eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ دیروز یه بچه ها خبر فوت یکی رو بهم داد خیلی ناراحت شدم طرف بسیجی بود از بچه های ولایی جان بر کف ولی خب بچه بود سنی نداشت تازه دانشگاه قبول شده آدم اکتیوی بود ... همش در حال مطالعه و تحقیق و تفحص بود..... البته اونوری بد جور تو ولایت ذوب شده بود اما از این پاچه گیرای عوضی نبود یه موقع هایی بهش میگفتم تو بزرگ شی تو این مملکت یه کاره ای میشی یه رئیس جمهوری چیزی در کل پسر خوبی بود .... اگه اونوری بودنش رو فاکتور میگرفین عالی بود بعد از مرگش هم تمام اعضای بدنش رو اهدا کردن روحش شاد ولی ... وقتی فهمیدم چجوری مرده اینجوری شدم یه خورد هم خندم گرفت چند روز پیش که سال روز وفات آغا بزرگه بود قرار بوده با اتوبوس ببرنشون کاخ اخروی آغا دیر رسید به اتوبوس اتوبوس راه افتاد و این بشر از دور دیدش .... دوید که به اتوبوس برسه ... از روی بلوک های وسط جاده میپره اونور که پاش میگره به بلوک میافته تو جاده تامیخواد بلند شه یه ماشین .......................... خدابیامرز بد جوری مرد اما ....... تو اعلامیش زدن شهادت مجاهدانه!!!!!!! آخه این چه مملکتیه .... طرف رو تو زندان زیر شکنجه میکشن و منکر میشن بعد این بابا رفته زیر ماشین شهید حسابش میکنن اونم بخاطر چی !! واقعا شهادت یعنی چی ؟؟؟ (اما واقعا از مرگش متاثر شدم .... پسر خوبی بودی) این کلیپ رو هم ببینید http://www.noandishaan.com/forums/showpost.php?p=580934&postcount=10 30 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ نباید اسم شهیدواینجوربه بازی بگیرن این آقاخدا رحمتش کنه اما چرابهش میگن شهید؟ پس چه فرقی بااون کسی که تو جبهه شهید شده داره؟به نظر من به خاطر بی احتیاطیش مرده 8 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ به نظر من کسی که جونش رو در راه حفاظت از یه چیز با ارزش بده شهیده مثل میهن مثل ازادی نه شهادت در راه رسیدن به اتوبوس 12 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ خدا بيامرزتش.... ديگه مملكته اسلاميه ديگه چيكارش ميشه كرد اينا دين اسلام رو به بازي گرفتن من خودم آدم معتقدي نيستم اما وقتي اينجور چيزا رو ميشنوم لجم در مياد آدمو از همه چيز دلزده كردن با اينكاراشون آخه مردن با ماشين چه ربطي به شهادت داره يه چيز بگين اون دنيا تن طرف نلرزه 8 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ موندم که به شهدای ما میگم مقتول یا محارب به مرحوم و مقتول و ... خودشون میگن شهید تو جبهه هم همینطور عراقیا به اسم اسلام میجنگیدن و ایرانیا هم به اسم اسلام کی شهید بود و کی کافر؟ 9 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ اولا اینکه خدا رحمتش کنه دوما هر کس در راه اغا حتی قتل و.... هم بکنه کار خیر بحساب میاد 14 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ این کلیپ رو ببینید حجمش 11 مگ هست ولی هر جور شده دانلود کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ این کلیپ رو ببینیدحجمش 11 مگ هست ولی هر جور شده دانلود کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام باز نمیشه 1 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ باز نمیشه مشکل از سرور پرشین گیگه ... الان سالم بود بزار ..... اگه شد تو انجمن آپ میکنم 7 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ مهم اینست که دیگران از این فرد مذکور چه یادی کنند. حالا حکومتی به او بگوید شهید یا حتی امامزاده !! همه چیز درباره این فرد اینست: تمام شد. ------------ ----------------------- ---------------------- -------- 12 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ شهید راه ولایت بوده چیکارش دارین 10 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ حرکتی این چنین انقلابی میپرسمتان شهادت لایق این دلبر نیست پس لایق کیه؟به نظر من هیچ ایرادی نداره صداوسیما اطلاع رسانی باید بکنه رادیو پس فردا هم باید روش مانور بدهالبته دیروز امرز فردا! 7 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ پارتی بازی تو شهادت... ادر مرسی این کلیپ خیلی تاثیر گذاره 4 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ چند [/url]روز پیش که سال روز وفاتآغا بزرگه بود قرار بوده با اتوبوس ببرنشون کاخ اخروی آغا :ws28::ws28::ws28: 7 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ ولی واقعا خدا رحمتش کنه این ادمو...بخصوص که اعضاشو اهدا کرده.... حالا هر سوء استفاده ای از این ادم بشه دیگه این تو کشور ما زیاده..... 5 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ برای هیچی ارزش نذاشتن.همه ش حرفای بیخود. خدا با دلبرش محشورش کنه!! 3 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ امروز فهمیدم که تو قطعه شهدا هم خاکش کردن !!!! 6 لینک به دیدگاه
barane eshgh 228 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ آخ گفتی... شهید می گن بهش که کلی هم سهمیه از بغلش بخورن بعضیا:icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ امروز فهمیدم که تو قطعه شهدا هم خاکش کردن !!!! وای بر این دولت مردم فریب:icon_pf (34): 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده