رفتن به مطلب

اعتکاف اعتکاف ما داریم میاییم

pesare irani

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 58
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

ما ک نرفتیم .. هنوز قسمت نشده :ws3:

ولی میگن

نماز+دعا +2باره نماز +قرآن +یه چنتا زیارت نامه +2باره نماااااااااااااااااااز (این ازون نمازاس )=همه اینا تو 2ساعت

یکم استراحت ...

دوباره همین سیکل تکرار بشه :ws3:

من یه بار 4سال پیش رفتم.....موبایل میذارن ببری اما خوب معمولا کسی استفاده نمیکنه....تو 3روز باید روزه باشی و یه سری اعمال واجب داره....اما خوب آدم جو زده میشه میخواد همه روز رو نماز بخونه:ws3:

اعمال روز اولش گمونم زیاد نبود روز آخر اوج نمازهاست دیگه....

اما سخت نیست.....من جو ش رو دوست داشتم.....

العان با اینکه آدم دینداری نیستم اما به عنوان یه تجربه خوب ازش یاد میکنم.....چون تو زمان خودش باعث بوجود اومدن احساس خوب در من شد:ws37:

• Like 8
لینک به دیدگاه

برای همه ی دوستانی که مراسم فوق العاده ی اعتکاف رو تمسخر کردن متاسفم .

اگر درکی نسبت به این مراسم ندارید، چرا با بی فکری تمسخر میکنید( منظورم مخصوصا یکی از دوستان بود که گفته بود مراسم مسخره ایه)

تو این مراسم همه قشری شرکت میکنه ... فقط کافیه به این درک برسیم که در این دنیای آلوده نیاز داریم با خودمون خلوت کنیم ،

من وقتی برای اولین بار رفتم اعتکاف ، فکر میکردم دارم میرم یه جایی که همه عارف مسلک هستن .( دلیل رفتنم هم این بود که دوست دارم هر شرایطی رو تجربه کنم) اما وقتی دیدم کسایی اومدن که تو خیابون میبینمشون و فکر میکنم آدمهای بدی هستن .. از خودم خجالت کشیدم .....

درک افراد نسبت به جهان هستی متفاوته . گاهی یکی برای رسیدن به درک باید 80 سال سپری کنه، و وقتی ضعف و حقارت همه ی وجودش رو گرفت به این فکر بیافته که من کی ام ....من چی ام ؟

گاهی هم کسی در سن جوانی به اجبار خودشو در جایی حبس میکنه تا فکر کنه که کی هست و داره چی کار میکنه

من در زندگی ام از ادب، رفتاری زیبا تر ندیدم

• Like 6
لینک به دیدگاه

اگر درکی نسبت به این مراسم ندارید، چرا با بی فکری تمسخر میکنید( منظورم مخصوصا یکی از دوستان بود که گفته بود مراسم مسخره ایه)

تو این مراسم همه قشری شرکت میکنه ... فقط کافیه به این درک برسیم که در این دنیای آلوده نیاز داریم با خودمون خلوت کنیم ،

من وقتی برای اولین بار رفتم اعتکاف ، فکر میکردم دارم میرم یه جایی که همه عارف مسلک هستن .( دلیل رفتنم هم این بود که دوست دارم هر شرایطی رو تجربه کنم) اما وقتی دیدم کسایی اومدن که تو خیابون میبینمشون و فکر میکنم آدمهای بدی هستن .. از خودم خجالت کشیدم .....

درک افراد نسبت به جهان هستی متفاوته . گاهی یکی برای رسیدن به درک باید 80 سال سپری کنه، و وقتی ضعف و حقارت همه ی وجودش رو گرفت به این فکر بیافته که من کی ام ....من چی ام ؟

گاهی هم کسی در سن جوانی به اجبار خودشو در جایی حبس میکنه تا فکر کنه که کی هست و داره چی کار میکنه

چه خبره خوب نظرشو گفت

جای تاسف خردن از فضایلش میگفتی اگه در حدی بود که از خود عمل حمایت کنه دیگه نیاز به تاسف تو نیس

منم در زندگی از ادمایی که میفهمن لازم نیست همه مثه خودشون فکر کنن و واسه نظر دیگران هرچند مخالف احترام قایلن بهتر ندیدم

• Like 7
لینک به دیدگاه
چه خبره خوب نظرشو گفت

جای تاسف خردن از فضایلش میگفتی اگه در حدی بود که از خود عمل حمایت کنه دیگه نیاز به تاسف تو نیس

منم در زندگی از ادمایی که میفهمن لازم نیست همه مثه خودشون فکر کنن و واسه نظر دیگران هرچند مخالف احترام قایلن بهتر ندیدم

توهین نکردم... فقط نظرمو گفتم :icon_gol:

در یک جمله از مزایاش هم گفتم

فقط کافیه به این درک برسیم که در این دنیای آلوده نیاز داریم با خودمون خلوت کنیم

بله جمله ی قشنگیه .. اما نظر مخالف با توهین متفاوته

• Like 4
لینک به دیدگاه

چه خبره خوب نظرشو گفت

جنگ شروع شد:w768:

• Like 2
لینک به دیدگاه
جنگ شروع شد:w768:

منو نمیشناسی ؟:ws3:

من همه ی نظراتم نهایتا دو سه پستی تموم میشه . میگم و میرم... وظیفه ی من فقط اینه که بگم :icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
توهین نکردم... فقط نظرمو گفتم :icon_gol:

در یک جمله از مزایاش هم گفتم

بله جمله ی قشنگیه .. اما نظر مخالف با توهین متفاوته

منم نگفتم توهین کردین.... بله تاسف خوردین یکی میتونه این حرف شمارو توهین حساب کنه یکی میتونه بگه نظرتون بوده..:icon_gol:

من میگم فضایل تو بگو مزایا کی بشتر احترام گذاشت !

البته اونایی که تو گفتی نیاز یک تاریخ و دعوت عمومی مقرر شده ان سال پیشی نیست هرکسی هر زمانی میشه تجربش کنه...

از نظر من حرف ایشون توهین نبود کامل نظرش بود شما متعصبانه برخورد کردین اگر اینطوری نبود قبل از هر حرفی باید میپرسیدی چرا بنظرت مسخرس و بعد یه پروسه سوال جوابی طی میشد هرچند اونم لازم نبود به هرحال نظرش بود...

• Like 4
لینک به دیدگاه
البته اونایی که تو گفتی نیاز یک تاریخ و دعوت عمومی مقرر شده ان سال پیشی نیست هرکسی هر زمانی میشه تجربش کنه...

ببین میتونی حتی یک بار هم که شده تجربه ش کنی با همون اعتقادات خودت ؟

دعوت عمومی در یک تاریخ خاص نشونه ی برنامه ریزی و نظمه .... چیزی که در این دوره زمونه دیگه دیده نمیشه ....

کلمه ی n سال پیش یه روشی شده برای نشون دادن اینکه ای ایها الناس من روشنفکرم . اما هیچ کس به این نگاه نمی کنه که از همون تعداد سال پیش تا حالا چه اتفاق خاصی افتاده که که ما بهش افتخار میکنیم .

• Like 2
لینک به دیدگاه

منم یه بار رفتم ... اصلا شاید لازم نباشه اونجا نماز بخونی و دعا کنی ... همین که یه جای اروم و دور از دنیا رو پیدا میکنی که با خودت تنها بشی و فکر کنی کافیه ...میتونی خیلی تصمیم های مهم بگیری یا قول بدی به خودت .. اصلا هم منظورم تصمیم یا قول های مذهبی نیستا ااا ... کلا چون اونجا ارامش کامل داری و چن روزی از هیاهو ها دوری میتونی به کارات فک کنی به رفتارات و عادت هات فک کن و تصمیم بگیری ...

به نظرم این احساس ارامش رو میشه خیلی جاها دیگه پیدا کرد مثلا لب دریا و تنها یا تو جنگل و دشت ... اما خب مسجد یه جوره دیگه است ... انگار یه حس امنیت هم هست(البته برای کساییکه یه کمی بیشتر عقاید مذهبی دارن )

این نظر من بود ...!:flowerysmile:

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...