مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ میلاد.........؟؟؟؟؟؟منم هستم............. البته اگه پستم بیاد به افتخار سرامد اعضای جنبش:dancegirl2: من از قدیمول ایام عضو این جنبش بودمم .منتهی پشت پرده...حالا دیگه منو نمیشناسی؟؟؟؟ بهزاد خودش نورانی است بهزاد یکی از شجاع ترین اعضای جنبش بوده وهست:aghosh: لینک به دیدگاه
mina.a.s 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ به افتخار سرامد اعضای جنبش:dancegirl2: بهزاد یکی از شجاع ترین اعضای جنبش بوده وهست:aghosh: ای بابا میلاد....... :icon_redface: لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ من از قدیمول ایام عضو این جنبش بودمم .منتهی پشت پرده...حالا دیگه منو نمیشناسی؟؟؟؟ داداش مني؟:w127: :banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
behzadk2019 132 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ بهزاد یکی از شجاع ترین اعضای جنبش بوده وهست:aghosh: هندونه نزار زیر بغلم..:ws2: کودتا کی میشه؟؟؟ تاریخ مشخص شد؟؟:167: پیروز هستیم:a030: لینک به دیدگاه
behzadk2019 132 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ داداش مني؟:w127: :banel_smiley_52: بزار اول فکرک نم چه طوری بزنمت:167: در روزگار قدیم همین طور بود ...احسان کجایی؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ ایرانی می میرد ادمین نمی پذیرد لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ عمو جان گفتم که تکبیر بگو بعدش تا اصلاع ثانوی اواتارتو عوض کن عمویییی پیام تکبیر چیه؟؟؟؟؟؟:ws52: ای جنبش آواتوری پاینده بادی پاینده بادی راستی کی تو این تاپیک میتونه پستارو حذف کنه :167: به خاطر هاله جون؟:icon_pf (34):قطره اشك چشم آرتلاك:4chsmu1: ايرانياش خوب نيست خارجي مصرف مينمايم ما اعضاي جنبش بخاطر هم دردي با ادمين شاهين، از هم اكنون آسم ميگيريم ستی جون آسمم بگیری فایده نداره این چفیه عین یه ف یل ت ره عمل موکنه هر چی خواستی دود و دم راه بنداز آجی عملی خودم شاهینم که از این ماسکا داره من از قدیمول ایام عضو این جنبش بودمم .منتهی پشت پرده...حالا دیگه منو نمیشناسی؟؟؟؟ بله..به لطف مدیران محترم:w00: بهزاد خودش نورانی است بهزاد آبروی خانوادگی رو بردی:w00: غلط املایی زیاد دیدم ولی این دیه نوبره :ws28: باید یه سری کلاسای املا و جمله نویسی هم ضمن خدمت بزاریم:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ بزار اول فکرک نم چه طوری بزنمت:167: در روزگار قدیم همین طور بود ...احسان کجایی؟؟؟؟ :banel_smiley_52: انقدر خواهر برادر دارم قاي ميشه تاحالا كجا بودي داداااااش:aghosh: احساان كجااايي؟:icon_pf (34): عمویییی پیام تکبیر چیه؟؟؟؟؟؟:ws52: ای جنبش آواتوری پاینده بادی پاینده بادی راستی کی تو این تاپیک میتونه پستارو حذف کنه :167: ستی جون آسمم بگیری فایده نداره این چفیه عین یه ف یل ت ره عمل موکنه هر چی خواستی دود و دم راه بنداز آجی عملی خودم شاهینم که از این ماسکا داره بهزاد آبروی خانوادگی رو بردی:w00: غلط املایی زیاد دیدم ولی این دیه نوبره :ws28: باید یه سری کلاسای املا و جمله نویسی هم ضمن خدمت بزاریم:icon_pf (34): مگه پست حدف شده؟ پس برم سيگاري هارو بيارم؟ غل املايي يكي از ويژگي هاي خانوادگيه:vahidrk: لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ هندونه نزار زیر بغلم..:ws2:کودتا کی میشه؟؟؟ تاریخ مشخص شد؟؟:167: پیروز هستیم:a030: ما اهدافمونو با رویه ی صلح جویانه بدست میاریم این جنبش تا کی ادامه داره تا وقتی که ما این جنبش و به دست صاحب اصلیش برسونیم عمویییی پیام تکبیر چیه؟؟؟؟؟؟:ws52: ای جنبش آواتوری پاینده بادی پاینده بادی راستی کی تو این تاپیک میتونه پستارو حذف کنه :167: بهزاد آبروی خانوادگی رو بردی:w00: غلط املایی زیاد دیدم ولی این دیه نوبره :ws28: باید یه سری کلاسای املا و جمله نویسی هم ضمن خدمت بزاریم:icon_pf (34): ای جنبش اواتاری چقدر تو رو دوست داریم هیچ کی نمیتونه عمو جان تو اینا فقط تو باسوادی این بهزاد و ستی که املاشون افتضاحه ایرانی می میرد ادمین نمی پذیرد احسنتم به شما جوانان جنبش دوست و ادمین کش لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ كسي به املاي منو داداشم گير نده:3384s: لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ كسي به املاي منو داداشم گير نده:3384s: بی سواد:4chsmu1: لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ ممنون از حماییتتون شما عضو افتخاریه جنبش ما هستی دمت گرم داش :persiana__hat: ما هستیم:w963:اینطوری:dancegirl2: لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ دمت گرم داش :persiana__hat:ما هستیم:w963:اینطوری:dancegirl2: :dancegirl2: راستی تولدتم مبارک :aghosh: لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ :dancegirl2:راستی تولدتم مبارک :aghosh: مرسی دوستمممممممممممممم:flowerysmile: لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ به نام خدا یا اهل النواندیشان اتحدوا اتحدوا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با سیلااااااام بیانیه ی شماری 1: ما اعضای جنبش اواتاری با هم پیمان می بندیم که تا اخرین قطری خون به موارد زیر پایبند بمانیم و هیچ چیز نتواند مانع راهی که در پیش خواهیم گرفت شود. 1- این حرکت حرکتی نمادین در جهت متحد ساختن کاربران و اعضای محترم سایت بود برای ریشه کن کردن گیاه هرز فساد و الودگی ست. 2-ما اعضای جنبش هم پیمان میشویم که با هر گونه کج روی به صورت خود جوش بر خورد نموده و ان را کله پا نمایییییییم.:167: 3 – هر کس از اعضای این جنبش دچار مشکل یا کمبودی شود دگر اعضا موظفند که او را دریابند. 4- محمد رفتنی است و شاهین ماندنی( دیو چو بیرون رود فرشته دراید).:femenist: 5- فعالیت این جنبش به تغییر اواتار ختم نخواهد شد و در زمینه های علمی، سیاسی، اعتقادی، مذهبی، فلسفی، فرهنگی، دانشجویی هنری و... فعال خواهد بود. 6- هر کس با ما نیست پس بر ما ست. 7- برای یاریه مستمندان و مظلومان سایت کمر همت میبندیم. 8- دشمنان بدانند که هیچ گونه سدی در مقابل ما قدرت مقاومت نخواهد داشت. 9- بانوان جنبش در کنار اقایان همیشه در صحنه حضور خواهند داشت. 10- ما اعضای جنبش خواهان گرفتن مدال و امتیازات فراوان از مدیران هستیم و تا اخرین نفس ایستادایم.:icon_pf (95): *تمام اعضا برای تایید این بیانیه مشت های خود را گره کرده و فریاد ای جنبش اواتاری، چقدر تو رو دوست داریم را سر دهید. میلاد من تا اخرین قطره خونم از ارمان هایمان دفاع میکنم لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ میلاد من تا اخرین قطره خونم از ارمان هایمان دفاع میکنم اشك تو چشام حلقه زده ، چقدر اين جنبش مردميه :62izy85: لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ اشك تو چشام حلقه زده ، چقدر اين جنبش مردميه :62izy85: چیمی می ماسه حالا لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ میلاد من تا اخرین قطره خونم از ارمان هایمان دفاع میکنم من به تو افتخار میکنم اتیش:w139: من وقتی جوونایی مثل تو رو میبینم اشک تو چشام جمع میشه لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ اشك تو چشام حلقه زده ، چقدر اين جنبش مردميه :62izy85: دقیقا این جنبش از بطن مردم مظلوم برخاسته چیمی می ماسه حالا اینقدر در بند مال دنیا نباش شیخ به قلوب پاک اعضا نگاه کن و به ما و معجزی جنبش ایمان بیار حالا بین خودمون باشه تو رو میکنم رئیس دفترم میدونی که این روزا رئیس دفتر همه کارست لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده