Hodaa37 2744 ارسال شده در 9 شهریور، 2011 حیوون حیوونه دیگهکاریش نمیشه کرد بیچاره آزیتا حاجیان که یه عمر به پای این پست تر از حیوون سوخته واقعا . حیف از زیبایی و جوونی این زن که با این وحشی و ....... حروم شد این رز خانم هم مصداق این ضرب المثل هست : خلایق هر چه لایق :w00: خانم خانما واقعا قحطی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ از چیش خوشت اومد؟ چشمای پاکش؟ هیکل ورزشی؟ قد و اندامش؟ حرف زدنش؟ شخصیتش؟ محبوبیتش؟:icon_pf (34): 4
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 9 شهریور، 2011 واقعا . حیف از زیبایی و جوونی این زن که با این وحشی و ....... حروم شد این رز خانم هم مصداق این ضرب المثل هست : خلایق هر چه لایق :w00: خانم خانما واقعا قحطی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ از چیش خوشت اومد؟ چشمای پاکش؟ هیکل ورزشی؟ قد و اندامش؟ حرف زدنش؟ شخصیتش؟ محبوبیتش؟:icon_pf (34): احتمالا خواسته اینجوری از نفوذی که شریفی نیا تو سینما داره کمال استفاده رو بکنه 3
Hodaa37 2744 ارسال شده در 9 شهریور، 2011 احتمالا خواسته اینجوری از نفوذی که شریفی نیا تو سینما داره کمال استفاده رو بکنه جز این نمیتونه باشه 2
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 10 شهریور، 2011 واقعا . حیف از زیبایی و جوونی این زن که با این وحشی و ....... حروم شد این رز خانم هم مصداق این ضرب المثل هست : خلایق هر چه لایق :w00: خانم خانما واقعا قحطی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ از چیش خوشت اومد؟ چشمای پاکش؟ هیکل ورزشی؟ قد و اندامش؟ حرف زدنش؟ شخصیتش؟ محبوبیتش؟:icon_pf (34): شریفی نیا رو ولشآب قند رو برسون 2
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 10 شهریور، 2011 واقعا . حیف از زیبایی و جوونی این زن که با این وحشی و ....... حروم شد این رز خانم هم مصداق این ضرب المثل هست : خلایق هر چه لایق :w00: خانم خانما واقعا قحطی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ از چیش خوشت اومد؟ چشمای پاکش؟ هیکل ورزشی؟ قد و اندامش؟ حرف زدنش؟ شخصیتش؟ محبوبیتش؟:icon_pf (34): هیکل ورزشی 3
Astraea 25351 ارسال شده در 10 شهریور، 2011 وای وای من از این بشر متنفرم...اسمشم گذاشتم حاج آقای ریاکار....چقدر نقشی که داره تو فیلما همون واقعیتشه!!!!! 2
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 10 شهریور، 2011 وای وای من از این بشر متنفرم...اسمشم گذاشتم حاج آقای ریاکار....چقدر نقشی که داره تو فیلما همون واقعیتشه!!!!! اتفاقا" همیشه نقش آدم های دوزنه رو بازی میکنه.. من هم همیشه میگفتم این عین شخصیت خارجشه 2
Astraea 25351 ارسال شده در 10 شهریور، 2011 اتفاقا" همیشه نقش آدم های دوزنه رو بازی میکنه..من هم همیشه میگفتم این عین شخصیت خارجشه یادم نیست...اما تو یه سری فیلما دورو هستش... ایششششششش...چقدر از خودشو زن سابق و فعلی و بچه هاش بدم میاد!!!:icon_pf (34): 2
Astraea 25351 ارسال شده در 10 شهریور، 2011 وایییییییییییییییییییییی کف کردم بخدا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!یعنی قشنگ اینجوری شدم!!!!!!!!!!!!:jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: این تاپیکو گذاشتی اینجا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! مطالب عمومی > حیات وحش > چهارپایان و خزندگان :ws28::ws28: 2
Yekta.M 15459 ارسال شده در 10 شهریور، 2011 فقط میتونم بگم متاسفم برای همچین کسی که اسم هنرمند رو خودش گذاشته... اگر دقت کرده باشید تو خیلی از فیلما و سریالهایی که بازی میکرد نقش یه مرد چند زنه رو ایفا میکرد... پس این نقش تو ذاتش بوده... 1
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 10 شهریور، 2011 ..اسمشم گذاشتم حاج آقای ریاکار.... تپل بوگندو بیشتر بهش میاد دخترم دخترای قدیم :viannen_38: اره واقعا
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 10 شهریور، 2011 حالا درسته که هم فکر و هم خط ما نیست و این چیزا ولی این همه توهین چرا؟؟؟:ws6:
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 10 شهریور، 2011 حالا درسته که هم فکر و هم خط ما نیست و این چیزاولی این همه توهین چرا؟؟؟:ws6: اره واقعا نباید توهین کرد ولی اون به ما کم توهین نکرده
!Hooman 10133 ارسال شده در 10 شهریور، 2011 حالا درسته که هم فکر و هم خط ما نیست و این چیزاولی این همه توهین چرا؟؟؟:ws6: خب راس میگه !! هستن آدمایی که تو این سن با کسایی که همسن دخترشون هستن ازدواج میکنن !!!! حالا چون این بازیگر بود ...
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 10 شهریور، 2011 حالا درسته که هم فکر و هم خط ما نیست و این چیزاولی این همه توهین چرا؟؟؟:ws6: والا با این نوناشون خب تاپیک هم که جای اصلی منتقل شد...:ws2: به نظرم جالب نیست کسی که حق دفاع نداره رو محکوم کنیم،حتی اگر کارش نادرست بوده باشه...
Cannibal 3349 ارسال شده در 10 شهریور، 2011 چرا جای تاپیک عوض شد؟ فکر کنم از اول تاپیک تو جای درستی باز شده بودا.:w155:
ارسال های توصیه شده