Nightingale 10531 ارسال شده در 10 شهریور، 2011 واقعا خدا بیامرزتش ولی خیلی به سخره گرفتند این اسمو ........... این شاید اگر میدونست اینجوری میمیره هیچ وقت نمیدوئید به سمت اتوبوسه ولی شهدای واقعی هم نمیدونند ممکنه واقعا بمیرند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اونا مطمئنند که زنده اومدنشون از اون مقطع زمانی و مکانی کمتر از 5 درصده ! 6
!Hooman 10133 ارسال شده در 10 شهریور، 2011 این شاید اگر میدونست اینجوری میمیره هیچ وقت نمیدوئید به سمت اتوبوسه آدم بده اینطوری شهید بشه !!!! 6
asal sadra 3752 ارسال شده در 10 شهریور، 2011 این کلیپ رو ببینیدحجمش 11 مگ هست ولی هر جور شده دانلود کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اعصابم خرد شد 4
Avenger 19334 ارسال شده در 11 شهریور، 2011 واقعا خدا بیامرزتش ولی خیلی به سخره گرفتند این اسمو ........... این شاید اگر میدونست اینجوری میمیره هیچ وقت نمیدوئید به سمت اتوبوسه ولی شهدای واقعی هم نمیدونند ممکنه واقعا بمیرند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اونا مطمئنند که زنده اومدنشون از اون مقطع زمانی و مکانی کمتر از 5 درصده ! تمام شهدا از شهداتشون یه هدفی دارن این بابا هم حتما هدف داشته شاید میخواسته 14 خرداد رو زنده نگه داره 5
eder 13733 سازنده ارسال شده در 11 شهریور، 2011 تمام شهدا از شهداتشون یه هدفی دارن این بابا هم حتما هدف داشته شاید میخواسته 14 خرداد رو زنده نگه داره طبق تعاریف جمهوری اسلامی شهید کسیست که: در راه خدا و به فرمان رهبر جان خودش را فدا کند. این در راه قم بود و به فرمان رهبرش ... و جانش رو از دست داد. 5
!Hooman 10133 ارسال شده در 11 شهریور، 2011 تمام شهدا از شهداتشون یه هدفی دارن این بابا هم حتما هدف داشته شاید میخواسته 14 خرداد رو زنده نگه داره طبق تعاریف جمهوری اسلامی شهید کسیست که:در راه خدا و به فرمان رهبر جان خودش را فدا کند. این در راه قم بود و به فرمان رهبرش ... و جانش رو از دست داد. خب حرف شما درست .. ولی منظور اینه که بین این آقا که اتوبوس راه افتاد و این بشر از دور دیدش .... دوید که به اتوبوس برسه ... از روی بلوک های وسط جاده میپره اونور که پاش میگره به بلوکمیافته تو جاده تامیخواد بلند شه یه ماشین .......................... و اونی که تو اوون زمان شهید شد باید یه فرقی داشته باشه یا نه !!! شهدایی که تو اسارت زیر شکنجه شهید شدند شهدایی که زمان خنثی کردن مین شهید شدند شهدایی که با آگاهی کامل روی مین میرفتن تا مسیری برای عبور یه گردان آزاد بشه و ... شهدایی که هنوز اجسادشون پیدا نشده یا پیدا میشه معلوم نیست چی هست ( چنتا استخوان ) بعد ما بهشون میگیم شهید گمنام . . . بعد ما اون وقت باید همه رو شهید یاد کنیم ! 3
شقایق31 40377 ارسال شده در 11 شهریور، 2011 بقول معروف عقل نباشه جون در عذابه اگر عقل داشت نمیرفت باز اگه داشت دنبال اتوبوس نمیدوئید خب کمبود عقل این چیزا رو هم میاره دیگه 5
eder 13733 سازنده ارسال شده در 11 شهریور، 2011 خب حرف شما درست ..ولی منظور اینه که بین این آقا که و اونی که تو اوون زمان شهید شد باید یه فرقی داشته باشه یا نه !!! شهدایی که تو اسارت زیر شکنجه شهید شدند شهدایی که زمان خنثی کردن مین شهید شدند شهدایی که با آگاهی کامل روی مین میرفتن تا مسیری برای عبور یه گردان آزاد بشه و ... شهدایی که هنوز اجسادشون پیدا نشده یا پیدا میشه معلوم نیست چی هست ( چنتا استخوان ) بعد ما بهشون میگیم شهید گمنام . . . بعد ما اون وقت باید همه رو شهید یاد کنیم ! هی وای من من کجا اینو با اونا مقایسه کردم !؟؟؟؟؟؟ .... خوب جمهوری اسلامی جایگاه شهدا رو با افراط تفریط لکه دار کرده ولی بازم شهدا ارج و قرب خودشون رو دارن بعد من دارم میگم طبق تعاریف خود جمهوری اسلامی هم این بابا شهید نیست !!! 2
الهام. 8079 ارسال شده در 11 شهریور، 2011 آخه واقعا هرچقدم فكر كني اين شهيد حساب نميشه! پس فردا دانش آموزا ميرن ميدون دنبال سرويسشون...بعد تصادف مي كنن...ميشن شهيد راه علم و دانش و ... قطعه شهدا هم دفنشون مي كنن مملكته داريم؟ 3
!Hooman 10133 ارسال شده در 11 شهریور، 2011 هی وای من من کجا اینو با اونا مقایسه کردم !؟؟؟؟؟؟ .... خوب جمهوری اسلامی جایگاه شهدا رو با افراط تفریط لکه دار کرده ولی بازم شهدا ارج و قرب خودشون رو دارن بعد من دارم میگم طبق تعاریف خود جمهوری اسلامی هم این بابا شهید نیست !!! من کلی گفتم 1
persian_land 1035 ارسال شده در 11 شهریور، 2011 وای فکر کن فردا از مامان باباش و خواهر برادر میپرسن چه جوری شهید شد؟ فکر میکنی چی میگن؟ بنده خداها چه عذابی بکشن 2
eder 13733 سازنده ارسال شده در 11 شهریور، 2011 وای فکر کن فردا از مامان باباش و خواهر برادر میپرسن چه جوری شهید شد؟فکر میکنی چی میگن؟ بنده خداها چه عذابی بکشن میگن تو راه آغا بود که غافلگیرانه شهیدش کردن ! بنده خدا خودش هم نفهمید چجوری شهید شد 1
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری