shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ کلاس آموزشی برای آقایون اهداف تربیتی: واحد اول: دروس پاایه ای چطور بدون مادرمان زندگی کنیم .200 ساعت "همسرم مادرم نیست. 35 ساعت درک این مساله که فوتبال چیزی جز یک ورزش نیست و که حذف شدن از جام جهانی فاجعه نیست 500 ساعت زندگی زناشویی: واحد دوم بچه دار شدن بدون حسودی به نوزاد 50 ساعت غلبه بر سندروم "کنترل از راه دور تلویزیون همیشه باید دست من باشد"55ساعت درک این مساله مهم که کفش ها خودشان توی جا کفشی نمی روند80 ساعت چطور بدون گم شدن، لباس های کثیفمان را تا سبد رخت چرک ببریم.50 ساعت چطور بدون اینکه ناله کنیم از بیماری مهلک سرما خوردگی جان سالم به در ببریم.50 ساعت واحد سوم:اوقات فراغت چطور در آشپزی کمک کنیم بدون اینکه آشپزخانه را به…. بکشیم چطور نوشیدنی سرو کنیم بدون اینکه سینی را تبدیل به استخر کنیم چطور یک بلوز را در کم تر از دو ساعت اتو کنیم و در عین حال از سوختنش جلوگیری کنیم واحد4:آشپزخانه مرحله اول مقدماتی Offخاموش On روشن مرحله دوم پیشرفته اولین نیمروی زندگیم بدون سوزاندن ماهیتابه کلاس عملی:عملیات جوشاندن آب قبل از اضافه کردن ماکارونی: بعد از قبولی در مرحله اول مرحله فشرده با عناوین زیر آغاز میشود.نظر به اینکه مباحث واقعا پیچیده اند در هر کلاس حداکثر هشت شاگرد پذیرفته می شوند اولین مبحث: البسه:از لباسشویی تا کمد :یک مرحله مرموز دومین مبحث: ریسک های پر کردن ظرف آب بعد از آب خوردن و بردن آن تا یخچال سومین مبحث:آشپزی و بیرون بردن زباله ها شما را ناقص نمی کند چهارمین مبحث:مصیبت کاغذ توالت:کاغذ توالت خود به خود کنار توالت ظاهر نمیشود(نمایشگاهی از همه چیزهای خود به خودی در خانه! ) پنجمین مبحث:ایا وقتی مردی رانندگی می کند،می تواند آدرس بپرسد بدون اینکه بی عرضه به نظر برسد؟(مطالعه میدانی) ششمین مبحث:تفاوت های اساسی زمین با سبد رخت چرک.:ws3: 12 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ همشون مردود ميشن آره :ws28: لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ ایشالا تو دور 5ام کلاسا یه 2% نتیجه می ده لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ ایشالا تو دور 5ام کلاسا یه 2% نتیجه می ده بعیده :ws28: لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ بنده با افتخار اعلام میکنم که این کارها رو همش رو بلدم... تازه کلی هم تجربه دارم... تازه چند وقت پیش هم اولین قرمه سبزی زندگیم رو پختم و مفتخرم از اعلام اینکه بسی خوشمزه و خوب شده بود... فقط شنبلیلش زیاد بود یکم... در عمرم هم غذام نسوخته... بقیه ی مواردی رو هم که گفتید بنده هیچ کدوم رو ندارم... به من میگند مرد نمونه... لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ بنده با افتخار اعلام میکنم که این کارها رو همش رو بلدم... تازه کلی هم تجربه دارم... تازه چند وقت پیش هم اولین قرمه سبزی زندگیم رو پختم و مفتخرم از اعلام اینکه بسی خوشمزه و خوب شده بود... فقط شنبلیلش زیاد بود یکم... در عمرم هم غذام نسوخته... بقیه ی مواردی رو هم که گفتید بنده هیچ کدوم رو ندارم... به من میگند مرد نمونه... بهت قابلمه بلورين اهدا ميشه لینک به دیدگاه
محسن2115 294 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ کلاس آموزشی برای آقایون اهداف تربیتی: واحد اول: دروس پاایه ای چطور بدون مادرمان زندگی کنیم .200 ساعت همانطور که شما ها بدون خواهراتون وغیبت کردن زندگی میکنید. 2000 ساعت "همسرم مادرم نیست. 35 ساعت شوهرتون پدرتون نیست.350 ساعت درک این مساله که فوتبال چیزی جز یک ورزش نیست و که حذف شدن از جام جهانی فاجعه نیست 500 ساعت درک این مسئله که مد وآرایش تموم زنگی نیست واگه یه روز بدون رایش رفتی بیرون فاجعه چرنوبیل اتفاق نیفتاده 5000 ساعت زندگی زناشویی: واحد دوم بچه دار شدن بدون حسودی به نوزاد 50 ساعت بچه دار شدن بدون چشم وهم چشمی دوستان وخانواده 500 ساعت غلبه بر سندروم "کنترل از راه دور تلویزیون همیشه باید دست من باشد"55ساعت کنترل بر سندروم اینکه همیشه حرف حرف منه 550 ساعت درک این مساله مهم که کفش ها خودشان توی جا کفشی نمی روند80 ساعت درک این مسئله که شماها برا چی شوهر میکنید ؟برا همین کارا 800 ساعت چطور بدون گم شدن، لباس های کثیفمان را تا سبد رخت چرک ببریم.50 ساعت چطور بدون گم شدن پولهای تو جیب شوهراشون اونا رو بشورن 500 ساعت چطور بدون اینکه ناله کنیم از بیماری مهلک سرما خوردگی جان سالم به در ببریم.50 ساعت اینو که نگو.خفن.چطور تو یه ابریزش بینی را با یه جعبه 300 تایی دستمال کاغذی حل کنیم.500 ساعت واحد سوم:اوقات فراغت چطور در آشپزی کمک کنیم بدون اینکه آشپزخانه را به…. بکشیم چطور صبح وشب کنیم بدون اینکه مردا میان خونه سرشونو نخوریم 10000 ساعت چطور نوشیدنی سرو کنیم بدون اینکه سینی را تبدیل به استخر کنیم چطور شوهرمون میاد خونه بهش خسته نباشید بگیم با یه استکان چای دبش. 1000 ساعت چطور یک بلوز را در کم تر از دو ساعت اتو کنیم و در عین حال از سوختنش جلوگیری کنیم چطور بدونیم مرد لباسش باید اتو کشیده ومرتب تحویلش بشه. 10000 ساعت واحد4:آشپزخانه مرحله اول مقدماتی Offخاموش On روشن چیو ؟ مرحله دوم پیشرفته اولین نیمروی زندگیم بدون سوزاندن ماهیتابه نیست با کوله باری از تجربه ته دیگاتون تمیزه؟ کلاس عملی:عملیات جوشاندن آب قبل از اضافه کردن ماکارونی: به یاد آوری سوتی های آشپزی بعد از قبولی در مرحله اول مرحله فشرده با عناوین زیر آغاز میشود.نظر به اینکه مباحث واقعا پیچیده اند در هر کلاس حداکثر هشت شاگرد پذیرفته می شوند اولین مبحث: البسه:از لباسشویی تا کمد :یک مرحله مرموز آخی ماشین میشوره خب درش بیار ببرش خوبه نمیری سر جوب ویخ نمیشکونی. دومین مبحث: ریسک های پر کردن ظرف آب بعد از آب خوردن و بردن آن تا یخچال آخه پرفسور بخواد این کارو بکنه میره از شیر میخوره.مجبور که نیست. سومین مبحث:آشپزی و بیرون بردن زباله ها شما را ناقص نمی کند ببخشید شما ها اینهمه کار کردید خسته اید دیگه؟حله من صحبت میکنم. چهارمین مبحث:مصیبت کاغذ توالت:کاغذ توالت خود به خود کنار توالت ظاهر نمیشود(نمایشگاهی از همه چیزهای خود به خودی در خانه! ) مرد صبح میره شب میاد شما ها از صبح کجا رو نگاه میکنید وبعدشم شب غر غر و چیکار کنید. پنجمین مبحث:ایا وقتی مردی رانندگی می کند،می تواند آدرس بپرسد بدون اینکه بی عرضه به نظر برسد؟(مطالعه میدانی) مزدا ذاتن نقشن.همه چیز بلدن. ششمین مبحث:تفاوت های اساسی زمین با سبد رخت چرک.:ws3: خب سبد رو جاشو درست کنید؟ ببینم خدا وکیلی با این ساعتهای آموزش تا قیامت سیکل میگیرید یانه؟جون محسن؟:ws3::ws3::w410::w410::w410: لینک به دیدگاه
chalipa 1177 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ این به اون در چهل کاری که خانمها نمی توانند انجام دهند 1-چيزي در مورد ماشين فهميدن ، البته به جز رنگش 2- درك مضمون اصلي يك فيلم هنري 3- 24 ساعت رو بدون فرستادن smsزندگي كردن 4- بلند كردن چيزي 5- پرتاب كردن 6- پارك كردن 7- خواندن نقشه 8- دزدي كردن از بانك 9- آرام و ساكت جايي نشستن 10- بيليارد بازي كردن 11- پول شام رو حساب كردن 12- مشاجره كردن بدون داد كشيدن 13- مواخذه شدن بدون اينكه گريه كنن 14- رد شدن از جلوي مغازه كفش فروشي 15- نظر ندادن در مورد لباس يك غريبه 16- 17- دنده ماشين را با انگشت عوض كردن 18- راه انداختن درست يك ويدئو 19- تماشاي يك فيلم جنگي 20- انتخاب سريع يك فيلم 21- -------------------------------- 22- نديدن فيلم هندي 23- غيبت نكردن 24- 25- نرقصيدن موقع شنيدن يك آهنگ شاد 26- آرايش نكردن 27- لاك نزدن 28- صحبت نكردن وقتي كه بايد ساكت باشن 29- 30- درك كردن شوهر وقتي اعصابش خورده 31- گريه كردن بدون آبريزش بيني 32- غذا پختن بدون تماشاي تلويزيون 33- تماشاي اخبار و خوندن روزنامه 34- نق نزدن 35- لگد زدن 36- از سن بيست و پنج سالگي رد شدن 37- 38------------------------------ 39- خواستگاري رفتن 40- موارد بالا رو قبول كردن لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ این به اون درچهل کاری که خانمها نمی توانند انجام دهند 1-چيزي در مورد ماشين فهميدن ، البته به جز رنگش 2- درك مضمون اصلي يك فيلم هنري 3- 24 ساعت رو بدون فرستادن smsزندگي كردن 4- بلند كردن چيزي 5- پرتاب كردن 6- پارك كردن 7- خواندن نقشه 8- دزدي كردن از بانك 9- آرام و ساكت جايي نشستن 10- بيليارد بازي كردن 11- پول شام رو حساب كردن 12- مشاجره كردن بدون داد كشيدن 13- مواخذه شدن بدون اينكه گريه كنن 14- رد شدن از جلوي مغازه كفش فروشي 15- نظر ندادن در مورد لباس يك غريبه 16- 17- دنده ماشين را با انگشت عوض كردن 18- راه انداختن درست يك ويدئو 19- تماشاي يك فيلم جنگي 20- انتخاب سريع يك فيلم 21- -------------------------------- 22- نديدن فيلم هندي 23- غيبت نكردن 24- 25- نرقصيدن موقع شنيدن يك آهنگ شاد 26- آرايش نكردن 27- لاك نزدن 28- صحبت نكردن وقتي كه بايد ساكت باشن 29- 30- درك كردن شوهر وقتي اعصابش خورده 31- گريه كردن بدون آبريزش بيني 32- غذا پختن بدون تماشاي تلويزيون 33- تماشاي اخبار و خوندن روزنامه 34- نق نزدن 35- لگد زدن 36- از سن بيست و پنج سالگي رد شدن 37- 38------------------------------ 39- خواستگاري رفتن 40- موارد بالا رو قبول كردن اینو نمیگفتید که دیگه .... لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ خب سبد رو جاشو درست کنید؟ببینم خدا وکیلی با این ساعتهای آموزش تا قیامت سیکل میگیرید یانه؟جون محسن؟:ws3::ws3::w410::w410::w410: ای بمیرم چه دل پری داری تو:دی لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ نكن اينكارارو بهار جون مردا دق مرگ ميشناااااااا...گناه دارن لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ خب سبد رو جاشو درست کنید؟ببینم خدا وکیلی با این ساعتهای آموزش تا قیامت سیکل میگیرید یانه؟جون محسن؟:ws3::ws3::w410::w410::w410: نكن اينكارارو بهار جونمردا دق مرگ ميشناااااااا...گناه دارن دلمان خنک می شود:دی لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ ایشششششششششششش :viannen_38: من اصلا خاطره خوبی از آشپزی ندارم لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ ایشششششششششششش :viannen_38:من اصلا خاطره خوبی از آشپزی ندارم پس حتما اسمتو تو کلاسا بنویس لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ ایشششششششششششش :viannen_38:من اصلا خاطره خوبی از آشپزی ندارم آشپزيم خاطره خوبي از تو نداره لینک به دیدگاه
chalipa 1177 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ اخه اشپزی هم کاری داره چند تا پر سبزی و لوبیاو گوشتا و ابا قاطی می کنن میزارن رو گاز میشه قرمه سبزی کاری نداره ... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده