رفتن به مطلب

نظر شما در مورد شبکه فارسی1

Mr. Specific

آیا با سیاست شبکه فارسی1 موافق هستید؟  

27 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. آیا با سیاست شبکه فارسی1 موافق هستید؟

ارسال های توصیه شده

من نظر هیچکدومو قبول ندارم ؛ نه اینکه همه طلاق ها و همه بی فرهنگی ها از فارسی 1 هست ، نه اینکه هیچ تاثیری نداره ، نه تلوزیون میلی کارش درسته که همه رو عقده ای بار بیاره ، نه این کانال که (به قول دوستان) همش خیانت و ایناست و بچه ها رو زیادی تیز بار میاره!

ولی قبول هم ندارم فارسی 1 سازماندهی شده برای غرب زده کردنو و اینا! خوب تابلو هست خانم های محترم عاشق همچین سریال هایی هستند و اون هم اومده سرمایه گذاری کرده رو نصف جامعه که اونها رو مخاطب خودش بکنه .

البته آقایونی هم هستند که این شبکه رو در کنار خانمشون میبینند و اینقدر جنبه دارند که زندگیشون دچار نوسانات عاطفی شدید و مخرب نشه........:banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه
  • پاسخ 102
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

به نظر من شرایط اون موقع با الان خیلی متفاوت بوده

اول اینکه مردم از لحاظ اعتقادی با الان فرق میکردن

دوم اینکه به اندازه الان سردرگمی و بی هویتی فرهنگی تومون به وجود نیومده بوده (حالا بماند که این بی هویتی چطور ایجاد شده)

سوم اینکه اون موقع گستردگی رسانه به اندازه الان نبوده یه شبکه نهایتا دو تا شبکه بوده اونم هر کسی تو خونش تلویزیون نداشته

الان ماشالا همه ماهواره دارن از بچه 3 ساله تا مرد 70 ساله با هم میشینن تماشا میکنن!

دیگه اینکه اون موقع به اندازه الان محدودیت وجود نداشته چشمای مردم به قول معروف سیر بوده و هرکسی منشش و خودش تعیین میکرده

وخیلیا تفاوتای دیگه

از لحاظ اعتقادی فرق داشتن؟عزیزم دقت کنی به شکل نسبی هم برای همون موقع اون سریال ها و تبلیغ ها برای مردم با اون دید و سطح فرهنگ و اعتقادات،خیلی زیاد بود. برو تو یوتیوب یه سرچ کن تبلیغ های تلویزیونی زمان شاه رو ببین. نسبتش با الان زیاد به نظر من فرق نمیکنه.دنیا عوض شده. تلویزیون نباشه اینترنت هست. اطلاعات در دسترس همه هست. آدمی که درست تربیت شده باشه در مواجه با اینا مشکلی پیدا نمیکنه. الان که جمهوری اسلامی حاکم شده. اسلام داره پیاده میشه. ماشالا همه از بچگی تو مدرسه یه پا طلبه بار میان.

بی هویتی فرهنگی کار یه شبکه تلویزیونی که هنوز 2 سال هم از راه افتادنش نمیگذره، نیست.

اگر هم کسی نگران بچه هاشه خب اختیار کنترل تلویزیون خونه دست کیه؟ نذاره بچه هاش ببین. مگه بچه میره اینترنت از این چیزها دم دستش نیست.تو عصر اطلاعات از این چیزها هم هست. نمیشه رفت تو غار زندگی کرد تا چشم و گوش بچه بسته بمونه. به نظر من اگر بچه در محیط خانواده با چیزهایی مثل روابط زن و مرد آشنا بشه براش خیلی بهتره تا بره بیرون و تو مدرسه یا تو خونه دوستش بهش سرنخ بدن.

• Like 2
لینک به دیدگاه
آخه خودش سانسور میکنه

درسته بعضی فیلمهاش واقعا بده ولی دیگه فکرنکنم نیازی به آرم اخطار هم داشته باشه

میچینه همچین که اگر اصلیشو ببینی باورت نمیشه..........

ولی حتی بوسه رو هم میچینه..........ولی فقط نمیذاره کل مطلب بره زیر سؤال و خودمون بشینم مثل فیلمهای تی وی ملی بحدسیمشون همین

فقط سانسور صحنه کافی نیست بعضی مفاهیم رو نباید بچه 6 ساله بدونه ؛ یا بعضی سئوالا نباید برای بچه ای پیش بیاد ، من خودم بچه بودم تو ویدیو یه فیلمی دیده بودم که دختره حامله بود و همه فهمیده بودن این حامله هستو آبروش رفته بودو اینا ، به خالم گیر داده بودم زودباش عروسی کن حامله میشی آبروت میره ها ، تو جمع 50 نفره هی بهش میگفتم اینو :ws3: درست نیست ذهن بچه درگیر چنین مسائلی بشه .

اورامان کل ماهواره رو زیر سئوال نبر، خیلی چیزای مفید داره ، مثلا، برادر زاده من همیشه کارتون های ترکیه رو میبینه و من هم به طبع گاهی دیدم ؛ خیلی مفاهیم زیبایی رو برای بچه ها به تصویر میکشه:w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه
فکرنمیکنید شکسته شدند اون تابوها بخاطر استفاده بی رویه و زیاده از حد اونها بوده......

ما یک دوره انقلاب داشتیم و توی این دوره و تعویضش به مردم کلی فشار اومده ....

تو حاضر بودی با پوشش 10-15 سال پیش بری بیرون

دوره ای که اگر پسری از کنارت هم رد میشد کمیته بهت گیر میداد؟

نمی دونم سنتون به اون دوره گیری دادنهای وحشتناک میرسه یا نه ولی همچین چیزیهای گل و گلابی هم از دست ندادیم که بخوام نگرانشون باشم......

باور کن اگر کشور با همون پوشش 35 سال پیش بود تا الان ماها هم این همه مشکلات نداشتیم....

اون زمانها اگر حجاب اجباری نبود ولی لااقل کنترل روی بچه ها و حتی برنامه های تلویزیون هم بود.......

تمام مشکل ما اینه که الان پوشش ما واجب تراست......

حالا بازم می گوید بی ربطه ولی باور کنید همینه و بس...

خیلی چیزیها جایگزین هم شدند و ماها فقط یاد گرفتیم تقصیرو گردن باقیه بندازیم همین و بس

اصلا موضوع پوشش 10 -15 سال پیش نیست !

مگه من دارم ان زمان و تایید میکنم ؟ :w58:

داریم در باره تاثیرات مخرب یه شبکه به قول حامد غیر حرفه ای حرف میزنیم اصلا چه ربطی به پوشش 10 -15 سال پیش داره؟ :w58:

محدودیت از یه سمت و وجود این شبکه ها و تبلیغ بعضی کارا و از بین بردن بعضی هنجارا و خیلی چیزای دیگخ هم از یه سمت دیگه هویت و فرهنگ مارو از بین برده !

ما مخلوطی شدیم از فرهنگ عربی و اروپایی و امریکایی و ته مونده ای هم از فرهنگ ایرانی!

کی تقصیر و فقط گردن دیگران میندازه؟ ولی اینم قبول ندارم که محیط و شستشوی مغزی تو فرهنگ و رفتار یه جامعه تاثیر نداره !

لینک به دیدگاه
گفتم میتونی بری بخونی ازاول تا بفهمی کدومشون خوب هستند...

ولی کلا جزو اشخاصی هستی که نمی خوای قبول کنی ممکنه طرز فکرت اشتباه باشه و حرفم فقط حرف تو باید باشه پس ترجیح میدم باهات دیگه بحث نکنم:banel_smiley_4:

نپیچون

مثال بزن

یه مورد مثبت بگو از فارسی وان

لینک به دیدگاه
البته آقایونی هم هستند که این شبکه رو در کنار خانمشون میبینند و اینقدر جنبه دارند که زندگیشون دچار نوسانات عاطفی شدید و مخرب نشه........:banel_smiley_4:

بحث جنبه نیست ، سلیقه هست ، همچین سریالهای آبگوشتی ( ما عرض معذرت:ws3: ) تو ترکیه پره و من فقط خانم ها رو دیدم که عاشق این سریالا هستن که این زنو اونو بلند کرد اون دختره به دوست پسرش خیانت کردو اینا ، سلیقه ها اینجوریه ؛ از این طرف هم مسابقه ها رو اکثرا مردها دنبال میکنن ، البته اگه خانما اجازه بدن :ws3:

لینک به دیدگاه
فقط سانسور صحنه کافی نیست بعضی مفاهیم رو نباید بچه 6 ساله بودنه ؛ سا بعضی سئوالا نباید برای بچه ای پیش بیاد ، من خودم بچه بودم تو ویدیو یه فیلمی دیده بودم که دخرته حامله بود و همه فهمیده بودن این حامله هستو آبروش رفته بودو اینا ، به خالم گیر داده بودم زودباش عروسی کن حامله میشی آبروت میره ها ، تو جمع 50 نفره هی بهش میگفتم اینو :ws3: درست نیست ذهن بچه درگیر چنین مسائلی بشه .

اورامان کل ماهواره رو زیر سئوال نبر، خیلی چیزای مفید داره ، مثلا، برادر زاده من همیشه کارتون های تیرکیه رو میبینه و من هم به طبع گاهی دیدم ؛ خیلی مفاهیم زیبایی رو برای بچه ها به تصویر میکشه:w16:

خب بهتر نبود تو هم میفهمیدی چرا یک نفر یا چطور یک نفر حامله میشه بعدش دیگه آبرو ریزی نمیکردی حامد جان:there:

بذار پیش بیاد طبیعت زندگی رو و چرخه حیات و باید از یک جایی یاد بگیره دیگه.......

توی ولایت کفر از بچگی به بچه هاشون آموزش میدهند تا بعدا دچار مشکلات و خیلی از مسائل نشند......... حالا نه دیگه تا اون حد هم همینقدرهم ندونند خیلی بده ........

• Like 1
لینک به دیدگاه

موافقم

البته باید تصور کرد که چقدر بیکار بودند که در بین اون همه کانال این شبکه رو برای گذران وقت انتخاب کردند :ws3:

لینک به دیدگاه
خب بهتر نبود تو هم میفهمیدی چرا یک نفر یا چطور یک نفر حامله میشه بعدش دیگه آبرو ریزی نمیکردی حامد جان:there:

بذار پیش بیاد طبیعت زندگی رو و چرخه حیات و باید از یک جایی یاد بگیره دیگه.......

توی ولایت کفر از بچگی به بچه هاشون آموزش میدهند تا بعدا دچار مشکلات و خیلی از مسائل نشند......... حالا نه دیگه تا اون حد هم همینقدرهم ندونند خیلی بده ........

نه بچه 4 ساله باید بدونه چطوری حاملگی اتفاق میوفته یا بهتره فکر بکنه اونو عمو لک لکه آورده؟

تو بلاد کفر معمولا آموزش ها از مدرسه و ابتدا با اینکه تفاوت ظاهری زن و مرد چیه ، وظیفه زن چیه وظیفه مرد چیه ، و بعد تو کلاس های تفکیک شده از نظر جنسیتی ، راجع به جنسیت خودشون اطلاعات کسب میکنن ، بعد کم کم راجع به جنس مخالف بعد کم کم دستگاه های تناسلی و نحوه کار ، بلوغ و اینا بعد حامگلی و روش های صحیح و غلطش که همه تو یه دوره زمانی چند ساله اتفاق میوفته (البته مطمئنن بچه ها همیشه چند قدم جلو تر هستند!)

ولی یهوی از یه سریال نمیفهمن همه چیو ، یادش بخیر ، یک دوستی داشتیم 2-3 ابتدایی بودیم وقتی این فهمید برای بچه دار شدن باید بابا و مامان ... (مامانشم حامله بود ) زد زیر گریه که نههههه مامانه منو این کارا؟ محاله :ws28:

• Like 1
لینک به دیدگاه
موافقم

البته باید تصور کرد که چقدر بیکار بودند که در بین اون همه کانال این شبکه رو برای گذران وقت انتخاب کردند :ws3:

کلا بهت گفتم توهین نکن به هیچ قشری

نه بیکار هم نیستند ..........

من کلا حوصله کل کل با شما رو ندارم چون قبلا هم بهت گفتم چه جور فردی هستی پس حرف زدن باهات نتیجه ای نداره

• Like 1
لینک به دیدگاه
منم نگفتم همه طلاقا به این دلیله !

فارسی 1 تازه دو ساله که اومده خیلی قبل تر ازون امار طلاقای ایران بالا رفته بود

دیدن ماهواره بدون هیچ کنترل و نظارتی خصوصا برای بچه ها که شخصیتشون داره شکل میگیره مخربه

برای بزرگسالایی که قدرت تشخیص ندارن هم مخربه !

در مورد رسانه ملی هم که اصلا صحبتی ندارم چون دو سالی میشه که نگاه نکردم!

منظور من از اول هم همین بود...

در استارت گفته بودم که تاثیراتش بر کودکان ما

ولی شهدخت خانم موضوع رو به سیاست، آب و هوا، گرونی بنزین ، گرونی چیپس ربط میده..

و من رو متهم به اشتباه بودن تفکرم میکنه و صدالبته بر درستی حرف خودش تاکید داره:banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه
کلا بهت گفتم توهین نکن به هیچ قشری

نه بیکار هم نیستند ..........

من کلا حوصله کل کل با شما رو ندارم چون قبلا هم بهت گفتم چه جور فردی هستی پس حرف زدن باهات نتیجه ای نداره

من توهین نکردم

:ws3:

میدونم چرا اینطوری حرف میزنی

لینک به دیدگاه
نه بچه 4 ساله باید بدونه چطوری حاملگی اتفاق میوفته یا بهتره فکر بکنه اونو عمو لک لکه آورده؟

تو بلاد کفر معمولا آموزش ها از مدرسه و ابتدا با اینکه تفاوت ظاهری زن و مرد چیه ، وظیفه زن چیه وظیفه مرد چیه ، و بعد تو کلاس های تفکیک شده از نظر جنسیتی ، راجع به جنسیت خودشون اطلاعات کسب میکنن ، بعد کم کم راجع به جنس مخالف بعد کم کم دستگاه های تناسلی و نحوه کار ، بلوغ و اینا بعد حامگلی و روش های صحیح و غلطش که همه تو یه دوره زمانی چند ساله اتفاق میوفته (البته مطمئنن بچه ها همیشه چند قدم جلو تر هستند!)

ولی یهوی از یه سریال نمیفهمن همه چیو ، یادش بخیر ، یک دوستی داشتیم 2-3 ابتدایی بودیم وقتی این فهمید برای بچه دار شدن باید بابا و مامان ... (مامانشم حامله بود ) زد زیر گریه که نههههه مامانه منو این کارا؟ محاله :ws28:

:ws3:

دقیقا"

ولی از نظر بعضیا این طرز فکرت اشتباهه:ws3:

لینک به دیدگاه
فقط سانسور صحنه کافی نیست بعضی مفاهیم رو نباید بچه 6 ساله بودنه ؛ سا بعضی سئوالا نباید برای بچه ای پیش بیاد ، من خودم بچه بودم تو ویدیو یه فیلمی دیده بودم که دخرته حامله بود و همه فهمیده بودن این حامله هستو آبروش رفته بودو اینا ، به خالم گیر داده بودم زودباش عروسی کن حامله میشی آبروت میره ها ، تو جمع 50 نفره هی بهش میگفتم اینو :ws3: درست نیست ذهن بچه درگیر چنین مسائلی بشه .

اورامان کل ماهواره رو زیر سئوال نبر، خیلی چیزای مفید داره ، مثلا، برادر زاده من همیشه کارتون های ترکیه رو میبینه و من هم به طبع گاهی دیدم ؛ خیلی مفاهیم زیبایی رو برای بچه ها به تصویر میکشه:w16:

بابا من کی کل ماهواره رو زیر سوال بردم آخه؟!!!!!!!!

ماهواره شبکه هایی داره که انواع فیلمای عالی جهان و پخش میکنه

تو اون فیلماهم بوسه هست ،خیانت هست ،س ک س هست مگه برترین و قوی ترین فیلمای جهان توش ازین چیزا نداره ؟ ولی مفاهیمی که القا میشه فرق میکنه ....فوکوسش رو لباس و مدل مو و نوع ارایش و اینا نیست !

مفاهیم یه چیز دیگست این مسائل هم توش به تصویر کشیده میشه

البته بازم برای گروه سنی الف و ب ...اینا نیست !

من اصل ماهواره رو زیر سوال نمیبرم چون ماهواره مگه چیه جز شبکه های کشورای دیگه؟!

اگه به طور کلی اسم بردم منظورم شبکه هایی از این دست بود !

از لحاظ اعتقادی فرق داشتن؟عزیزم دقت کنی به شکل نسبی هم برای همون موقع اون سریال ها و تبلیغ ها برای مردم با اون دید و سطح فرهنگ و اعتقادات،خیلی زیاد بود. برو تو یوتیوب یه سرچ کن تبلیغ های تلویزیونی زمان شاه رو ببین. نسبتش با الان زیاد به نظر من فرق نمیکنه.دنیا عوض شده. تلویزیون نباشه اینترنت هست. اطلاعات در دسترس همه هست. آدمی که درست تربیت شده باشه در مواجه با اینا مشکلی پیدا نمیکنه. الان که جمهوری اسلامی حاکم شده. اسلام داره پیاده میشه. ماشالا همه از بچگی تو مدرسه یه پا طلبه بار میان.

بی هویتی فرهنگی کار یه شبکه تلویزیونی که هنوز 2 سال هم از راه افتادنش نمیگذره، نیست.

اگر هم کسی نگران بچه هاشه خب اختیار کنترل تلویزیون خونه دست کیه؟ نذاره بچه هاش ببین. مگه بچه میره اینترنت از این چیزها دم دستش نیست.تو عصر اطلاعات از این چیزها هم هست. نمیشه رفت تو غار زندگی کرد تا چشم و گوش بچه بسته بمونه. به نظر من اگر بچه در محیط خانواده با چیزهایی مثل روابط زن و مرد آشنا بشه براش خیلی بهتره تا بره بیرون و تو مدرسه یا تو خونه دوستش بهش سرنخ بدن.

کی گفته بریم تو غار زندگی کنیم ؟ :icon_pf (34):کی میگه ماهواره نباشه اینترنت نباشه ؟ مگه میخوایم صورت مسئله رو پاک کنیم؟

چرا مسائل و با هم قاطی میکنین؟!!!!

برای یه بچه توضیح دادن مسائل کار اشتباهی نیست ولی هر چیزی زمانی داره و نوعش فرق میکنه !

خیلی از خانواده ها هستن که خودشون بلد نیستن باید چیکار کنن

درمورد بعضی مسائل مدیریت ندارن چه برسه به اینکه بخوان به بچه هاشونم یاد بدن!!!

وظیفه من و شمایی که بعضی آسیبارو میبینیمه که به اونایی که نمیبینن نشون بدیم !

• Like 2
لینک به دیدگاه
مرسی از مریم که جوابتو داد.......:banel_smiley_4:

وقتی طلاق دادن اینقدر راحت شده که البته من بعید میدونم و من گفتم بعضی ها که تحت تأثیر سو قرار میگیرند ریشه در چیزیهای دیگه داره ...........

خب یکم این مردها به خودشون برسند تا زنهاشون تقاضای طلاق نکنند...

لطفا دیگه ازاین دلیلهای بچگانه برای من نیار اسماعیل خان......اینها رو که مثال میزنی من دلم میخواد به حال تو و کسانی که اینها رو باور میکنند گریه کنم فقط همین:icon_pf (34):

آخی

بابا مدرن

بابا جهان اولی

بابا خارجی

بابا روشن فکر

کسی که خودش رو به خواب زده ، امکان نداره بشه بیدارش کرد :ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
آخی

بابا مدرن

بابا جهان اولی

بابا خارجی

بابا روشن فکر

کسی که خودش رو به خواب زده ، امکان نداره بشه بیدارش کرد :ws3:

برای همینم دیگه باهات بحثی ندارم چون دقیقا خودت مثال یک فردی هستی که خودتو به خواب زدی

امیدوارم یک روزی بفهمی حرفهای منو و کمتر پشیمون بشی

حالا هرچی میخوای مسخره کن و به حرفهام بخند تا یکم آروم بشی.....:there:

امثال تو رو زیاد دیدم دور و برم فقط ادعا و طبل تو خالی هستید:banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه
برای همینم دیگه باهات بحثی ندارم چون دقیقا خودت مثال یک فردی هستی که خودتو به خواب زدی

امیدوارم یک روزی بفهمی حرفهای منو و کمتر پشیمون بشی

حالا هرچی میخوای مسخره کن و به حرفهام بخند تا یکم آروم بشی.....:there:

امثال تو رو زیاد دیدم دور و برم فقط ادعا و طبل تو خالی هستید:banel_smiley_4:

میدونم الان داری از خشم میمیری

ولی درکت میکنم

من هم اگه توی یه نظرسنجی تنها بودم همین شکلی میشدم که تو شدی:banel_smiley_4:

زیاد دیر نشده

بعدا" حرفات رو بیشتر درک میکنم و بیشتر میخندم!!!

خوش گَلدی:a030:

لینک به دیدگاه
میدونم الان داری از خشم میمیری

ولی درکت میکنم

من هم اگه توی یه نظرسنجی تنها بودم همین شکلی میشدم که تو شدی:banel_smiley_4:

زیاد دیر نشده

بعدا" حرفات رو بیشتر درک میکنم و بیشتر میخندم!!!

خوش گَلدی:a030:

اصلا برام نظر سنجی مهم نیست

نه این حرفهای فیلسوفانه شماها

هیچ خشمی هم ندارم

فقط از توهین هایی که بعضی ها میکنند یکم خط خطیم

خوش باشی

• Like 1
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...