم لباسشونه.به اون دسته از دخترخانومایی که مایل به ازدواج با طلبه هستند ودودلند میگم مطمن باش تا چند سال آینده آخرین مدل ماشین وبهترین خونه وبالاترین درآمد درانتظارتونه.پس با خیالت راحت به حاج آقا بله بگو عزیزم 8 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ من کمتر از مغ قبول نمی کنم سوای مسائل مالی یه دختر با چه فکری و به چه امیدی با یه آخوند ازدواج می کنه؟!! امید که تا دلت بخواد پیدا میشه!! مسائل اقتصادی اخوند!!! 6 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ به دانشجوهای معمولی هم همین قدر حقوق بدن چه فرقی بین دانشجو وطلبه هست؟طلبه وقتی درسش تموم میشه با احترام میره سر کار اما دانشجو بدبخت چی؟حالا یه مشکل برای این طلاب محترم پیدا شده اونم لباسشونه.به اون دسته از دخترخانومایی که مایل به ازدواج با طلبه هستند ودودلند میگم مطمن باش تا چند سال آینده آخرین مدل ماشین وبهترین خونه وبالاترین درآمد درانتظارتونه.پس با خیالت راحت به حاج آقا بله بگو عزیزم برا پسرها پیشنهادی ندارین 4 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ برا پسرها پیشنهادی ندارین برو زن طلبه بگیر بعد یه مدت اینجوری میشی 4 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ به اون دسته از دخترخانومایی که مایل به ازدواج با طلبه هستند ودودلند میگم مطمن باش تا چند سال آینده آخرین مدل ماشین وبهترین خونه وبالاترین درآمد درانتظارتونه.پس با خیالت راحت به حاج آقا بله بگو عزیزم چطو دختر خانوم هاا شوهر آخوند بگیرن وضعشون تووووووپ میشه برو زن طلبه بگیر بعد یه مدت اینجوری میشی ما زن طلبه بگیریم آخرش این .. :icon_pf (34): این انصافههههههههههههه مگه کارشون یکی نیست 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ چطو دختر خانوم هاا شوهر آخوند بگیرن وضعشون تووووووپ میشه ما زن طلبه بگیریم آخرش این .. :icon_pf (34): این انصافههههههههههههه مگه کارشون یکی نیست آخه خانوماشون از نوع .........کماندو هستن 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ آخه خانوماشون از نوع .........کماندو هستن آره راااااااااس میگی اتفاقا تو یکی ازین مانورها دیدم :icon_pf (34)::icon_pf (34): خدا قسمت نکنههههههههههههه :banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ به طلاب سهمی از خمس و زکاتی که به مراجع داده میشود، تعلق میگیرد. اگر کسی با دروس حوزه آشنایی داشته باشد، میداند که انصافا دروسش، دروس مشکلی است. اگر بخواهی خوب درس بخوانی، خیلی باید وقت بگذاری. فکر کنم اهمیت نهاد روحانیت در جامعه آنقدر روشن باشد که نیاز نباشد به بحث روی این بپردازیم که چرا به طلبهها چیزی از خمس و زکات تعلق میگیرد و مثلا به دانشجوها تعلق نمیگیرد. منبع:طلبه بلاگ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اهمیت!!! العان این همه طلبه داریم.....واسه مملکت چه کار مفیدی کردن؟ والا جامعه از علم دانشجوها بیشتر سود میبره تا دین طلبه ها میگم راستی طلبه ها هزینه تحصیل هم دارن؟ ما که زیر فشار این هزینه های دانشگاه آزاد کمرمون خم شد از دانشجو پول میگیرن میدن به طلبه ها..... 5 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ به یاد فیلم طلا و مس افتادم 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ اهمیت!!!العان این همه طلبه داریم.....واسه مملکت چه کار مفیدی کردن؟ والا جامعه از علم دانشجوها بیشتر سود میبره تا دین طلبه ها میگم راستی طلبه ها هزینه تحصیل هم دارن؟ ما که زیر فشار این هزینه های دانشگاه آزاد کمرمون خم شد از دانشجو پول میگیرن میدن به طلبه ها..... من به یکی هر سال خمس میده گفتم بیا پول خمستو بده تو فامیل کسی که میشناسی هم تو صواب کردی هم کمکی به کسی که مستحقه گفت نه این خمس باید بره برای طلاب و حوزه علمیه ها سهم امامه گفتم بابا کدوم سهم امام ؟ کدوم امام جالبه بهم گفت من دیگه به ته توی ماجرا کاری ندارم اما جز واجباته 4 لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ اخه به روحيات اين بچه ها ميخوره كه در مورد ازدواج با يه اخوند فكر كنند 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ ياد خاله سوسكه افتادم... "نه جونم.. نه عمرم.. منو بكشي.. بالا بري.. پايين بياي.. من زن ملا نميشم.. كاري كه ملا ميكنه.." ... بقيش يادم نيست! 5 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ من یه چیزایی شنیدم نمیدونم راست یا دروغ اونم اینه که حاج اقا ها به اب یخ و اب انار خیلی علاقه دارن یه تحقیق قبل بعله گفتن برا دختر خانوما بد نیست 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده