El Roman 31720 ارسال شده در 14 شهریور، 2011 دکتر روازاده یکی یکی پته ی دشمن را رو آب میریزد ! پس از افشای توطعه های کثیف " آدامس ، قرص آهن ، دوش و کلمه وومن " پرده از توطعه جدیدی با هدف بر اندازی کنار میزند اتل متل توتوله:icon_pf (34): برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام AMR برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام MP3 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اگه بعد از کلیک روی لینک ها یه صفحه با نوشته های اجق وجق اومد مشکل از پرشین گیگ هست و چند بار رفرش بکنید درست میشه 12
الهام. 8079 ارسال شده در 14 شهریور، 2011 اين ديگه چي بود دانلود شد؟؟؟ 5.9kb بود...رفتم توش نوشته بود html!!!!!!!!! 2
الهام. 8079 ارسال شده در 14 شهریور، 2011 کدوم لینک؟ mp3? اوهوم!!! دوباره هم امتحان كردم . نتيجه همون بود! 1
El Roman 31720 سازنده ارسال شده در 14 شهریور، 2011 اوهوم!!!دوباره هم امتحان كردم . نتيجه همون بود! اگه گام پلیر یا کا ام پلیر یا جت آدیو داری amr رو دانلود کن ؛ ولی واسه من درسته لینکا 2
الهام. 8079 ارسال شده در 14 شهریور، 2011 اگه گام پلیر یا کا ام پلیر یا جت آدیو داری amr رو دانلود کن ؛ ولی واسه من درسته لینکا باشه :JC_thinking: شايدم با flashget مشكل داره!! در كل مرسي! 2
from_hell 10964 ارسال شده در 14 شهریور، 2011 وااااااااای ایشون خیلی خوب توطئه رو تشخیص دادنا... خدا بهشون عمر طولانی بده مدام بیان ما رو به راه راست هدایت کنن...وگرنه ما که عمرن این توطئه های عمیق رو متوجه نمیشیم... قبلن مینشستن متون سخت رو تفسیر میکردن و هزار جور قانون در میوردن و بزور به خورد ملت میدادن... حالا اتل متل توتوله تفسیر میکنن.... شاید هم چند روز دیگه تفسیر اتل متل توتوله به واحدهای درسیمون تو دانشگاه اضافه بشه ...باشد که رستگار شویم.... 5
El Roman 31720 سازنده ارسال شده در 14 شهریور، 2011 درسته اما پرشین گیگ ادا در میاره لینک یوتوب برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4
pesare irani 41807 ارسال شده در 14 شهریور، 2011 لینک دانلود سالم بود اما حدود 3 دقیقه بود اما خیلی چیز باحالی بود 1
pesare irani 41807 ارسال شده در 14 شهریور، 2011 گاوی که نه شیر داره نه پستون رو دارن می برن هندستون اونم توسط کی حسن هی وای من:icon_pf (34): بعد برادر حسن از هندوستان یه زن کردی می ستونه حالا از هندوستان بپر به کردستان از اونجا یه سر به اذربایجان از اونجا ترکمن صحرااااااااااااااااااااااااااااااااااا هی وای من 5
pesare irani 41807 ارسال شده در 14 شهریور، 2011 یه بار دیگه سعی کن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
!Hooman 10133 ارسال شده در 14 شهریور، 2011 یه بار دیگه سعی کن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این پیامو میده 1
!Hooman 10133 ارسال شده در 14 شهریور، 2011 گاوی که نه شیر داره نه پستون رو دارن می برن هندستون اونم توسط کی حسن هی وای من:icon_pf (34): بعد برادر حسن از هندوستان یه زن کردی می ستونه حالا از هندوستان بپر به کردستان از اونجا یه سر به اذربایجان از اونجا ترکمن صحرااااااااااااااااااااااااااااااااااا هی وای من :ws28::ws28::ws28: 2
Abolfazl_r 20780 ارسال شده در 14 شهریور، 2011 :jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: :jawdrop::jawdrop::jawdrop: :jawdrop::jawdrop: :jawdrop: 3
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری