رفتن به مطلب

نظر شما در مورد شبکه فارسی1

Mr. Specific

آیا با سیاست شبکه فارسی1 موافق هستید؟  

27 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. آیا با سیاست شبکه فارسی1 موافق هستید؟

ارسال های توصیه شده

دوست عزیز شما خودتون با این پیش فرض تاپیک رو زدید که همه ی ملت این کانال رو نگاه میکنند...

بنده که برنامه های این شبکه رو ندیدم نمیدونم منظور شما از سیاست این شبکه چیه... در نتیجه در نظر سنجی شرکت نمیکنم...

و اما مسئله ی دردناک جامعه ی ما همین پوچ و بی ارزش بودنش هست... افراد سطحی نگر و مشخصا احمقی که چون خودشون توانایی فکر کردن رو ندارند و چون از خودشون شخصیتی ندارند مثل موم با هر فشاری شکلشون تغییر میکنه و هر سیستمی با تبلیغات لازم و اگر بدونه با فشار دکمه های این ملت میتونه اونها رو به شکلی که میخواد تغییر بده...

شما میگید مردم ما نباید این شبکه رو نگاه کنند چون ازش الگو برداری میکنند ؟

به نظر من مشکل این نیست...

ملت ما از هر چیزی همینطور الگو برداری میکنند... مردم ما همیشه سطحی بودند... مردم ما همیشه عادت داشتند که ناتوانی ها و کمبود ها و حماقت های خودشون رو گردن دیگران بندازند... یک بار انگلیسی ها یک بار فرانسوی ها یک بار آمریکایی ها یک بار هم شبکه ی ماهواره ای...

اگر کسی اینقدر احمق باشه که با نگاه کردن به یک شبکه اینقدر وابسته بشه و اینقدر در روحیش تاثیر بزاره هر چیز دیگه ای هم به همون اندازه میتونه براش مخرب باشه... پس باید از همه چیز دور نگهش داشت...

این همون منطقی هست که میگه مردان نمیتونند خودشون رو کنترل کنند پس زنها رو در پارچه بپیچید تا مشکلی برای مرد ها پیدا نشه... در اونجا هم باید گفت مردی که نتونه خودش رو در این مورد کنترل کنه در خیلی موارد دیگر هم دچار مشکل میشه...

بهتره ما به جای اینکه تاپیک بزنیم و بگیم که شبکه ی فلان بده یا ازش متنفرید یا خیر بگیم حماقت بده بیایید ازش متنفر باشیم...

موافقم ولی به استارتر بیچاره چرا تاختی؟ :ws52: خوب اگه این تایپیک زده نمیشد همین حرف شما شنیده نمیشد :ws52:

البته اینجوری هم نیست که رسانه هیچ تاثیری نذاره ولی دیگه این که یکی از این سریالای آبگوشتی ببینه بعدش جوگیر بشه خیلی چندشه ، ولی خوب در دراز مدت مطمئنن تاثیر گذاره اما در حد معقول

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 102
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

دوست عزیز شما خودتون با این پیش فرض تاپیک رو زدید که همه ی ملت این کانال رو نگاه میکنند...

بنده که برنامه های این شبکه رو ندیدم نمیدونم منظور شما از سیاست این شبکه چیه... در نتیجه در نظر سنجی شرکت نمیکنم...

و اما مسئله ی دردناک جامعه ی ما همین پوچ و بی ارزش بودنش هست... افراد سطحی نگر و مشخصا احمقی که چون خودشون توانایی فکر کردن رو ندارند و چون از خودشون شخصیتی ندارند مثل موم با هر فشاری شکلشون تغییر میکنه و هر سیستمی با تبلیغات لازم و اگر بدونه با فشار دکمه های این ملت میتونه اونها رو به شکلی که میخواد تغییر بده...

شما میگید مردم ما نباید این شبکه رو نگاه کنند چون ازش الگو برداری میکنند ؟

به نظر من مشکل این نیست...

ملت ما از هر چیزی همینطور الگو برداری میکنند... مردم ما همیشه سطحی بودند... مردم ما همیشه عادت داشتند که ناتوانی ها و کمبود ها و حماقت های خودشون رو گردن دیگران بندازند... یک بار انگلیسی ها یک بار فرانسوی ها یک بار آمریکایی ها یک بار هم شبکه ی ماهواره ای...

اگر کسی اینقدر احمق باشه که با نگاه کردن به یک شبکه اینقدر وابسته بشه و اینقدر در روحیش تاثیر بزاره هر چیز دیگه ای هم به همون اندازه میتونه براش مخرب باشه... پس باید از همه چیز دور نگهش داشت...

این همون منطقی هست که میگه مردان نمیتونند خودشون رو کنترل کنند پس زنها رو در پارچه بپیچید تا مشکلی برای مرد ها پیدا نشه... در اونجا هم باید گفت مردی که نتونه خودش رو در این مورد کنترل کنه در خیلی موارد دیگر هم دچار مشکل میشه...

بهتره ما به جای اینکه تاپیک بزنیم و بگیم که شبکه ی فلان بده یا ازش متنفرید یا خیر بگیم حماقت بده بیایید ازش متنفر باشیم...

موضوع این نیست سامان جان

بحث بیشتر روی همین سطحی و بیمحتوا بودنشه و رواج سطحی نگری و حماقت

فیلمهای این شبکه همشون سرشار از حماقته

شما با این ترویج موافقید؟

یادمه تو یه تاپیک دیگه هم بحث شده بود و من اونجا هم گفتم

به نظر من فارسی 1 و صداوسیما هردو روند یکسانی دارن و فیلمهاشون دریک سطحه! فقط موضوعاتی که دربارش صحبت میشه فرق داره!

هردو توش حماقت و جهل و سطحی نگری وجود داره و ترویج میشه

و از این نظر من باهاشون مخالفم

نه به خاطر نمایش قسمتی از بدن یک زن یا ...!!

• Like 4
لینک به دیدگاه
موافقم ولی به استارتر بیچاره چرا تاختی؟ :ws52: خوب اگه این تایپیک زده نمیشد همین حرف شما شنیده نمیشد :ws52:

البته اینجوری هم نیست که رسانه هیچ تاثیری نذاره ولی دیگه این که یکی از این سریالای آبگوشتی ببینه بعدش جوگیر بشه خیلی چندشه ، ولی خوب در دراز مدت مطمئنن تاثیر گذاره اما در حد معقول

به استارتر نتاختم... اصلا مشکلی با تاپیک ندارم... فقط یک اختلاف نظر در دید وجود داره... من فکر میکنم مشکل اصلی ما جای دیگری هست... همیشه هم بوده... اگر فارسی 1 هم نبود این مسئله در جای دیگری خودش رو نشون میداد...

فکر نمیکنید که اگر افراد میفهمیدند خودشون به دنبال نگاه کردن این سریال ها نمیرفتند ؟

کسی کسی رو مجبور نکرده... مردم خودشون میخواند که به دنبالش میرند...

این حفره های فرهنگی رو که در جامعه ی ما وجود داره باید بلاخره با چیزی پر کرد... وقتی موردی مناسب وجود نداره و وقتی مردم خودشون درکش رو ندارند با این مسائل جایگزینش میکنند...

موضوع این نیست سامان جان

بحث بیشتر روی همین سطحی و بیمحتوا بودنشه و رواج سطحی نگری و حماقت

فیلمهای این شبکه همشون سرشار از حماقته

شما با این ترویج موافقید؟

یادمه تو یه تاپیک دیگه هم بحث شده بود و من اونجا هم گفتم

به نظر من فارسی 1 و صداوسیما هردو روند یکسانی دارن و فیلمهاشون دریک سطحه! فقط موضوعاتی که دربارش صحبت میشه فرق داره!

هردو توش حماقت و جهل و سطحی نگری وجود داره و ترویج میشه

و از این نظر من باهاشون مخالفم

نه به خاطر نمایش قسمتی از بدن یک زن یا ...!!

در تمام کشور های دنیا و در هر جامعه ای چنین رسانه هایی وجود دارند... فارسی 1 حالا یک مدته اومده... هزار هزار رسانه ی دیگه بودند که سالهاست در داخل کشور فعالیت میکنند و همین سیستم رو دارند و همین مسائل سطحی و پوچ رو تبلیغ میکنند... حالا مستقیم یا غیر مستقیم...

ولی اگر مردم یک جامعه بفهمند خودشون دنبال چنین مسائلی نمیرند یا حداقل تحت تاثیر قرار نمیگیرند...

شما طوری میگید انگار مردم جامعه باید همیشه مثل اسفنج بزرگ باشند که هر چیزی به خوردشون میدی جذب کنند... اینطوری نیست... جامعه ی ما از نارسایی فهم و درک رنج میبره...

بنده با ترویج اینها موافق نیستم... من اصلا این کانال ها رو نگاه نکردم و نمیدونم چی پخش میکنند ولی نمونه های چنین مسائلی رو دیدم... ولی شما نمیتونید همه ی این موارد رو از جامعه پاک کنید و اون رو ایزوله نگه دارید تا چنین مسائلی در جامعه دیده نشه... شما باید جامعه رو درست کنید... مردم اگر بفهمند خودشون راه درست رو انتخاب میکنند...

یک نفر به جای اینکه بره فارسی 1 نگاه کنه میتونه discovery نگاه کنه... چرا نگاه نمیکنه ؟

چون سطحش در همون اندازه هست... اون رو درک میکنه... در اون حد میفهمه... اگر درخواست و نیاز به این شبکه ها نبود خودشون ورشکست میشدند...

بنده هم مخالفم... من البته صدا و سیمای ایران رو به این شبکه ها ترجیح میدم...

بنده هم مشکلم با نشون دادن قسمتی از بدن نیست... کاش مشکل این شبکه ها فقط همین بود... در پس این صحنه ها مسائلی وجود داره که هزاران برابر بدتر از اینهاست...

• Like 2
لینک به دیدگاه

سلام ب همه . بشدت ازين كانال متنفرم ... واقعا نمونه بارز تهاجم فرهنگيه هم اون هم كانال pmc در اون قسمتي ك سريال پخش ميكنه (ماريچي) و موزيك ويديوهاي خارجي(ك واقعا و كاملا س ك س ي هست و اموزش ميدن اينجور رفتارهارو) . واقعا راه نابود كردن يه ادم تنومدمد و قوي در مورد هدفي ك داره نه نابودي و ضربه زدن فيزيكي به اون بلكه نابود كردن اعتقاداتشه... و اين مطلبو مسئولين پشت پرده اين شبكه ها فهميدن . متاسفانه برنامه هاي مزخرف صدا و سيماي ما (رسانه ملي)

باعث شده تا مردم بسوي ماهواره ها گام بردارند.اگه اونا فيلم هايي از قبيل شعله (اميتا پاچن)ك 40 سال پيش بازي شده رو روز عيد پخش نكنن يا فيلمهاي مسخره كره اي و چيني و...فارسي 1 الان تبديل ب يك معزل نميشد .

• Like 1
لینک به دیدگاه
والله نمی تونم بگم بد هست یا خوب ولی بالاخره برای بزرگترها سرگرم کننده هست...........

اگر سریالهاش به نظرتون داره فساد و بی بندو باری رو رواج میده پس سریالهای pmc و شبکه های دیگه چی سانسورشون خیلی کمتره ............

نمیشه که همه جامعه بشینند برنامه های سیاسی و طنز اجتماعی نگاه کنند .........دوسال پیش توی اون جوش و خروش بخاطر اتفاقات و برنامه ها همه اعصابها ضعیف بود و آدم افسردگی میگرفت........

دیگه نوجوانها فارسی 1 نگاه نمیکنند میروندpmc میبینند با صحنه های بیشتر یا اکثرا سریالهای کره ای میبینند.........

به نظرت بشینند همه تلویزیون ملی ببینند بهتر نیست؟

من کلا تلویزیون نگاه نمیکنم مگر بعضی وقتها ولی کاری هم ندارم که چه کسی چی دوست داره ببینه .......

نمیدونم چی نشون میده فارسی وان ولی بدتر از ترکیه ی 10-12 سال پیش نشون نمیده که؟ که کلا بالاتنه نشون دادن آزاد بود!

وقتی ما اولین بار ماهواره خریده بودیم و کانال های ترکیه رو میدیدیم ، همین حرفا گفته میشد که ترویج بی بندو باری هست و تاثیر بد میزاره و اینا ؛ ولی بعد از مدتی واسه آدم عادی میشه و اصلا اون صحنه هایی که الان خیلیا تو فارسی وان براشون جالبه ( چون قبلا هیچوقت ندیدن ، یا لااقل دوبله شده ندیدن!) رو نمیبین ، به نظر من از این لحاظ جای نگرانی نداره اما مسلما از نظر اسلام خیلی مشکل داره و این سیاسیت دوگانه حاکمیت هست که آزار دهنده هست!

دقیقا بخاطر همین چیزها توی چشم مردم بدش کردند

چیزهایی رو که نشون میده الان در جامعه ماهم وجود داره ولی بصورت بسته تر..........

بعضی ها فقط میخواهند همه چیز و گنده اش کنند همین و بس........

لین سریال جدیدش همسان واقعا سریال جالبیه ..... کلا اسلام واقعی رو داره نشون میده ساعت 10 شب میذاره ببینید بد نیست........

سریالهای کره ایش هم که مشکلی نداره

کلا سانسورش به موقع هست هیچ مشکلی هم نداره از نظر من.......چون اینها واقعیتهای زندگیه نه چیزی بیشتر

قضیه اش مثل آدامس و سیگاری شدند و عینکی شدند افراد هست.........:banel_smiley_4:

شما برخی مسائل رو با هم قاطی کردید

کی اینجا حرف از اسلام زد؟؟

کدوم یکی از شما دوست داره که در جامعه ای زندگی کنه که بدن زن کالا باشه؟؟

کدومتون دوست دارید که خیانت کنید؟؟

کدومتون دوست دارید که بنیان خانواده طوری سست بشه که کسی به کسی اعتماد نکنه.. مثلا خانواده به دختر خانواده!!!!

همه چیز که دین و اسلام و نمیدونم این چیزا نیست

انسانیت

شرافت انسانی

به نظر من این شبکه داره فقط این چیزا رو نشون ما ایرانیای بی ظرفیت میده!!!

وقتی یه دختر بچه 4 ساله و یا پسربچه 4 ساله میشینه نگاه میکنه ، باید این رو پذیرفت که برخی مسائل ضدارزش داره درونش نهادینه میشه!!!!

• Like 4
لینک به دیدگاه
وقتی یه دختر بچه 4 ساله و یا پسربچه 4 ساله میشینه نگاه میکنه ، باید این رو پذیرفت که برخی مسائل ضدارزش داره درونش نهادینه میشه!!!!

کاملا درسته... برای بچه ها مخصوصا زیر 13 سال خیلی تاثیر منفی میتونه داشته باشه...

ولی این باز تقصیر ما نیست ؟

کدوم آدم دانشمندی به بچه ی 4 ساله (یا حتی 15 ساله) اجازه میده که بشینه این چیزها رو نگاه کنه...

چرا ما ملت اینقدر اسفنج مانند عمل میکنیم خوب...

• Like 2
لینک به دیدگاه
کاملا درسته... برای بچه ها مخصوصا زیر 13 سال خیلی تاثیر منفی میتونه داشته باشه...

کدوم آدم دانشمندی به بچه ی 4 ساله (یا حتی 15 ساله) اجازه میده که بشینه این چیزها رو نگاه کنه...

سامان عزیز دقیقا" منظور من هم همینه

من در خانواده هایی که بچه کوچیک دارن میبینم که بچه داره نگاه میکنه

وقتی میگم چرا میذارید اینا این شبکه رو نگاه کنند میگن که کاریشون نمیتونیم بکنیم

آخه وقتی میرن مدرسه بچه ها مسخره شون میکنن که فارسی 1 نمیبینن!!!!!

اینه مملکت ما

من خانمم رو هم نمیذارم نگاه کنه..

اصلا دلیلی نمیبینم که نگاه کنه

این همه شبکه فیلم

چرا همه گیر دادن به این کانال مزخرف؟؟؟

• Like 2
لینک به دیدگاه

کدومتون دوست دارید که بنیان خانواده طوری سست بشه که کسی به کسی اعتماد نکنه.. مثلا خانواده به دختر خانواده!!!!

انسانیت

شرافت انسانی

من مسائل رو باهم قاطی نکردم

اگر بعضی از افراد نیایند یک سری مسائل و بزرگش کنند و این وظیفه خطیر بر دوش رسانه ملی هست مردم هم ترغیب نمیشوند که بروند ببینند این چیه که اینقدر بده......

اگر کسی درست تربیت شده باشه و والدین حواسشون به بچه ها و تربیتش و نیازهاشون باشه و یک جاهایی اینقدر بسته نگیرنشون و یه جاهایی اینقدر آزادی بجا بهش ندهند مسلما دیدن این سریالها نمی تونه مخرب باشه براشون........

متأسفانه دردیم مبین هم بدن زن کمتر از یک کالا نیست اگر دقیق و درست به اصولش نگاه کنید هیچ ارزشی برای زن ها قایل نیستند........

شبکه های خودمون چهارتا سریال دارند که توش مراحل کامل کفن و دفن و نشون میده و همش مردم ترغیب میکنه که بزنید تو سرخودتون و گریه کنید و سرمایه ملی هم میره برای لبنان جون و کشورهایی ازاین قبیل............

هرجا میری همه دروغ می گویند شما هم یا نگاه کن یا نکن اون تأثیر پذیریش بسته به طرز فکرت داره.....

• Like 4
لینک به دیدگاه
سامان عزیز دقیقا" منظور من هم همینه

من در خانواده هایی که بچه کوچیک دارن میبینم که بچه داره نگاه میکنه

وقتی میگم چرا میذارید اینا این شبکه رو نگاه کنند میگن که کاریشون نمیتونیم بکنیم

آخه وقتی میرن مدرسه بچه ها مسخره شون میکنن که فارسی 1 نمیبینن!!!!!

اینه مملکت ما

من خانمم رو هم نمیذارم نگاه کنه..

اصلا دلیلی نمیبینم که نگاه کنه

این همه شبکه فیلم

چرا همه گیر دادن به این کانال مزخرف؟؟؟

میدونم... متوجه منظورت شدم... منم حرفم در تایید حرف شما بود...

دقیقا همین رو میگم... ما خودمون باید خودمون رو کنترل کنیم...

این نوع مسائل همیشه بوده و همیشه هم خواهد بود... ما باید بفهمیم اینها چه تاثیراتی داره و نگاه نکنیم... از همه مهم تر نزاریم بچه ها نگاه کنند...

ما خوشبختانه توی خانواده هیچکسی رو نداریم که بخواد این کانال ها رو نگاه کنه... من خیلی از این مسئله خوشحالم...

و به نظرم کسانی که اینقدر با علاقه به این چیزها نگاه میکنند اگر جلوی فارسی 1 هم گرفته بشه میرند یک چیز دیگه ای گیر میارند برای نگاه کردن... صد برابر بدتر از فارسی 1...

ما مغز افراد رو باید کنترل کنیم نه کانال های تلویزیون رو...

:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
پی ام سی هم دنباله رو همین فارسی1 بود خب

اونم مثل فارسی1

نه تلویزیون ملی نه

ولی به نظر من دیدن سریالها یا فیلمهای سینمایی با کیفیت غربی حتی بدون سانسورش از دیدن سریالهای بی محتوا و ابگوشتی و بدون هیچ هنر و فکری بهتره!!

درسته ولی بعضی ها حوصله ندارند فیلم های هالیوودی ببینند یا سنی ازشون گذشته ....

درست نیست بچه کوچیک ببینه ولی دیگه یک گروه سنی براش فرقی نمیکنه

اگر تحت تأثیر سو قرار بگیره معلوم میشه که جنبه نداره کلا..........

لینک به دیدگاه
من مسائل رو باهم قاطی نکردم

اگر بعضی از افراد نیایند یک سری مسائل و بزرگش کنند و این وظیفه خطیر بر دوش رسانه ملی هست مردم هم ترغیب نمیشوند که بروند ببینند این چیه که اینقدر بده......

اگر کسی درست تربیت شده باشه و والدین حواسشون به بچه ها و تربیتش و نیازهاشون باشه و یک جاهایی اینقدر بسته نگیرنشون و یه جاهایی اینقدر آزادی بجا بهش ندهند مسلما دیدن این سریالها نمی تونه مخرب باشه براشون........

متأسفانه دردیم مبین هم بدن زن کمتر از یک کالا نیست اگر دقیق و درست به اصولش نگاه کنید هیچ ارزشی برای زن ها قایل نیستند........

شبکه های خودمون چهارتا سریال دارند که توش مراحل کامل کفن و دفن و نشون میده و همش مردم ترغیب میکنه که بزنید تو سرخودتون و گریه کنید و سرمایه ملی هم میره برای لبنان جون و کشورهایی ازاین قبیل............

هرجا میری همه دروغ می گویند شما هم یا نگاه کن یا نکن اون تأثیر پذیریش بسته به طرز فکرت داره.....

میگم با هم قاطی کردی نگو نه!!

چه من پرسیدم موافقی یا نه!!!

که توی نظرسنجی هم گفتی آره .. موافقی

همین..

به همین سادگی!!

دیگه ربطی به خرج شدن بیت المال و دین اسلام و این چیزا نداره

یه بچه 4 ساله که این چیزا رو نمیشناسه!!!

بیشتر دخترا هم خدا رو شکر تا آخر عمرشون هم تاثیر پذیر هستند!!!!

مشکل ما مملکتمونه...

نه نوع تربیت...

همه همیشه که جلو پدر و مادر نیستند!!!

هستند؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
میدونم... متوجه منظورت شدم... منم حرفم در تایید حرف شما بود...

دقیقا همین رو میگم... ما خودمون باید خودمون رو کنترل کنیم...

این نوع مسائل همیشه بوده و همیشه هم خواهد بود... ما باید بفهمیم اینها چه تاثیراتی داره و نگاه نکنیم... از همه مهم تر نزاریم بچه ها نگاه کنند...

ما خوشبختانه توی خانواده هیچکسی رو نداریم که بخواد این کانال ها رو نگاه کنه... من خیلی از این مسئله خوشحالم...

و به نظرم کسانی که اینقدر با علاقه به این چیزها نگاه میکنند اگر جلوی فارسی 1 هم گرفته بشه میرند یک چیز دیگه ای گیر میارند برای نگاه کردن... صد برابر بدتر از فارسی 1...

ما مغز افراد رو باید کنترل کنیم نه کانال های تلویزیون رو...

:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol:

اون چیزی که شما گفتید:

گفتید که همیشه هست و خواهد بود

اینم نباید فراموش کنیم که همون اروپا که الان آزادی دارند هم این مرحله خطرناک رو سپری کرده...

دقیقا" مملکت ما الان در اون مرحله خطرناک قرار داره..

ولی مطمئن هستم که تلفات ما خیلی خیلی بیشتر از اونجاست:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
اون چیزی که شما گفتید:

گفتید که همیشه هست و خواهد بود

اینم نباید فراموش کنیم که همون اروپا که الان آزادی دارند هم این مرحله خطرناک رو سپری کرده...

دقیقا" مملکت ما الان در اون مرحله خطرناک قرار داره..

ولی مطمئن هستم که تلفات ما خیلی خیلی بیشتر از اونجاست:ws3:

بله... متاسفانه ما در یک نوع turmoil اجتماعی قرار گرفتیم...

فقط امیدوارم ازش رد بشیم... :ws52:

• Like 2
لینک به دیدگاه
میگم با هم قاطی کردی نگو نه!!

چه من پرسیدم موافقی یا نه!!!

که توی نظرسنجی هم گفتی آره .. موافقی

همین..

به همین سادگی!!

دیگه ربطی به خرج شدن بیت المال و دین اسلام و این چیزا نداره

یه بچه 4 ساله که این چیزا رو نمیشناسه!!!

بیشتر دخترا هم خدا رو شکر تا آخر عمرشون هم تاثیر پذیر هستند!!!!

مشکل ما مملکتمونه...

نه نوع تربیت...

همه همیشه که جلو پدر و مادر نیستند!!!

هستند؟

چرا فکرمیکنی یک بچه 4 ساله نمی شناسه این چیزها رو؟

مشکل ما هم مملکتمون هست ، هم نوع تربیتمون ، و هم هزاران چیز دیگه........

ربط داره به بیت المال اگر نداشت صدای جوونها در نمیومد........

چرا باید جای اینکه پول خودمون و خرج شهرهای جنگ زده مون کنند میروند میدهند به چهارتا آدم بیایند چرت و پرت تحویل مردم بدهند و بعدشم خرج کشورهای دیگه بشه......

اینجا شما رو با معضل فارسی 1 سرگرم میکنند کارخودشونو انجام میدهند.........

اگر بخواهید صادقانه بحث بشه بحث سیاسی میشه متأسفانه....

اگر جامعهت آزاد باشه از نظر فکری و حتی این حجاب لعنتی که هرسال سرش بامبول هست و دردسر و تن لرزیدن ماها برای بیرون رفتند تو گرما بچه های ما شاید دیدشون باز تر بشه .......

بعضی از چیزیها نباید بچه 4 ساله ببینه ولی بالاخره از یک جایی میبینه و اینو مطمئن باش حالا جلوی خودت باشه بهتره ....... بعد از یک مدتی براش عادی میشه و اون حرص و طمعش هم میخوابه مطمئن باش.....

من شاید نمی تونم منظورمو درست بگم ولی جبه گیری در مقابل هرچیزی اونو بدتر میکنه

فقط همین

• Like 1
لینک به دیدگاه
چرا فکرمیکنی یک بچه 4 ساله نمی شناسه این چیزها رو؟

مشکل ما هم مملکتمون هست ، هم نوع تربیتمون ، و هم هزاران چیز دیگه........

ربط داره به بیت المال اگر نداشت صدای جوونها در نمیومد........

چرا باید جای اینکه پول خودمون و خرج شهرهای جنگ زده مون کنند میروند میدهند به چهارتا آدم بیایند چرت و پرت تحویل مردم بدهند و بعدشم خرج کشورهای دیگه بشه......

اینجا شما رو با معضل فارسی 1 سرگرم میکنند کارخودشونو انجام میدهند.........

اگر بخواهید صادقانه بحث بشه بحث سیاسی میشه متأسفانه....

اگر جامعهت آزاد باشه از نظر فکری و حتی این حجاب لعنتی که هرسال سرش بامبول هست و دردسر و تن لرزیدن ماها برای بیرون رفتند تو گرما بچه های ما شاید دیدشون باز تر بشه .......

بعضی از چیزیها نباید بچه 4 ساله ببینه ولی بالاخره از یک جایی میبینه و اینو مطمئن باش حالا جلوی خودت باشه بهتره ....... بعد از یک مدتی براش عادی میشه و اون حرص و طمعش هم میخوابه مطمئن باش.....

من شاید نمی تونم منظورمو درست بگم ولی جبه گیری در مقابل هرچیزی اونو بدتر میکنه

فقط همین

منظور شما اینه که هر کس مسئول خودشه!!!

شما فکر کنم از اون پرو پا قرصایی هاااا

که تعصب هم داره

به هر حال ربطی به بیت المال نداره

اگه در چارچوب تاپیک جواب بدید اصلا سیاسی نمیشه

من قول میدم

چون ربطی به سیاست نداره

در حال حاضر مخاطب اصلی این سریال خانم ها و دختر ها هستند و نه مردان

برای سرگرم کردن مردم باید مردا که بیشتر در مسائل سیاسی دخالت دارند رو سرگرم کنند نه خانم ها رو!!!!

حالا این هم نظر شما بود دیگه

لینک به دیدگاه
به استارتر نتاختم... اصلا مشکلی با تاپیک ندارم... فقط یک اختلاف نظر در دید وجود داره... من فکر میکنم مشکل اصلی ما جای دیگری هست... همیشه هم بوده... اگر فارسی 1 هم نبود این مسئله در جای دیگری خودش رو نشون میداد...

فکر نمیکنید که اگر افراد میفهمیدند خودشون به دنبال نگاه کردن این سریال ها نمیرفتند ؟

کسی کسی رو مجبور نکرده... مردم خودشون میخواند که به دنبالش میرند...

این حفره های فرهنگی رو که در جامعه ی ما وجود داره باید بلاخره با چیزی پر کرد... وقتی موردی مناسب وجود نداره و وقتی مردم خودشون درکش رو ندارند با این مسائل جایگزینش میکنند...

در تمام کشور های دنیا و در هر جامعه ای چنین رسانه هایی وجود دارند... فارسی 1 حالا یک مدته اومده... هزار هزار رسانه ی دیگه بودند که سالهاست در داخل کشور فعالیت میکنند و همین سیستم رو دارند و همین مسائل سطحی و پوچ رو تبلیغ میکنند... حالا مستقیم یا غیر مستقیم...

ولی اگر مردم یک جامعه بفهمند خودشون دنبال چنین مسائلی نمیرند یا حداقل تحت تاثیر قرار نمیگیرند...

شما طوری میگید انگار مردم جامعه باید همیشه مثل اسفنج بزرگ باشند که هر چیزی به خوردشون میدی جذب کنند... اینطوری نیست... جامعه ی ما از نارسایی فهم و درک رنج میبره...

بنده با ترویج اینها موافق نیستم... من اصلا این کانال ها رو نگاه نکردم و نمیدونم چی پخش میکنند ولی نمونه های چنین مسائلی رو دیدم... ولی شما نمیتونید همه ی این موارد رو از جامعه پاک کنید و اون رو ایزوله نگه دارید تا چنین مسائلی در جامعه دیده نشه... شما باید جامعه رو درست کنید... مردم اگر بفهمند خودشون راه درست رو انتخاب میکنند...

یک نفر به جای اینکه بره فارسی 1 نگاه کنه میتونه discovery نگاه کنه... چرا نگاه نمیکنه ؟

چون سطحش در همون اندازه هست... اون رو درک میکنه... در اون حد میفهمه... اگر درخواست و نیاز به این شبکه ها نبود خودشون ورشکست میشدند...

بنده هم مخالفم... من البته صدا و سیمای ایران رو به این شبکه ها ترجیح میدم...

بنده هم مشکلم با نشون دادن قسمتی از بدن نیست... کاش مشکل این شبکه ها فقط همین بود... در پس این صحنه ها مسائلی وجود داره که هزاران برابر بدتر از اینهاست...

حرفات درسته

مشکل هم همینه

اما چطور میشه سطح فکر خونواده هارو بالا برد؟

سطح فکر جامعه رو؟

مردم رو باید عادت داد به دیدن فیلمهای خوب تا بتونن اون لذت رو درک کنن

باید زیاد فیلم خوب ببینن تا بتونن این فرق رو تشخیص بدن

این عادت دادن چطور باید انجام بشه؟

منظورم در مقیاس جمعی و بزرگه نه خانوادگی و کوچیک

چرا عامه مردم میرن سمت این فیلمها؟ چون فیلمهای با کیفیت به راحتی دردسترسشون نیست. چون پخش فیلمهای خوب اینقدر کم شده که دیگه عادت کردن به دیدن این فیلمها.

چون کم هزینه ترین و کم دردسر ترین راه برای دیدن فیلم همین شبکه های رایگان فارسی زبانه

فقط کافیه هر ساعت از روز که خونه میان کنترل ماهواره رو بگیرن دستشونو بزنن فارسی1!

هرساعتی باشه راحت و بدون هیچ دردسری یه فیلمی با دوبله فارسی داره پخش میکنه که اون لحظشون رو پر میکنه

نه نیاز به دستگاه جدایی داره نه نیاز به دونستن زبان داره نه سواد خوندن و نه چشم تیزبین که زیرنویس بخونن و نه ...

خب چه توقعی میشه از قشر عامه مردم داشت؟! اونم تو این وضع مملکت؟

همه دانشمند نیستن خب سامان جان

ولی برای اصلاح یه جامعه باید به طور جمعی اصلاح انجام داد

خیلی از خونواده ها همینکه بچه سرگرم باشه و کار به کارشون نداشته باشه راضین!

که خب اونم دلایل خاص خودشو داره

ولی اگه صلاح جامعه درمیون باشه باید بیخیالش شد و گفت تقصیر ما نیست؟

تقصیر ما نیست درسته ولی میشه برای اصلاحش قدم برداشت

حداقلش اینه که نذاشت سطح مردم از اینی که هست پایینتر بیاد!!

• Like 1
لینک به دیدگاه
منظور شما اینه که هر کس مسئول خودشه!!!

شما فکر کنم از اون پرو پا قرصایی هاااا

که تعصب هم داره

به هر حال ربطی به بیت المال نداره

اگه در چارچوب تاپیک جواب بدید اصلا سیاسی نمیشه

من قول میدم

چون ربطی به سیاست نداره

در حال حاضر مخاطب اصلی این سریال خانم ها و دختر ها هستند و نه مردان

برای سرگرم کردن مردم باید مردا که بیشتر در مسائل سیاسی دخالت دارند رو سرگرم کنند نه خانم ها رو!!!!

حالا این هم نظر شما بود دیگه

البته چندان ربطی نداره ها!

من پسرا و مردای زیادی رو دیدم که اونها هم مشتاقانه انالیا و .. رو دنبال میکنن! :banel_smiley_4:

فقط شاید چون خانومها بیشتر تو خونه هستن و دسترسیشون بیشتره از نظر اماری اینطوری نشون بده

• Like 3
لینک به دیدگاه

انسانیت

شرافت انسانی

بنده حرف از اسلام نزدم ، حرف از حکومت اسلامی و تناقض در رفتارش زدم ، اگه این شبکه انقدر که میگین خطرناکه به نظرم بهتره اینو پارازیت بندازه نه بی بی سی و ووآ رو

-------------------------------------------

همین الان داشتیم ناهار میخوردیم واسه برادرزاده 4 سالم نوشابه ریختم میگه لیوانتو بیار ، بردم لیوانشو زده به لیوانم میگه sherefina (یعنی به سلامتیش) !!:w58:

• Like 1
لینک به دیدگاه
البته چندان ربطی نداره ها!

من پسرا و مردای زیادی رو دیدم که اونها هم مشتاقانه انالیا و .. رو دنبال میکنن! :banel_smiley_4:

فقط شاید چون خانومها بیشتر تو خونه هستن و دسترسیشون بیشتره از نظر اماری اینطوری نشون بده

شاید :ws3:

لینک به دیدگاه
بنده حرف از اسلام نزدم ، حرف از حکومت اسلامی و تناقض در رفتارش زدم ، اگه این شبکه انقدر که میگین خطرناکه به نظرم بهتره اینو پارازیت بندازه نه بی بی سی و ووآ رو

-------------------------------------------

همین الان داشتیم ناهار میخوردیم واسه برادرزاده 4 سالم نوشابه ریختم میگه لیوانتو بیار ، بردم لیوانشو زده به لیوانم میگه sherefina (یعنی به سلامتیش) !!:w58:

:ws28:

من هم با اون موضوع دومی مواجه شدم و اتفاقا سرش داد زدم که دیگه جرات نکرد دوباره تکرار کنه

اینا تاثیرات اولیه است

بعدا و در سالهای آینده بیشتر تر تر تر و خطرناک تر تر تر خواهند شد :ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...