Hodaa37 2744 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ حیوون حیوونه دیگهکاریش نمیشه کرد بیچاره آزیتا حاجیان که یه عمر به پای این پست تر از حیوون سوخته واقعا . حیف از زیبایی و جوونی این زن که با این وحشی و ....... حروم شد این رز خانم هم مصداق این ضرب المثل هست : خلایق هر چه لایق :w00: خانم خانما واقعا قحطی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ از چیش خوشت اومد؟ چشمای پاکش؟ هیکل ورزشی؟ قد و اندامش؟ حرف زدنش؟ شخصیتش؟ محبوبیتش؟:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ واقعا . حیف از زیبایی و جوونی این زن که با این وحشی و ....... حروم شد این رز خانم هم مصداق این ضرب المثل هست : خلایق هر چه لایق :w00: خانم خانما واقعا قحطی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ از چیش خوشت اومد؟ چشمای پاکش؟ هیکل ورزشی؟ قد و اندامش؟ حرف زدنش؟ شخصیتش؟ محبوبیتش؟:icon_pf (34): احتمالا خواسته اینجوری از نفوذی که شریفی نیا تو سینما داره کمال استفاده رو بکنه 3 لینک به دیدگاه
Hodaa37 2744 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ احتمالا خواسته اینجوری از نفوذی که شریفی نیا تو سینما داره کمال استفاده رو بکنه جز این نمیتونه باشه 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ واقعا . حیف از زیبایی و جوونی این زن که با این وحشی و ....... حروم شد این رز خانم هم مصداق این ضرب المثل هست : خلایق هر چه لایق :w00: خانم خانما واقعا قحطی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ از چیش خوشت اومد؟ چشمای پاکش؟ هیکل ورزشی؟ قد و اندامش؟ حرف زدنش؟ شخصیتش؟ محبوبیتش؟:icon_pf (34): شریفی نیا رو ولشآب قند رو برسون 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ واقعا . حیف از زیبایی و جوونی این زن که با این وحشی و ....... حروم شد این رز خانم هم مصداق این ضرب المثل هست : خلایق هر چه لایق :w00: خانم خانما واقعا قحطی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ از چیش خوشت اومد؟ چشمای پاکش؟ هیکل ورزشی؟ قد و اندامش؟ حرف زدنش؟ شخصیتش؟ محبوبیتش؟:icon_pf (34): هیکل ورزشی 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ وای وای من از این بشر متنفرم...اسمشم گذاشتم حاج آقای ریاکار....چقدر نقشی که داره تو فیلما همون واقعیتشه!!!!! 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ حتما" اعتیاد آزیتا حاجیان باعث این کار شده 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ مگه شایعه نبود؟ خودت شایعه ای:w00: 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ وای وای من از این بشر متنفرم...اسمشم گذاشتم حاج آقای ریاکار....چقدر نقشی که داره تو فیلما همون واقعیتشه!!!!! اتفاقا" همیشه نقش آدم های دوزنه رو بازی میکنه.. من هم همیشه میگفتم این عین شخصیت خارجشه 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ اتفاقا" همیشه نقش آدم های دوزنه رو بازی میکنه..من هم همیشه میگفتم این عین شخصیت خارجشه یادم نیست...اما تو یه سری فیلما دورو هستش... ایششششششش...چقدر از خودشو زن سابق و فعلی و بچه هاش بدم میاد!!!:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ وایییییییییییییییییییییی کف کردم بخدا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!یعنی قشنگ اینجوری شدم!!!!!!!!!!!!:jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: این تاپیکو گذاشتی اینجا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! مطالب عمومی > حیات وحش > چهارپایان و خزندگان :ws28::ws28: 2 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ دخترم دخترای قدیم :viannen_38: لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ فقط میتونم بگم متاسفم برای همچین کسی که اسم هنرمند رو خودش گذاشته... اگر دقت کرده باشید تو خیلی از فیلما و سریالهایی که بازی میکرد نقش یه مرد چند زنه رو ایفا میکرد... پس این نقش تو ذاتش بوده... 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ ..اسمشم گذاشتم حاج آقای ریاکار.... تپل بوگندو بیشتر بهش میاد دخترم دخترای قدیم :viannen_38: اره واقعا لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ حالا درسته که هم فکر و هم خط ما نیست و این چیزا ولی این همه توهین چرا؟؟؟:ws6: لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ حالا درسته که هم فکر و هم خط ما نیست و این چیزاولی این همه توهین چرا؟؟؟:ws6: اره واقعا نباید توهین کرد ولی اون به ما کم توهین نکرده لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ حالا درسته که هم فکر و هم خط ما نیست و این چیزاولی این همه توهین چرا؟؟؟:ws6: خب راس میگه !! هستن آدمایی که تو این سن با کسایی که همسن دخترشون هستن ازدواج میکنن !!!! حالا چون این بازیگر بود ... لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ حالا درسته که هم فکر و هم خط ما نیست و این چیزاولی این همه توهین چرا؟؟؟:ws6: والا با این نوناشون خب تاپیک هم که جای اصلی منتقل شد...:ws2: به نظرم جالب نیست کسی که حق دفاع نداره رو محکوم کنیم،حتی اگر کارش نادرست بوده باشه... لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ چرا جای تاپیک عوض شد؟ فکر کنم از اول تاپیک تو جای درستی باز شده بودا.:w155: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده