Tamana73 28835 ارسال شده در 5 اسفند، 2016 سلامتی اونایی که دعا شون گیراست Ali.Fatemi4 هستم یک متاهل! الان دقیقا یک سال و 8 ماه و 11 روزه که متاهلم ندیده بودم مردی این تاریخ یادش مونده باشه....اونم دقیق. آفرین بهتون. 3
VINA 31339 ارسال شده در 6 اسفند، 2016 ندیده بودم مردی این تاریخ یادش مونده باشه....اونم دقیق. آفرین بهتون. ببین چه زن گلی داره که هر لظه خدا رو برای داشتنش شکر میکنه 4
Tamana73 28835 ارسال شده در 6 اسفند، 2016 ببین چه زن گلی داره که هر لظه خدا رو برای داشتنش شکر میکنه گل م باشیم یادشون نمیمونه.... تو ذات بعضی از آقایونه..به نظر من. 4
Mohammad-Ali 9730 ارسال شده در 6 اسفند، 2016 گل م باشیم یادشون نمیمونه.... تو ذات بعضی از آقایونه..به نظر من. درسته بعضی مردها ذاتا آدم نیستند بقولی دلشون درد امده ، مدن یه ازدواجی کردن . 1
Tamana73 28835 ارسال شده در 6 اسفند، 2016 من همچین منظوری نداشتم ک آقایون ذاتا آدم نیستن بعضیاشون.لطفا بد متوجه نشید.اگه خوب منظور طرف نمیدونید. ---- به هر دلیلی علی آقا یادشون مونده.که آفرین بهشون.واقعا باید به خانومشونم تبریک گفت.که البته خوب بودن علی آقا واس همه ثابت شدس. و اما بعضی آقایونم بخاطر هزاران مشغله یادشون نمیمونه یکیشون پدر خودم.هیچوقت ستلگرد ازدواجشون یادشون نمیمونه. کل مردم میدونن آقایون تاریخ روز خوب رو کمتر به خاطر میسپارن. بازم من فقط میگم مشغله هایی که مردا دارن صد برابر بیشتر از خانوماس پس هیییییچ تقصیری ندارن ک یادشون نمیمونه. 2
Mohammad-Ali 9730 ارسال شده در 6 اسفند، 2016 من همچین منظوری نداشتم ک آقایون ذاتا آدم نیستن بعضیاشون.لطفا بد متوجه نشید.اگه خوب منظور طرف نمیدونید. اتفاقامن منظورم چنین بود ولی نه به این شدت وباکسی نبودم فکنم داره یه سو تفاهم ایجادمی شود. از یجا دیگه دلم پربود وهست می خواستم خودموخالی کنم.ببخشیداگر حرف ناراحت کننده بود. 3
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 6 اسفند، 2016 من همچین منظوری نداشتم ک آقایون ذاتا آدم نیستن بعضیاشون.لطفا بد متوجه نشید.اگه خوب منظور طرف نمیدونید. ---- به هر دلیلی علی آقا یادشون مونده.که آفرین بهشون.واقعا باید به خانومشونم تبریک گفت.که البته خوب بودن علی آقا واس همه ثابت شدس. و اما بعضی آقایونم بخاطر هزاران مشغله یادشون نمیمونه یکیشون پدر خودم.هیچوقت ستلگرد ازدواجشون یادشون نمیمونه. کل مردم میدونن آقایون تاریخ روز خوب رو کمتر به خاطر میسپارن. بازم من فقط میگم مشغله هایی که مردا دارن صد برابر بیشتر از خانوماس پس هیییییچ تقصیری ندارن ک یادشون نمیمونه. دارم اسپم میکنم اما لازمه بگم لطف دارید ازدواج برا من یکی از خوش ترین اتفاقات تمام عمرمه اینو بچه هایی که قبلا کم و بیش با مسائلی که داشتم آشنا بودن میدونن چطور میتونم بهترین اتفاق زندگیم رو فراموش کنم 2
VINA 31339 ارسال شده در 7 اسفند، 2016 دارم اسپم میکنماما لازمه بگم لطف دارید ازدواج برا من یکی از خوش ترین اتفاقات تمام عمرمه اینو بچه هایی که قبلا کم و بیش با مسائلی که داشتم آشنا بودن میدونن چطور میتونم بهترین اتفاق زندگیم رو فراموش کنم تو امکاناتش بود 18 سالگی ازدواج میکردی ماهگردم میگیری 3
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 7 اسفند، 2016 تو امکاناتش بود 18 سالگی ازدواج میکردیماهگردم میگیری ولی افتخار میکنم به کسی که پیداش کردم و خوشحالم که خودم انتخابش کردم:w16: 5
VINA 31339 ارسال شده در 7 اسفند، 2016 ولی افتخار میکنم به کسی که پیداش کردم و خوشحالم که خودم انتخابش کردم:w16: مگه قراره کسی ب زنش افتخار نکنه:vahidrk: اما واقعا همسرت گله 5
Tamana73 28835 ارسال شده در 7 اسفند، 2016 دست راست مهندس جناب آقای علی فاطمی تو سر همه مردان سرزمینم 4
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 7 اسفند، 2016 مگه قراره کسی ب زنش افتخار نکنه:vahidrk: اما واقعا همسرت گله متشکرم گلی از خودتونه من که همیشه ممنون دارشم دست راست مهندس جناب آقای علی فاطمی تو سر همه مردان سرزمینم خخخخخخ قربانعلی ام فضا یکم احساسی و رمانتیک شد اه اه موافقم :ws28: 4
atefehkhanom 2893 ارسال شده در 13 اسفند، 2016 چه شلوغ شده اینجا بسی شادمانم:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 4
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 14 اسفند، 2016 سلام به همه دوستان مجرد ............ !!!! آمار بدين چرا تاالان مزدوج نشدين ؟ چون بابام نمیری خواستگاری تو فكرش هستين ؟ یس:hapydancsmil: كي شيريني ميدين ؟ و ميپيوندين به اونوري ها ........... هر موقع بابام رضایت بده از وضعيت كنوني راضي هستين ؟ اصلا لطفا اسپم نشه وگرنه پستتون حذف ميشه با تشكر اينم واسه اينكه وسوسه بشين .......... 2
Yamna 1 17420 ارسال شده در 14 اسفند، 2016 آقای فاطمی من قول میدم 20ساله دیگه پیداتون کنم اگه همه جوانب زندگیتون مثل الان باشه و خانومتون راضی مجسمه تونو میسازم شخصا 4
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 14 اسفند، 2016 آقای فاطمی من قول میدم 20ساله دیگه پیداتون کنم اگه همه جوانب زندگیتون مثل الان باشه و خانومتون راضی مجسمه تونو میسازم شخصا :ws3::ws3::ws3::ws3::ws3: 3
ارسال های توصیه شده