Mr. Specific 43573 ارسال شده در 15 فروردین، 2013 من از شما متشکرم عزیزان دل شما روی سر ما جا دارید من دوست دارم این دو تالار زمانی برسه که بتونند باهم یه تیم رباتیک تشکیل بدهند بتونند تو موارد مشترک علمی که زیاد هم هست با هم مشارکت و همفکری کنند در حل مشکلات تالاربهم کمک کنند و پشتیبان و یاور هم باشند و وقتی که اینجا صرف میکنند رو ازش لذت ببرند نه اینکه خدایی نکرده باعث دلخوری هم شود هیچ رشته ای سر از رشته دیگه نیست همه رشته ها به نحوی به هم محتاجند حالا سهم این احتیاج در مواردی کم میشه گاهی زیاد امیدوارم رسومات غلطی از مدیریتهای قبلی دوتالار باقی مونده کم کم به دست فراموشی سپرده بشه و در آینده ای نه چندان دور یه انجمن یکدست و یکپارچه داشته باشیم با محیطی دوستانه این آرزوی قلبی منه به خدا مرسی پیمان جان در آخرین جلسه ای که هیأت علمی تالار مکانیک داشت، قرار شد همکاری بین تالاری شکل بگیره. فعلا رفته برای بعد از امتحانات بچه ها تالارهایی مثل برق، صنایع، کامپیوتر و مکانیک که میتونیم با هم حتی هواپیماهای بدون سرنشین رو طراحی کنیم. بودن در این تاپیک بیشتر برای شوخی و خنده بود. وگرنه صد در صد یکی از اهداف من در تالار، ایجاد ارتباطات قوی با تالارهای مرتبط برای رسیدن به اهدافی فرا انجمن!! بسیار خوشحال میشم که با هم روابط دوستانه و علمی داشته باشیم 5
pesare irani 41805 ارسال شده در 15 فروردین، 2013 مرسی پیمان جاندر آخرین جلسه ای که هیأت علمی تالار مکانیک داشت، قرار شد همکاری بین تالاری شکل بگیره. فعلا رفته برای بعد از امتحانات بچه ها تالارهایی مثل برق، صنایع، کامپیوتر و مکانیک که میتونیم با هم حتی هواپیماهای بدون سرنشین رو طراحی کنیم. بودن در این تاپیک بیشتر برای شوخی و خنده بود. وگرنه صد در صد یکی از اهداف من در تالار، ایجاد ارتباطات قوی با تالارهای مرتبط برای رسیدن به اهدافی فرا انجمن!! بسیار خوشحال میشم که با هم روابط دوستانه و علمی داشته باشیم من دو روز نبودم حال ندارم برم بخونم چی به چیه الان دعوا تموم شدددددددددددددددددددد بریم تالار مکانیک ادامه بدیم 3
...YaSss 1393 ارسال شده در 15 فروردین، 2013 من دو روز نبودم حال ندارم برم بخونم چی به چیه الان دعوا تموم شدددددددددددددددددددد بریم تالار مکانیک ادامه بدیم کدوم دعواااااااااا 3
peyman sadeghian 30244 ارسال شده در 15 فروردین، 2013 مرسی پیمان جاندر آخرین جلسه ای که هیأت علمی تالار مکانیک داشت، قرار شد همکاری بین تالاری شکل بگیره. فعلا رفته برای بعد از امتحانات بچه ها تالارهایی مثل برق، صنایع، کامپیوتر و مکانیک که میتونیم با هم حتی هواپیماهای بدون سرنشین رو طراحی کنیم. بودن در این تاپیک بیشتر برای شوخی و خنده بود. وگرنه صد در صد یکی از اهداف من در تالار، ایجاد ارتباطات قوی با تالارهای مرتبط برای رسیدن به اهدافی فرا انجمن!! بسیار خوشحال میشم که با هم روابط دوستانه و علمی داشته باشیم میدونم داش اسی اشخاصی مثل من یا قدیمی تر از من شما و خلق و خوی شما رو میشناسند ،میدونم که شما یه فرد شاد و خوش مشربی که زیاد تو فاز جدی نمیری ،اینو بارها و بارها خود شما هم گفتی، اما کاربرانی که تازه به جمع ما اومدند به این موضوع واقف نیستد وممکنه حرفهای شما رو جدی بگیرند وگرنه من که میدونم تو چه کله خرابی هستی ایشالا کم کم به مواردی که اشاره کردید برسیم 4
pesare irani 41805 ارسال شده در 15 فروردین، 2013 کدوم دعواااااااااا[/QUOT خب بابا کل کل خوبه :hapydancsmil: 3
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 15 فروردین، 2013 میدونم داش اسی اشخاصی مثل من یا قدیمی تر از من شما و خلق و خوی شما رو میشناسند ،میدونم که شما یه فرد شاد و خوش مشربی که زیاد تو فاز جدی نمیری ،اینو بارها و بارها خود شما هم گفتی، اما کاربرانی که تازه به جمع ما اومدند به این موضوع واقف نیستد وممکنه حرفهای شما رو جدی بگیرند وگرنه من که میدونم تو چه کله خرابی هستی ایشالا کم کم به مواردی که اشاره کردید برسیم قابل توجه یاسسس دید گفتم برو با بزرگترت بیا ---- پیمان در مورد ایجاد تیم های قوی طراحی بعدا دو نفره یه جلسه ای میذاریم در مکانی نامشخص 3
...YaSss 1393 ارسال شده در 15 فروردین، 2013 قابل توجه یاسسس دید گفتم برو با بزرگترت بیا بزرگتر ما انگار همیشه هست چه بخوای چه نخوای 3
...YaSss 1393 ارسال شده در 15 فروردین، 2013 کدوم دعواااااااااا[/QUOT خب بابا کل کل خوبه :hapydancsmil: خجالت بکش کل کل خوب نیست پیمان دوست نداره ندیدی دهن ما رو سرویس کرد 2
peyman sadeghian 30244 ارسال شده در 16 فروردین، 2013 خجالت بکش کل کل خوب نیست پیمان دوست نداره ندیدی دهن ما رو سرویس کرد شما راحت باش همشهری خونه خودته...دیگه با این ادبیات حرف نزنیا 4
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 17 فروردین، 2013 آقا بازی چند چنده؟ کی با کیه ؟ چه خبرا ؟ به به ببین کی اومده n -0 به نفع ما. n--->inf 2
...YaSss 1393 ارسال شده در 18 فروردین، 2013 روش های تفکیک تلفات آهنی و مکانیکی در موتور آسنکرون چیه؟ 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 18 فروردین، 2013 روش های تفکیک تلفات آهنی و مکانیکی در موتور آسنکرون چیه؟ مثل تفکیک زباله اس من بفهمم این سوالات رو از کجا گیر میاری :icon_pf (34): 2
...YaSss 1393 ارسال شده در 18 فروردین، 2013 مثل تفکیک زباله اس من بفهمم این سوالات رو از کجا گیر میاری :icon_pf (34): ماشین ها ی سنکرون وآسنکرون من که میدونم اگه همه رو پاس کنم اینو میوفتم 2
...YaSss 1393 ارسال شده در 18 فروردین، 2013 عزیزم آز ماشین داری؟بیشتر توضیح بده ینی چی روش؟ آره بیشتر نداره که ما میخوایم تلفات آهنی ومکانیکی رو با دو روش و با توجه به دیاگرام قدرت وآز بی باری رو در گزارش کار نوشته و به استاد .... تحویل دهیم کافی بود 1
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 18 فروردین، 2013 بله کافی بود میخوای یه گزارش کار کامل راجع به این موضوع بذارم برات؟ درمورد همین آزه...... 1
...YaSss 1393 ارسال شده در 18 فروردین، 2013 بله کافی بودمیخوای یه گزارش کار کامل راجع به این موضوع بذارم برات؟ درمورد همین آزه...... :gnugghender:من فقط جوابشو میخوام من فردا دو تا امتحان دارم گزارش کار ننوشتم وقت ندارم بشینم بخونم که میخوای تو بخونی جوابشو به من بگی من واسه خودت میگم میخوام اطلاعات عمومیت بره بالا 2
ارسال های توصیه شده