سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۰ داشتم یه سرچ می کردم تو نت راجع به سخت ترین شغل های دنیا. یادمه همیشه می گفتن بعد از کار تو معدن بازیگری سخت ترین شغله. بتونی نقش ها مختلف رو تجربه کنی و باهاشون زندگی کنی. چیزای جالی اومد. کار تو اورژانس به علت فشارهای شدید یکیش بود. یا مثلا کار ملوانان و دریانوردان رتبه بالایی داشت. کار تو گاوداری به خاطر تایم بالای کار و خستگی بیش از حد هم یکی دیگه بود! یا مثلا چوب بری به خاطر خطر و صدماتش. یه وبلاگم اومد که نوشته بود سخت ترین کار اینه که نتونی برا کسی توصیف کنی که دقیقا چه مرگته !!! هیچ کدوم از این کارا از دید من اگرچه سخت هستند اما سخت ترین نیستند. این کارا با همه سختیشون با گذشت زمان پیش می ره که حالا خستگیش یا از تنت در می ره یا نه به تنت می مونه ! اما کاری هست که موقع انجامش اگه بخوای به معنای واقعی کلمه منصف باشی، احساس می کنی که زمان داره تو رو تو خودش حل می کنه و جلو نمی ره. کاری به اسم قضاوت. که البته اکثر اوقات می تونه جزو راحت ترین شغل ها و کارها هم تلقی بشه ! سختیش رو بیشتر موقعی لمس می کنی که داری قضاوت می شی و گاهی زمانی که قضاوت رو می بینی و گاهی زمانی که قضاوت میکنی و و اگه راحتی در کار باشه بیشتر زمانیه که قضاوت می کنی. می تونه خیلی ظریف باشه در حد شکسته شدن یک دل یا خیلی ملموس در حد گرفته شدن یک جان. اما به نظر من هیچ وقت و هیچ وقت و هیچ وقت نمی تونه کامل که هیچ، حتی بیشتر از درصد کمی درست باشه. از یه بگومگوی ساده گرفته تا یکم بزرگتر تا خیلی بزرگ تر و دیگه حتی تا جایی که می شه مسئله مملکتی. حتما از این فیلما دیدین هم ایرانی هم خارجی که قاضی حکم اعدام رو صادر می کنه، طرف رو دارن می برن بالای چوبه دار و همون موقع یکی هم که ماشینش تو اتوبان خراب شده داره پیاده می دوهه تا مدرکی رو بده به قاضی که ثابت کنه طرف بی گناهه!! لازمه عدالت مطلق توی هر مسئله ای از کوچیک ترین چیز که فقط پای احساس درمیون باشه تا بزرگترینش که پای جون، اینه که تمام حالات و احساسات و شرایط و از همه مهم تر افکاری که توی سر طرفین تو بازه های زمانی مختلف از زمان وقوع اتفاق رو به عقب بوده رو ببینی و حس کنی و درک کنی. خودتو جاش بذاری و فکر کنی، بعد بتونی کنار هم بچینیشون و این پازل رو مرتب کنی تا این که برسی به این که اصل ماجرا چی بوده، چی شد و چه طور شد که این طور شد..... و چون هیچ وقت هم چین چیزی ممکن نیست، قضاوت مطلق اگه نگم غیر ممکنه خیلی سخته.( نمی گم غیر ممکن چون گاهی انسان خودش نمی خواد که این پروسه رو طی کنه و مسلما انگشت به طرف کسی دراز کردن راحت تره، هر چند که گاهی هم واقعا غیر ممکنه. ) پس نمی دونم درسته این طور فکر کنم یا نه که کلمه وجدان یکی از معانیش قضاوت نکردن می شه! خدا رو شکر که توی هر حوزه ای که وارد شدم، هیچ وقت به ذهنم هم خطور نکرد که طرف قضاوت و حقوق و وکالت برم ! 18 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۰ جالب و قابل فهم گفتي :wubpink: ولي قاضي كه عادت كرده به گرفتن پول حروم قاضي كه زن بازي ميكنه قاضي كه چاپلوسي مافوق ميكنه ...كجا اينا حاليش حداقل اينجا با اينشرايط اعتقادي اجتماعي مملكتمون اين جور قاضيا كمند و كارشون هم سخته اما توي كشوي مثل سوئد و سوسيس يا كشوراي پيشرفته با دسگاهها قضايي مستقل پيدا كردن اين جور ادما كه با وجدانند زياد سخت نيست 5 لینک به دیدگاه
alborzrad 2116 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۰ سخت ترین شغل دنیا چیه؟ سخترین شغل بیکاریه ! سخترین شغل اینه که بعد عمری درس خوندن بیکار باشی! سخترین شغل اینه که بیکار باشی اما خانوادت ازت توقع خرج و مخارج زندگیو داشته باشن ! سخترین شغل و دردآورترین شغل بیکاریه که سر آغاز تباهیه جوونه توی جامعه ! قاضی با همه سختی کارش باز کار داره اما شغلی که من گفتم همون کار رو هم نداره !!!! 13 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۰ سخت ترین شغل نگهبان زندانی که مسئول انداختن طناب دار به گردن یک مجرم است. 5 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۰ کاری که توش استرس باشه و راحتی خیال نداشته باشی سخترین کار دنیاس 4 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۰ هر کاری سختی خودشو داره ولی هیچی مثل کارهای یدی فکر نکنم طاقت فرسا باشه بیچاره اوانایی که مجبورن تو این هوای گرم کار یدی انجام بدم 3 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ سخترین شغل بیکاریه ! سخترین شغل اینه که بعد عمری درس خوندن بیکار باشی! سخترین شغل اینه که بیکار باشی اما خانوادت ازت توقع خرج و مخارج زندگیو داشته باشن ! سخترین شغل و دردآورترین شغل بیکاریه که سر آغاز تباهیه جوونه توی جامعه ! قاضی با همه سختی کارش باز کار داره اما شغلی که من گفتم همون کار رو هم نداره !!!! بيكاري كه نشد شغل ..در ضمن قبول دارم كه تو اين دوره زمونه بيكار زياد شده و امنيت شغلي هم اومده پايين اما قبول داشته باش كه اگه ادم هنري داشته باشه و تخصص بدرد بخوري بيكار نمي مونه 3 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ اصلاح می کنم که منظورم از سختی یه چیز دیگه بود !!!! شاید بهتر بود می گفتم بی رحمانه ترین کار......... و واقعا فکر می کنم یکی از بیرحمانه ترین کارا که هم می تونه شغل عده ای باشه و منبع درآمدشون و هم یه کار هر روز و روزمره هر انسانی با هر حرفه دیگه، قضاوته. و مهم تراز اون رای صادر کردن به نفع یکی. چرا که پشت هراتفاقی از ساده تا پیچیده عوامل وجود دارن هم خیلی زیاد (شاید حتی مربوط به سال های دور و کودکی) و هم غیر قابل شناسایی. قصد توهین به این حرفه رو ندارم ولی خیلی سنگدلانست.......... نمی دونم کارای بی رحمانه دیگه ای هم وجود داره یا نه؟!! 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ اصلاح می کنم که منظورم از سختی یه چیز دیگه بود !!!!شاید بهتر بود می گفتم بی رحمانه ترین کار......... و واقعا فکر می کنم یکی از بیرحمانه ترین کارا که هم می تونه شغل عده ای باشه و منبع درآمدشون و هم یه کار هر روز و روزمره هر انسانی با هر حرفه دیگه، قضاوته. و مهم تراز اون رای صادر کردن به نفع یکی. چرا که پشت هراتفاقی از ساده تا پیچیده عوامل وجود دارن هم خیلی زیاد (شاید حتی مربوط به سال های دور و کودکی) و هم غیر قابل شناسایی. قصد توهین به این حرفه رو ندارم ولی خیلی سنگدلانست.......... نمی دونم کارای بی رحمانه دیگه ای هم وجود داره یا نه؟!! واقعاً باهات موافقم. من که واسه یه قضاوت الکی و چرت و پرت که بعضی وقتا مجبورم تو انجمن بکنم (که شاید اصلاً نشه اسمشم قضاوت گذاشت) تا مدتها عذاب وجدان دارم که کسی رو ناراحت کردم و اینا. و اینکه نکنه خدایی نکرده اشتباه کرده باشم. وقتی این قضیه رو تو یه قضاوت واقعی تصور میکنم و یه قاضی که حتی تا جون یه نفر هم باید قضاوت کنه، خیلی سخته :icon_pf (34): نمی دونم شاید به قول تو باید خیلی سنگدل باشن. مثلاً قاضی که حکم قصاص بده و بعدها مشخص بشه که این حکم رو اشتباه داده. (خیلی سخته اینکه ادم اون موقع بتونه با وجدان خودش کنار بیاد. هرچند که با مدارکی که اون موقع داشته همین حکم رو هم مجبور بوده بده. ولی با اینحال عذاب وجدانش خیلی ادمو داغون میکنه :icon_pf (34):) 5 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ هرکاری که بهش علاقه نداشته باشی و به زور انجام بدی سخت ترین کار دنیا برات حساب میشه. 1 لینک به دیدگاه
alborzrad 2116 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ بيكاري كه نشد شغل ..در ضمن قبول دارم كه تو اين دوره زمونه بيكار زياد شده و امنيت شغلي هم اومده پايين اما قبول داشته باش كه اگه ادم هنري داشته باشه و تخصص بدرد بخوري بيكار نمي مونه تا حالا اصطلاح "مهندس راه و ساختمان " رو شنیدی ؟! اکثر افراد الان مهندس راه و ساختمانند! بیکارو الاف راه میرن توی خیابون میشه مهندس راه و در حین راه رفتن به اطراف و ساختمونها نگاه میندازه میشه مهندس ساختمان ! عزیز دل تو نگا خودت نکن خیلیا الان با این شرایط فقط دارن نفس مسکشن از زندگی خبری نیست ! مشکل اینجاست که بین خروجی دانشگاه ها و بازار کار سنخیتی وجود نداره !من خیلی از افرادو میشناسم که سر کاری ان که تخصصشو ندارن و اصلا برای اون شغل درس نخوندن کنار اینا یه سری به بخش کارگزینی شرکتا بزن ببین چند درصد فوق لیسانسای و لیسانسیه های ما بعنوان کارگر توی این شرکتا مشغول کارن اینا رو دیدم واسه همین از اینا متنفرم با این مدیریت غلطتشون یه جا خوندم که توی ژاپن برای هر شغلی که قراره توی 5 سال آیندشون ایجاد بکنن به نسبت همون میزان نیازشون نیروی متخصص توی دانشگاههاشون تربیت میکنن حالا اینو با کشور خودمون مقایسه کن بعد ببین بیکاری شغل هست یا نه !! 1 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ سخت ترین کار دنیا شهرسازیه......چون برای تمام اقشار جامعه باید تصمیم بگیری 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده