pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ سیلام چه خبره اینجااااااااااااااااااااااااااا لینک به دیدگاه
behzadk2019 132 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ عمویییی پیام تکبیر چیه؟؟؟؟؟؟:ws52: ای جنبش آواتوری پاینده بادی پاینده بادی راستی کی تو این تاپیک میتونه پستارو حذف کنه :167: ستی جون آسمم بگیری فایده نداره این چفیه عین یه ف یل ت ره عمل موکنه هر چی خواستی دود و دم راه بنداز آجی عملی خودم شاهینم که از این ماسکا داره بهزاد آبروی خانوادگی رو بردی:w00: غلط املایی زیاد دیدم ولی این دیه نوبره :ws28: باید یه سری کلاسای املا و جمله نویسی هم ضمن خدمت بزاریم:icon_pf (34): :ws46: :167: لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ حالا بین خودمون باشه تو رو میکنم رئیس دفترم میدونی که این روزا رئیس دفتر همه کارست فقط من آواتار عوض نمیکنم ... من اصن نیروی نفوذی :gnugghender: لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ فقط من آواتار عوض نمیکنم ... من اصن نیروی نفوذی :gnugghender: شيخ ،از مرحله آواتار ( اون آواتار ) عبور كرديم ، قراره وارد فاز بعدي بشيم ،كه در دست تهيه هستش ، متعاقبا از همين تريبون اعلام ميشه ، ولي كلا بايد هماهنگ باشيد مگر اينكه گواهي پزشكي بياريد لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ شيخ ،از مرحله آواتار ( اون آواتار ) عبور كرديم ، قراره وارد فاز بعدي بشيم ،كه در دست تهيه هستش ، متعاقبا از همين تريبون اعلام ميشه ، ولي كلا بايد هماهنگ باشيد مگر اينكه گواهي پزشكي بياريد من گواهیام حاضره برای اون وقتایی که شر بپا میشه لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ چیه الهه بوگو دخترم فقط من آواتار عوض نمیکنم ... من اصن نیروی نفوذی :gnugghender: اره فقط برای نفوذی بودن یکم درشتی:4chsmu1: شیخ من تو رو به درجه ی رئیس اطلاعات و عملیات جنبش منسوب مینامیم شيخ ،از مرحله آواتار ( اون آواتار ) عبور كرديم ، قراره وارد فاز بعدي بشيم ،كه در دست تهيه هستش ، متعاقبا از همين تريبون اعلام ميشه ، ولي كلا بايد هماهنگ باشيد مگر اينكه گواهي پزشكي بياريد با تشکر از مینای عزیز به زودی اعلامیه ی جنبش تو همین تاپیک قرار خواهد گرفت من گواهیام حاضره برای اون وقتایی که شر بپا میشه من موندم با این نیروهای مخلص و با ایمان ذوق مرگ نشدم تا حالا خوبه لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ اره فقط برای نفوذی بودن یکم درشتی:4chsmu1:شیخ من تو رو به درجه ی رئیس اطلاعات و عملیات جنبش منسوب مینامیم :gnugghender: حله ............ من رفتم مامورین اطلاعاتی جورکنم :gnugghender: عملیاتم شد خبرم کنید ریساتشوبر دوش بکشم :gnugghender: چقدر سخته مسئولیت :icon_pf (34): آه ای خدای من :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ ميلد به آواتار من نگاه چپ كني من ميدونم و تو!!! لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ :gnugghender: حله ............ من رفتم مامورین اطلاعاتی جورکنم :gnugghender: عملیاتم شد خبرم کنید ریساتشوبر دوش بکشم :gnugghender: چقدر سخته مسئولیت :icon_pf (34): آه ای خدای من :icon_pf (34): افرین این حس مسئولیت پذیریت منو کشته ميلد به آواتار من نگاه چپ كني من ميدونم و تو!!! نترس نگاه راست میکنم خب تو چرا مانع این میشی که دو تا کفتر عاشق به هم برسن اواتار من و تو مکمل همن بذار به هم برسن لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ :banel_smiley_52: انقدر خواهر برادر دارم قاي ميشهتاحالا كجا بودي داداااااش:aghosh: احساان كجااايي؟:icon_pf (34): مگه پست حدف شده؟ پس برم سيگاري هارو بيارم؟ غل املايي يكي از ويژگي هاي خانوادگيه:vahidrk: آره من یه پست داده بودم که به استناد به یکی از بندای بیانیه من یه لامبور موخواستم تازه گفته بودم موخوام وزیر اطلاعات باشم:w410: پیدا نکردی حودمون میشیم خو آره آجی من خودم یه کوچولو دارم ولی این یکی خیلی خیلی بود:ws28: ما اهدافمونو با رویه ی صلح جویانه بدست میاریم تا وقتی که ما این جنبش و به دست صاحب اصلیش برسونیم ای جنبش اواتاری چقدر تو رو دوست داریم هیچ کی نمیتونه عمو جان تو اینا فقط تو باسوادی این بهزاد و ستی که املاشون افتضاحه احسنتم به شما جوانان جنبش دوست و ادمین کش سوالیه؟ ای جنبش آواتاری چقد تورو دوس داریم؟؟؟؟؟؟؟ عمو میلی موخوای یه کلاس بذارم واسشون در ضمن من پست دادم ولی حذف شد. گفته بودم از اون داخل پرانتزا موخوام منم كسي به املاي منو داداشم گير نده:3384s: آجی خشانت نکن والا از درون این جنبشمون به هم میپاشه ها:w00: میلاد من تا اخرین قطره خونم از ارمان هایمان دفاع میکنم سلام مامی جون منم هستم من به تو افتخار میکنم اتیش:w139:من وقتی جوونایی مثل تو رو میبینم اشک تو چشام جمع میشه عمو میلی آتیش مامی منه من 75 رو رد کردم به مامان من میگی جوون:ws28: دقیقا این جنبش از بطن مردم مظلوم برخاسته اینقدر در بند مال دنیا نباش شیخ به قلوب پاک اعضا نگاه کن و به ما و معجزی جنبش ایمان بیار حالا بین خودمون باشه تو رو میکنم رئیس دفترم میدونی که این روزا رئیس دفتر همه کارست عمو گفتی مظلوم یاد خودم افتادم اییییییییییی:ws44: :ws46: :167: :w00::w00::banel_smiley_4: سلام الهه جونم خوش اومدی بیا تو هم به ما بیوند آجی خودم هواتو دارم گلم چیه الهه بوگو دخترماره فقط برای نفوذی بودن یکم درشتی:4chsmu1: شیخ من تو رو به درجه ی رئیس اطلاعات و عملیات جنبش منسوب مینامیم ا تشکر از مینای عزیز به زودی اعلامیه ی جنبش تو همین تاپیک قرار خواهد گرفت من موندم با این نیروهای مخلص و با ایمان ذوق مرگ نشدم تا حالا خوبه عمووووووووووووووووووووووووووووووو:w00::w00: من قرار بود اطلاعاتی بشم مممممممممممممم:167::167::167: شیخ باشه وزیر فرهنگ و ارشاد لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۰ سوالیه؟ ای جنبش آواتاری چقد تورو دوس داریم؟؟؟؟؟؟؟ عمو میلی موخوای یه کلاس بذارم واسشون در ضمن من پست دادم ولی حذف شد. گفته بودم از اون داخل پرانتزا موخوام منم عمو میلی آتیش مامی منه من 75 رو رد کردم به مامان من میگی جوون:ws28: عمو گفتی مظلوم یاد خودم افتادم اییییییییییی:ws44: عمووووووووووووووووووووووووووووووو:w00::w00: من قرار بود اطلاعاتی بشم مممممممممممممم:167::167::167: شیخ باشه وزیر فرهنگ و ارشاد ایول عمویی این همه رو نقل قول گرفتی عرض کنم که حالا که فکر میکنم بهتره وزارت خونه هاتون و ادغام کنم بشه وزارت فرهنگ و اطلاعات اینجوری هم تو رئیسی هم اون:Ghelyon: ما خانوادگی هممون مظلومیم دخترم مامانت سنی نداره تازه اول جوونیشه تو به نود سال میگی سن اره کلاس بذار ابروی فامیل و بردن اینا لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۰ سیلام بر جنبش آواتووری من به خونوادح بزرگ خودم به خاتر این هرکت عزیمشوم غدر دانی میکنم!!!!!!!!! ما جنبش آواتوری را دوس میداریم لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۰ سیلام بر جنبش آواتووری من به خونوادح بزرگ خودم به خاتر این هرکت عزیمشوم غدر دانی میکنم!!!!!!!!! ما جنبش آواتوری را دوس میداریم مرده اون املاتم برو یکم تقویت کن املاتو لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۰ مرده اون املاتم برو یکم تقویت کن املاتو قلت املاهی یکی از ویژگیحای خانواده ماصت... لتفن اهطرام بگظارید!!!!!!!! لینک به دیدگاه
elaheh_ 444 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ سلام الهه جونم خوش اومدی بیا تو هم به ما بیوند آجی خودم هواتو دارم گلم ســــــــلام آجی گلم. :icon_gol: همچنان ادامه داره این جنبش آرانوس جونم؟ چیه الهه بوگو دخترم دارم نیگا میکنم چیزی بفهمم ولی نفهمیدم :ws37: لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ سیلام بر جنبش آواتووری من به خونوادح بزرگ خودم به خاتر این هرکت عزیمشوم غدر دانی میکنم!!!!!!!!! ما جنبش آواتوری را دوس میداریم این الان فارسی بود؟ جنبش اواتوری هم تو رو دوس میداره مرده اون املاتم برو یکم تقویت کن املاتو میبینی شقایق چقدر بیسوادن قلت املاهی یکی از ویژگیحای خانواده ماصت... لتفن اهطرام بگظارید!!!!!!!! من اظ اینا براعط میجویم ســــــــلام آجی گلم. :icon_gol: همچنان ادامه داره این جنبش آرانوس جونم؟ این جنبش تا زمانی که به دست صاحب اصلیش برسه ادامه داره در ضمن نگاه نکن ما نگاه کردیم کلی چیزی عایدمون نشد:4chsmu1: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ این الان فارسی بود؟جنبش اواتوری هم تو رو دوس میداره بار اخرت باشه ببنم یکی رو ندیده و نشاخته دوست داری هااااااااااا این طوری باشه منم عاشق ادمین ام :banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ اشك تو چشام حلقه زده ، چقدر اين جنبش مردميه :62izy85: من به تو افتخار میکنم اتیش:w139:من وقتی جوونایی مثل تو رو میبینم اشک تو چشام جمع میشه چه میکنه این حرفهای من !!!!!!! اشک از چشمان همه جاری شد خودمم تحت تاثیر قرار گرفتم :w821: سلام مامی جون منم هستم سلااااااااااااااااااام همه اشک شون از حرفهای من در اومد تو منو میبینی میخندی لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ عمو میلی آتیش مامی منه من 75 رو رد کردم به مامان من میگی جوون:ws28: من پیرم !!! :vahidrk: دخترم مامانت سنی نداره تازه اول جوونیشه تو به نود سال میگی سن اره کلاس بذار ابروی فامیل و بردن اینا وقتی تو با اون سنت اینجایی که دیگه نود سال من به چشم نمیاد :viannen_38: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده