pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ برنامه تلویزیونی شبکه 3 با حضور کارشناس مذهبی خانوم ******* توصیه خانوم کارشناس به دختران مجرد: دخترای عزیز دم بخت اگه میخواید که بختتون باز بشه و همسر خوبی گیرتون بیاد نماز جعفر طیار بخونید زود زود ( شاید بعد از چند روز) بختتون باز میشه و اما چند ماه بعد تو همون برنامه و همون کارشناس مذهبی! دختری با برنامه تماس میگیره و میگه: خانوم من چند ماهه دارم نماز جعفر طیار میخونم ولی هنوز خبری نشده دیگه نای راه رفتن ندارم تمام بدنم درد میکنه! :w821: و اما پاسخ خانوم کارشناس عزیزم حتما هنوز قسمت نشده!! به همین راحتی... 37 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ اااااااااا منم برنامشو میبینم چرتو پرت زیاد میگه 8 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ من نمیدونم خدا وقتی عقل تقسیم میکرده این جماعت کجا میپلکیدن 9 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ یکیش بود می گفت موقع دعا خوندن باید به شدت گریه کنن...هر چقدر بیشتر بهتر 15 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ واقعا این برنامه پخش شد ؟ اااااااااا منم برنامشو میبینم چرتو پرت زیاد میگه :w58: من نمیدونم خدا وقتی عقل تقسیم میکرده این جماعت کجا میپلکیدن 6 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ یکیش بود می گفت موقع دعا خوندن باید به شدت گریه کنن...هر چقدر بیشتر بهتر آره البت یه جایی نوشته بود (نقل قول کرده بود از آیت ا... بهجت) که نماز جعفر طیار بخونه بعدش دعا کنه و بعدش سجده کنه و سعی کنه که گریه کنه! :icon_pf (34): (یعنی بزور گریه کنه) اونوقت بختش باز میشه :jawdrop: 7 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ حقشه طرف آخه بختی که قراره با نماز یک نفر دیگه بیاد میخوام اصلا نیاد عقل این کارشناس نرسیده جعفر طیار مرد بوده؟ خب طبیعتا باید بخت مردها رو هم باز کنه دیگه نه دخترها 7 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ حقشه طرف آخه بختی که قراره با نماز یک نفر دیگه بیاد میخوام اصلا نیاد عقل این کارشناس نرسیده جعفر طیار مرد بوده؟ خب طبیعتا باید بخت مردها رو هم باز کنه دیگه نه دخترها وا مثلا نماز امام زمان میخونن حتما باید حاجت مرد ها رو بدن ؟ حرفا میزنیا 6 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ وامثلا نماز امام زمان میخونن حتما باید حاجت مرد ها رو بدن ؟ حرفا میزنیا خوب وقتی جواب نداده حتما این یکی همینجوریه دیگه............ :there: 5 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ خوب وقتی جواب نداده حتما این یکی همینجوریه دیگه............ :there: 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ حالا هر کس شک داره میتونه امتحان کنه... برای گریه هم یه خورده پیاز لازمه... 3 لینک به دیدگاه
REZA111 1182 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ خرافاتی نیستم ولی دوستان تاثیر دعا رو دست کم نگیرین 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ حالا هر کس شک داره میتونه امتحان کنه... برای گریه هم یه خورده پیاز لازمه... نه یک نماز پیدا کن هم جنس باشه دیگه ظاهرا حاجت گرفتن هم تفکیک جنسیتی شد و رفت:icon_pf (34): این جواب نمیده 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ نه یک نماز پیدا کن هم جنس باشه دیگه ظاهرا حاجت گرفتن هم تفکیک جنسیتی شد و رفت:icon_pf (34): این جواب نمیده من کارشناس نیستم... از خودش باید بپرسی... 3 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ شاید بعضیا اعتقاد داشته باشن خب... بخت من یکی که با این چیزا باز نمیشه 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ من هم معجز میدم...... :girl_yes2: هر کی بختش بسته است،میتونه به من مراجعه کنه. به جای نماز جعفر طیار،میتونید نماز اسی بشقاب پرنده را بخونید. 7 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ من کارشناس نیستم... از خودش باید بپرسی... من که نمی خونم کلا این کارشناسه هم ظاهرا بلد نیست دیگه...........:w00: اصلا از کجا میدونه بخت بسته شد که راه حل برای باز شدنش میده؟ خانم کارشناس 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده