- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ ما و ادمين نداريم اشتباه كن دختر:icon_pf (34): تو هم ثابت كن كه آواتار نشونه شخصيت نيست (چي گفتم؟) ما نباشیم انجمن نیست اغفالم نکن :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ چه کرده این اواتار باباییییییییییییی... ای فدای تو بشم دختر گلم:aghosh: جالب نیست :banel_smiley_4:ما در این راه فامیل بازی نداریم کتایون گفته باشمممممم:w00: شاهین سر دختر من داد نزن:vahidrk: من از روزی این آواتار رو همه جا می دیدم گیج شده بودم حالا یعنی چی؟ اگه خوبه بگین ما هم بیایم تو هم این اواتار رو بذار و به ما بپیوند لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ شاهین سر دختر من داد نزن:vahidrk: می بینی بابایی همش منو دهوا می کنه... حالشو بگیر...:persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ هه هه هه هه به کجا رسیدیم؟ یه آمار بگیرین ببینیم چند نفر شدیم لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ هه هه هه هه به کجا رسیدیم؟ یه آمار بگیرین ببینیم چند نفر شدیم چن نفریم لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ فقط آواتار خودمو عشقه :shad::shad: لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ می بینی بابایی همش منو دهوا می کنه...حالشو بگیر...:persiana__hahaha: بیخود میکنه نصفش میکنم:vahidrk: هه هه هه هه به کجا رسیدیم؟ یه آمار بگیرین ببینیم چند نفر شدیم شمارشون از دستم در رفته چن نفریم به رحمانم که به ما پیوست:aghosh: فقط آواتار خودمو عشقه :shad::shad: کی گفته؟! لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ اعضای جنبش اواتاری: mIn(اولین بانویی که به این جنبش ایمان اورد) شاهین (رهبر معنویه جنبش) setiya(ریس ستاد تبلیغات جنبش) pesar irani(خبرگزاری روح نیوز) oraman کتایون(دختر بابا) اارکیده sefid barfi persian land(نمایندی امور نظامی دفاعی و کشتاری) maryam silent hamid.cdf hadi.blue.chem atishpare shahi behzadk2019 artemis ارانوس valentina shirin.agro rahman 1990 arash86 sokot مهندس خوش فکر و.......... به ما بپیوندید لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ اعضای جنبش اواتاری:min(اولین بانویی که به این جنبش ایمان اورد) حاجي min با i كوچيك ؟ :icon_pf (34): تمام ابهت مين به بزرگ بودن اون آي هس اونم كي اولين عضو جنبش :shame:، من و تحريف نكنيد :دي لینک به دیدگاه
mina.a.s 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ سلاااااااام میلاد کجایییییییییییی؟؟؟؟ چرا اینجا همه میلادن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میلااااااااااااددددددددد لینک به دیدگاه
mina.a.s 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ میلاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کوجاییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا اینجا همه میلادن؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ یادش بخیر نمایشگاه و نحوه اسپل مین لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ حاجي min با i كوچيك ؟ :icon_pf (34): تمام ابهت مين به بزرگ بودن اون آي هس اونم كي اولين عضو جنبش :shame:، من و تحريف نكنيد :دي اصلاح شد یادش بخیر نمایشگاه و نحوه اسپل مین لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ سلام دوستان من به زودی بینیه ی جدید من به شما توسط میلاد ابلاغ میگردد. لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ بيانيه در دست برسي ميباشد ما مننظر بیانیه هسیم :w410::w410: لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ بيانيه در دست برسي ميباشد من به میلاد گفتم این بیانه دست کسی نیوفته تو از کجا میدونی میلاد این جزءستون 5 هستش :w00: لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ به نام خدا یا اهل النواندیشان اتحدوا اتحدوا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با سیلااااااام بیانیه ی شماری 1: ما اعضای جنبش اواتاری با هم پیمان می بندیم که تا اخرین قطری خون به موارد زیر پایبند بمانیم و هیچ چیز نتواند مانع راهی که در پیش خواهیم گرفت شود. 1- این حرکت حرکتی نمادین در جهت متحد ساختن کاربران و اعضای محترم سایت بود برای ریشه کن کردن گیاه هرز فساد و الودگی ست. 2-ما اعضای جنبش هم پیمان میشویم که با هر گونه کج روی به صورت خود جوش بر خورد نموده و ان را کله پا نمایییییییم.:167: 3 – هر کس از اعضای این جنبش دچار مشکل یا کمبودی شود دگر اعضا موظفند که او را دریابند. 4- محمد رفتنی است و شاهین ماندنی( دیو چو بیرون رود فرشته دراید).:femenist: 5- فعالیت این جنبش به تغییر اواتار ختم نخواهد شد و در زمینه های علمی، سیاسی، اعتقادی، مذهبی، فلسفی، فرهنگی، دانشجویی هنری و... فعال خواهد بود. 6- هر کس با ما نیست پس بر ما ست. 7- برای یاریه مستمندان و مظلومان سایت کمر همت میبندیم. 8- دشمنان بدانند که هیچ گونه سدی در مقابل ما قدرت مقاومت نخواهد داشت. 9- بانوان جنبش در کنار اقایان همیشه در صحنه حضور خواهند داشت. 10- ما اعضای جنبش خواهان گرفتن مدال و امتیازات فراوان از مدیران هستیم و تا اخرین نفس ایستادایم.:icon_pf (95): *تمام اعضا برای تایید این بیانیه مشت های خود را گره کرده و فریاد ای جنبش اواتاری، چقدر تو رو دوست داریم را سر دهید. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده