رفتن به مطلب

پارتی بازی خوب هست یا بد؟؟

danielo

ارسال های توصیه شده

میخواستم نظر شما را در مورد پارتی بازی بدونم.

لطفا واقع گرا باشید و احساسی جواب ندید.

من با خودم شروع میکنم.

با پارتی بازی افتادم سپاه.

در حالی باید میوفتادم اموزشی ارتش 04 بیرجند که پدرم در میامد.

با پارتی بازی هم دارم میوفتم شهر خودم یا شهر بغلی .در حالی که جایی که باید میوفتادم حفا تهران بود.

دیشب هم پیش یک سرهنگی بودم.مثل سگ ها داشتم پاچه خواریش را میکردم.

چون 2 ماه تو اموزشی بدبختی دوری از خانواده را مثل سگ چشیده بودم.

حاظر بودم برای اون سرهنگ دم هم تکون بدم که دیگه خبر دار نشم که مادرت داره از دوریت زار زار گریه میکنه.

من خودم تو این تناقضات گیر کردم.

یکی بگه پارتی بازی خوبه یا نه.؟

یکی بگه رنگ عوض کردن و شکستن غرور برای رسیدن هدفت خوبه یا نه؟؟؟

ایا شما بودید در این شرایط پارتی بازی نمیکردید.؟؟

• Like 21
لینک به دیدگاه

بستگی داره آدم آشنا داشته باشه که یجایی کارش راه بیفته خیلی هم خوشمزه و دلچسب هست.......

یجاهایی خوب نیست مخصوصا وقتی که یک عده هستند که بدون داشتند سواد و هیچ تخصصی فقط با پارتی های خاص میروند سر پست و..... اینجوری خیلی حق خوریه

ولی یجاهایی مثل همین سربازی اشکالی نداره یا در حدی که برای یک کار جزئی بتونی ازش استفاده کنی خوبه

• Like 10
لینک به دیدگاه

مملكت ما كه همه چيش با پارتي ميچرخه

اگه پارتي نداشته باشي كارت راه نميوفته

من خودم با پارتي كارآموزي دوره كاردانيم رو رفته بودم توانير واسه كار اموزي كارشناسيم هم پسرعموم امضا كرده برام

تا وقتي پارتي داري خوبه ولي اگه نتوني پارتي پيدا كني كارت لنگ ميمونه

• Like 6
لینک به دیدگاه

من خودم همیشه از اینکه حقم خورده شده شدیدا عصبی شدم!

پارتی بازی اگه به معنی خوردن حقه یکی دیگه باشم به نظر من منفوره!!

ولی ی وقتی هس کسی معرف شما میشه، شما رو فقط تو ی جریانی قرار میده بعد تو می ری قابلیت ها و توانایی هاتو نشون میدی، تو دستگاه قرار میگیری !

ی عملا صرف دانسته هات تو اون جایگاه قرار میگیر نه صرف پارتیت این به نظرم اشکال نداره!

• Like 8
لینک به دیدگاه

توکشور ما پارتی بازی سبب شده تا کسانی که کاردانن در جایی غیر از رشته وعلمی که دارن کارکنن یا در درجه پایینی از حقشون باشن ولی از طرف دیگه کسانی که علم در کار ندارن در راس یا بالاتر از علمشان فعالیت کنن حالا وضع کشور چی میشه خدا داند

• Like 9
لینک به دیدگاه

من خودم با پارتي كارآموزي دوره كاردانيم رو رفته بودم توانير واسه كار اموزي كارشناسيم هم پسرعموم امضا كرده برام

همه ی مملکتا کارشون رو پارتی بازی می چرخه :w02:

می خوای مثال بزنم؟

• Like 9
لینک به دیدگاه

چه جالب... دوستان برای پارتی بازی هم حتی تبصره دارند...

پارتی بازی بده ولی اگر فلان باشه ایرادی نداره...

البته این در تاریخ مملکت ما خیلی زیاده... مثلا یکی در کتابی نوشته انجام یک کاری با یک کودک نوزاد بده ولی اگر به فلان شکل انجام بشه ایرادی نداره...

پارتی بازی بده حالا هر اسمی که روش بگذارید... اینکه آیا به کس دیگری ضربه میزنه یا نه رو شما نمیتونید مشخص کنید و حق هم ندارید مشخص کنید...

• Like 16
لینک به دیدگاه

پوئن مثبتی است و عین ظلم و بی عدالتی!یکی از معضلات مملکت ویران ما همین پارتی بازیه که باعث اصلی مشکلات همینه.به نظر من ابدا کار خوبی نیست حق خودمون رو باید بگیریم ولی با پارتی بازی نباید جایی باشیم که استحقاقش رو نداشتیم باید تابع پیشامد خود باشیم همه جای مملکت سرباز میخواد:banel_smiley_4:قرار نیست همه سر کوچه خودشون خدمت کنن(این توجیحی برای خودمه اگر افتادم یه جای دور)!مملکت ویران ما این مسائل درش گم میشه!یه جورایی باید از اب خون الودش ماهی گرفت مملکت بی دروپیکر هیچ کس به فکر دیگری به فکر پیشرفت و تعالی نیست فقط ویران میکنند و خراب کاری کسی به فکر ایندگان نیست خوب پس کم بشه این گندابه این کابوس وحشت!رو تحمل کرد لعنت خدا بر بانیان این خفت اتش بر قبرت ببارد:ws3:

• Like 9
لینک به دیدگاه

موضوع جالبیه. یه بارم در بارش یه جا صحبت کردم. فکر کنم مهندسان بود. :ws52:

در سیستم اداری ما معمولا خیلی از کارها که باید در روال عادی خودش انجام بشه متاسفانه یا معوق میشه یا کلا انجام نمیشه. خوب وجود پارتی در این مواقع بد نیست. در واقع شما با داشتن پارتی از کسی پیشی نمیگیری. فقط به حق خودت میرسی. ولی اگر خدای نکرده به طور مستقیم یا غیر مستقیم با پارتی بازی قراره حق کسی ضایع شه کاری بس نا جوانمردانه است.

مثلا میری بانک وام بگیری. یارو از قیافت خوشش نمیاد هی کارتو میندازه عقب. (به خدا اتفاق افتاده که میگم) میبینی یه نفر دیگه میاد خیلی عادی کارشو انجام میده و میره پی کارش ولی تو هنوز اندر خم یک کوچه ای. یه ارتباط پیدا میکنی کارت میفته رو روال. ولی اگر قراره یه جا مصاحبه برای کار انجام شه و من نوعی به واسطه پارتی از شخصی که شایستگی بیشتری داره پیشی بگیرم کار بسیار کثیفیه.

• Like 11
لینک به دیدگاه

خانوم ستیا خانوم ایشون پرسیدن خوبه یا بده؟نگفتن شما هم پارتی بازی میکنید یا نه؟:banel_smiley_4:

به نظر من که جواب کاملا مشخصه.

اصلا نمیشه گفت که خوبه.این کار صددرصد غیر اخلاقیه.

درسته خیلی ها انجام میدن.خود من هم انجام دادم این کارو.ولی دلیل نمیشه چون ما هم انجام میدیم بگیم بد نیس.

یا مثلا فرناز خانوم میگه همه جا اینجوریه.شاید درست باشه این هم.

ولی بازم دلیل بر درستی این کار نیست...:w16:

اینکه کارت خیلی جاها راه نمیفته هم به خاطر مریضیه اون سیستمه و نه درستی این کار...

• Like 10
لینک به دیدگاه

مگر میشود پارتی بازی را از باورهای مردمان در سرتاسر دنیا جدا کرد ؟

وقتی آنکسیکه میگویند خداست،کسانی را که میگویند پیامبرانش هستند ، از یک نسل و یک قومیت و تنها از منطقه خاورمیانه انتخاب میکند...

این قضیه در مذاهب و فرقه های مختلف هم اتفاق میافتد و امامان تشیع هم پدر و پسر هستند.....

تنها دلیل بر این پارتی بازی هم گفته میشود صلاحیت است،در حالیکه تنها نژاد پرستی است.

.

.

.

پارتی بازی شعبه ای از نژاد پرستی است.

این نژاد میتواند از رنگ پوست آدم باشد تا قومیت تا فرهنگ تا رفیق بازی و..............

• Like 11
لینک به دیدگاه

و مثل شما همانند مثل مردمانی است که گویند دروغ بد است اما مصلحتی خوب است (سوره ایران آیه 13)

آخه این چه دردیه که مردم ما بهش مبتلا شدن

همه چیز خوبه تا وقتی برای ما بشه

ننگ به این زندگی

• Like 12
لینک به دیدگاه

به نظر من هر جا که پارتی بازی میشه صددر صد حق یه نفر دیگه ضایع میشه شکی توش نیست

مثل همین سربازیی که دانی گفته باید یه نفر دیگه رو بفرستن یه جای دور که این بیاد جاش

یا جاهای دیگه

تو صف بانکی دیرتم شده عجله داری

یکی با یه نیم نگاه میاد سریع تر از تو کارش را میفته

من اینجور موقع ها اگه متوجه بشم شدید برخورد میکنم

• Like 11
لینک به دیدگاه

پاتی بازی در کل خوب نیست چون

البته تو جایی که همه برا پیمال کردن حقت رشوه نگیرن و یا با تنبلیشون راه کوتاه رو برات بلند نکنن

کار تو هم پارتی بازی نبوده وقتی هرکس تو محل زندگیش جا برا خدمت هست نباید بفرستنش راه دور اخه مگه مرض دارن هر کی بیخودی 1000 کیلیوتر از محل زندگیش دور میکنن

• Like 6
لینک به دیدگاه
به نظر من هر جا که پارتی بازی میشه صددر صد حق یه نفر دیگه ضایع میشه شکی توش نیست

مثل همین سربازیی که دانی گفته باید یه نفر دیگه رو بفرستن یه جای دور که این بیاد جاش

یا جاهای دیگه

تو صف بانکی دیرتم شده عجله داری

یکی با یه نیم نگاه میاد سریع تر از تو کارش را میفته

من اینجور موقع ها اگه متوجه بشم شدید برخورد میکنم

شدت عملت منو کشته:icon_redface:

• Like 4
لینک به دیدگاه

پارتی بازی بده ........... خلاص

مطمئن باش خیلی ها بطور مستقیم و غیر مستقیم لطمه میبینن

آدم باید اونقدر خودش رو قوی کنه که نیازی به بند پ نداشته باشه و بتونه شریط رو تحمل کنه

:a030:

• Like 10
لینک به دیدگاه
توکشور ما پارتی بازی سبب شده تا کسانی که کاردانن در جایی غیر از رشته وعلمی که دارن کارکنن یا در درجه پایینی از حقشون باشن ولی از طرف دیگه کسانی که علم در کار ندارن در راس یا بالاتر از علمشان فعالیت کنن حالا وضع کشور چی میشه خدا داند

:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol:

تمام بدبختی خودمون و مملکتمون ماله پارتی بازیه

• Like 5
لینک به دیدگاه
خانوم ستیا خانوم ایشون پرسیدن خوبه یا بده؟نگفتن شما هم پارتی بازی میکنید یا نه؟:banel_smiley_4:

...

:banel_smiley_4: آقاي mechjjخان بد و خوب بودنش كه مشخصه بده :banel_smiley_4: ولي براي اينكه كارت انجام بشه مجبوري دنبال پارتي بگردي (گفتم كارت لنگ ميمونه):banel_smiley_4:

• Like 4
لینک به دیدگاه

پارتی بازی مشخصه که خوب نیست

اما شرایط داره وقتی داری جایی زندگی میکنی که کلی به خاطر همین پارتی بازی حقتو خوردن آیا این حق را نداری که یه بار اگر تونستی ازش استفاده کنی ؟؟؟؟

اگر جایی زندگی میکنی که تمام قوانینش وارونست آیا میتونی قوانین را با پارتی بازی دور بزنی؟؟؟

فکر میکنم بهترین راه اینه که اینقدر توی زندگیت آدم قوی باشی که نیازی به انجام دادن این کارها نباشه و بتونی از راه درست زندگی راحتی داشته باشی.

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...