Abolfazl_r 20780 ارسال شده در 14 شهریور، 2011 ای تحلیل! ای منطق! ای عمقزی! :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): :icon_pf (34)::icon_pf (34): :icon_pf (34): 6
کلافه 597 ارسال شده در 15 شهریور، 2011 مثل اینکه حامد جان تازه با آقای دکتر حسین روا زاده آشنا شدن چند ساله که جک های ایشون داره با جک های آقای ماهی صفت رقابت میکنه ! اینم یک نوع مشهور شدن است . این جور آدما تو مملکت ما کم نیستن. 5
El Roman 31720 سازنده ارسال شده در 15 شهریور، 2011 چرا باید تریبون در اختیاد همچین آدمی قرار بگیره و چرا باید یه عده انقدر احمق باشن که برن بشینن پای صحبتای همچین آدمی ؛ موندم یعنی مدرک دکتراش واقعیه؟ 4
El Roman 31720 سازنده ارسال شده در 15 شهریور، 2011 دوستانی که مایل به سئوال از پروفسور هستند ؛ شرایط بسیار فوق العاده ای به مناسبت حلول ماه مبارک حزیران درنظر گرفته شده و میتونن با شرایط استثنایی زیر اقدام کنن 4
pesare irani 41807 ارسال شده در 15 شهریور، 2011 حامد جان دیگه سخن رانی هایی از این تحلیل گر مسائل جان یادم رفت اسمشو همین اتل متل نداری گوش بدیم من الان کاملا متحول شدم :icon_pf (34): 4
الهام. 8079 ارسال شده در 15 شهریور، 2011 حامد جان دیگه سخن رانی هایی از این تحلیل گر مسائل جان یادم رفت اسمشو همین اتل متل نداری گوش بدیم من الان کاملا متحول شدم :icon_pf (34): منم متحول شدم! الان فهميدم كه اماما ميتونن از گاوي كه نه شير داره نه پستون شير بدوشن معجزس!:icon_pf (34): 2
El Roman 31720 سازنده ارسال شده در 15 شهریور، 2011 حامد جان دیگه سخن رانی هایی از این تحلیل گر مسائل جان یادم رفت اسمشو همین اتل متل نداری گوش بدیم من الان کاملا متحول شدم :icon_pf (34): یدونه این تایپیک هست : http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=57486 چندتا دیگه هم هست ، تو یوتوب بزنی روازاده میاد 2
jonny depp 8297 ارسال شده در 15 شهریور، 2011 به فرض محال حرفاش درست باشه توطئه اش الان کجا بود؟ بعد میگن گاوشو بردن هندستون خودشو نبردن هندستون که حالا خودش هم رفته هند نمی تونسته برگرد ایران یه زن کردی بگیره حالا از اینا گذشته با این تفاسیر دشمن در آخر چه توطئه ای در این شعر قرار داده؟ 4
شـاهین 8068 ارسال شده در 15 شهریور، 2011 و من نیز از این شعر فهمیدم همانا مادران دست نشانده های اینگلیس و امریکا هستن و فهمیدم بهترین زنان زن های کرد هستن با گاوش رو بردن هندستون یه زن کردی پستون 5
hamidal 589 ارسال شده در 15 شهریور، 2011 يكي از مسائلي كه آقاي دكتر بهش اشاره نكردن ترويج نگاه مادي به بانوان هست. انگار تمام ارزش و كرامت گاوي گاو ماده در داشتن ارزشهاي مادي مثل شير و پستون خلاصه ميشه. تفكر فراماسونري تو اين شعر موج ميزنه:d 4
pesare irani 41807 ارسال شده در 15 شهریور، 2011 یدونه این تایپیک هست :http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=57486 چندتا دیگه هم هست ، تو یوتوب بزنی روازاده میاد خوب حال ندارم برم یوتوپ :banel_smiley_52: اگه بتونی ودباره تو پرشین گیگ یا 4 شر اپ کنی ممنون میشیم شب عیده عیده بده یه کم بخندیم :167: 3
El Roman 31720 سازنده ارسال شده در 15 شهریور، 2011 خوب حال ندارم برم یوتوپ :banel_smiley_52: اگه بتونی ودباره تو پرشین گیگ یا 4 شر اپ کنی ممنون میشیم شب عیده عیده بده یه کم بخندیم :167: الان که دارم میرم ایشالله به زودی چشم این تایپیک هم برای علاقه مندان به طنز توصیه میشه http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?p=587263#post587263 3
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 15 شهریور، 2011 دستش درد نکنه کلی شادمون کرد این یارو رو باید با ماهواره بفرستن فضا حیفه رو زمین مونده با این استعداد 4
!Hooman 10133 ارسال شده در 15 شهریور، 2011 حیف نیست سخنان استاد آنلاین پخش نشه [flash=witth=25heigh=25] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری