hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 6 شهریور، 2011 سلام دوستان.خوبید؟یه راست میرم سر اصل مطلب من شرایط گرفتن معافیت پزشکی رو دارم چون 2 تا زانوهام داغون شدن خواستم ببینم معافی بگیرم یا نه؟آخه بعضیا میگن اگه معاف پزشکی باشی کار نمیدن بت:w00:!!! البته اینم بگم که نمیتونم کارای سخت انجام بدم واقعا البته الان ترم 4 هستم و پرسیدم گفتن نمیشه که حین معافیت تحصیلی معافیت پزشکی بگیری!!! حالا نظرتون چیه دوستان؟ 6
Ehsan 112346 ارسال شده در 6 شهریور، 2011 برو سربازی مرد میشی....... چون مصدومی ممکنه جای دور نبرنت و بهت کار سخت ندهند. 4
میلاد68 3471 ارسال شده در 6 شهریور، 2011 اگه میتونی معافیت بگیر تا مجبور نباشی بهترین دوران زندگی تو پا بکوبی:w410: 4
کتایون 15176 ارسال شده در 6 شهریور، 2011 با این که این قضیه یه بحث کاملا مردونه اس اما من فضولی می کنم... راستش با این که پسرا دو سال از بهترین سالای زندگیشو نو تو اون شرایط بگذرونن مخالفم... اما اگه احساس می کنی که امکانش هست که جای خوبی باشی و زیاد بهت سخت نگذره و از زندگی روزمره ات نیفتی برو... چون تو ایران همه چی ممکنه و یهو دیدی که معافیت پزشکی ضعف محسوب شد... 4
شـاهین 8068 ارسال شده در 6 شهریور، 2011 اگر می خوای بری تو ارگان دولتی کار کنی اره برو ولی اگر قرار شد برا خودت کار کنی مگه مجبوری یا عقلت کم شده که بری 3
hamid_shahrsaz 28922 مالک ارسال شده در 6 شهریور، 2011 نمیدونم والا! گیر کردم! از نظر کار مشکلی پیش میاد به نظرتون؟ 2
شـاهین 8068 ارسال شده در 6 شهریور، 2011 اههههههه اگه می خوای بری معافیت رو بده به من تو به جای من برو 2
shaden. 18583 ارسال شده در 6 شهریور، 2011 حتی شرکتهای خصوصی هم به معاف پزشکی کار نمیدن به خاطر۲سال کل زندگیتو خراب نکن 3
الهام. 8079 ارسال شده در 6 شهریور، 2011 حتی شرکتهای خصوصی هم به معاف پزشکی کار نمیدن به خاطر۲سال کل زندگیتو خراب نکن دقيقا ميخواستم همينو بگم!! بهار...با من ازدواج مي كني؟؟:girl_in_dreams: 2
میلاد 24047 ارسال شده در 6 شهریور، 2011 برو معافی بگیر بابا...میری اونجا فشار میاد بهت ناقص میشی تا آخر عمر:girl_in_dreams: 1
eder 13732 ارسال شده در 6 شهریور، 2011 امروز از عصر تا همین یکی دو ساعت پیش یه رفیقام پیشم بود مرد 27 ساله گریش دراومد سربازه زندگیش داره به خاطر همین سربازی نابود میشه ورشکست شده ... مغازش رو جم کرده .... قرار بود آخر همین برج ازدواج کنه الان ماتم گرفته واقعا داشت دیوونه میشد من و یکی دیگه از دوستای مشترکمون اونقدر باهاش صحبت کردیم و دلداریش دادیم که آروم شد .... واسه دو سه روز آرومه نرو خدمت داداش واسه کار هم اگه پارتی داری که به معافیت توجه نمیکنن اگر هم نداری بیخود دنبال کار نگرد 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 6 شهریور، 2011 اگه کار و برا نمی خوای کار شخصی داری نرو وگرنه برو که بهت جایی کار نمیدن
afa 18504 ارسال شده در 7 شهریور، 2011 اكثريت اقايون بهترين خاطرات زندگيشون رو از سربازي به ياد دارن 1
Javid Maleki 11668 ارسال شده در 7 شهریور، 2011 میگم بیا برو و اون برگه بیمارستان رو ببر اون پادگانی که اعزام میشی برا آموزشی اولاً بهت سخت نمیگیرن دوماً معاف از رزم میشی......سوما دوران خدمت سربازی یکی از دورانی که خاطراتش به هیچ عنوان از ذهن انسان پاک نمیشه...... بعد هم که بعد دو ماه آموزشی خواستن تقسیمت کنن میندازنت تهران بخاطر نامه بیمارستان بعد تو تیپ هم بهت یه کار اداری میدن معافیت یعنی انگار همون نرفتی خدمت.....خیلی جاها گارت معافی رو قبول ندارن
Javid Maleki 11668 ارسال شده در 7 شهریور، 2011 اكثريت اقايون بهترين خاطرات زندگيشون رو از سربازي به ياد دارن واقعاً درست گفتی یادش بخیر هی جوونی:w410: 2
ارسال های توصیه شده