SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ داداش اینجوری نزن تو سرت او 4 لاخ موی دیگت میریزه جم کنین این جلف بازیا رو تا سنگتون نکردم......... تا شیخ هست که ادمینی به عقابو شاهین نمیرسه...... همه زودی به من سجده کنین :smiley (18): لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ :w36: به هر حال شما همون اقای محترم هستی دیگه اقای محترم شما هم بیا به ما بپیوند چون خودکارت رو دادی من شما رو به پست عنوان مشاور اعظمی دعوت میکنم ایا قبول میکنی؟ نه داداش ... دیگه از سن ما گذشته لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ جم کنین این جلف بازیا رو تا سنگتون نکردم......... تا شیخ هست که ادمینی به عقابو شاهین نمیرسه...... همه زودی به من سجده کنین :smiley (18): :ws47: لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ جم کنین این جلف بازیا رو تا سنگتون نکردم......... تا شیخ هست که ادمینی به عقابو شاهین نمیرسه...... همه زودی به من سجده کنین :smiley (18): من بیعت خودم رو در کاشان با شیخ اعلام کردم لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ :w36: به هر حال شما همون اقای محترم هستی دیگه اقای محترم شما هم بیا به ما بپیوند چون خودکارت رو دادی من شما رو به پست عنوان مشاور اعظمی دعوت میکنم ایا قبول میکنی؟ پست يا عنوان ، يكيشو بايد بنويسي اينجوري از نظر ادبياتي مشكل داره ، لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ داداش ت سر ایستاده فکر نکنم کسی این کار رو بکنه؟:ws47: :ws28: من بیعت خودم رو در کاشان با شیخ اعلام کردم :aghosh: میلاداون چوبو بردار هرکی سجده نکرد بن تو مخش اون مهردادم اول سجده کنه مشکلی برای سایرین پیش نیاد لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ نه داداش ... دیگه از سن ما گذشته نه عزیزم تو هنوز جونی من میدونم محمد پیرت کرده بیا دوتا اسپم ول بده راه میوفتی عزیزم چقدر اخه کار کار کار بسه بابا :pichak29: لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ پست يا عنوان ، يكيشو بايد بنويسي اينجوري از نظر ادبياتي مشكل داره ، با تشکر از مینای عزیز ممنون بخاطر راهنماییتون :aghosh: میلاداون چوبو بردار هرکی سجده نکرد بن تو مخش اون مهردادم اول سجده کنه مشکلی برای سایرین پیش نیاد نگران نباش یا شیخ من نابودشون میکنم:4chsmu1: لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ :ws28: :aghosh: میلاداون چوبو بردار هرکی سجده نکرد بن تو مخش اون مهردادم اول سجده کنه مشکلی برای سایرین پیش نیاد داداش خطر نمیشه کرد بیا این ادمینی رو خودم میدم بهت ولی این سجده رو بی خیال ما شو لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ با تشکر از مینای عزیز ممنون بخاطر راهنماییتون :4chsmu1: لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ چرا باید شاهین ادمین بشه؟ جوجه تر پیدا نکردید با لباس بزرگترش اومده باشه:w00: لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ با تشکر از مینای عزیز ممنون بخاطر راهنماییتون نگران نباش یا شیخ من نابودشون میکنم:4chsmu1: ایول :aghosh: داداش خطر نمیشه کرد بیا این ادمینی رو خودم میدم بهت ولی این سجده رو بی خیال ما شو اومدی نسازیاااااااااا خب مهردادم دل داره دیگه لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ چرا باید شاهین ادمین بشه؟جوجه تر پیدا نکردید با لباس بزرگترش اومده باشه:w00: :w00: سفيدبرفي ، شاهين قبلا يه چن دفعه اين راه و رفته تجربه داره ، ميگن تو مو مي بيني و ايشون پيچش مو همين جاس سفيدبرفي :w00: لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ چرا باید شاهین ادمین بشه؟جوجه تر پیدا نکردید با لباس بزرگترش اومده باشه:w00: داد نزن بچه سر صدا هم نکن که مدیم میلاد از تو لیست پاکت کنه هاااااااااااااا:w13::w00::vahidrk: لینک به دیدگاه
Hodaa37 2744 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ مرسی عزیزم من اشک تو چشم هام جمع شده:ws54::ws54::ws54: عجب ماجرایی شده چه تعارفی پاسکاری میشه لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ ایول :aghosh: اومدی نسازیاااااااااا خب مهردادم دل داره دیگه نه داداش این ادمینی شما خیلی خطر داره مهدی هم خودم ادمین باشم شاید اخطاری اخراجی چیزی باشه این جوری بهتر هستش لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ :w00: سفيدبرفي ، شاهين قبلا يه چن دفعه اين راه و رفته تجربه داره ، ميگن تو مو مي بيني و ايشون پيچش مو همين جاس سفيدبرفي :w00: وای مرسی عزیزمممممممممممممممممممم:ws54: ایثار شرط اول موفقیت هستش بیا تو بخلممممممممم:w36: لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ عجب ماجرایی شده چه تعارفی پاسکاری میشه مهم اینه این بعد از این همه پاسکاری کی توپ رو وارد دروازه میکنه؟ لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ نه داداش این ادمینی شما خیلی خطر داره مهدی هم خودم ادمین باشم شاید اخطاری اخراجی چیزی باشه این جوری بهتر هستش میلاد این شاهینو ادب کن. سجدا کنون بده دست مهرداد الآن میلاد چیز دو جانبه هستش؟ لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ میلاد این شهاینو ادب کن. سجدا کنون بده دست مهرداد الآن میلاد چیز دو جانبه هستش؟ منظورر از چیز چیست؟ هه هه میلاد دست پرورده خودم هستش دادا مهدی و در ضمن برای مهرداد هم دارم واسشش صبر کن:there: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده