EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نخستین نمایشگاه تخصصی برندهای برتر گوشی تلفن همراه و آلات موسیقی -The 1st Exhibition of Music Instruments And Mobile Phone Top Brands- به مدت 5 روز از تاریخ 30 خرداد لغایت 3 تیر ماه سال جاری از ساعت 10 صبح تا 9 شب در سالن نمایشگاهی بازار موبایل ایران توسط اتحادیه کشوری صنف فروشندگان دستگاه های صوتی و تصویری گوشی تلفن همراه و لوازم جانبی برگزار می گردد. نمایشگاه مزبور که با حمایت مادی و معنوی بازار موبایل ایران برنامه ریزی و اجرا می گردد در نوع خود بی نظیر بوده و برای اولین بار است که با حضور برندهای برتر، صاحب نام و فعال در کشور در کلاسی بسیار ویژه برگزار می گردد. وب سایت : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
EOS 14528 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ من خیلی دوست دارم برم اما یه سوال فنی ؟ این بازار موبایل همون علاالدین می شه یا نه فرق داره ؟! :JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ من خیلی دوست دارم برم اما یه سوال فنی ؟ این بازار موبایل همون علاالدین می شه یا نه فرق داره ؟! :JC_thinking: فرق دارن باهم!!! البته مطمئن نيستم...ولي فكر كنم بازار موبايلو يه جايي ديدم 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ تلفن همراه و آلات موسیقی؟؟ چه ربطی به همدیگه دارن یعنی؟ :ws6: 2 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ تلفن همراه و آلات موسیقی؟؟چه ربطی به همدیگه دارن یعنی؟ :ws6: احتمالا منظورش از آلات موسيقي دستگاههاي صوتيه مثل ضبط صوت و mp3پلير و اينجور چيزا! 2 لینک به دیدگاه
EOS 14528 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ فرق دارن باهم!!! البته مطمئن نيستم...ولي فكر كنم بازار موبايلو يه جايي ديدم هر کس یه چیزی می گه ! آخرش می گم گم می شم ، اون هم توی جمهوری :icon_pf (34): تلفن همراه و آلات موسیقی؟؟چه ربطی به همدیگه دارن یعنی؟ :ws6: حالا شما با سیم رابط ربطش بده (البته من هم اولش موندم که چه ربطی دارن به هم ! ) اما خب برای من و امثال من با یه تیر دو نشون زدنه فقط خدا کنه چون اولین باره ارزش وقتی رو که می ذاریم داشته باشه ......... حالا شما جواب سوال فنی من رو نمی دونستی ؟!:JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ من کلا تو کار نوکیا نیستم 1 لینک به دیدگاه
EOS 14528 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ من کلا تو کار نوکیا نیستم کی صحبت از نوکیا کرد !!! لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ من خیلی دوست دارم برم اما یه سوال فنی ؟ این بازار موبایل همون علاالدین می شه یا نه فرق داره ؟! :JC_thinking: فرق میکنه 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ کی صحبت از نوکیا کرد !!! مرگ بر نوکیا 2 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ مرگ بر نوکیا تكبيييييييييييييييييييير لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ تكبيييييييييييييييييييير الااااااااف کردی مارا 1 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ الااااااااف کردی مارا بابا نصف شبي نخندون منو...ايشششششششش:viannen_38: 1 لینک به دیدگاه
EOS 14528 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ فرق میکنه :flowerysmile: مرگ بر نوکیا خدایی که گرند اسپمر بهترین اسمیه که می تونستی بذاری موضوع چی بود دوباره کشیدی به کجا :icon_pf (34): شما یا از نوکیا استفاده کردی و جواب نگرفتی یا از ابتدا از htc استفاده می کردی و الان متعصبانه در موردش نظر می دی !!!! 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ :flowerysmile: خدایی که گرند اسپمر بهترین اسمیه که می تونستی بذاری موضوع چی بود دوباره کشیدی به کجا :icon_pf (34): شما یا از نوکیا استفاده کردی و جواب نگرفتی یا از ابتدا از htc استفاده می کردی و الان متعصبانه در موردش نظر می دی !!!! اسپمر بزرگم دیگه ممکنه بحث از کفش شروع کنه و من به اقیانوس اطلس ختمش کنم!!!! من نوکیا 2 روز داشتم فروختم چند سالی هم سونی اریکسون الان هم که HTC ولی خداییش بهترین گوشیه نوکیا 1100 و 1200 هستند 2 لینک به دیدگاه
EOS 14528 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ اسپمر بزرگم دیگهممکنه بحث از کفش شروع کنه و من به اقیانوس اطلس ختمش کنم!!!! من نوکیا 2 روز داشتم فروختم چند سالی هم سونی اریکسون الان هم که HTC ولی خداییش بهترین گوشیه نوکیا 1100 و 1200 هستند جالبه که اکثر پسرا این نظر رو دارن که 1100 و 1200 بهترین گوشیه !! آخه اگه یه ترن هم از روش رد بشه باز جون سالم به در می بره شماها هم که اصولا با گوشی فوتبال بازی می کنین :persiana__hahaha: 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ جالبه که اکثر پسرا این نظر رو دارن که 1100 و 1200 بهترین گوشیه !! آخه اگه یه ترن هم از روش رد بشه باز جون سالم به در می بره شماها هم که اصولا با گوشی فوتبال بازی می کنین :persiana__hahaha: اصولا نوکیا رو ساختند برای فوتبال گوشتکوب دید تا حالا؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ اصولا نوکیا رو ساختند برای فوتبالگوشتکوب دید تا حالا؟؟؟ من كم كم دارم بهت ايمان ميارم! لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ من كم كم دارم بهت ايمان ميارم! ای کسانی که ایمان آوردید!!! همانا اسپم نعمتی است از سوی رهبرتان (= اسپمر بزرگ) و باشد که شما به راه راست هدایت شوید 1 لینک به دیدگاه
EOS 14528 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ اصولا نوکیا رو ساختند برای فوتبالگوشتکوب دید تا حالا؟؟؟ این صفت که بیشتر مناسب htc با اون گوشی های یه کیلویی که می زنه :persiana__hahaha: نوکیا رو مقاوم ساختن که تو دست شماها دووم بیاره نه مثل گوشی های سوسولی htc , sony !!!!! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده