M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ اون از اینجا تنظیم نمیشهببین روی حاشیه های صفحه انگشتت رو بکش یعنی حاشه نیم سانتی داخل تاچ اگه نرم افزار تاچ نصب باشه همونکارو میکنه دکمه تاچم سالمه .....باید برم دنبال یک راه دیگه...ممنونمشکل از دستوری هست که برای این کار به من دادند 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ دکمه تاچم سالمه .....باید برم دنبال یک راه دیگه...ممنونمشکل از دستوری هست که برای این کار به من دادند ببین این جاهایی که قرمز کردم کار اسکرول رو انجام میده منظورم سالم بودنش نیست نرم افزارش نصبه یا نه مثلا تو دل اسم نرم افزارش quick pad هستش 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ ببین این جاهایی که قرمز کردم کار اسکرول رو انجام میده منظورم سالم بودنش نیست نرم افزارش نصبه یا نه مثلا تو دل اسم نرم افزارش quick pad هستش بله نرم افزارش نصب است....باید بدنبال راه حل نرم افزاری باشم چون حالا مطمئن شدم مشکل کامپیوتری نیست دیگه بازم متشکرم 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ ای بابا بیایید یه کم اسپم کنید 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ سلام امید منم اومدم اسپم کنیم درس خوندی؟ من یکم خوندم دلت بسوزه! 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ خوش به حالت خوندی من که دیگه مخم تعطیله 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ کجا بودی تا الااان ؟!!! :3384s: تو هم زیر آبی می رفتی و من خبر نداشتم ؟ !! نکنه معتاد شدی ؟ چرت می زدی؟!!! 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ یعنی انقدر قیافه ام تابلو شده که اعتیادم معلوم شده :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ یعنی انقدر قیافه ام تابلو شده که اعتیادم معلوم شده :icon_pf (34): ببینمت ...... :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ ببین :ws6: برا اینکه شبا درس بخونی ببین باخودت چیکار کردی :icon_pf (34): این راهش نبود :banel_smiley_52: من همیشه ب دانشجوها میگم این راهش نیست (یهو جو گرفت منو :ws28: ) 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ سلاام من اومدم امید روزت مبارک چندتا بچه داری؟! 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ علیک سیلام ممنون عزیزم والا یه دونه فقط یه پسل کاکل بسر :ws2: اونم هنوز ندیدمش فکر کنم تایه ماه و نیم تا یه ماه دیگه ببنم 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ وای امید کی میشه من بچتو ببینم میخوام به برق وصل کنمش 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ بچه پرو یه بار دیگه از این حرف ها بزنی زبون شتر مرغت رو از گلوش میکشم بیرون با زبون خودت گره میزنم 1 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ سلام بچه ها ........ میگم کسی نمودونه اسم این المان فسقلیا که جدیدا رو همه بردا هست چیه ؟؟؟ یادم رفته...... یادمه سه تا حرفه که مخفف یه چیزیه......... 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ خازنه مقاومته تو جیب جا میشه خوردنیه :w00: 3 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ خازن و مقاومت رو جدیدا رو بردا می زنن؟!!!:shame: ترکوندی رشتت چیه امید؟ تربیت بدنی بود ؟ حقوق؟ مدیریت؟ کتابداری؟!!:persiana__hahaha: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ رشته من اب یاری گیاهان دریایی مگه نمی دونستی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده