رفتن به مطلب

نماز قضای اجاره ای

shaden.

ارسال های توصیه شده

در قرآن از نسل پیامبر به عنوان شجره طیبه نام برده می شود. و روایاتی دال بر حرمت صدقه بر سادات هست و به لحاظ جسمی نیز بین سادات و غیر سادات تمایزی هست (زنان سیده دیر تر یائسه می شوند.) و همه اینها و دیگر دلایل را بخواهیم کنار هم بگذاریم می شود گفت که وجه تمایزی بین نسل پیامبر با دیگر افراد است که خداوند مقدر کرده است ولی همه اینها دلیل برای زیاده خواهی و طلبکاری سادات نمی شود. ( یکی از مصارف خمس کمک به سید فقیر است ( نه سید تنبل گدا)به نسبت یک سوم از خمس و دیگر مصارف ان در امور خیر دیگر است .)

خوب شاید گفتنش درست نیاشه چون دلیل محکمی ندارم و فقط حدسه

سادات یه نسل خاص هستن خیل از پیامبران از این نسل هستن یعنی شاید از نظر ژنتیکی طوری باشن که امادیگی دریافت وحی را داشتن

جنگ اخر الزمان هم بین سادات (امام مهدی و تعدادی از سادات دیگه) و قوم بنی اسرائیل هست یعنی دونسل که البته رهبران این دو جنگن

یکی میگفت بین این جنگ بین عمو زاده هاست:62izy85:

هر ایرادی بهم بگیرین قبول میکنم از همین الان

چون برا حرفام سندی ندارم:icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 56
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

خوب شاید گفتنش درست نیاشه چون دلیل محکمی ندارم و فقط حدسه

سادات یه نسل خاص هستن خیل از پیامبران از این نسل هستن یعنی شاید از نظر ژنتیکی طوری باشن که امادیگی دریافت وحی را داشتن

جنگ اخر الزمان هم بین سادات (امام مهدی و تعدادی از سادات دیگه) و قوم بنی اسرائیل هست یعنی دونسل که البته رهبران این دو جنگن

یکی میگفت بین این جنگ بین عمو زاده هاست:62izy85:

هر ایرادی بهم بگیرین قبول میکنم از همین الان

چون برا حرفام سندی ندارم:icon_gol:

1- امام مهدی عج قصد نسل کشی ندارن

2- قوم بنی اسرائیل فقط یهودی هستند نه از نسل پیامبران . الان هم بسیاری از یهودیان غیر بنی اسرائیلی هستند.

3- امام مهدی عج فقط حکومت عدل جهانی برپا می کنند و از همه اقوام و نژادها به او می پیوندند . ازجمله برخی یهودیها و جنگ آن حضرت و پیروانش با مستکبران خواهد بود.

• Like 1
لینک به دیدگاه

1- امام مهدی عج قصد نسل کشی ندارن

منم همجین حرفی نزدم

قوم بنی اسرائیل فقط یهودی هستند نه از نسل پیامبران

حضرت ابراهیم دو پسر داشتن اسماعیل و اسحاق

این ها نسلشون از هم جدا میشه

اسماعیل که نسل پیامبر و بنی هاشم و سادات از اونا هست

اسحاق که فرزندی پیدا میکنه به نام یعقو ب (پیامبر) اسم دیگه یعقوب اسرائیل هست که به فرزندانش بنی اسرائیل یعنی فرزندان اسرائیل می گن

من به همین علت گفتم عمو زاده ها

. الان هم بسیاری از یهودیان غیر بنی اسرائیلی هستند.

نه این طور نیس

شما اگه بخواین میتونین هر دینی را انتخواب کنی و پیروش بشی اما نه یهودیت را

اعتقاد دارن که حضرت موسی که از این نسل هست برای هدایت قوم بنی اسرائیل به طور خاص برانگیخته شد ونه همه مردم دنیا و این دین مخصوص بنی اسرائیل هست

شما میتونید هوادارشون باشین دوستشون داشته باشین اما نمی تونین یهودی بشین

اعتقاداتشون خیلی جالبه پیشنهاد میکنم برین تحقیق کنین در بارش

اونها به نسل خیلی معتقدن و اعتقاد دارن نسل از مادر منتقل میشه و توسط خون هست نه نطفه که از طرف مادره

حتی احکام شرعیشون برا یهودی و غیره یهودی فرق داره مثلا برای قتل نفس

- امام مهدی عج فقط حکومت عدل جهانی برپا می کنند و از همه اقوام و نژادها به او می پیوندند . ازجمله برخی یهودیها و جنگ آن حضرت و پیروانش با مستکبران خواهد بود.

بله درست میگین

من فکر میکنم میخواسین بگین یهودیبا صهیونیسم فرق داره

بله همین طوره من نخواسم ریز بشم

خود یهودیت با صهیونیسم خیلی درگیره و خیلیشون قبولشون ندارن

این بحث خیلی مفصل و جالبه

خواسین دنبال کنین کدش را بهتون میدم:putertired:

• Like 3
لینک به دیدگاه
منم همجین حرفی نزدم

حضرت ابراهیم دو پسر داشتن اسماعیل و اسحاق

این ها نسلشون از هم جدا میشه

اسماعیل که نسل پیامبر و بنی هاشم و سادات از اونا هست

اسحاق که فرزندی پیدا میکنه به نام یعقو ب (پیامبر) اسم دیگه یعقوب اسرائیل هست که به فرزندانش بنی اسرائیل یعنی فرزندان اسرائیل می گن

من به همین علت گفتم عمو زاده ها

امام زمان از طرف پدر اسماعیلی و از طرف مادر اسحقی هستند .

نه این طور نیس

شما اگه بخواین میتونین هر دینی را انتخواب کنی و پیروش بشی اما نه یهودیت را

اعتقاد دارن که حضرت موسی که از این نسل هست برای هدایت قوم بنی اسرائیل به طور خاص برانگیخته شد ونه همه مردم دنیا و این دین مخصوص بنی اسرائیل هست

شما میتونید هوادارشون باشین دوستشون داشته باشین اما نمی تونین یهودی بشین

اعتقاداتشون خیلی جالبه پیشنهاد میکنم برین تحقیق کنین در بارش

اونها به نسل خیلی معتقدن و اعتقاد دارن نسل از مادر منتقل میشه و توسط خون هست نه نطفه که از طرف مادره

حتی احکام شرعیشون برا یهودی و غیره یهودی فرق داره مثلا برای قتل نفس

الان اینجوریه که کسی رو نمیزارن یهودی بشه ولی در قدیم اینگونه نبوده و برخی یهودیان از غیر بنی اسرائیل هستند و نا خالصی نژاد در یهود هست .

بله درست میگین

من فکر میکنم میخواسین بگین یهودیبا صهیونیسم فرق داره

بله همین طوره من نخواسم ریز بشم

خود یهودیت با صهیونیسم خیلی درگیره و خیلیشون قبولشون ندارن

این بحث خیلی مفصل و جالبه

خواسین دنبال کنین کدش را بهتون میدم:putertired:

:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
البته نمیشه بگی هرچی عیبه تو مسلمانهاست . ولی اگه یه فردی یا تعدادی عیوبی دارن نمیشه عمومیت داد . ( نشناختن اسلام واقعی . از حرف تا عمل فاصله بسیار است )

کجا علما طرف سودجوهان ؟

اینکه برخی گول سود جو ها رو می خورن یعنی ملت مسلمان ؟

:banel_smiley_4:

اسم ببرم که انجمن فیـلــتره

برخی نه .. وقتی کله گندهه (حالا شما بخون ها) خودش ته سود جو هاست

..........

• Like 3
لینک به دیدگاه

اون موقع که زنده بوده نخونده ... پولایی جمع کرده که معلوم نیست درست بوده یا نادرست

حالا هم پولو بدن یکی دیگه به جایی مرحوم قضای نماز و روزشو بگیره :ws28:

اینا همه کیسه های گدایی آخوندا از نوع مدرن و جدیدش هست

من یکی که نماز نمیخونم . دو زار هم پولمو نمیدم تا دیگری واسم اینکارو بکونه

اگه خوندم اعتقاد داشتم که میخوندم ، اگر هم ندارم پس حتی اگر دیگری هم بخونه این وسط اگه سر خودمو گول بمالم ، سر خدا رو که نمیتونم گول بمالم

اون خودش از نیت و دل من آگاه هست پس چه کاریه آخه :banel_smiley_4:

• Like 5
لینک به دیدگاه
یه تبلیغی برام اومد که یه شماره ایرنسل هم داشت

با این عنوان:

نماز قضای شما را میخوانیم

به قول دکتر شریعتی

آنها نماز اجاره ای میخوانند روزه اجاره ای میگیرند ، مثلا" یکسال نماز به صد تومان ! یکسال روزه به دویست تومان .... برای امواتی که در حیاتشان وقت نداشته اند خودشان انجام دهند ولی پول داشته اند پدر پول بسوزد که در دستگاه خدا هم کار میکند.....

اینها خدا را هم استثمار میکنند!

آن هم بنام دین!

مغز استخوان تیر میکشد!!

نظرتون در این مورد چیه؟

اصلا این نمازها مورد قبول واقع میشه یا یه جور کلاه شرعیه؟:ws52::banel_smiley_4:

عجب گیری کردیم ها:jawdrop:

واقعا اینها خجالت داره:icon_pf (34):

• Like 4
لینک به دیدگاه

1-اگه شما نمیدونین که اصل و نسبتون از کجاست معنیش این نیست که هیچکس نمی دونه

من خودم از ساداتم یه شجره نامه داریم روی پوست شتر که عتیقه هست و ارزش ملیاردی داره قدمت هزار ساله من اجدادم را تا خود پیعمبر میدونم کی هستن ... همش هست ... اجداد من 400 سال پیش از شیراز اومدن اصفهان 4 نفر بودن که در اصفهان یه جایی مستقر شدن که به خاطر اینکه شیرازی بودن به اون محل چهارسوی شیرازی ها میگفتن حالام اسمش عوض شده ولی هنوزم به چهارسو شیرازی ها مشهوره قبل از اون سیصد سال شیراز زندگی می کردن وقبل از اون بصره قبلش ....

بازم بگم نسل مون میرسه به امام حسن از این قرار که مسلم بن عقیل وقتی شهید میشه ماجرای دو طفلش را همه میدونن که چطور شهیدشون کردن

اما یه دختر هم داشته که این دختر در صحرای کربلا هم حضور داشته و ماجرای دلجویی امام حسین ازش معروفه بعد مرگ مسلم... این دختر بعد از ماجرای کربلا به عقد یکی از پسرای امام حسن در میاد که ما از نسل اون هستیم و بعد رسم میشه که چون مسلم فرزند دیگه ای نداشته فرزندان اینها را منسوب به مسلم میکردن توی تخت فولاد اصفهان قبرستان تاریخی اصفهان در یک تکیه که اجداد ما خاکن همه اینها را جلو اسمشون یه عقیل داخل یه چیزی مثه پرانتز نوشته شده عین مطلب داخل شجره نامه...

ببین دوست من مردم قدیم وحشی نبودن خیلی ها این فکر را میکنن فقط به تکنو لوژی دست پیدا نکرده بودن اما توی علم از بعضی جهات از ما سر بودن

یکی از چیزایی که بهش خیلی اهمیت میدادن نسب بود

الان هم نسب شناسی یه علمه مثلاشجرنامه ما بارها توسط کسانی که در قم کارشون همینه تایید شده

اقوام قدیم هم خیلی اصل و نسب براشون مهم بوده و شجره نامه ها خیلی رواج داشته بهتره که تاریخ را مشاهده بفرمایید به علاوه ما احادیث زیادی هم در این باره داریم اگه اعتقاد داشته باشین

راحته که ادم هر چیز را که دید به مسخره بگیره اما صحیح اونه که در باره صحتش تحقیق کنه تازه اکه به این نتیجه رسید بعد از تحقیق که اشتباه بوده بازم مسخره کردن صحیح نیست :icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه

بله شجره نامه ما موجوده و پیش بزرگ خاندانمونه و توی شرایط خاصی نگهداری میشه و ثبت شده هم هست و همیشه امین فامیل نگهش میداشته...

تاریخشم نزدیکه به هزار سال اما هزار سال نمیشه ...

تعجب میکنم مثه اینکه شما کلا بی خبری !!!!!!!!! شجره نامه های این شکلی همه جای دنیا زیاده همین یکی نیست من بازم مثه این روی پوست اهو و چیزای دیگه هم دیدم ...

اما ابراهیم...

خیلی چیز واضحیه

شما از کجا میدونی که کورش دو هزار و پانصد سال پیش چی کرده پسر کی بوده پسرش کی بوده سلسلش چی شده ...

اینا هم تاریخه داداش من تاریخ...

اینها پیروان زیادی داشتن تو ی کتابهاشون ثبت شده و تاریخه

خوشم نمی یاد توضیح واضحات بدم یه کم تحقیق بکن کتابا و تاریخ خود این قوم یهود را بخون اصل و نسب قومشون را میفهمی

اخه مثلا نقد همین سریال مختار را ببین تاریخ میگه که مثلا یه کسی به نام مختار که قیام میکنه حالا رئیس شرطه هاش اسمش کیسان بوده از فلان قوم بوده و فلان کار را کرده چی شده و فلان و بهمان اینا که تو تاریخ اصلا عددی نیسن این طور وقایع ثبت شده

حالا پیامبرانی که شاید نیمی از مردم دنیا پیرو ایین هاشونن و تو تاریخشون هستن را میخوای ندونن بابا ننه شون کی بوده!!!!!!!!!!!!

اینا تاریخشون از هم خیلی هم دور نیس و به عصر دایناسورها ربطی نداره یه کم تحقیق میخواد.........

من معذرت میخوام اگه توی موزه ها پره از این چیزا حتی مربوط به عصر نوسنگی ولی از بین نرفتن هنوز..........

• Like 1
لینک به دیدگاه

اين ديگه چه صيغه ايه يه سري خوب از دين ها و اديان ها كار و كاسبي راه انداختن اون از مكه رفتن كه كل اون جمعيت گوسفند ها رو ميكشند هم پولشو تو اون كشور خرج ميكنند هم گوشتشو اون كشور ميگيره بعد كه ميان يه وليمه پر و پيمون با كلي هزينه ميگيرن كه چيه طرف حاجي شده كه چي بشه نميدونم حالا بماند چقدر تو اون كشور خريد ميكنند . با اين اوضاع طرف تو همسايگي اون حاجي كرايه اتوبوسشو نداره و بهترين غذاش همون سيب زميني اپز و بيكار و با زن بيمار داره زندگي ميكنه :ws44:تنها شانسي كه اورد يارانه بهش ميدن شكر:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه

ببین این قدر شجره طیبه شجره طیبه نکن این حرف من نبوداز همون که گفت برو بپرس

من بهتر میدونم توی لوح های هخامنشی و این چیزا چی نوشته یه عمره که باشم

حتما توی لوحها یکی به یکی سلسله های ایران و شاههاش اینکه چکار کردن را تا اریایی ها و قبلش نوشته اره... پس برو ببین چی هست تو این لوحها اصلا میدونی توی این منشوری که میگی چی نوشته ...

شما از کجا تحقیق کردین و به این نتیجه رسیدی که اینها یه مغلطه بزرگه اونم از قوم یهود

اونم یه شبه به این کشف بزرگ تاریخی رسیدی برا ما هم از کشفتون رونمایی کنین

من از تاریخ حرف میزنم نه شاهنامه که یه قصه از فردوسیه و همم میدونن

میخوای تاریخ را منکر شی به خودت مربوطه

من اگه عصبانی شدم به خاطر مسخره کردن حرفام بودتوسط شما... اونم چند تا پست که بین دونفر بود و ربطی هم موضوع تایپیک نداشت چند تا کلمه حرف بود که بین خودمون رد و بدل شد گفتمم نمی خوام در بارش بحث کنم

بهتره بری ادبیاتت را درست کنی این اولین باری نیست که وارد بحثا میشی و به بقیه توهین میکنی...و با لحن تمسخر امیز اونم به اسم طنز محیط را الوده میکنی

وقتی اونقدر بزرگ شدی که یاد گرفتی چطور باید توی جمع حرف بزنی و به مخاطب بی احترامی نکنی بیا تا جوابتا بدم

• Like 1
لینک به دیدگاه

وای!!!!!!!!دیگه با همه چی مسخره بازی!!!!:icon_pf (34):معلومه که نه این دیگه بحث نمیخواد!!!!

نماز نیت قلبی میخواد.وقتی کسی می میره:ws44: به اراده خدا کارش توی این دنیا تموم میشه هر گلیم زده به سرش زده وتمام.

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

• اضافه کردن...