رفتن به مطلب

آرایشهایی که خانمها دوست دارند اما آقایون نمی پسندند!

afa

ارسال های توصیه شده

برای اینکه بهتر متوجه منظورم بشید یه مثال در مورد خودم میزنم. من اون قدیما یه مقدار رو دست و بازوهام آثار درگیری وجود داشت. هیچوقت هم حس نمیکردم این موضوع چیزی از شخصیت من کم کنه یا منو از جمعی طرد کنه. و یا اینکه باعث جلوگیری از علاقه فردی نسبت به من بشه. با غرور میگفتم این بدن منه. هر اتفاقی هم که روش افتاده همینطوری دوست دارم. سوختگی، پارگی، بخیه و ... یه مقدار هم اضافه وزن داشتم. اینا هیچکدومش از نظر خودم مشکلی نداشت. ولی یه جایی حس کردم که مورد پسند جفت آیندم نیست. چون دیدم همه با دیدن این آثار یه جوری به آدم نگاه میکنن. دیگه تابستون نمیتونستم پیراهن آستین کوتاه بپوشم. چون احساس میکردم این مورد پسند نیست. در حالی که از نظر خودم اشکالی نداشت. ولی بازخورد جامعه منو به این فکر فرو داشت که داشتن این عناصر ظاهری دلچسب نیست. در واقع من از جامعه یاد گرفتم این عناصر رو باید پاک کنم. و اینکارو کردم. حالا این متن داره به شما میگه جفت شما از چه عناصری بدش میاد. در حالی که شما گاها ممکنه این عناصر رو بدون داشتن آگاهی بپسندید. نمیدونم تا چه حد میتونم منظورمو منتقل کنم.

• Like 12
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 63
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

هرنگاه کردنی دلیل بر صحه گذاشتن به اون مطلب نیست شما فقط نگاه پسرهارو میبینید اما ازحرفهایی که پشت اون نگاه میزنند بیخبرید:w74:فکرمیکنید پسرها بادید تحسین به دخترهایی که آرایش غلیظ دارند نگاه میکنند؟من که گمان نکنم:ws52:

درضمن معمولاهرچیزی در این عالم خاکی کمی ازحالت طبیعی خودخارج شود خواه ناخواه نظرهارا جلب میکن.اگه بخوام مثال بزنم بازروسرم خراب میشید که چرا ماخانومهارو با کالامقایسه میکنید:w74:دربین شماهم این قضیه اتفاق میافتد

اگه پسری خیلی به ظاهرخود برسدطوری که شدیدواسه شماجلب توجه کندگرچه خوشتون نیاد باز خیره بهش نگاه نمیکنید؟خوب معلومه میگید نه!!!!!!!!!اما نگاه میکنید:w16:

شاید این بخشی از کل نظرات شما باشد.اگر شما واسه کسی آرایش نمیکنید یه بار امتحان کنید این مثال من رو متوجه میشید که فقط واسه دل خودتون نیست که آرایش میکنید!!!!!!

یه روز حسابی وقت گذاشتین وجلوی آینه خودتون رو درست کردید واز نظرخودتون هیچ نقصی درآرایش شما نیست وشما با رضایت کامل از آرایشتون ازخونه میزنید بیرون!

اولین پسری که ازجلوی شما رد میشه نگاه تحقیرآمیزی به آرایش شما میکنه وبا دیدن آرایش شما چهره اش درهم میره!!!!!!شما حتمامیگی:خوب احتمالا این پسره خودش مشکل داشته منکه آرایشم خوبه! :w888: هنوز چندقدم نرفته دوتا پسر دیگه بادیدن شما یه چیزی درگوش هم میگن وبلند بلند میخندند!!!!!اینوهم زیرسبیلی رد میکنید :icon_razz: !!!!!!!!توتاکسی نشستیدراننده مدام به شما نگاه میکنه وخیلی ریز میخنده!!!!!!!(توجه داشته باشید شمافقط واسه دل خودتون آرایش کردید ونظر آقایون اصلا واسه شما مهم نیست وهنگام خروج از خانه کاملا مطمئن هستید که آرایشتان بی نقص است)

خوب حالا چی فقط کافی است یکی دومورد هم اضافه بشه بازباهمین اعتماد به نفس میگید

پسر خوب شما اگه منو از نزدیک میدید, ازین حرفها نمی نوشتی

• Like 4
لینک به دیدگاه
من تو خونه آرایش میکنم ایرادی داره ؟:sigh:

تازه من میگم تو خونه آدم باید خوشگل تر باشه تا بیرون چون بیرون آدم ناجور هست ولی تو خونه نیست ........

منم موافقم

اصلا آرایش واسه خانمها اون چیزی نیست که آقایون تو خیابون از یه عده از آدمهای خیلی خاص (که تعدادشون هم کم نیست) میبینن. اون حالتها بیشتر به درد بازیگرها یا خواننده ها یا مانکنهای... میخوره

واسه روحیه ی خودمون خیلی خوبه که تو خونه , کمی آرایش داشته باشیم :icon_gol:

• Like 6
لینک به دیدگاه
من که نگفتم فقط واسه مردا آرایش میکنید که میگی توی مجلس زنونه هم آرایش میکنیم...:banel_smiley_4:

میگم آدم واسه خودش که خودشو آرایش نمیکنه.

وقتی تو خونه تنهایی واسه خودت آرایش میکنی شما؟

بعد هم من اصلا ایرادی نگرفتم.به هرحال انسان باید زیبا و آراسته توی جامعه باشه.:w16:

عرض من رو اشتباه گرفتید.به جون شما...:w16::w16::w16:

:icon_gol:مرسی:icon_gol:به جان شما:w16::w16::w16::w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...