alborzrad 2116 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۰ پرده اول: نمای داخلی بیمارستان دولتی...؛ ساعت سی دقیقه بامداد زن جوان كه اضطراب در چشمهایش موج می زند، می پرسد: ببخشید آقا! موبایل دارین كه بی زحمت یه شماره رو برام بگیرین؟ مرد: بله. شماره تونو بفرمایید. لحظاتی بعد زن شروع به صحبت با فردی می كند كه مشخص می شود همسرش است: رضا! میگن تا پول نریزین بیمارتونو عمل نمی كنیم. الان سه ساعته همین طور توی اورژانس بیمارستان معطل موندیم. هرچی بهشون می گم راننده ای كه به برادرم زده با ما نیومده و درگیر پاسگاه و كلانتری شهریاره، به خرجشون نمیره ... میگم فعلا این 50 هزارتومان رو كه همراهمه، به حساب بیمارستان بریزم تا راننده بیاد، قبول نمی كنن... مامور نیروی انتظامی ای هم كه پرونده تصادف برادر زن را دنبال می كند، مانند من شاهد این دیالوگ است و با شنیدن 50 هزارتومان می گوید: خانم! این مبلغ حتی پول مشاوره هم نمی شود! باید پول بیشتری به صندوق بریزین... وقتی زن صحبتهایش را با همسرش كه نگهبان ساده ای در شهرداری است، بی نتیجه تمام می كند، می گویم: خانم! طبق قانون وقتی بیمار اورژانسی داری، طلب پول از بیمار در بیمارستان، غیرقانونی است و بیمارت باید "بدون اتلاف وقت " بستری شود و خدمات پزشكی را دریافت كند. زن وقتی این را می شنود می گوید: من كه سواد این چیزها را ندارم و سر در نمی آورم اما اگر این طور است، پس چرا اینها یه چیز دیگر می گویند و برادرم را كه پای شكسته اش خونریزی هم دارد، عمل نمی كنند؟ پرده دوم: نمای داخلی یك بیمارستان خصوصی درجه 2 دختر دست شكسته اش دفرمه شده و استخوان بازویش از آستین پاره شده، دیده می شود. پزشك بیمارستان بعد از ویزیت بیمار رو به همراهانش كرده می گوید: باید فورا عمل شود و البته عمل سنگینی هم هست. اگر می خواهید فرم های مربوطه را پر كنید تا الساعه كار را شروع كنیم. - هزینه اش چقدر می شود آقای دكتر؟ - از صندوق سوال كنید بهتان می گوید. همراه بیمار به سمت صندوق می رود و وقتی می شنود فقط مبلغ 10 میلیون تومان پزشك می گیرد و خرج بیمارستان هم جداگانه حساب می شود، و باز وقتی می شنود همین الان باید حداقل 2 میلیون تومان به حساب بیمارستان واریز كند، یخ می كند، وا می رود. چون بیمارستان چك قبول نمی كند و این مبلغ پول همراهش هم نیست. نگاهی به حال بد دخترش می كند كه همچنان درد می كشد و دستی كه دكتر تضمینی برای بهبودی قطعی اش نداده... 16 لینک به دیدگاه
alborzrad 2116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۰ پرده سوم: و حالا در نقطه ای پیشرفته خارج از آمریكای جنوبی! «رهاسازی بیماران، ساختگی و یك توطئه بود»؛ شنیدن این جمله از زبان معاون اول، آن هم بعد از گذشت یك ماه و نیم از زمان وقوع فاجعه رهاسازی دو بیمار بی بضاعت در حاشیه پایتخت، تاسف آور است و البته این سوال را هم مطرح می كند كه اگر ساختگی بوده، چرا زودتر از این پی به این موضوع نبرده بودند تا اولا رییس بیمارستانی كه این بیماران را رها كرده بود، بركنار نشود و همزمان چند كارمند دیگر اخراج نشوند و ثانیا حیثیت درمانی ایران به بازی گرفته نشود؟ چرا كه به گفته آقای معاون اول، «در فرهنگ ایرانی و اسلامی چنین كاری یك خطای بزرگ و جرم و جنایت است». وی كه روز گذشته در حاشیه نشست سراسری هیئتهای امنای دانشگاهها و دانشكدههای علوم پزشكی و خدمات بهداشتی و درمانی سراسر كشور به پرسش خبرنگاران پاسخ می داد، در ادامه افزوده بود: «اصلاً كسی در خواب نمیبیند چنین مورد غیراخلاقی صورت پذیرد آن هم به بهانه عدم پرداخت هزینه درمانی كه فرد را در بیابان رها كنند، اصلاً در خور ما ایرانیان نیست. علاوه بر این ما آراسته هستیم به درسهای بزرگ اخلاقی و اسلامی نبی اكرم(ص) و امیرالمومنین و بزرگان دین و چنین چیزی با خلقیات ما ایرانیان نمیخورد». پرده چهارم: امان از این مردم صبور چقدر دلم می خواست باور كنم كه حرف آقای معاون اول درست است و این ماجرا ساختگی بوده است. چقدر دلم می خواست باور كنم كه در شان ما ایرانیان نیست كه فردی را به بهانه عدم تمكن مالی، پس بزنیم و از دریافت خدمات درمانی محروم كنیم. شاید میشد حرفهای جناب آقای رحیمی را باور كرد یا پذیرفت اگر كه اتفاقی كه با چشمان خود در بیمارستانهای دو شهر ندیده بودم، برایم رخ نمی داد. شاید می شد مكث كرد در صحت ادعای آقای معاون اول، اگر كه به عینه نمی دیدم چه برخوردهایی كه در بخش اورژانس بیمارستان تامین اجتماعی با بیماران كم بضاعت نشد! مشاهداتم در اثر یك اتفاق ناگوار رخ داد و كسی چه می داند شاید خیریت تصادفی كه برای یكی از نزدیكانم پیش آمد، بیشتر از تلخی اش باشد؛ به عبارتی نگرانی و اضطرابی كه تا ساعتها همراه ما بود، ارزش مشاهده و روایت واقعیت های تلختری كه در بیمارستان های كشورم وجود دارد را، داشته باشد. ممطئنم اگر این اتفاق برای من رخ نمی داد تا در توفیقی اجباری گذرم به چند بیمارستان دو شهر كرج و تهران بیافتد، اگر پرده های اول ودوم این گزارش را می شنیدم، این احتمال را در نظر می گرفتم كه: شاید یك درصد، سیاه نمایی رسانه ای باشد و می گفتم این آمریكای جنوبی عجب سیستم بهداشت وحشتناكی دارد! نباید این قدر بدبین به قول مسوولان بهداشتی و درمانی بود و... اما آقای رحیمی، خانم وزیر بهداشت و درمان و دیگر آقایان و خانم های مسوول! چه باور كنید یا نكنید، چه بدانید یا ندانید، مردم آنچه را كه در بیمارستانها می بینند و با آن مواجه می شوند، 180 درجه متفاوت با گفته های شماست. لطفا یك بار هم كه شده، نه به عنوان وزیر و مسوول، بلكه به عنوان یك فرد گمنام بچه هایتان را بردارید و با دفترچه خدمات درمانی راهی بیمارستانهای دولتی شوید یا سركی به بیمارستان های خصوصی بكشید. مطمئنا به نتیجه دیگری دست خواهید یافت. فقط خدا را شاكر باشید كه مسوول مردمی شده اید كه نجیبانه عجیب صبورند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 17 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ این چیزهارو توی خواب نمیشه دید اما در ملت اسلامی ولایتی خیلی چیزها دیده شد که در هیچ جا نبوده و نخواهد بود. اقای معاون اول بهتره هویت خودشونو مشخص کنن و اینقدر نپیچونن ملت میفهمن باور کنید خیلی چیزا حالیشونه همه که مثل شماها...نیستن:w00: کافر همه را به کیش خود پندارد 5 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ واقعا استانه تحمل ما تو کجاست؟ما تاکی گیلیم خودمون رو از اب بیرون خواهیم کشید؟کی قراره ما هم یه کاری بکنیم؟اصلا توجه میکنیم یا همین اسیر جو هستیم؟البته منوط بر این که از کدام وجه این بلور هزار وجهی به تراژدی ایران و ایرانی نگاه کنیم!من متاسفم ایران!!!! 5 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ صبر موقعه اي خوب و سازانده است كه درجهت بهتر شدن و مثبت باشه نه اينكه ادم مريض باشه و بي خودي درد بكشه بعد بگه صبر ميكنم نميرم پيش دكتر تا خوب بشم ... صبر ما صبر منفيه 6 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ متاسفانه تویه بیمارستانها کمترین چیز که اهمیت داره جون آدماست من نمیدونم این دکتر و پرستارا اینهمه درس خوندن ، نفهمیدن قراره مردم رو از مرگ نجات بدن! نه اینکه جیباشون رو پر پول کنن! 6 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ همش رو نمیشه تقصیر اون اراذل (رئسای محترم و دست نشانده) گذاشت 4 لینک به دیدگاه
alborzrad 2116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ این چیزهارو توی خواب نمیشه دید اما در ملت اسلامی ولایتی خیلی چیزها دیده شد که در هیچ جا نبوده و نخواهد بود.اقای معاون اول بهتره هویت خودشونو مشخص کنن و اینقدر نپیچونن ملت میفهمن باور کنید خیلی چیزا حالیشونه همه که مثل شماها...نیستن:w00: کافر همه را به کیش خود پندارد یکی نقل میکرد از دیگری: انواع دروغ: ١. دروغ عادی ٢. دروغ شاخ دار ٣. آمار دیگری میگفت: سیاستمداران وقتی از آمار سخن میگویند که بخواهند دروغ بگویند 5 لینک به دیدگاه
شب ستیز 660 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ هركي خربزه ميخره پا لرزشم ميشينه!!!!!!! خودم كردم ك لعنت بر خودم باد اينا پس از خوندن واقعيتهاي تلخ نوشته شده ب ذهنم خطور كرد .... واقعا متاسفم انقلاب اسلامي حالا ببين ب كجا رسيده اونچه ك واسش چه خونها داديم ... از چاله در امديم افتاديم تو چاه اي كاش ميشد زمان رو برگردوند ب عقب ميخوام ببينم بازم دين ميخوان يا نه 4 لینک به دیدگاه
alborzrad 2116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ هركي خربزه ميخره پا لرزشم ميشينه!!!!!!!خودم كردم ك لعنت بر خودم باد اينا پس از خوندن واقعيتهاي تلخ نوشته شده ب ذهنم خطور كرد .... واقعا متاسفم انقلاب اسلامي حالا ببين ب كجا رسيده اونچه ك واسش چه خونها داديم ... از چاله در امديم افتاديم تو چاه اي كاش ميشد زمان رو برگردوند ب عقب ميخوام ببينم بازم دين ميخوان يا نه یه جا خانم فرح دیبا (همسر محمد رضا پهلوی شاه مخلوع ایران )گفته که (نقل به مضمون): "اونایی که انقلاب کردن و تونستن جنگ هشت ساله در برابر عراق رو مدیریت کنن پرورش یافته دوران همین طاغوتیه که میگین ، اگه جمهوری اسلامی ادعاش میشه بتونه یه همچین نسلی رو پرورش بده "!!! بدون شرح 3 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ امروز مستند نرگس رو دیدید؟!! یه نمونه ی دیگه بود بعد از 5 سال هنوز دیه پرداخت نشده بود و بدترین قسمتش این بود که هیچ کس پاسخگو نبود اصلا هیچ و قت هیچ پاسخگویی و جود نداشته اصلا پاسخی وجود نداره ماجرای بیمارستان امام خمینی و اتاق عملش هم بی جواب موند و یه عالمه ماجرا های مشابه دیگه ... 1 لینک به دیدگاه
alborzrad 2116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ امروز مستند نرگس رو دیدید؟!! یه نمونه ی دیگه بود بعد از 5 سال هنوز دیه پرداخت نشده بود و بدترین قسمتش این بود که هیچ کس پاسخگو نبود اصلا هیچ و قت هیچ پاسخگویی و جود نداشته اصلا پاسخی وجود نداره ماجرای بیمارستان امام خمینی و اتاق عملش هم بی جواب موند و یه عالمه ماجرا های مشابه دیگه ... دیدمش عزیز دلم یه جا واقعا شوکه شدم از پاسخ غیر منطقی و مسخره (تنها واژهای که به ذهنم میرسه برای این جواب این مسئول همینه ) اونجا که مسئول گفت بعد 5 پنج سال هنوز در حال رسیدگی و بررسی، پرداخت دیه به این خانواده ها هستیم و (تازه)الان این روند بررسی به قسمتهای آخر رسیده !!!!!!!!!!!!!! آخه یکی نیست بگه تو این 5 سال مگه میخاستین آپولو هوا کنین یا کشوری رو فتح کنین که اینقد طول دادین ! واقعا عجب مسئولینی داریم 5 سال از وقت گران بهاشونو میزارن برای این جور مسائل اینجاست که یه خسته نباشید دبش براشون سزاواره !! خاک تو سرتون با این برسیتون که 1825 روز فقط وقت صرف کردین تا بررسی کنین که دیه این خان.اده ها رو بدین یا نه و اینکه با کمال وقاحت میگید که هنوز پرداختش قطعی نشده و باز باید بررسی بشه !! 1 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ یه جا خانم فرح دیبا (همسر محمد رضا پهلوی شاه مخلوع ایران )گفته که (نقل به مضمون): "اونایی که انقلاب کردن و تونستن جنگ هشت ساله در برابر عراق رو مدیریت کنن پرورش یافته دوران همین طاغوتیه که میگین ، اگه جمهوری اسلامی ادعاش میشه بتونه یه همچین نسلی رو پرورش بده "!!! بدون شرح با تجهیزات ارتش دولت پهلویم بود که هشت سال جنگیدند و سربازهایی که در اون زمان مدرسه رفته بودند. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده