رفتن به مطلب
  • 0

پرسش برای پایان نامه ام

omid vakili

سوال

• پاسخ ها 47
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

ارسال کنندگان برتر این سوال

ارسال کنندگان برتر این سوال

ارسال های توصیه شده

• 0

والا دوستان، همه جوابهای خوبی دادن .

اما یه موردی هست .

مهندس هیچ وقت نمی شه همه رو راضی نگه داشت.

به عنوان مثال ممنه از هر 100 نفر . 10 نفر از فضای ایجاد شده به طور مطلق راضی باشن . 10 نفر نسبتا خوب . 10 نفر و.....

من فقط یک بار حدود 1 سال پیش به این شهر زیبا اومدم .

یادمه یه پارک جنگلی داشت . (اگه اشتباه نکنم )

اما به نظرم از لحاظ شهری فضای مناسبی برای اتومیبل ها نداشت،یعنی کم بود .

شهر هم شلوغ بود .

ولی ادمای خیلی خوبی داره .

چه انتظاری از فضاهای عمومی دارید؟)انتظار دارید چه شرایطی را برای شما مهیا کند؟)

- اما به طور کلی انتظارم اینکه اول تا حدامکان طبیعی باشه .

--- تناسب مهم ترین اصل توی زیبایی

--- راحتی و ارامش .

--- استفاده کردن از صدای آب !

--- بو خوش

--- امکانات هر چ بیشتر در کنار همون استفاده از طبیعت و تناسب.

امیدوارم مفید بوده باشه .:icon_gol:

• Like 10
لینک به دیدگاه
  • 0

چه نوع فضای عمومی ؟ خب بستگی داره :JC_thinking:من در رابطه با پارک میگم :

وسیع باشه.طراحی خوب و زیبا و متناسب با فرهنگ مردمش داشته باشه...

دارای امکانات تفریحی ، ورزشی ، بهداشتی مناسب باشه...درخت و گل و... زیاد داشته باشه درخت هاش ایجاد سایه کنه .آب و آبنما هم زیاد داشته باشه تا سبب مطبوعیت هوا بشه.

امنیت و آسایش و رفاه شهروندان رو تامین کنه...همه قشری بتونن از امکاناتش استفاده کنن...یه محیط دلنشین باشه برای تعامل های اجتماعی ، روشناییش مناسب باشه و نورپردازی های جالبی داشته باشه که در شب یه فضای متفاوتی ارائه بده...

خلاصه یه فضای با کیفیتی باشه که از بودن در اون فضا احساس خوب و خوشایندی داشته باشیم...

• Like 8
لینک به دیدگاه
  • 0

نظر من:

یک فضای عمومی باید امنیت داشته باشه

امکانات رفاهی خوب داشته باشه

فضای سبز خوب داشته باشه چون فضای سبز توو جذب کردن مردم نقش مهمی داره

وضعیت بهداشت خوبی داشته باشه...تر تمیز باشه:icon_gol::icon_gol:

• Like 9
لینک به دیدگاه
  • 0

خب نمیدونم چرا منم از یه فضای عمومی فقط پارک بنظرم میرسه... :ws38:

1. داشتن امنیت

2. وجود پارکینگ

3. وجود وسائل نقلیه کافی

4. امکانات بهداشتی لازم

5. داشتن نگهبان و یا شخصی که مواظب فضای سبز باشه

6. ایجاد فضای مناسب برای تفریح و ورزش همگانی

فعلا اینا به ذهنم رسید... :icon_gol:

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • 0

من سنندجو ندیدم اما توقعی از یه شهر میشه داشت و میگم

پیاده رو پارکت واسه نابینا ها داشته باشه(مثل یه سری از سنگ فرشا رو برجسته میزنن واسه نابینا ها)

سطل زباله های بزرگ و چرخ دار (از این قدیمیا اشغالا میریزه بیرون زشته ) سبزم باشه بهتره چون سنندج سر سبزه :ws37:

اگه جوب داره بین پیاده رو و سواره رو پل بزنن ادم نپره از جوب

پارک بانوان و پیست دوچرخه سواری بانوان(:ws3:)

محلای اختصاصی بانوان به وفور یافت شود مثل بیلیارد بانوان گیم نت بانوان:icon_redface:

تابلو هایی که بالای مغازه ها میزنن سعی بشه تو یه ابعاد باشه این کوچیک بزرگا زشت کرده فضای شهرو:ws2:

گاهی میبینیم یه کوچیه واسش چند تا تبلو زدن اسم کوچه رو نوشته همشم زدن تو پیاده رو اینو بکنن یکی تر تمیز بزنن به وروری اولین خونه یا مغازه تو اون کوچه نه اینکه یه تابلو بزنن تو نیم متر پیاده رو

تو چها راها از این چراغ راهنما هست که هر پیاده رو میاد میزنه دکمشو اگه جمعیت زیادتر بشه زودتر سبز میشه بزنن:icon_redface:

یه مشکل تو سنندج اینه اسم خیابونا جدیدا یه چیزه اما مردم معمولا اسم قدیمیشو میدونن مثل سیروس و ..... اسم خیابونو یا همون قدیمی کنن که ادم میپرسه بدونن یا تاکسیا رو موظف کنن به اسم جدید بگن کدوم خیابونه(این الان نمیدونم ربطی داشت یا نه اما از معضلات سنندجه:ws3:)

همینا:icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • 0
سلام دوستان عزیز

برای پایان نامه ام که در مورد طراحی یک فضای عمومی در سنندج هستش می خواستم نظر شما رو بدونم. خواهشاً اگه میشه به طور دقیق به این سوال جواب بدین.

اگه خواستین این رو هم جواب بدین:

انتظار دارید چه اتفاقها یا رویدادهایی در فضاهای عمومی سنندج رخ دهد؟ چرا؟

نکته:

خواهشاً هر نوع توقعی از یه فضای عمومی و جمعی دارین بنویسین. هر چیزی که تو ذهنتونه رو سانسور نکنین چون چیزی رو که فکر میکنین شاید مهم نیست احتمال اینکه برای من خیلی مهم باشه زیاده و چندتا نتیجه ازش بگیرم نیز هست. بازم ممنون.

شرایط اسکان و سرویس بهداشتی خوبی داشته باشه.

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • 0
سلام دوستان عزیز

برای پایان نامه ام که در مورد طراحی یک فضای عمومی در سنندج هستش می خواستم نظر شما رو بدونم. خواهشاً اگه میشه به طور دقیق به این سوال جواب بدین.

اگه خواستین این رو هم جواب بدین:

انتظار دارید چه اتفاقها یا رویدادهایی در فضاهای عمومی سنندج رخ دهد؟ چرا؟

نکته:

خواهشاً هر نوع توقعی از یه فضای عمومی و جمعی دارین بنویسین. هر چیزی که تو ذهنتونه رو سانسور نکنین چون چیزی رو که فکر میکنین شاید مهم نیست احتمال اینکه برای من خیلی مهم باشه زیاده و چندتا نتیجه ازش بگیرم نیز هست. بازم ممنون.

الآن منظورت از یک فضای عمومی پارک شهری هست؟ یا فضای عمومی ای که در واقع محوطه اطراف یک سایت خاص هست؟!!!!(سوالت خیلی کلیه)

در کل برای فضای عمومی چند آیتم در نظر گرفتنش از نظر من خیلی مهمه:

1-دسته بندی فضاهای نشیمن خصوصی، نیمه عمومی و عمومی... برای افراد با جمع های متفاوتی که بخوان از فضایی برای نشستن استفاده کنن.

2-ایجاد دسترسی هایی که یا بوسیله سقف های کاذب و یا با پوشش گیاهی مناسب پوشیده شده باشه و ایجاد سایه کنه(چنین دسترسی هایی بیشتر به صورت فرعی)

3-در کنار تمام مسیرهایی که پله وجود داره ایجاد رامپ با شیب مناسب مخصوص افرادی که از ویلچر استفاده مکنند(که متاسفانه تو اکثر فضاهای عمومی ما چنین مسیری وجود نداره یا شیب بسیار نامناسبی داره)

4-ایجاد فضاهای امن با نور پردازی های مناسب و دیواره های با ارتفاع مناسب که هر دوی اینها درجه و شدتشون در مورد کاربرد فضایی که داریم میتونه متفاوت باشه.

5- ایجاد کافی شاپ و محیط هایی این چنینی در فضای باز...

بازم چیزی به ذهنم برسه میام و میگم...

• Like 7
لینک به دیدگاه
  • 0

من از منظر خودم میبینم فضای عمومی را،اما فکر نکنم تو ایران عملی باشه !!!

مهمترین شرط در فضای عمومی،آرامش شخصی و خانوادگی است.

متاسفانه دخالت مداوم حراست و چشم چرانی جوانان غیور ایرانی،این آرامش را تا حدودی سلب میکنه.

به نظرم بهتره آدم هایی به اون فضا راه داده شوند،که آدم باشند.

این آدم ها هستند که سبب جذابیت فضا میشوند،اگر در زیباترین فضای دنیا،یک مشت قاتل را ول کنی،آن فضا جذابیتی ندارد.

• Like 7
لینک به دیدگاه
  • 0
~M~O~J~ مهمان

اون جور که استاد ما میگف شرط اصلی این فضا ها تعامل و رابطه افراد با هم بود

ولی نظر شخصی خودم اینه که همین طور که تو یه فضای عمومی هستم یه حریم شخصی برای خوم هم باشه

زیبا و

با صفا

و غیره

که از ویژگی اون فضا هاس رو داشته باشه...

.

لینک به دیدگاه
  • 0

سلام آقا امید.

1- فضاهای سبز با دکوراسیون جالب و قوی

2- نوپردازی های زیبا در روزها و شب ها

3- پارک های تزئینی به همراه وسایل ورزشی و رفاهی

4- جاهایی برای فضاهای عمومی ساخته شود که مردم شهر و مسافران بتوانند در آن جا استراحت کنند.

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • 0

سلام

اگه این فضا یه فضا برای تفریح هست در درجه اول باید سرویس بهداشتی رو حتما داشته باشه:4chsmu1:

بعد همه امکانات رفاهی مثل جای بازی برای بچه ها، جای نشستن

دکه هایی برای فروش چیزهایی که ممکنه مردم برای یه شب تفریح که میان لازم داشته باشن

سکوهایی برای نشستن که میتونه به صورت آلاچیق باشه:Ghelyon:

یه کمی هم باید این فضا قشنگ و دل انگیز باشه، مثلا فضای سبز در حد لازم ، مجسمه و از این چیزها

دیگه چیز زیادی به نظرم نمیرسه اگه رسید باز هم خدمت میرسی:w139:

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • 0

امیدجان سلام

چیز زیلدی نمیتونم به گفته بچه ها اضافه کنم. اما چند جمله مینویسم تا حداقل توجه و احترام خودم رو به درخواست یه دوست نشون داده باشم.

فضاهای عمومی آنچنان که از اسمشون پیداست باید منافع و نظرات عموم رو مد نظر داشته باشه، پس نظرات یه گروه خاص چندان اهمیتی نداره و باید در وهله نخست بازتاب کالبدی خواسته ها و نظرات عموم مردم (بسته به مقیاس: شهر، محله یا...) باشه.

فضاهای عمومی عمدتا باید آنقدر جذاب باشند که مردم را به رفتن به آنجا تشویق کنه؛ همون چیزی که در شهرسازی به اون دعوت کنندگی میگن. اینکه یه فضایی دعوت کننده باشه، خود باید شاخصهای زیادی را از نظر طراحی، فرم، اندازه، معماری و ... داشته باشه.

فضاهای عمومی معمولا از ترافیک سواره به دور هستند تا از آلودگیهای صوتی و هوای آن آسیب نبینند.

این فضاها باید درصد قابل توجهی از مساحت خود رو به پوشش سبز اختصاص دهند حال گونه های درختی یا گونه های دیگر سبز.

توجه به ویژگیهای اجتماعی و فرهنگی شهر (نمونه موردی مثلا شهر قهرمان پرور سنندج) نیز از ضروریاته.

دسترسی به این فضاها باید به راحتی امکانپذیر باشه و تسهیلات مناسبی (پارکینگ، فروشگاه و ...) رو برای استفاده کنندگان فراهم کنه.

باز هم فکر میکنم، اگه موردی به ذهنم رسید حتما براتون مینویسم.

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 0

سلام - خب انتظار من از فضا های عمومی این است که بتوانم در آن ها احساس امنیت، خودمانی بودن بکنم -ویه جورایی ایجاد حس تعلق به آن مکان را در من به وجود آورد.و انتظار دارم شرایطی برایم فراهم بشود که بتوانم بدون دغدغه در آن فضاها حضور پید کنم و مکان هایی در آن فضاها وجود داشته باشد که بتوانم در یک جمع صمیمی به گفتگو با دیگران بنشینم.

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 0

سلام برهمه دوستان!همتون جواب های خوبی دادین اماهمشون یه عیبی داشتن!!!!!!!!این بود که همون مسایلی که همه میگن رومیگید......!باید مسایلی رو بگیدکه وقتی توی یه پارک نشستید یا دارین توی یه پیاده رو راه میریدحس میکنید...!بهنظرمن یه سر به یه پاری بزنیدیاتوی یه پیاده رو راه بریدوبه این سوالات فکر کنید!اون وقت جواب ها وراه حل هایی به ذهنون میادکه واسه هر شهر سازی مفیده.......!

ببخشید به خاطر انتقادی که از طرزجواب دادنتون داشتم!!!!

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • 0

خوب اول نظرمو درمورد پیاده رو میگم.....!بایدمرزبین پیاده رو وخیابون متناسب بااقلیم اون منطقه پوشش گیاهی لازم وکافی کاشته بشه....جهت برگ درختها باید طوری باشه که بیشترین سایه ی اون تو پیاده روویه کمی هم توخیابون جایی که ماشیناپارک میکنن هم سایه باشه.....نوع درخت ها باید طوری انتخاب بشه که تو فصل پاییز خیلی خزان نداشته باشه.....جون بعضی که از صدای خش خش برگ خوششون نمیاد.....وازهمه مهمترازجلوه ی پیاده رو میکاهه.....!

دوم درمورد سنگ فرشها وکف پیاده روهستش.....حداقل حداقلش نبایدناهمواری داشته باشه....چون واسه حرگت کالاسکه ی بچه وافراد معلول خیلی مشکل ایجاد میشه...!حالا اگه بودجه اضافه اومدوخداهم بهش برکتی دادسنگ فرشهای توپیاده رو بایدطوری باشه که خیلی توجه روبه خودش جلب نکنه...مخصوصا جاهایی که اطرافش مغازه هست .....!(فک کنم علتشو بدونین)کف پوش پیاده رو برخلاف کف پوش های برخی خیابون های تو اصفهان خیلی ناهمواری داره!خوبه ادم سربه زیز میشه!:ws3:ولی از لحاظ شهر سازی به نظرمن مناسب نیس....!

سوم اینکه نمای ساختمون های اطراف پیاده رو باید باخیابون کاربری هایی که تو خیابون هستن....متناسب باشه....!به نظرمن یه خونه ی داغون وسط اینهمه مغازه هاجلوه ی کل پیاده رو رو به هم میریزه....!

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 0

:ws3:هنوز مونده!

یه چیز دیگه حرکت موتو سوار ها در پیاده روه!که خیلی خیلی مشکل حادیه!یه چیز دیگه عادت بده مغازه دارها(بیشترمیوه فروش ها)که همه ی میوه های و مغازشونوتو پیاده رو میچینن!ترازوشون هم وسط پیاده رو!!!!!حالا مشتری هم وایساده دارن سر قیمت بحث میکنن!تو هم میخوای رد شی!!!!!!!!اونو قت چی میشه؟؟؟؟

اعتراضی هم بکنی........:ws3:(خودتون که میدونین)

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • 0

خوب!حالا در مورد پارک ها!!!!!

اول اینکه طراحی فضای راه های پارک باید به همه جا دسترسی داشته باشه.....!یعنی چینش امکانات پار باید یکنواخت باشه.....!اینطور نباشه که یه جا خیلی شلوغ ویه جا خیلی خلوت نباشه......یعنی ان طوری نباشه که یه جا همش خانواده ها یه جا همش دو تا دوتایی جمع بشن:ws3:یه جاهم همش بجه کوچولو ها.....!یاید طراحی پارک طوری باشه که این سه نسلو به هم نزدیک کنه.....!

فضای پارک باید ادم ها رو به هم نزدیک کنه.....تعاملات اجتماعی رو بیشتر کنه.....!همچنین طراحی فض1ای سبزپارک بایدطوری باشه که حد اقل 50درصد فضای پارک رو در روز سایه تشکیل بده!

همچنین نور پردازی پارک هم نباید جوری باشه که فاصله ی بین این منبع نور تااون منبع نور یه فضای تاریک باشه.....!اصلن پارک هایی که سکو سکویی هستنو دوس ندارم...چون آدم ها رو از هم جدا میکنه.....!خیلی خوبه که همه رو چمن نزدیک به هم بشینن اینجوری دوستی ها ....هم بیشتر میشه!!!!:ws3:همین

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...