رفتن به مطلب

نماز قضای اجاره ای

shaden.

ارسال های توصیه شده

یه تبلیغی برام اومد که یه شماره ایرنسل هم داشت

با این عنوان:

نماز قضای شما را میخوانیم

به قول دکتر شریعتی

آنها نماز اجاره ای میخوانند روزه اجاره ای میگیرند ، مثلا" یکسال نماز به صد تومان ! یکسال روزه به دویست تومان .... برای امواتی که در حیاتشان وقت نداشته اند خودشان انجام دهند ولی پول داشته اند پدر پول بسوزد که در دستگاه خدا هم کار میکند.....

اینها خدا را هم استثمار میکنند!

آن هم بنام دین!

مغز استخوان تیر میکشد!!

نظرتون در این مورد چیه؟

اصلا این نمازها مورد قبول واقع میشه یا یه جور کلاه شرعیه؟:ws52::banel_smiley_4:

• Like 27
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 56
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

والا نميدونم ولي شنيدم كسي كه ميميره نماز و روزه اش رو پول ميدن تا براش بخونند

خوب منم اینو شنیدم

آیا واقعا قبول میشه؟

بعد از کجا بدونیم جدا خونده میشه

میشه با این فرض که مثلا چون پولشو دادیم از دین ما خارج شده دیگه نگران نباشیم؟

• Like 8
لینک به دیدگاه

خوب این طور نیست که کسی نخونه از روی عمد و بعد مرگش بده تا براش بخونن با پول

وقتی کسی به هر دلیل موجهی نتونه بخونه بیماری بارداری سفر یا ... قضای اون به گردنشه و تا زمانی که زندس باید بخونه اما اگه از دنیا رفت و نتونست که بخونه به گردنشه و ازش باز خواست میشه اون دنیا حالا قضاش را باید بچه هاش به جا بیارن اگه بخوان واین یه طورایی اوانسیه که خدای مهربان داده برای بنده هاش حالا اگه فرزنداش هم نتونن بخونن به هر دلیلی از اموال اون به کسی میدن تا این قضا به جا اورده بشه ...

خوب این کجاش عحیبه؟:ws52:

• Like 6
لینک به دیدگاه
خوب این طور نیست که کسی نخونه از روی عمد و بعد مرگش بده تا براش بخونن با پول

وقتی کسی به هر دلیل موجهی نتونه بخونه بیماری بارداری سفر یا ... قضای اون به گردنشه و تا زمانی که زندس باید بخونه اما اگه از دنیا رفت و نتونست که بخونه به گردنشه و ازش باز خواست میشه اون دنیا حالا قضاش را باید بچه هاش به جا بیارن اگه بخوان واین یه طورایی اوانسیه که خدای مهربان داده برای بنده هاش حالا اگه فرزنداش هم نتونن بخونن به هر دلیلی از اموال اون به کسی میدن تا این قضا به جا اورده بشه ...

خوب این کجاش عحیبه؟:ws52:

علی جان تعجم برای اون تبلیغ بود

ملت از چه راه هایی کسب در آمد میکنن؟:icon_pf (34):

• Like 3
لینک به دیدگاه
جایی رو برای وضو گرفتن سراغ ندارید آخه من نمازامو خوندم اما وضوعشو نگرفتم حالا تکلیف من چیه؟:ws28:

اینجا واونجا نداره اصلا" اونارو بیار اینجا :ws3:

شما کلا راحت باش

قرصشو بنداز بالا :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

از قدیم دین راهی بوده برا پر کردن جیب یه ملت چه زمان بت پرستی که بت میساختن هم مجسمه ساز به یه نوایی میرسد و هم جایی که بتهارو میزاشتن کلی هدیه وقربانی نصیبشون میشد

الان هم یه جور دیگه میری حج پولتو عربا میخورن دعا برا تدفین میخونن پولشو مداح میخوره برات قران میخونن پول میگیرن

خمس رو مدین به یه عده زکات رو همین طور پول میگیرن اخرتت رو صاف کنن پول میگیرن گناهات رو صاف کنن و خیلی چیزای دیگه

• Like 6
لینک به دیدگاه

اهان از اون لحاظ:ws3:

اره خوب وقتی اقتصاد پوکیده باشه مردم هم همه چیا بااقتصاد قاطی میکنن از جمله دین نمی شه همکه ایراد بهشون گرفت مشکل از جای دیگس...

من شنیده بودم که طلبه ها برای اینکه کمک خرجیشون بشه این کارها را میکردن قبلا اما جدیدا دیدم کسای دیگه هم میکنن:icon_pf (34):

• Like 2
لینک به دیدگاه
از قدیم دین راهی بوده برا پر کردن جیب یه ملت چه زمان بت پرستی که بت میساختن هم مجسمه ساز به یه نوایی میرسد و هم جایی که بتهارو میزاشتن کلی هدیه وقربانی نصیبشون میشد

الان هم یه جور دیگه میری حج پولتو عربا میخورن دعا برا تدفین میخونن پولشو مداح میخوره برات قران میخونن پول میگیرن

خمس رو مدین به یه عده زکات رو همین طور پول میگیرن اخرتت رو صاف کنن پول میگیرن گناهات رو صاف کنن و خیلی چیزای دیگه

اره راس میگی

اما توی اسلام الان این طوری شده اصل اسلام این طوری نبوده

مسیحیت هم همین طور اینا انحرافاته

ادم میشنوه که فلان روحانی میره تو فلان مجلس احکام دین را میگه یا فلان مداح معروف میره فلان مجلس چه ارقام نجومی را میگیرن اونم به خاطر گریوندن مردم!!!!!!!!!!!!!

اونوقت مولی علی هنگام حکومتش هم میرفته کشاورزی می کرده برا امرار معاشش

کجا اصلا ما تو اسلام اخوند داشتیم نبوده از زمان صفویه در اومده که حکم بدن پول بگیرن احکاما بخونن پول بگیرن

امامای ما کدوم این طوری بودن

مرد روحانی یا مرد خدا داشتیم که به خاطر زندگی سادش و پرهیزگاری برا مردم شخصیت شده و مردم به حرفاش گوش میدادن اما اینکه به خاطر مدرکش از فلان حوضه بره حکم بده پول بگیره ........ بعدم مردم اونها را به عنوان نماد اسلام بشناسن و با اسلام بد شن

به نظر من اینها گناهشون از طرف خدا نا بخشودنیه

ابته من در باره کلیت حرف میزنم اگه نه اشخاص خوب هم هستن

میگن امام مهدی که ظهور کردن دین واقعی اسلام را احیا میکنن و تعداد زیادی میگن که این یه دین تازس

و همین طور میگن که امام تعداد زیادی از این روحانیا را کشتار میکنن..........

• Like 5
لینک به دیدگاه
اره راس میگی

اما توی اسلام الان این طوری شده اصل اسلام این طوری نبوده

مسیحیت هم همین طور اینا انحرافاته

ادم میشنوه که فلان روحانی میره تو فلان مجلس احکام دین را میگه یا فلان مداح معروف میره فلان مجلس چه ارقام نجومی را میگیرن اونم به خاطر گریوندن مردم!!!!!!!!!!!!!

اونوقت مولی علی هنگام حکومتش هم میرفته کشاورزی می کرده برا امرار معاشش

کجا اصلا ما تو اسلام اخوند داشتیم نبوده از زمان صفویه در اومده که حکم بدن پول بگیرن احکاما بخونن پول بگیرن

امامای ما کدوم این طوری بودن

مرد روحانی یا مرد خدا داشتیم که به خاطر زندگی سادش و پرهیزگاری برا مردم شخصیت شده و مردم به حرفاش گوش میدادن اما اینکه به خاطر مدرکش از فلان حوضه بره حکم بده پول بگیره ........ بعدم مردم اونها را به عنوان نماد اسلام بشناسن و با اسلام بد شن

به نظر من اینها گناهشون از طرف خدا نا بخشودنیه

ابته من در باره کلیت حرف میزنم اگه نه اشخاص خوب هم هستن

میگن امام مهدی که ظهور کردن دین واقعی اسلام را احیا میکنن و تعداد زیادی میگن که این یه دین تازس

و همین طور میگن که امام تعداد زیادی از این روحانیا را کشتار میکنن..........

در باره حج چی اون که از صدر اسلام بوده

دقیقا همون جایی که بت پرستا برای پول در اوردن ازش استفاده میکردن

وگرنه چه لزومی به انتقال قبله از بیت الاه به کعبه وجود داشت

• Like 4
لینک به دیدگاه
در باره حج چی اون که از صدر اسلام بوده

دقیقا همون جایی که بت پرستا برای پول در اوردن ازش استفاده میکردن

وگرنه چه لزومی به انتقال قبله از بیت الاه به کعبه وجود داشت

خوب اینکه ماجرا داره

از اول قبله بیت المقدس بود از نظر خدا هم همه ادیان یکی بودن و هر دین ورژن کامل شده و به روز شده ای از دین قبلی بود و پیامبر هم به طرف بیت المقدس نماز میخوند مسلمونها هم دین های دیگه را قبول داشتن اما این طرفدارای ادیان دیگه بودن که اسلام را قبول نمی کردن و مرتب مسلمونها را مسخره میکردن که به طرف قبله ما نماز میخونید و پیامبر را اذیت میکردن

به خاطر همین به دستور خدا قبله جدیدی برا مسلمونا تعیین شد که مورد ازار و اذیت قرار نگیرن...

میدونیم که کعبه به دست حضرت ادم بنا شد و ابراهیم تو زمان خودش دباره ساختش به یعنی میخوام بگم چیزی نبوده که جدید در اومده باشه از قدیم بوده و سابقه داره

دلیل اینم که دستور داده شده که مردم برای حج برن اونجا اینه که یه موقع از سال مسلمونا یه جا جمع بشن و این با عث وحدت اونها بشه یه گرد همایی سالانه

الانم اجتماعات بشری یه همچین چیزایی درست میکنن

خوب شاید بد نباشه که بدونین بزرگترین اجتماعات انسانی توی دنیا مربوطه به حج و این نمایش قدرته و به علاوه اون خیلی چیزهای مثبت دیگه هم داره البته یه اجتماع دیگه هم هست که مربوط به خود اسلامه بازم

اما من قبول دارم حرفتا مردم میرن خریدهاشونا از اونجا میکنن پولهاشونا میبرن اونجا تو ی جیب عربا میکنن که این پول با خرید اجناس ایرانی میتونه اقتصاد مارا دگر گون کنه

این یه بازار قویه که محصولات داخلی از دسش میدن

اما بازم این علتش کیفیت پایین محصولات داخله که مردم زیر بارش نمی رن و عیب از دین نیس به نظر من:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
خوب اینکه ماجرا داره

از اول قبله بیت المقدس بود از نظر خدا هم همه ادیان یکی بودن و هر دین ورژن کامل شده و به روز شده ای از دین قبلی بود و پیامبر هم به طرف بیت المقدس نماز میخوند مسلمونها هم دین های دیگه را قبول داشتن اما این طرفدارای ادیان دیگه بودن که اسلام را قبول نمی کردن و مرتب مسلمونها را مسخره میکردن که به طرف قبله ما نماز میخونید و پیامبر را اذیت میکردن

به خاطر همین به دستور خدا قبله جدیدی برا مسلمونا تعیین شد که مورد ازار و اذیت قرار نگیرن...

میدونیم که کعبه به دست حضرت ادم بنا شد و ابراهیم تو زمان خودش دباره ساختش به یعنی میخوام بگم چیزی نبوده که جدید در اومده باشه از قدیم بوده و سابقه داره

دلیل اینم که دستور داده شده که مردم برای حج برن اونجا اینه که یه موقع از سال مسلمونا یه جا جمع بشن و این با عث وحدت اونها بشه یه گرد همایی سالانه

خوب شاید بد نباشه که بدونین بزرگترین اجتماعات انسانی توی دنیا مربوطه به حج و این نمایش قدرته و به علاوه اون خیلی چیزهای مثبت دیگه هم داره البته یه اجتماع دیگه هم هست که مربوط به خود اسلامه بازم

اما من قبول دارم حرفتا مردم میرن خریدهاشونا از اونجا میکنن پولهاشونا میبرن اونجا تو ی جیب عربا میکنن که این پول با خرید اجناس ایرانی میتونه اقتصاد مارا دگر گون کنه

اما بازم این علتش کیفیت پایین محصولات داخله که مردم زیر بارش نمی رن و عیب از دین نیس به نظر من:icon_gol:

منظور وحید نائب الزیاره شدن بود

• Like 2
لینک به دیدگاه

کلا اراجیفه همش اراجیف

مشکل دین اینه که بعد از یه مدت روحش فراموش میشه و گرد و غبارش میمونه

افراد سود جو جایه اینکه بیان روح و هدف اصلی دین رو درک کنن به حواشی دین میپردازن و اینجوری میشه که هیچ دینی امروزه ارزش واقعیه پیروری رو نداره

این کار هموم کاریه که مستکبران دیگه انجام میدن ... قدیما کافر بودن و الان به اسم دین

• Like 3
لینک به دیدگاه
خوب اینکه ماجرا داره

نه فقط برای ایران این موضوع برای کل مسلوناس

چه معنی داره حتما هر کس تو عمرش باید یه بار بره خونه خدا رو ببینه مگه ملک زمینی با ملک دیگه فرق میکنه

• Like 3
لینک به دیدگاه
نه فقط برای ایران این موضوع برای کل مسلوناس

چه معنی داره حتما هر کس تو عمرش باید یه بار بره خونه خدا رو ببینه مگه ملک زمینی با ملک دیگه فرق میکنه

منظور وحید نائب و الزیاره شدن نبود :whistle:

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...