afa 18504 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ سلام به همه دوستان مجرد ............ !!!! آمار بدين چرا تاالان مزدوج نشدين ؟ تو فكرش هستين ؟ كي شيريني ميدين ؟ و ميپيوندين به اونوري ها ........... از وضعيت كنوني راضي هستين ؟ لطفا اسپم نشه وگرنه پستتون حذف ميشه با تشكر اينم واسه اينكه وسوسه بشين 58 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ اول اول........ میام سر فرصت ج میدم چرا اسم تاپیک عوض شد!!!!! دوست دارم اول احساس کنم دوسش دارم بعد ازدواج کنم. قبلا تو فکرش بیشتر بودم تا الان! الان واقعا عالیه! 20 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ عه آفا جون تاپیکش فبلا بود که خب آخه غیر اسپم و حرف خودمونی چی میتونن بگن که میگی پاک میشه 12 لینک به دیدگاه
afa 18504 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ عه آفا جون تاپیکش فبلا بود کهخب آخه غیر اسپم و حرف خودمونی چی میتونن بگن که میگی پاک میشه تو بخش خانواده نبوده بيشتر پستهايي كه فقط شكلكه و زياد مطابق با موضوع ني حذف ميشه 8 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ سلام به همه دوستان مجرد ............ !!!! واسه رو كم كني متاهلين آمار بدين چرا تاالان مزدوج نشدين ؟ تو فكرش هستين ؟ كي شيريني ميدين ؟ و ميپيوندين به اونوري ها ........... از وضعيت كنوني راضي هستين ؟ لطفا اسپم نشه وگرنه پستتون حذف ميشه با تشكر اينم واسه اينكه وسوسه بشين عزيزم يه سوال برام پيش اومد، اونوقت چرا بايد روي متاهلين كم بشه؟ :JC_thinking: من واقعا نميتونم درك كنم چرا با اين تاپيك روي متاهلين كم ميشه!!! 9 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ متاهلي مگه كار بديه كه ميخوان رو كم كنيد؟ 9 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ من به تمام مجرداي سايت ، و البته دمِ بخت! توصيه ميكنم هر چه زودتر مزدوج بشن، زندگيِ مجردي با متاهلي خيلي فرق داره... درسته واسه متاهل شدن سختي زياده، و دوران متاهلي كم سختي نداره، بار مسئوليتها و خيلي چيزاي ديگه، اما واقعا متاهلي ميارزه به مجرد بودن!!! من اصلا حرف كسايي كه ميگن ازدواج نكنيد و اينا قبول ندارم... همين كه من گفتم، بريد مزدوج بشيد 20 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ بابا من شكلك گذاشته بودم بمونه بعدا بيام حرفهامو بنويسم چرا پاك كردين 11 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ دقت کردید فعلا متاهلا اومدن تو تاپیک 5 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ متاهلي مگه كار بديه كه ميخوان رو كم كنيد؟ همينو بگو! اصلا اين مجردا هميشه نسبت به متاهلين حسود بوده و هستن، فقط اينا رو ميگن دلشون آروم بگيره 8 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ همينو بگو! اصلا اين مجردا هميشه نسبت به متاهلين حسود بوده و هستن، فقط اينا رو ميگن دلشون آروم بگيره همین الان یکی کاندید بشه واسه ازدواج همه میپرن تو پروفش تا کاندیدش کنه برای ازدواج 4 لینک به دیدگاه
afa 18504 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ عزيزم يه سوال برام پيش اومد، اونوقت چرا بايد روي متاهلين كم بشه؟ :JC_thinking: من واقعا نميتونم درك كنم چرا با اين تاپيك روي متاهلين كم ميشه!!! شوخي كردم ....رو كم كني از لحاظ تعداد !!!! مسلما شما در موقعيت بهتري هستين 7 لینک به دیدگاه
afa 18504 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ من دوست دارم به اون گروه بپيوندم:shad: ......اما قسمت نشده 9 لینک به دیدگاه
خانوم بهار 3412 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ من دوست دارم به اون گروه بپيوندم:shad: ......اما قسمت نشده ایشالا که به زودی قسمت بشه بیایم شیرینی بخولیم 8 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ همین الان یکی کاندید بشه واسه ازدواج همه میپرن تو پروفش تا کاندیدش کنه برای ازدواج آره واقعا، هم همه پسرا آرزوشونه زودتر زن بگيرن، هم دخترا!! ولي هر دو ميگن اه اه ازدواج چيه! مثلا ميخوان كم نيارن شوخي كردم ....رو كم كني از لحاظ تعداد !!!! مسلما شما در موقعيت بهتري هستين نه خب، هرچي تعداد مجردا بيشتر باشه كه باعث آبرو ريزيه!!! حيف نيست اين همه جوون همينطوري بمونن؟ من دوست دارم به اون گروه بپيوندم:shad: ......اما قسمت نشده ايشالا هر چه زودتر ميپيوندي... البته اوني كه دلت ميخواد، يعني معيارهات باشه 6 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ دقت کردید فعلا متاهلا اومدن تو تاپیک خب براي اينكه بايد متاهلين بيان تا اين تنبلا رو راه بندازن ما رو خدا براي ارشاد و راهنمايي اينا فرستاده اينجا 7 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ سلام:flowerysmile: منم مجردم ولي اصلا تو فكره متاهل شدن نيستم احساس ميكنم كوشولوام ميرم خاله بازي جاي خونه شوبر :dancegirl2: 16 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده