مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ بعد از استعمال هاله هم ميبيني پس هاله توهمی بیش نیست لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ شماها هم کاسه کوزتونو جمع کنید برید .... لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ شماها هم کاسه کوزتونو جمع کنید برید .... برو بیرون خودت تا ننداختمت بیرون خائن لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ اینا آنتی آلرژنن (نیس الان هوا بهاریه همه جا سر سبز شده) بهشون میگن عامل نفوذی ماموریت مخوف دارن در واقع اخویان و اختی هایی هستن که در سپاه عراقیان جای گرفتند جنگ های چریکی میکنند البته باسه پوستشون خوبه زیر آفتاب چروک نمیشه ولی باید به این نکته هم توجه کنن که اشتب نشه:هر چه بگندد نمکش میزنند وای بروزی که بگندد نمک... لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ اینا آنتی آلرژنن (نیس الان هوا بهاریه همه جا سر سبز شده) بهشون میگن عامل نفوذی ماموریت مخوف دارن در واقع اخویان و اختی هایی هستن که در سپاه عراقیان جای گرفتند جنگ های چریکی میکنند البته باسه پوستشون خوبه زیر آفتاب چروک نمیشه ولی باید به این نکته هم توجه کنن که اشتب نشه:هر چه بگندد نمکش میزنند وای بروزی که بگندد نمک... جان لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ جان شما خودشو ناراحن نکن منظورم این بود که خوبه به جنبش چفیه خودتون ادامه بدید ولی حیفه دنیا ارزش نداره خودتونو به این وضع فلاکت بار چله تابستون درارید من نیستم:w589: ولی با این پروانه یخی ازتون حمایت میکنم گرمتون نشه لینک به دیدگاه
Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ :دی فقط خواستیم بگوییم ما نیز هستیم لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ شما خودشو ناراحن نکنمنظورم این بود که خوبه به جنبش چفیه خودتون ادامه بدید ولی حیفه دنیا ارزش نداره خودتونو به این وضع فلاکت بار چله تابستون درارید من نیستم:w589: ولی با این پروانه یخی ازتون حمایت میکنم گرمتون نشه ممنون از حماییتتون شما عضو افتخاریه جنبش ما هستی :دی فقط خواستیم بگوییم ما نیز هستیم نیاز به گفتن نیست شما سرور مایی:w139: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ ای باباااااااااااااااااااااااا لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ چرا کاربرا کم کم دارن از گروه جدا میشن مدیر جنبش کاری کنه لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ خودت چرا تغییر رنگ دادی؟:w00: لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ چرا کاربرا کم کم دارن از گروه جدا میشن مدیر جنبش کاری کنه كي داره جدا ميشه ؟ كي جدا شده ؟ مگه موقع امضا قوانين نخوندن كه حق فسخ ندارن ؟ كي خبط كرده ؟ :w00: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ اصلا کی به کیه کی به چیه چی به کیه لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ عزیزان ،دوستان و یاران جنبش شورای ارشد جنبش اجازه تغییر اواتارو دو روزه صادر کرده ولی اعضا همچنان باید به جنبش و اهدافش پایبند باشن لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ من هم پایبند ام تا سرنگونی کامل ادمین لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ همچنان تكبير من هم پایبند ام تا سرنگونی کامل ادمین درود بر شما یاران فداکاره جنبش:aghosh: لینک به دیدگاه
mina.a.s 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ میلاد.........؟؟؟؟؟؟ منم هستم............. البته اگه پستم بیاد لینک به دیدگاه
behzadk2019 132 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ عجب جنبشي 2تا پست دادي اومدي عضو جنبش شدي؟ من از قدیمول ایام عضو این جنبش بودمم .منتهی پشت پرده... حالا دیگه منو نمیشناسی؟؟؟؟ مگه هنوز محدودیت داری؟ بله..به لطف مدیران محترم:w00: ميلاد هاله نوراني دور آواتار بهزاد رو ديدي؟:4chsmu1: بهزاد خودش نورانی است لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده