pianist 31129 ارسال شده در 7 شهریور، 2011 برنامه تلویزیونی شبکه 3 با حضور کارشناس مذهبی خانوم ******* توصیه خانوم کارشناس به دختران مجرد: دخترای عزیز دم بخت اگه میخواید که بختتون باز بشه و همسر خوبی گیرتون بیاد نماز جعفر طیار بخونید زود زود ( شاید بعد از چند روز) بختتون باز میشه و اما چند ماه بعد تو همون برنامه و همون کارشناس مذهبی! دختری با برنامه تماس میگیره و میگه: خانوم من چند ماهه دارم نماز جعفر طیار میخونم ولی هنوز خبری نشده دیگه نای راه رفتن ندارم تمام بدنم درد میکنه! :w821: و اما پاسخ خانوم کارشناس عزیزم حتما هنوز قسمت نشده!! به همین راحتی... 37
Avenger 19333 ارسال شده در 7 شهریور، 2011 من نمیدونم خدا وقتی عقل تقسیم میکرده این جماعت کجا میپلکیدن 9
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 7 شهریور، 2011 یکیش بود می گفت موقع دعا خوندن باید به شدت گریه کنن...هر چقدر بیشتر بهتر 15
pianist 31129 مالک ارسال شده در 7 شهریور، 2011 واقعا این برنامه پخش شد ؟ اااااااااا منم برنامشو میبینم چرتو پرت زیاد میگه :w58: من نمیدونم خدا وقتی عقل تقسیم میکرده این جماعت کجا میپلکیدن 6
pianist 31129 مالک ارسال شده در 7 شهریور، 2011 یکیش بود می گفت موقع دعا خوندن باید به شدت گریه کنن...هر چقدر بیشتر بهتر آره البت یه جایی نوشته بود (نقل قول کرده بود از آیت ا... بهجت) که نماز جعفر طیار بخونه بعدش دعا کنه و بعدش سجده کنه و سعی کنه که گریه کنه! :icon_pf (34): (یعنی بزور گریه کنه) اونوقت بختش باز میشه :jawdrop: 7
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 7 شهریور، 2011 حقشه طرف آخه بختی که قراره با نماز یک نفر دیگه بیاد میخوام اصلا نیاد عقل این کارشناس نرسیده جعفر طیار مرد بوده؟ خب طبیعتا باید بخت مردها رو هم باز کنه دیگه نه دخترها 7
hilda 13376 ارسال شده در 7 شهریور، 2011 حقشه طرف آخه بختی که قراره با نماز یک نفر دیگه بیاد میخوام اصلا نیاد عقل این کارشناس نرسیده جعفر طیار مرد بوده؟ خب طبیعتا باید بخت مردها رو هم باز کنه دیگه نه دخترها وا مثلا نماز امام زمان میخونن حتما باید حاجت مرد ها رو بدن ؟ حرفا میزنیا 6
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 7 شهریور، 2011 وامثلا نماز امام زمان میخونن حتما باید حاجت مرد ها رو بدن ؟ حرفا میزنیا خوب وقتی جواب نداده حتما این یکی همینجوریه دیگه............ :there: 5
hilda 13376 ارسال شده در 7 شهریور، 2011 خوب وقتی جواب نداده حتما این یکی همینجوریه دیگه............ :there: 2
pianist 31129 مالک ارسال شده در 7 شهریور، 2011 حالا هر کس شک داره میتونه امتحان کنه... برای گریه هم یه خورده پیاز لازمه... 3
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 7 شهریور، 2011 حالا هر کس شک داره میتونه امتحان کنه... برای گریه هم یه خورده پیاز لازمه... نه یک نماز پیدا کن هم جنس باشه دیگه ظاهرا حاجت گرفتن هم تفکیک جنسیتی شد و رفت:icon_pf (34): این جواب نمیده 3
pianist 31129 مالک ارسال شده در 7 شهریور، 2011 نه یک نماز پیدا کن هم جنس باشه دیگه ظاهرا حاجت گرفتن هم تفکیک جنسیتی شد و رفت:icon_pf (34): این جواب نمیده من کارشناس نیستم... از خودش باید بپرسی... 3
الهام. 8079 ارسال شده در 7 شهریور، 2011 شاید بعضیا اعتقاد داشته باشن خب... بخت من یکی که با این چیزا باز نمیشه 4
Ehsan 112346 ارسال شده در 7 شهریور، 2011 من هم معجز میدم...... :girl_yes2: هر کی بختش بسته است،میتونه به من مراجعه کنه. به جای نماز جعفر طیار،میتونید نماز اسی بشقاب پرنده را بخونید. 7
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 7 شهریور، 2011 من کارشناس نیستم... از خودش باید بپرسی... من که نمی خونم کلا این کارشناسه هم ظاهرا بلد نیست دیگه...........:w00: اصلا از کجا میدونه بخت بسته شد که راه حل برای باز شدنش میده؟ خانم کارشناس 4
ارسال های توصیه شده